hits

desember 2010

Vakre minusgrader

Har knipset et par bilder i dalen her. Var ute av bilen i 1 min og fikk neglesprett. Hører det pusher 38 minus enkelte steder her, så det er andre boller enn hjemme. Sjoa:


I dag et det 1. juledag og da spiser vi ribbe. Det var fantastisk godt som alltid. Julestua til tante er ganske sjarmerende.

Siden jeg har klart å få inn litt nett nede på gården her, så har jeg tatt meg bryet med å åpne en offisiell facebook side. Trykk på "Like" så har du tilgang til den og kan se alt jeg poster der fremover. Trykk på bildet under så kommer du til siden! :)God jul!

Nå er det endelig julaften. Dette er juletreet til mamma på lørenskog. Vi var der på tirsdag og feiret julaften med John før han måtte tilbake til England. Men vi fikk åpne litt pakker...
IPAD!!!!! I-friggin-PAD!!! Nei, det var ingen overraskelse siden jeg selv var og kjøpte den til meg selv fra familien, men det har vært pain å vente så lenge på den..


På onsdag var det julelunsj i studio, veldig koselig!

Thomas og MatsVakre flinkis Thea som alle snart vil høre mer ifra, og Kasper som har jobbet i Eccentric noen mnd allerede.Min kjære Sichelle som snart gir oss bakoversveis i første delfinale i GP. Da må dere love meg å stemme!Brita, Thea og Tone var på plass.Nå er jeg oppe i Heidal.. her får jeg slappet ordentlig av. Lutefisken steker og det lukter så godt her.
Vintage


God jul alle sammen! :*

Lille julaften

I dag er det lille julaften.. for meg iallefall. Vi må feire jul i morgen, fordi John ikke får fri til jul. Det er jo foppalkaos i UK nå, så han rekker akkurat hjem i 1 1/2 døgn, for å åpne pakker og spise lutefisk. Jeg personlig syns egentlig det er helt greit å få julegaven min 3 dager før, jeg har drømt mye om den ipaden.. bokstavelig talt. Jeg og mamma skal opp til Heidal til den "offisielle" julaften, så jeg får strengt tatt feire 2 ganger i år. Skal absolutt ikke klage.
kastanje

Denne uka har vært en sånn typisk uke før jula tar helt av. Fullt av julebord og kaos, så jeg føler at alt har gått i ett. På onsdag var jeg på Voice radio, veldig kos. Faktisk første gang jeg har vært med på radio en time i strekk, men det gikk fort unna. Dan er jo herlig!


Her er låtskriver Iain James og Thomas' Blue steel. Iain bodde her fra mandag til fredag og han skrev 6 fantastiske låter før han snudde nesa tilbake til London. Digg jobb han har. Jeg har også lyst å få reise litt rundt og jobbe som låtskriver ved siden av mitt eget prosjekt etterhvert.

Huset er et candyland nå. Jeg er ikke så glad i søtsaker, men mamma har fått et anfall og bakt seg ut av huset, så det er mye julecookies her. Bobbi elsker pepperkakene.


På fredag var vi på Cody Chestnutt konserten på Blå og det var heeeelt fantastisk. Det var storband og hele stemningen var magisk. Han håndhilste på alle fremme ved scenen både før og etter han var ferdig, litt uvant, men fin greie.Buddy Holly crewet hadde julefest i går, men jeg hadde ikke krefter til å komme meg avgårde. Skulle egentlig en tur innom en 10 års reunion fest også, men jeg var beat up.

Nå har jeg derfor hatt snart to dager i kosebuksa og ikke foretatt meg annet en å se et par filmer, spilt Donkey kong og jobbet litt i hjemmestudioet. Det er vel egentlig sånn jeg slapper best av, og det skal jeg fortsette med.

Ha en fin søndag dere óg.

:*

Dawn

Det er ikke ofte jeg får se soloppgangen, men i dag har jeg som sagt elektriker på besøk. Hadde nesten glemt hvor vakkert det er rett før solen titter frem også. Spesielt nå om vinteren. Alt er så krystall klart. Himmelen er lys blå, samtidig som det er såpass mørkt at by lysene glitrer. Nydelig.

God kaffelukt i lufta om morgenen er herlig, det syns vel de fleste.

hepp

I går var jeg desverre ute en tur. Det lille vorspielet var kjempekos da. Vi var oppe hos Lea i den digge leiligheten hennes og fikk den ene stakkars karen der til å kjenne godt på syklubb fenonmenet.

Beryl brifer med "sin" nye blackberry.

Tiden fløy fort, og så dro vi en tur bort til Mira og Noma's utflytningsfest i nærheten av det som tydeligvis var Holtegata tidligere på kvelden. Der stod stemningen i taket, masse hyggelige folk, men jeg var ikke helt klar for det nivået skal jeg innrømme...

Judy var i partymood, men ikke så lett å imponere.

Det endte med at vi dro ut på et sted nede i Hegdehaugsveien og var der i 15 min. Jeg er ute 4 lørdager i året og fikk inn med spiseskje hvorfor det ikke blir fler. Folk er jo klin gærne. Det er karnelval på hele Frogner rundt 3 tiden. Jeg snudde nesa hjem ganske brått.

I dag har jeg hatt en slapp dag. Hørt litt på en interlude jeg produserte og skrev her om dagen.. det hadde vært morsomt å ha et par selvproduserte ting på plata, men kvalieten må være på plass, så vi får se. :)

Nå er det film og godis. Ciao :*

Donkey

I dag har jeg hatt en typisk desember lørdag. Blant annet rydda hele huset, får elektriker på besøk på mandag, så det er greit at det ikke er hybelkaniner i alle hjørner. Får også besøk av en låtskriver fra England som skal bo her i 5 dager óg, så har shinet gjesterommet. Og siden jeg har ryddet i x antall timer i dag, måtte jeg gi meg selv en gave (eller den er mest fra Tono) og da ble det Donkey Kong country returns på Wii. Det her tror jeg at jeg kommer til å bli rimelig avhengig av. Jeg er litt usikker på om det er like bra som Super Mario Galaxy 2, men det vil tiden vise.


Juletreet er oppe! Litt senere i år enn normalt for min del, men det har vært julestemning her siden slutten av november uansett.


2 av mine 3 barn deler ut susser som om de var gratis.


Nå skal jeg få med meg resten av Nobel pris konserten. Gudinnen India Arie er på scenen nå og jeg krysser alt jeg har for at Robyn ikke har vært der oppe enda. Youtube i morgen er i så fall plan B.

Ha en happy lørdag dere.

:*

Londy

Nå er vi hjemme igjen allerede, og jeg er kjempesliten. Skal bare ligge på sofaen og spise alt tax free goteriet mitt. Har plukket opp litt om musikkbransjen i UK, det er morsomt å se hvordan ting fungerer og er helt annerledes enn her hjemme. Må nok komme meg tilbake ila noen uker og få jobbet litt.

Thomas har funnet ut at han MÅ ha iPad han også. Han blir veldig lett bitt av apple basillene og det er ikke noe han ønsker seg mer her i verden enn absolutt alt de produserer.Fantastisk bilde.

John har oppdaget Doodle jump og battler med Thomas. Jeg har forresten testet ut Fruit Ninja med multiplayer på iPad, og det er så bra!!!! Hvis du ikke har sjekket det ut, dooit.

Utsikten i criben til John er like facinerende uansett hvilken tid på døgnet det er. Skulle gjerne sett soloppgangen også, men det får bli neste gang.

Nå sitter jeg og dingler her. Savner senga, orker ikke å gjøre noe fornuftig i kveld.

 

;*

sleepless

Hallo i natten. Artistgallaen på lørdag var veldig fin... så mange sterke historier. Hadde sett programmet 2 ganger og hilst på noen av de som har reist, så jeg hadde en god klump i halsen når jeg skulle på scenen. Her sitter jeg og varmer opp med tube as always. Har ikke sett opptreden, men tror det gikk greit (bortsett fra et øyeblikk hvor stemmebåndene kollapset), mamma var iallefall fornøyd og det er det viktigste. :)

I morgen drar jeg en snartur til London, blir der i drøye 24 timer, og skal egentlig bare ha et møte med et par produsenter og se om vi kanskje kan få til et samarbeid. Jeg har såvidt jobbet utenfor Norge, så det er digg å røre litt på seg og få ny kreativ giv. Nå ser jeg at jeg burde lagt meg i går. Ikke mange timene til jeg skal opp.

Natta :*

Artistgalla lydprøve

I stad var jeg på lyd og bildeprøve til artistgallaen i morgen. Jeg skal ikke synge ny single helt enda, men det blir en låt mens de spiller av en video fra reisene legene har hatt rundt om i verden. Mye sterke bilder, det er ikke lett å holde tunga rett i munn når man ser den.Tenkte jeg skulle dokumentere hvordan mote går rett ut av vinduet så fort denne byen pusher 10 minus.

Her er et bilde fra videoen. Jeg må prøve å fokusere hardt på det jeg skal gjøre, så det ikke ryker for meg, den er veldig sterk.

 

:*

It came and went

På lørdag var det aller siste Buddy Holly forestilling! Det er så utrolig rart at det er ferdig allerede, tiden flyr. Det måtte jo feires og alle fikk medalje med en personlig notis. Min sier "Terse-Betty", fordi jeg har kjip tendens til å synge tersen på alt jeg hører (inkl jamba reklame låter)... det er en ganske kvalm greie. I can't help it!


Vi fikk avskjedsgave av Folk restaurant...

Her er vi hjemme hos Torbjørn som ofret leiligheten sin for anledningen.

Herlige Jørn og vakre Ingeborg

På søndag var vi ute hos Liv-Hanne og tittet på kattebarna de har der nå. De er så søte at jeg blir svimmel. Det får holde med de 3 rottene mine en stund til...

I går var vi på Adam Tensta og Tinie Tempah konsert. Det var bra liv og masse herlige folk. Hadde på meg den nye toppen jeg har kjøpt på Bik Bok, den er egentlig ganske kul. Skulle hatt noe sånt i ekte skinn vettu.
Nå bærer det snart avgårde til lørenskog, der mamma har en steik på bordet.

Peace :*