hits

Sosialt

Ke de går i?

Det er spørsmålet. Livet raser vel egentlig bare avgårde som vanlig og blogging går i glemmeboka. Old news, og lei for det, men NÅ har jeg hjemme eksamen i 3 dager og denne frøkna er ikke en maskin så jeg må ta meg litt pauser. Så da passer det perfekt å oppdatere bloggen og gi dere en liten recap på ke de går i om dagen.

Dagens mål (utenom eksamen): Å finne ut hvordan folk får til disse dritfine blurry ramme effektene. Det skal sies at jeg har brukt en del tid på å finne et svar på dette, for det er ikke en app som bare fikser det sånn uten videre, du må ha en app hvor du kan redigere dette og legge to bilder oppå hverandre. Til gjengjeld kan du redigere dem på en personlig måte. Og ja, jeg har funnet appen og lært meg triksene. Til alle der ute som lurer, slik gjør man det:

1. Last ned Pixlr appen (tidligere Pixlr Express)

2. Velg bildet du vil bruke og gå inn på "Adjustments" - "Blur" - "Amount" - og dra den helt opp, trykk apply. (du kan også fargejustere dette før du går videre hvis du vil)

3. Gå tilbake til "Adjustments" - "Double exposure" - "Browse" - og velg det samme bildet (den delen som ikke skal være blurret), og justér størrelsen med tanke på at det skal croppes etterpå. Trykk apply.

4. Gå tilbake til "Adjustments" - "Crop" - "Square" (hvis du skal ha det til instagram) - og apply, BOOM du er ferdig. <3

For et par uker siden hadde vi utdrikningslag for Tinashe, hvor vi først hentet henne i russebuss (!), så på fotoshoot hvor det eneste hun fikk ha på seg var selvlysende kroppsmaling, så spiste vi middag på en yacht, før det bar videre på karaokebar og til slutt hjemmefest. Jeg kjenner jeg får vondt i hodet av å tenkte tilbake på det, men herregud for en sinnsykt morsom dag. Min aller første gang i russebuss OG på dagsfylla. Memories for life! Det jeg kan huske iallefall.

Ellers finner du meg fortsatt på snapchat: elisabethcarew. Jeg har blitt veldig glad i denne appen den siste tiden. Det har eksplodert litt og jeg tror jeg endelig er bitt av snap basillen. 

Jeg har tatt et glass med kolleger etter jobb <3 Her er fine Kristian "Sirius" fra Radio 1 Frokost, rett før vi fikk stor middag på sjefens regning. 



Jeg har feiret side2!!!! Hipp hurra for en fest! Og veldig gøy med photobooth. Jeg og Tinashe fikk noen klassiske bilder med oss hjem den kvelden. Og hun er ikke single, ref. utdrikningslaget, så glem det.

Ellers går dagene i å prøve å bli bedre og bedre på radio. Jeg er på luften hver ettermiddag (ukedager) fra kl 15 - 19 på nye Radio 1, og jobber fortsatt med å komme litt inn i riktig modus. Nå har jeg én eksamen i uka frem til juni, så det er litt hektisk i topplokket, men gleder meg til å bare kunne fokusere på jobben og musikken. Men musikken har fått litt plass de siste ukene den også, jeg har vært i studio og gjort et par nye låter som kanskje ser dagens lys om ikke lenge.

Men det aller viktigste jeg har gjort de siste ukene er å gi penger til Nepal, vi har ansvar for å passe på hverandre <3

Betal med kort til Røde Kors HER eller sms NEPAL til 2272 (250,-)

Betal med kort til Unicef HER eller sms NEPAL til 2040 (200,-)

RED LIPS

Røde lepper. Jeg elsker det. Man trenger nesten ikke sminke seg ellers, man ser pyntet ut på et øyeblikk.

My gyals Tinashe & Madde. En corny red lip trio. Vi har gjort Oslo's gater utrygge de siste dagene. 

På torsdag var jeg og Beryl på Cecilie Melli's visning. Det var så mye vakre kjoler, og eventet var nydelig arrangert av Blast PR. Grattis! <3 

I skrivende stund har jeg fått av meg den røde leppestiften, og sitter på Blindern og venter på neste forelesning om 20. Har hatt min første forelesning i dag, og får mer og mer inntrykk av hvordan jeg skal angripe disse fagene. Jeg tittet over timeplanen min i går og fikk en litt vond følelese i magen. Jeg legger kanskje opp et litt for intenst løp for meg selv, men jeg får bare kjøre på og se hva jeg klarer. Musikken kommer uansett først, og studiene er en fantastisk bonus. 

Og min nye single mikses denne uken, dere. Snart på vei ut <3

Barca <3

Jeg står fortsatt uten kamera, så her kommer det kun instagram bilder med updaten min. 

Etter Wireless hadde jeg et par dager i studio og gjorde faktisk den beste låten hittil. Jeg tror jeg sitter på en ny single, men den må spilles opp for folka mine og plateselskapet før det blir satt i stein. Jeg er iallefall veldig gira. 

Varmen i studio derimot har nesten tatt knekken på meg. Jeg var i Barcelona forrige uke, og det var faktisk kaldere der enn i Oslo.

Før Barca fikk jeg fikset neglene mine med Shellac. Utrolig fint og digg fordi neglene blir forsterket og lakken holder seg perfekt. NB: Jeg bruker Shellac, ikke Gellac som ikke er bra. Shellac er ikke skadelig, men du må gjøre det i salong. :)

Vi bodde i El Born, hvor gatene er kjempe trange og det er fantastiske restauranter på alle gatehjørner. Veeeldig romantisk.


Potetmos på en seng av slow cooked oksehale. Canete må være den beste restauranten jeg noengang har spist på.

Vi møtte på Jason Derulo på stranden og ble invitert med i VIP'en på en klubbkonsert de hadde samme kveld. Det var en helt sinnsyk kveld og stemningen på utestedet (Opium) stod helt i taket. Vi fortsatte festen til tidlig morgen. :)

Dagen før hjemreise var vi på W hotellet og festet, og tror du ikke Joe Jackson sitter ved et bord der. Jeg fikk helt sjokk og måtte ta bilde med han. Jeg eeeelsker Michael Jackson og er oppvokst med musikken hans, så jeg visste ikke helt hva jeg skulle føle der og da, med tanke på hva Joe har utsatt guttene sine for, men bildet måtte iallefall tas.

Tilbake i Oslo har jeg fått ny fresh tan. Nå er det bare å nyte sommeren videre her.
Må også nevne at jeg er temmelig glad jeg investerte 900 kr i en prime vifte på Elkjøp for noen mnd siden. De pengene er ikke fullt så sure nå om dagen. 

Wireless <3

Yes. Da var jeg tilbake på norsk jord. Har kost meg masse i London noen dager og ikke minst hatt en inspirasjonstur på Wireless festivalen. :)

Ikke at jeg var så sinnsykt flink til å ta bilder på turen, men nå har jeg også mistet den lille kabelen jeg bruker til å overføre bildene, så disse har jeg ståljet av Chris, eller plukket fra instagramen min.

Kameraet mitt er uansett på siste vers, så det blir nok mye mobil bilder fremover. :/

Første dag i Oslo ble tilbragt i studio, men jeg kjente jeg savnet stranda i dag.. herregud for en varme. On the bright side, holder vi på med morsomt materiale om dagen. Og kjære vene: Jeg er straks i mål. Bare noen få uker til jeg må kaste inn håndkle og si at jeg har skrevet nok denne sommeren, og EP ferdigstilles.

Børfday

Min vesle BFF Tommy feiret bursdagen sin i går. Vi spiste på Olivia i Hegdehaugsveien, og var en fin stor gjeng godtfolk. <3



Vi har også vært flinke i studio de siste dagene. Her er en liten teaser av "Forever like this" : 

Var en tur innom studio i dag også. Vi er ferdige med låtene nå, og kan egentlig begynne å tenke på å lage noe nytt, nå som jeg har kjøpt meg litt bedre tid. Ser ut til at juli kan bli en mnd hvor jeg får testet mye kreativ galskap i studio.

Dere får ha en fet lørdagskveld. Jeg holder sofaen. <3

ELLE // STRAND // QUAY

På torsdag var det Elle sommerfest. Alltid like gøy og i år var det på Hukodden. Det var kanskje litt mye vind for sveisen, men det roet seg etterhvert. 

Hadde med meg Nadia og Therese. <3

Happy gyals

Om natten drømmer jeg seriøst om å bade i sydenhavet, men jeg kommer meg ikke ut i oslofjorden. Er livredd for manetene og får hetta av å ikke kunne se hvor jeg tråkker. Men det er uansett deilig å være ved havet.


Therese og Shide gjør ting jeg ikke kan:


Jeg har fått meg nye Quay briller!!! Åh elsker dette merket her. Jeg har alltid vært en solbrille fanatiker og brukt tusenvis av kroner på dem, men disse koster bare 400 kr. 



Nå er det litt shopping, trening, grilling og stratos. Klager ikke.

lys våken

"Du skal ikke sove bort sommernatta" sa en kompis her om dagen, og det har jeg ikke gjort i det siste. Det er akkurat som om jeg blir litt nyforelsket i livet med en gang varmen og lyset er tilbake. Alt blir litt enklere, jeg blir mer spontan, inspirert og får mer energi. Nå begynner jeg å få litt fresh brunfarge også etter et par dager i solen.

De gærne damene mine er ufine på Snap.

Elsker utsikten.



Maddemin <3

Jeg har selvfølgelig vært mye i studio, men det finnes vel grenser for hvor mange selfies under innspilling dere orker å se på. Må snart begynne å lekke litt snutter av materialet som kommer senere i sommer. :) Men det legger jeg i så fall først ut på instagramen min, så følg med der.

Jeg spiser noen heavy doser med disse maisene hver dag. Og er litt redd for å si det høyt, for det salt innholdet kommer til å ta knekken på meg. Men jeg er avhengig akkurat nå. Roer seg nok snart.

I går spilte Beryl og Henrik på Turkish Delight. Beryl spilte en av mine nye låter der uten at noen visste om det, og det var utrolig fett å se folk på dansegulvet ta helt av til den. Da har vi gjort noe riktig. :)

Et sukkertøy på hver arm. Babysis Jennifer og Sandra. <3

Denne uken er det fri fra studio. Bra med en liten timeout nå, må lade opp den kreative flyten. Ikke minst ligge litt på stranda og nyte dette været, de dagene jeg ikke er på jobb. :)

Vårnetter med bestiser.

I går var jeg og mine BFF's, Thomas og Tommy på Charlotte Qvale's release konsert på Mono. Sinnsykt god stemning.

Thomas var også på scenen og gjorde singelen deres, "The Fire".

Etterpå stakk vi en tur innom Angst, som endelig har åpnet den nye delen. Det er så fantastisk å sitte ved dette bordet. Halvveis inne, halvveis ute, slik at man får litt av den deilige sommer brisen.

Thomas er the selfie-king. Og I DAG SLIPPER HAN EN SOMMERHIT SAMMEN MED LOVELESS! Han gjør så fet vokal på denne låta! Elsker den! Hør den HER

Posin' huh?

En bra kveld ble avsluttet ved fontenen på Youngs. Tommy får fotokred for dette klassiske vårnatt bildet. <3



lookie lookie

Jeg har alle antenner ute om dagen, i forbindelse med disse release konsert tankene jeg leker med. Jeg aner jo ikke hvor jeg skulle hatt det, men vil gjerne ha det ganske lite og intimt (litt uhøytidelig) og i Oslo sentrum. Taket på The Thief er nydelig, men vet ikke om det lar seg gjøre. I går kveld møtte jeg Beryl og Anette på Vanguard på Schous plass (rett ved popsenteret), og jeg må si at det ikke var en helt dum spot for en release konsert. 

Sidespor: Jeg har ingen tattoveringer, og har aldri ønsket meg en heller, men disse som Anette har tegnet selv, hadde jeg tatt. De er så utrolig fine, jeg elsker dem. Men igjen, det er ingen som kler seg bedre eller ser kulere ut enn Anette, så selvfølgelig har hun drømme tattisene også. Jeg tror hun er et lite stil ikon for meg.

Ved siden av lokale jakt, er det alt det andre. EP'n er ikke ferdig. Jeg må ha musikere, og de må jeg rekke å få øvd med. (ÆÆÆÆ!)

Skal jeg ha 2 DJ'er som vanlig, eller et par stykker på synth? Jeg har litt lyst på bassist og trommis også. Skal jeg kanskje bare ha et fullt band? Og hvem kunne det vært.

Vet dere hva? Alle tips til både musikere og konsertlokale tas imot med stor glede! Mail meg på bookelisabeth@hotmail.com



Twerk it.

Yes. Oslo har virkelig våknet. Våren er her. Glem trusslene om snø neste uke, jeg nekter å tro det før jeg får se det.

Én ting jeg klarte å gjøre på påsketur var å shoppe litt på nett. Her har du twerk it toppen min og bomber jakka, begge fra H&M. <3

I går tok jeg noen glass vin i godt selskap oppe hos Tina & Odda. De er fine, hæ? :)

Maddemin var på plass. <3

Jeg er rødvins dame, helt klart. Men hvis det først blir hvitvin, drikker jeg denne.

Henrik og Kate.


Mys

Fin trio. 

De damene her er cray. <3

Da skriver vi lørdag kveld. Jeg sitter i studio og hører på Thomas tweake på en ny låt som gjør at jeg MÅ danse. 

Heauxm

Honey's, I'm heauxm.

Ok, klokken er 01:40. Jeg skal opp om 5 timer, men må få gjort en liten oppdatering her. Dagene har gått i ett, vet ikke hvor de har blitt av og har bare jaget klokken. Men sånn er det vel når man tar seg 10 dager ferie og bare loker rundt i sommervarme.

I går smelte jeg på meg en fake føflekk og stakk på premieren til Henrik Thodesen. FANTASTISK morsomt! Jeg elsket hele opplegget, det er bare å stikke å se det.

Herlig stemning backstage etter show. Vi var så stolte av pjokken.

Og i kveld fikk jeg endelig se min kjære Beryl som har kommet hjem fra Afrika etter 4 mnd! Herregud som jeg har savnet henne. <3

De neste ukene blir det mye jobbing med ny musikk, og jeg håper vi får litt sol og sommervarme her, som jeg kan dra litt inspirasjon ut av. Jeg vil skrive våryr musikk fremover. :)

Kan jo alltids tenkte tilbake på den herlige Miami leiligheten og den beste ferien jeg har hatt:

 

Oooh <3  Men nå, er det natta :*

mmm.. Miami

Siste visitt i Oslo var på Kim's bursdagsfest på Løkka. Godt å se litt venner før vi drar på ferie.

Etter uttallige (14 ish) timer reise, var det dette soverommet som møtte meg. Vet ikke om det gjorde det lettere eller vanskeligere å sovne. Utrolig nydelig.

Dette er kontoret mitt de neste dagene...

Basketball stadion. (<3)

I går hadde vi en lang deilig dag på south beach.

Linda og Therese <3

Sichelle <3

Nico og William

G <3


Måtte innom Dash da vi gikk forbi. Som mange andre ble jeg ikke drit imponert. Veldig dyrt.. og jeg ville ikke hatt på meg det meste av det.

Nå er kl 9:40 her.. jeg har sovet i 3 timer, som er helt latterlig. Får la jetlagen gjøre sin greie. 8 dager to go! 

Takk for i går!

Jeg hadde en fantastisk kveld i går. Graulerer til flinke, fine Carl Espen! For et kjør vi har vært med på. Må takke alle i NRK, som har jobbet så intenst med å lande dette på beina, alle jobber beinhardt. Og stemningen i spektrum var helt utrolig!

Nå går plutselig alle hvert til sitt igjen og fortsetter med egne prosjekter. Jeg har masse studio jobbing foran meg, mye skriving, og en ferie i Miami fra neste lørdag. Gleder meg til det jeg har foran meg de neste månedene.

Etter spektrum var det afterparty på Stratos. Her er jeg med Designers reminx kjole, og sko fra Sapatos. <3 

Var ikke så flink til å dra opp kameraet i går, så fant bare dette hvor jeg og vakreste Anne Rimmen viser frem HAA veskene våre. <3


Jeg må også takke alle de fine menneskene der ute som har støttet meg på instagram, twitter og facebook. Jeg får med meg mye av det og setter utrolig stor pris på det! Tusen takk. :)

 

Time-out.

Jeg trengte å gire ned en kveld nå. Greit at jeg holder meg på vannvogna mens Tina, Odda, Misgina og Patrik koser seg med vin, jeg bare trengte en time-out fra tankene nå. Det jobbes på spreng i topplokket i innspurten til søndag, men i kveld har jeg bare kost meg og senket skuldrene helt.

Nå er det natta.. har mye jeg skal gjennom i morgen. Og så tenker jeg på de som skal i ilden allerede på fredag... nervene må nok være i høyspenn. Jeg skal iallefall ned på Folketeatret og heie. Dette blir gøy.