hits

desember 2014

2015

Spesielt i år, har jeg tenkt mye på hva jeg kunne gjort annerledes de siste årene. Jeg har reflektert over valgene jeg har tatt, og hvordan jeg har håndtert ting. Jeg har ikke alltid vært like fornøyd med meg selv. Det finnes ingen fasitsvar og livet blir aldri helt slik man så for seg. Jeg taper iallefall ingenting på å tro at det er en mening med alt. At det som gikk galt, skulle gå galt. Når man er på feil kurs, går man på smeller. Det gjør vondt, men dytter deg inn på rett vei igjen. Og man vet man er på rett vei fordi den ofte undervurderte magefølelsen er riktig. Da havner du i en flytsone hvor alt er enklere og føles bra. Du gir deg selv akkurat det du trenger, enten det er inspirasjon, hvile, opplevelser eller hardt arbeid. Ta én ting av gangen, det kan være så lite som å meditere en gang i uka, eller få en kveldsrutine som gir bedre søvnkvalitet. Sett deg små mål og nå milepæler som gjør DITT liv bedre. Kanskje du er på et bedre sted enn noengang når vi nærmer oss 2016. 

Men nå er det 2015 som står for tur og du er din egen lykkesmed. Hva ønsker du av året som kommer? Jeg kan si rett ut at jeg vil skrive masse bra låter, jobbe mer på tvers av landegrenser, jeg vil spille inn video, jeg vil gjøre mitt beste for å fortsette fulltidsstudium ved siden av jobben hos Radio 1. Jeg vil reise. Savner Miami skikkelig om dagen. Og jeg vil ha klubbkonserter. Jeg har 1000 ting som raser gjennom hodet mitt. Om jeg får til en brøkdel av det jeg håper på, er ikke så viktig. Jeg har alltid satt for høye krav til meg selv, men det viktigste er at jeg har det bra, fysisk og psykisk. Jeg har vært flink til å sette meg bittesmå mål det siste halvåret og jeg fortsetter inn i det nye året, slik at jeg en dag blir den beste versjonen av meg selv.

Ønsker dere et godt nyttår! :)

Time-out

Da har jeg tatt min årlige time-out. Slapper aldri så godt av som i julen. Og i år har jeg endelig ordnet nett her på hytta, så nå får jeg unnagjort litt småting i latskapen. I går så jeg alle 3 Ringenes Herre filmene og gikk en tur i 16 minus. Det eneste jeg gjør er å se filmer, kose meg med familien og spise, her i Heidal <3

Her sitter jeg og skriver låter. Tenker også litt på hva jeg skal snakke om på live sendingene mine på Radio 1, - vi lanserer 8. januar. Kom gjerne med tips ;)


Jeg har ikke så mye mer på hjertet nå, men håper dere har landet like mykt som meg og får en deilig jul!

slumring

Den kråka her har en fot i juleferien allerede. Det har vært så deilig å ha noen timer fri på kveldene siste uken. Jeg har ikke trent engang.

For dere som ikke har fått det med dere, skal jeg lede ettermiddagssendingen hos Radio 1 (15-19) på hverdager. Radio 1 relanseres med helt nytt konsept i januar og i dag hadde vi første live sending internt, dvs. at vi kjørte programmene våre til satte tider og at alle på huset hørte på oss over anlegget. I morgen tidlig får jeg feedback (kjeft) og så lager jeg en ny. Sånn holder vi på frem til fredag, så er det juleferie 2 uker. Første uken i januar er det ingen kjære mor, for da går vi live nation wide. Det blir gøy det, jeg gleder meg like mye som jeg gruer meg nå. Tenkte jeg skulle ta med meg tracks på juleferie og få skrevet litt. Må snart få ned noe nytt materiale, uansett om det er til meg eller andre artister. Jeg klør etter å skrive nye låter!

LIVE ON AIR

Det blir livet mitt fremover. Hver dag faktisk! I dag får jeg lov til å avsløre at jeg skal ha ettermiddags sendingen på nye Radio 1 som lanseres i januar, dvs. fra 15-19! Gleder meg sinnsykt! Men er også litt redd. Det er jo live, og jeg styrer alt det tekniske i tillegg og med kun et par uker på å forberede meg, kjenner jeg at nervene begynner å bygge seg opp.

Kommer du til å høre på? :) Radio 1 tar en helt ny retning med et helt nytt konsept. Det er super spennende og jeg er så glad for at jeg er en av personlighetene som får være med på å forme dette! Å kjøre live show har en bratt læringskurve for meg, men jeg håper jeg får taket på det fort, og så får lytterne tilgi meg hvis det blir litt feil og galskap i begynnelsen! ;)

I går laget jeg min 2. sendings demo. Vi har fått noen retningslinjer de siste dagene og i dag skal vi høre på demoene til alle DJ'ene (programlederne) i plenum, og trekke frem alle feil, så vi kan forbedre oss. Det var skikkelig kleint og nervepirrende første gangen, håper jeg takler det bedre nå. Det er jo tross alt bare 1 mnd til hele Norge kan høre programmet mitt. Følg med på Radio 1's instagram og facebook, for vi starter med et brak og det er masse konkurranser og kule aktiviteter på nyåret. :)

Her er alle de nye stemmene ;)
Perfekt

Hvor perfekt er du i dag?

Er det en ting jeg vil unne folk, så er det å være oppriktig fan av seg selv. Jeg jobber med å like meg selv hver eneste dag, for det er så utrolig lett å finne feil. Jeg dømmer meg selv steinhardt og vil krabbe ned i et hull hvis jeg ikke klarer å leve opp til egne forventninger i ALLE sammenhenger. Det kan være på jobb, i skolesammenheng, som artist eller bare i sosiale sammenhenger. Jeg er veldig glad i å møte nye mennesker og de jeg blir mest fasinert av, er de som er helt ukritiske til seg selv. Det har ingenting med å utstråle så voldsomt mye selvtillit, men mer at de bare er avslappet i seg selv og ikke gjemmer seg bak noe som helst slør. Og JEG føler meg trygg rundt slike mennesker, fordi de har en tendens til å akseptere alle andre som de er, ogsåJeg har blitt flinkere til å senke skuldrene de siste årene, men jeg mister fortsatt kontrollen og jobber meg ihjel for å være det jeg tror andre ønsker å se. Det er ekkelt å innrømme det, for jeg vil helst bli sett på som den jenta jeg jobber med å bli. Fake it till you make it. Eller till you become it, tenker jeg. Og jeg tror det fungerer også. 

Jeg tror at det å akseptere seg selv kan være nøkkelen til mye. Da tør man å kaste seg ut i alt. Man tør å være kreativ og bruke evnene sine. Man glemmer kritikk fordi man allerede har et avslappet forhold til "feilene". Det aller viktigste er at man er et stolt eksempel på at ingen er perfekte.