hits

desember 2011

GOD JUL!!!

Da sitter jeg her i julenatten og jobber med en søt låt. Om 7 timer reiser jeg opp til norges mest magiske sted, der det finnes tusser og troll i skogene... Heidal! Gleder meg til å se familien og slappe helt av. 

Ha en god jul! :*

Siste økt før ribba tar meg!

Da har jeg hatt siste treningsøkt før det er juleferie (ikke at det har vært så mange denne uken). Det har vært mye på plakaten, blant annet eksamen i forretningsjus, og den tror jeg gikk greit. :) Vi får se, vi får se!

På søndag var det julemiddag hos Janet, og der var stemningen mer enn bare riktig. Denne advents tiden har løpt fra meg.. jeg fikk ikke opp juletreet før for et par dager siden en gang, det er ikke likt meg. Men jeg fikk kjenne at det nærmet seg på søndag. :)

Jentene kokkelerte. High five!

Kjære Dott

De har jo peis også.. kjenner at jeg ønsker meg peis.

På mandag var det lydsjekk i Domkirken og vi fikk fikk vite litt mer om hvordan ting skulle foregå.

Jeg sang "Under my skin" (ikke ute enda) og "Stille natt", som da er "Silent night", eller "Glade jul" som de fleste kjenner den som. Rart å synge den sjangeren, men tror det gikk greit. Klarte å glemme den ene linja under første konserten på onsdag, men sånt skjer. :P Det har vært mye i topplokket om dagen.

Her er et par bilder fra lydprøven.

Herligste Jo, som spiller litt med meg innimellom.

Det musikalske geniet Atle på synth, som jeg også skal jobbe med på "Postkort fra Lillebjørn" musikalen, som går på Oslo Nye fra 8. mars. <3 Gleder meg!

Det er så vakkert inne i Domkirken. Skulle ønske alle som ville se fikk plass... de måtte visst sende hjem 1500 på den første konserten fordi det var fullt, og køen stod helt ned til jernbanetorget. (!!!)

Dette er det eneste bildet jeg fant fra konserten. Lånt fra RB.no.Nå må jeg pakke litt (mattebøker blant annet), og slå av hjernen. I morgen får jeg en av livrettene mine, lutefisk i hjemmelaget lefse.

Ha en herlig lille julaften. :*

I die.

Nå er det på nippet til at jeg klikker. Men har kastet inn håndklet. Det fins grenser for hvor mye finansstyring pensum en enkel låtskriver kan presse inn i skallen på noen timer. Jeg er sliiiten. Og jeg kan ikke kjempe lenger nå. Krysser fingrene for at jeg er heldig denne runden og får noe av det lille jeg kan på eksamen, så jeg står. Be en liten bønn for meg er du søt.

Har bare fått tid til 2 økter på Fitness Xpress denne uken. Men den jeg hadde i går var god! Kan liksom se at litt magemuskler titter frem allerede etter en uke. Det er vel sånn. Kroppen får litt sjokk når den plutselig blir brukt. 

Har vært på skolen i maaaange timer i dag, så stakk en liten tur innom Ground Rules studio og la ned siste vokal på en låt vi har blitt veldig fornøyd med. :) Den er faktisk litt Lion King inspirert. Ikke bli redd, vi gjør det med stil. 

Nå har jeg somlet bort mange nok timer. Tror det faktisk er best at jeg finner sengen og kommer meg opp igjen hyper tidlig, og leser da isteden for nå. Da er alt freskt i toppen. Wish me luck! :/

Natta :*

Flunk fare

Jo, i dag har jeg gjort ting jeg ikke skal gjøre akkurat nå. Har vært på session hos Aleksander "Rykkinfella" for å skrive no hits til søteste Pernille, når jeg heller burde sitte og gråte over finansstyring bøkene. Jeg lever farlig. Eksamen er på fredag, jeg kan ingenting, og i fjor strøk 45% av elevene. Nei nei, jeg kødder ikke. Og mange av kidsa på BI kommer rett ut av VGS hvor de har hatt litt om dette før. Hvem tror jeg at jeg er?? Kanke skjønne hvordan jeg skal klare å lande denne. 

Aleks var pottesur som alltid.

Hva tror du jeg skal nå da? På tide å lette samvittigheten litt. Dette blir en lang, totalkapitalretabilitet-basert natt.

Men jeg ønsker deg en god en. :*

Ring me up!

Vel.. siden jeg er så bortskjemt at jeg blir nominert til bloggpriser osv. følte jeg presset litt nå. Må prøve å blogge bittelitt mer, og kanskje ta meg bryet med å bruke speilreflekskameraet når jeg kan, isteden for å bare smelle avgårde de derre mobilbildene. Så joda, her er alt litt klarere og tydeligere, og jeg har kjøpt meg ringer og armbånd! Ikke at det er noen nyhet at det er superfett å style opp med det, men jeg ble veldig inspirert av hva godeste Kelis hadde på seg da hun var i tigerstaden. Massssse fete ringer, armbånd og kjeder. Hun sier jo selv at hun er stylist først og artist etterpå, så hun vet hvordan man kler på seg. Jeg har nok ikke tilgang til de samme goteributikkene hun handler i, men man kan komme et lite stykke hvis man bruker hodet litt. Jeg begynner iallefall nå. :) 

Den på høyre hånd og den største på venstre er fra Gina Tricot. På langefingeren har jeg mange smale gullringer jeg fant på H&M for ca. ingenting. Det kan du like! 

Min elskede ponni ring har fortsatt ikke dukket opp. Det er surt. :´( Si ifra hvis du ser den lille vennen min på gata et sted, I want u back baby!!

<3 Vixen <3

Så! Da blogger jeg igjen. Jeg er litt forelsket i cafe sør om dagen. Her er jeg og Iren ute og klemzer.

Hun hooka meg opp meg juletre da, snill hun er! Bra det er høyt under taket mitt.

Og så har jeg fått meg fete øredobber fra Gina Tricot. <3

Var på J. Cole i forigårs. Vedig bra konsert. Kjipt at det måtte ende med løsskudd på Fugazi noen timer senere. U can't win them all.

Jeg har lest til matte eksamen, og gjort en innsats som tilsvarer stryk selve dagen. Man kan ikke kreve at en loka jente som meg lærer seg ungdomskole, VGS og BI pensum på noen dager. Men jeg skal komme sterkere tilbake. ;)Bestemte meg for å begynne å trene på Fitness Xpress her om dagen. Tredje gang jeg prøver å trene i mitt liv, it's a charm!

Så har jeg mast ned en stor kebab etter trening... livet skal leves.

Og til slutt: Vixen har nominert meg som semifinalist til Årets kjendisblogg!! Kan du tro det? :) Jeg syns det var veldig hyggelig... men er litt usikker på om det er så fortjent. Men det skal du få lov til å bestemme! Jeg tar gladelig imot all støtte jeg får! :D Trykk på bildet eller linken under for å stemme.

http://vixenmagazine.no/vixen-blog-awards/kategoriene/arets-kjendisblogg/

Nå skal jeg hoppe i dusjen og gjøre meg klar for lørdag kveld. Julebord hysteriet raser avgårde uten nåde og jeg klager ikke. Ha en bra helg! :*