hits

oktober 2014

closet confessions

Hva gjør du med alt du ikke bruker lenger? Gir det bort? Kaster det? Tommelfinger regelen er vel at om du ikke har brukt det på ett år skal det ut. Det klarer jeg ikke å leve etter. Jeg har så mye plagg jeg kan hoppe inn i og føle meg dritfin, selv om jeg ikke har brukt det på 2 år. Men ja, jeg ser poenget. Jeg har iallefall fått organisert alt litt bedre. Drømmen er å en dag kunne åpne skapet og uansett hva jeg drar ut er det en nydelig piece, tidløs og i et bra materiale. En litt mer kvalitet over kvantitet holdning til shopping. Jeg eier heller 30 fantastiske plagg, enn 200 mediokre. Vi får se hvor stødig jeg blir fremtiden. Nå har jeg iallefall en god unnskyldning for å kjøpe altfor dyre plagg, eller? ;)

Et par av favoritt helene. De øverste er fra Sapatos, og de blå husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt, men det er iallefall 3 år siden. De er sikkert ikke brukt på ett år, eller mer enn 3-4 ganger til sammen, men de skal ingen steder! :)

Kråka på fjellet

Jeg rømte Oslo i helgen, og tok turen opp til det fredeligste stedet jeg vet om, Heidal. Her feiret vi min nydelige bestemor's 90 årsdag, og jeg fikk klarert hodet for skole og all jobb et øyeblikk. Det er helt umulig for meg å finne en sånn ro hvis jeg er i Oslo. Oppe i norges best bevarte bygt er det såvidt tilgang på internett og tankene må ta en pause. 

Hurra for Bestemor <3

Over 40 familiemedlemmer var samlet for å feire. <3
 

The wedding planner's

Min kjære Tinashe skal gifte seg med fine Odd-Magnus og jeg og Madde er forlovere. Da er det på sin plass å planlegge alt fra dekor til musikk, blomster og farger over et glass cava.

Jeg er nok litt mer sucker for romance enn jeg vil innrømme, og jeg syns det er dritstas å få være med å planlegge en av de største dagene i Tinashe og Odda's liv. 

Hvordan ville ditt drømmebryllup sett ut?

Si JA

Det beste rådet jeg noengang har fått, er å si JA til alt du ikke MÅ si nei til.

Hiv deg ut i ting som gir deg nye erfaringer, nytt nettverk og nye muligheter. Før du vet ordet av det, åpner det seg nye veier du aldri hadde sett ellers. I disse dager høster jeg goder av en sånn situasjon.

For 4 år siden ble jeg stoppet på gata av en regissør, som lurte på om jeg kunne synge og ville være med i en musikal. Denne svensken ante ikke at jeg var artist og hele greia virket litt merkelig for min del. 10 minutter senere stod jeg og sang for ham midt på gata og lo hele situasjonen vekk samme kveld. Men så ringer plateselskapet mitt meg dagen etter og sier at regissøren for Buddy Holly oppsetningen på Folketeatret ønsket meg inn til en audition. Jeg bestemte meg for prøve, selv om jeg aldri hadde forestilt meg å gjøre en musikal. The fun fact er at regissøren hadde forsøkt å få tak i "artisten Elisabeth Carew" og visste ikke at det var meg han stoppet, da jeg sang for ham på gata. Det er litt morsomt. Uansett, jeg kom meg gjennom auditionrunden og takket JA til denne muligheten som ga meg scene erfaring, publikumsforståelse og erfaring innenfor skuespill. Dette valget tok meg videre til ny musikal, til voicing på radio og tv, og nå har den tatt meg til en ny arena. Litt hemmelig enda, men på nyåret er det igang.


Buddy Holly premiere i 2010 (hansenfoto.fotoshelter.com)

Man vet ikke alltid hvilke arenaer man skal innom på vei mot målene man har satt seg i livet. Ting blir aldri helt som man planlegger, så vær spontan og gjør ting du syns er gøy på vei mot målet. Si JA, hvis du ikke er nødt til å si nei. Push deg selv og voks på det. Og husk at når du følger drømmen og lidenskapen din, er jobb 10 ganger fetere enn fritid. ;)

Svar på spørsmål

Hola! Da var første spørsmålsrunde gjennomført og jeg må si det gikk ganske smertefritt. Her har dere svarene:

kristineww.blogg.no

Hva liker du å gjøre på fritiden?


- Har ikke så veldig mye fritid nå om dagen, så jeg sørger for å se venner når jeg har tid. Men jeg liker å se på dokumentarer, og jeg elsker Love & hip hop altlanta og hollywood.

Favoritt klesbutikk?

 Favoritt nettbutikk?

- Jeg må nesten si H&M, men er nesten like glad i Monki og Weekday også. Cos har også mye fint og stilrent. Jeg handler mye på nett, men det er stort sett fra H&M.


sunshine88.blogg.no

Er du og Sichelle gode venniner?


- Ja vi er gode venner. Vi ble kjent for mange år siden fordi har vært signert på samme label. Hun er verdens fineste.

Favoritt butikk?

H&M, Monki og Weekday.

Beskriv deg selv med tre gode ord?

Lojal, følsom og selvstendig


Siri

Hva liker du best av akryl eller gel negler og evt hvorfor?

- Jeg liker nok best acryl, men har desverre blitt litt allergisk mot det, så må iallefall ta en pause. Noen syns acryl blir for tykt, men ikke hvis du går til rett negldesigner.

Hvis du skal anbefale et negle studio, hvor ville det vært?


- Therese Berger i strøget passasjen er dritflink. Hun har en instagram hvor du kan se litt av arbeidet hennes og tlf nr. for booking. Hils fra meg hvis du tar turen dit. :)

Bruker du extension og hvis ja, fletter eller klips?

- Jeg har ekstentions. Tre flettede rader med tresser som gir litt mer lengde til mitt eget hår.Jeg så deg ifjor sommer med kjæresten din, er dere sammen enda?:)


- Hmm.. jeg var nysingel i fjor sommer, men kanskje du så meg med eksen min, Thomas. Han er en av mine beste venner og vi henger mye sammen. :)

Og - hva er ditt beste tips for en enkel og god middagsrett?

- Sånne små kjøttboller man bare varmer i pannen, med nudler og brokkoli.

Asia

Hvor ser du deg selv om 5 år?


- Vanskelig å si, men jeg håper og tror at jeg fortsatt holder på med ting jeg syns er fett. Håper jeg er ferdig med skolen og at jeg har mulighet til å reise til varmere strøk noen måneder i året.

Hvilket utested pleier du å være på?

- Jeg er mye på Angst i strøget passasjen, ellers Stratos, Jæger og Internationalen.Hvordan reagerer du hvis noen fans komme bort?

- Alltid bare koselig. :)

Marte

Pleier du å shoppe mye online eller mest i butikk?


- Shopper mest på H&M og faktisk mer på nett enn butikk, for jeg får konsentrert meg bedre hjemme.

Er det noen du besøker i LA eller drar du alene for å slappe av?

- Nei dro dit med en vennine nå og leide en leilighet gjennom Airbnb.com. Jeg var der for å bli kjent med byen og folk i musikkbransjen, for å se om jeg kanskje kunne trives der i fremtiden. Det er jeg fortsatt ganske usikker på.Hva er ditt beste og verste minne?


- Hmm.. vanskelig spørsmål å svare på. Jeg syns generelt at kjærlighetssorg er helt forferdelig, og alt som har med musikken min å gjøre, gjør meg veldig lykkelig. Da jeg leste anmeldelsen av debut EP'n min "Thirst" for noen uker siden, var jeg overlykkelig.

Hvis du kunne gjort noe i livet om igjen, hva ville det vert?

- Jeg ville vært utvekslingsstudent. Jeg tror man vokser mye på det.Vin eller øl på byen?

- Begge deler faktisk. Øl og så vin. :)


Oslogirl

Hører på de nye sangene dine hele tiden. Du er så flink. Handler teksten om en spesiell person?


- Tusen takk, kult at du liker dem. :) Jeg bruker mennesker i livet mitt som inspirasjon, så tekstene er ofte ment til noen, men ikke alltid.

Har du en slags mentor innenfor sangbransjen?

- Nei, men jeg har forbilder. Frank Ocean vil jeg alltid bøye meg i støvet for, og han inspirerer meg til å jobbe for å bli en bedre låtskriver.Hva heter din beste venninne og hva pleier dere å gjøre sammen når dere skal kose dere?


- Jeg har flere bestevenniner, og dere ser bilder av dem her og på instagram. Vi reiser på ferier sammen, lunsjer, drar på kino, trener sammen og backer hverandre i alt vi gjør.

Er du interessert i interiør?

- Jeg er ikke kjempe interessert i interiør, men kanskje jeg burde vise dere hvordan jeg har det hjemme en dag.

______________________

 

 

Har man lyst har man lov

Jeg er egentlig ikke enig i det utsagnet. Bortsett fra når jeg er en hykler og stikker på HM og kjøper meg 3 nye vinterluer uten å blunke. En av de få gledene jeg har ved at det blir kaldere, er at jeg kan gjemme meg under hodeplagg når jeg vil.

Den grå er umiddelbar favoritt, men jeg elsker leoparden også.

I morgen kommer svarene fra spørsmålsrunden. Hvis du lurer på noe kan du fortsatt kommentere på innlegget under, så skal jeg få det med! :)

Let pop live

Fremover blir det pop på plakaten for meg. Det er planen iallefall. Har lyst til å skrive noen skikkelig perler som kan passe for artister der ute. Det er lenge siden jeg har jobbet med musikk for andre, så jeg savner det nå. Jeg jobber på en helt annen måte når jeg går inn for å skrive skikkelige pop låter. Det er en egen kabal jeg har studert i mange år, og jeg elsker når den går opp. Jeg har tross alt fått bruke hele sommeren på å velte alle mine ærligste tanker ut av meg til EP'n min Thirst, så det er kanskje på tide å skifte til pop fokus en liten stund.


Lol, fant et bilde av meg selv i studio for mange år siden. Tror dette er 2009. Tiden flyr virkelig. Det er mange som spør hvorfor man orker å kaste seg ut i en så tøff bransje som musikkbransjen. Det er lite sannsynlig at man tjener noe særlig, det er en konstant krig hvor man aldri får hvilepuls og man må gjøre alt alene. Man må gjøre dette av ren skjær lidenskap. Jeg føler ikke at jeg har valgt å jobbe med musikk, jeg føler at det er en medfødt impuls og det klør hvis jeg ikke får utløp for det. Hvis du også føler det sånn, må du kanskje bare følge denne drømmen mot alle odds du også.

Å stå på scenen betyr mye for meg. Jeg har fortsatt litt sceneskrekk og blir veldig påvirket av nerver til tider, men når alt sitter og jeg hører publikum synger med, er det veldig vanskelig å finne noe som topper den følelsen.


(Fra Norway cup 2012)

Fake gold is a bad bitch's best friend

Jeg skammer meg når jeg tenker på hvor mye smykker jeg eier. Jeg er besatt av fake gold og det er virkelig the never ending story. Jeg klarer ALDRI å gå forbi hvis jeg ser noe pent som blinker i butikken. Jeg kastet og ga bort 70% av det for et år siden, men jeg kan love dere at jeg sikkert har 150 ringer fortsatt. Jeg elsker jo de smale. Her har jeg på meg de fineste ørebobbene jeg eier, fra Celine Engelstad. De er gullfarvet, med en medaljong. Pannebåndet er fra HM og det er også den nye yin yang ringen.Men drømmen er fake gold som ikke misfarver. Hvis du har tips til hvor jeg får tak i det, rop ut pretty please.

Spørsmålsrunde?

En gang iblant etterspør leserne mine en spørsmålsrunde. Jeg har aldri gjort dette før, fordi det var vært såpass få spm at jeg like så greit kan svare i kommentarfeltet. Men det er et godt poeng at jeg bør åpne for spørsmål innimellom uansett. :) Så da gjør jeg det nå. Hvis det er noe jeg kan svare deg på, skriv det i kommentar feltet og så dedikerer jeg et innlegg eller en video til å svare på dem.Kisssss

takin' 5

Herregud for en uke jeg har hatt. Utrolig at jeg er i live nå. Men jeg har kommet i mål med det jeg skulle. Skolearbeid er gjort, låter er skrevet, kontrakter er vurdert og godkjent, og jeg har fått blogget en del. :) Jeg har ikke vært særlig sosial, men denne semesteroppgaven har vel tatt 10 timer av meg hver dag, og jet lag har ikke gjort dagene (og nettene) enklere. Men nå er det helg og jeg har senket skuldrene.


Nå skal jeg straks ut til Lørenskog og henge med familien. Ha en fin søndag! :)

5 nye låter

Hvis du ikke har fått det med deg, har jeg nettopp sluppet min første EP (extended play) med 5 nye låter! Minialbumet heter "Thirst" og du kan høre det på itunes, spotify eller wimp. :) Legg det til i spillelisten din! <3Litt Hollywood i Oslo

Jeg måtte få fikset neglene mine mellom slagene denne uken. Jeg var hos Laque nail bar i LA for to uker siden og fikk satt på litt stener. Jeg har fulgt dem på instagram så lenge, så måtte ta turen innom og slå litt på stortromma. 

I går var jeg hos Hollywood Nail Studio på Løkka for første gang. Elsker de fine lokalene.

Jeg har blitt allergisk mot acryl, så nå prøver jeg gele igjen. Håper det går bra, ellers må jeg kanskje slutte med dette. :(

Slik ble de denne gangen. :) Enkle og klassiske. Da kan jeg leke meg med neglelakker selv. Har blitt veldig glad i square cut igjen også.

Nå får jeg komme meg tilbake til bøkene. Puss & Kram

My eyes bloodshut but my jet don't lag

Eller? Jeg tror jeg er the queen når det kommer til å knekke jet lag'en, men jeg går på smellen hver gang gitt. Det går strålende dag én og to, men så er jeg helt på månen dag 5. 

Men jeg har kost meg masse i LA. :) Været er alltid helt nydelig, og det er en stor by som tilbyr nesten alt her i verden. Jeg har kjent litt på utelivet og blitt kjent med byen ved å kjøre rundt hver dag. Det er jo et mekka for artister og låtskrivere, men jeg syns fortsatt det er litt vanskelig å se for meg å bo der en dag. Kanskje jeg er mer en New York jente. Det er noe med skyskrapere og storby følelsen som inspirerer meg veldig, og det får man ikke i like stor grad i LA. Og man kommer ikke unna at folk er veldig tørste. De vil alle opp og frem og er litt større i kjeften enn vi er vant med her hjemme, så man må ta det man hører med en klype salt. Men jeg gleder meg til å dra tilbake snart uansett, må gi byen flere sjanser. USA føles litt som et hjem det også, som sikkert mange unge nordmenn føler, fordi vi er så amerikanisert gjennom tv, musikk og film gjennom hele oppveksten.Jeg kom hjem til et texas av jobb. Føler jeg har sittet som en maskin de siste dagene. Løpet jeg har lagt opp i høst har gått hardest utover skolen og nok en gang kjenner jeg den vonde følelsen i magen. Noen asosiale dager og sene netter rydder forhåpentligvis opp i det. Det er ikke for sent å få til et greit resultat.

Et par pauser har jeg måttet ta meg da. Dro ut til mamma og fikk servert nydelig fårikål. Og apropos lammesesong, nå kan jeg jo lage litt afrikansk mat. Det er virkelig altfor lenge siden.


 Husk å delta i konkurransen i forrige innlegg. :)

Juice <3 Vil du ha? - OPPDATERT -

                                                                                                        //ANNONSE

For en deilig gave å finne i posten når man kommer hjem fra LA tur, tusen takk Elkjøp. :) Juice Dab+/FM radiohøytalerne har visst blitt veldig populære siste tiden. Jeg har nettopp blitt nyforelsket i podcaster, så det er helt perfekt å få denne høytaleren nå. Jeg kan ha den på kjøkkenet når jeg lager mat eller på badet mens jeg ordner meg, enkelt når den er trådløs.

Jeg har et lite håp om at denne kan få meg til å slutte med en dårlig vane jeg har. Jeg sovner til serier på Mac'en hver kveld fordi jeg slapper av når jeg har litt bakrgunnsstøy. Da er det mye tryggere å sette en Juice på innsovingsfunskjon og lytte til podcaster til jeg slokner.

Den ser jo ganske lekker ut da. Og som ren høytaler er den dritbra. Digg å bare plugge inn når jeg skal sjekke ut ny musikk og den holder i 30 (!) timer.

I samarbeid med Elkjøp får jeg lov til å gi bort en svart Juice mini! :) You want it? Da trenger du bare å svare på dette spørsmålet:

Hvor mange varianter innen Juice finnes det?

Skriv svaret ditt + mailen din i kommentarfeltet. Jeg trekker en vinner og kontakter deg med den gode nyheten, og hvem det blir annonseres i dette innlegget på fredag! :)

Her ser du funksjonene: 

OPPDATERT: Det finnes 3 varianter av Juice. Da gratulerer jeg Siri Sømme med en Juice Mini, den er på vei til deg straks! Takk for at du deltok i konkurransen! :)