hits

november 2010

Sichelle i MGP

I forigårs hadde vi en liten studio session hvor vi jobbet med låter jeg har produsert. Thomas bytter ut litt lyder og får det til å låte fett, og vips så har vi en ny låt. Jeg har mange skisser som svever litt om dagen, må begynne å gjennomføre de nå, så de kan plasseres eller brukes på platen min.

Thomas holder på med så mange kule prosjekter om dagen, som produsent. Jeg tror det kommer mye fett fra denne pulten i 2011.

Casper og søte Christine (hoetell.blogspot.com) var innom og la siste hånd på verket Sichelle skal synge i MGP. Jeg gleder meg så sinnsykt til å se henne på scenen i 1. delfinale i Ørland!

Meld dere inn i facebook fangruppen ved å trykke på bildet under.

Nå skal jeg skrive refreng til en ny låt, før jeg må komme meg ned på Folketeatret.

:*

hola

Hola! Nå er jeg hjemme fra kveldens forestilling og taket tok fyr. Å være på scenen på Folketeatret er alltid fantastisk, og backstage blir det bare mer og mer madness. Vi bruker mye energi på å sette ut de som står på scenen, ved å kødde på sidescenen, og det tar mer og mer av for hver kveld. Saksofonist Bendik på bildet under her får gjennomgå av meg og Marvin når han spiller politi... vi gjør alt vi kan for å få han til å le når han er på scenen og skal være morsk. Folk har stått nakne, laget plakater og brukt props for å få skuespillerne til å miste helt kontrollen på scenen, og det er hilarious. Tris at det kun er 4 forestillinger igjen, kommer til å savne denne galskapen.

Her er vakre Solveig som blandt annet spiller Vi Petty.


Herligste Ingebjørg spiller trombone og en småbitchy resepsjonist i et plateselskap.

Trond Fausa starta trenden med å skremme vettet av folk. Han er er snik. Jeg er redd publikum har hørt skrikene mine fra bakscenen mer enn én gang. Takk. Her har han nettopp skremt Helga som har ansvar for at hele skuta går som den skal, med lyd, lys osv.

Her er jeg i soul queen parykken og den digge badekåpa jeg har fått, rett før åpning av andre akt.

Heine har alltid rett innstilling før han går på scenen.

50- talls props. Vi er gjennomført.
Jeg er veldig sliten, som alltid etter showene, men nå kan jeg bare slappe av og sove ut før det er på'n igjen i morgen.

Dizzy

Frokosten i dag var en herlig salat. Det har tatt litt tid for meg å slå meg til ro med at en salat kan være god og ikke minst mettende, men jeg har virkelig fått teken på det greiene der nå. Bare bruk MASSE fetaost. Saken var at den lukta litt funky i dag, og siden nesa mi er eksepsjonelt treffsikker måtte jeg løpe og sjekke utløpsdatoen, som sa 18.09.2010. Pakket i juni. Så for å glemme at jeg nettopp har proppet magen min med stinkende nedbrytere som er way overdue , øver jeg intens til en gig jeg skal ha om et par uker.

Skal covre en låt, og jeg er ikke den som lærer meg nye sanger på 1-2-3 (kan slite med å huske mine egne til tider). Når jeg har stått her i en time og sunget non stop, går jeg plutselig i gulvet (nesten)! Legger jo ikke merke til at jeg ikke puster, så får satse på at det er grunnen til at jeg svimer av, og ikke bakterie overdosen tidligere.

Snart bærer det ned på teatret. Nå er det kun 6 Buddy Holly forestillinger igjen, så hvis du ikke har vært der, må du komme deg avgårde! Den går på folketeatret torsdag, fredag og lørdag 19:30 de neste to ukene, og billetter kjøper du hos billettservice. Det kan være greit å være rask på avtrekkeren, jeg hører de disse siste forestillingene selger som hot bagels.

Release

oooooo! På lørdag hadde Thomas release party på John Dee, hvor han spilte hele plata + at Lars Vaular gjorde "Rett opp og ned" + "gi meg noe bass", som Thomas har produsert! Det var en dritfet konsert! :)

Etterpå stakk vi en liten tur ned i kjelleren der og danset til metal. (jeg har fått whiplash)

Even, Svein, Per-Erik og Jonas gjorde en fantastisk jobb som band, de er herlige gutter.I går var jeg verdiløs. Jeg spilte litt supermario, sov litt nå og da og slappet bare helt av. I dag er det mandag og det flyr mange ting rundt i hodet mitt igjen, det føles som om alt skjer på en gang til tider.

Klipp fra konserten kan du se på 730.no

:*

Flip

Deilig søndag. Har vært hos mamma og spist god mat og klemt på bestemor. Hele kvelden har gått til å se igjennom bildene jeg tok til singlecover og albumcover med Per heimly på onsdag og jeg er veldig fornøyd. :) Gleder meg masse til å få design og alt på plass, jeg tror det vil bli veldig kult!


Nå er kl snart 21, så jeg kan fortsatt rekke en film og dupping på sofaen. En perfekt søndag med andre ord.

Kos dere. :*

Cover shoot

Puh! Nå er jeg sliten. I dag har jeg hatt shoot til album og singlecover med Per Heimly. Alltid en fryd å jobbe med han, han er så flink og herlig. Er spent på å se råfilene om ikke så altfor mange dager. Lånte en fantastisk kreasjon fra Vatle som jeg tror vil prege mye av bookleten og kanskje selve coverbildet. Gleder meg til dere får se. :)


Her på tlf med Linda, som fortsatt har mine fantastiske tights som jeg bestilte på Asos.com for en stund tilbake. Skulle gjerne hatt de til shoot i dag.... :( Men jeg tror ikke vi bruker noen helfigurbilder uansett, så jeg skal ikke sutre.

Nå gjenstår det ikke så altfor mye før jeg er klar med ny single igjen og jeg har fått skrevet noen gode låter til pitching i det siste, så det er roligere i topplokket mitt om dagen. Nå skal jeg ligge rett ut og kose med rottene mine i en times tid og så finne senga.

:*