hits

november 2012

Londy londy

De siste dagene har vi kost oss i London.

Størrelsen på vinen er av en annen dimensjon, og det var heller ikke feil.

picasion.com

Min kjære Dott var på plass og HAR BURSDAG I DAG!!!! Gratulerer! <3

 

Madde <3

Selv om middagen dagen før var god, kunne jeg lett levd på hotell frokost et helt liv. Det ville desverre syns godt etterhvert... bøtter med bacon + tom mage er den farligste kombinasjonen jeg kan komme over.

Vi bodde ett stopp fra Oxford street, det gjorde det veldig enkelt å doble shopping budsjettet.

Det var kos å se litt julelys, selv om jeg hadde fått klaus og panikk hvis jeg var her om 1 mnd.

....fail #martEns

Det ble et par turer ut. Vi sjekket ut Book Club og Hoxston Sqare bar & kitchen. Begge stedene er å anbefale. 

Var også innom en dim sum restaurant, og uten å være hun som legger ut 900 matbilder, må jeg bare si at disse vårrullene med lammekjøtt var friggin fantaaastic. 

 Nå har jeg mye søvn, trening og jobb å ta igjen. 

:*

bare bar

Det ble en liten tur ut på lørdagen allikevel. Min kjære Linda og hennes forlovede Bengt var i byen, og siden jeg ser henne altfor sjeldent måtte jeg komme meg over dørstokken. Det var en bra kveld, men ikke noe voldsomme greier. Endte på Bar i bygdøy allé, møtte mye godtfolk og kom meg hjem relativt tidlig. 

I dag har jeg hatt en bitteliten treningsøkt... som vanlig. Jeg trener seriøst i 15-30 min. Får det til annahver dag, men det er litt flaut at jeg ikke holder ut lenger enn det.

 I morgen reiser jeg til London med jentene og later som penger vokser på trær.

Har en låt som må skrives ferdig også, så lurer på om jeg skal stenge hele verden ute for kvelden og bare fokusere på det. 

:*

boom....

*(jeg lister meg skamfullt inn på blogg.no)

Hei! :) lenge siden. Missed ya.

I forigårs var det family + Beryl middag på Buen på lørenskog. Lurer på om det er samme eierne som på Dinner i Oslo.. jeg eeeelsker maten! Paps har straks bursdag, så vi feirer litt i morgen også. Hadde på meg cobra øredobbene mine fra Anna dello Russo kolleksjonen til H&M, som er nye favoritter. Det beste kjøpet er uansett krokodille brillene... de så jeg på showrommet til H&M for 4 mnd siden, og har bare ventet på dagen jeg kunne løpe inn og kaste fra meg 400 kr, så de ble mine for alltid. 

I går anskaffet jeg meg Glo Minerals sheer tint base, etter at jeg leste dette innlegget om BB og CC cream.

Jeg blander stort sett foundation med litt hudkrem fordi den blir så heavy.. men det vil jo aldri fungere like bra som når du har et produkt som er skapt for å være så lett, men samtidig litt dekkende. Jeg har 2 fargenyanser av sheer tint base og 2 av satin finish, så jeg kan bare blande de sammen helt avhengig av hvor blek eller solbrun jeg er igjennom året. Jeg nørder ut litt når jeg fått meg ny sminke.. elsker det. Kanskje fordi jeg hater å stå å sminke meg, men elsker å være ferdigpynta. Jo enklere det kan gjøres, jo blidere blir jeg. :* Og denne kosten er helt fantastisk for alle som bruker foundation og/eller concealer. Glo Dual foundation camouflage brush heter den. Har hatt en kjempebra oransj en, som også er fra Glo, men dette er den aller beste. Den er faktisk ganske utrolig. Den får flytende foundation til å føles ut som et pudder når du tar det på. 

Her har jeg på med sheer tint... tommel ned for at det er et mobil bilde, men huden ble fin. Jeg er fornøyd. :)Nå skal jeg ha en god søndags-lørdag. Holde meg inne i komfortable klær og se på Through the wormhole episoder. God helg. :*