hits

oktober 2015

HalloDet er en stund siden jeg poppa innom her, men dere vet hvordan det blir. Snapchat (elisabethcarew) og instagram har liksom blitt kanalene jeg bruker mest. Update - jeg går på skole, har ettermiddagsshow på Radio 1 fra 15-19 og jobber så smått med ny musikk. Alt tar for mye tid akkurat nå, og det er jo ikke noe nytt. Akkurat nå sitter jeg i en kjedelig forelesning og blogger istedenfor å klore meg fast i infoen som kan redde meg på eksamen om 4 uker. Jeg vet fortsatt ikke hva noe som helst handler om, jeg klarer ikke å henge med på alt lenger, og musikk og jobb kommer før skole. 


MEN DET VIKTIGSTE ER AT JEG HAR FÅTT KATTEPUS!!! En hellig birma, som heter Lillebror <3 Det var vel langt på tide at jeg fikk meg et dyr i heimen, og selvom jeg har utsatt det lenge, måtte jeg bare kaste meg ut i det og få meg katt. Har hatt ham i 2 mnd og det går veldig greit foreløpig, men jeg gleder meg til han blir en voksen, rolig og småfeit kosepus. 


De siste dagene har jeg jobbet med covere. Har lyst til å covre noen låter, men må liksom føle at jeg tilfører dem noe nytt, ikke bare synge dem for å synge dem. Så jeg prøver meg litt frem. I natt jobbet med Wale med Bad til kl 4, det er ikke lett å synge rap. Måtte rappe litt også, og syns det var så kleint. Men kanskje jeg smeller den ut på soundclouden min etterhvert, det er jo bare morsomt.
Nå må jeg løpe videre, først på en voice jobb og så på sending. Tune inn på Radio 1 fra kl 15, så høres vi! :)