hits

oktober 2011

De siste dagene har jeg:

Fått meg ny jakke fra Adidas:

Annonsert at jeg skal være med i Lillebjørn Nilsen musikal fom mars:

Hengt med apen min:


Vært på biltilsynet og hentet midlertidig førerkort, fordi noen BØFFA LOMMEBOKA MI PÅ SKOLEN:

Fortsatt å fake føflekk:

Blitt servert en middag som fikk meg til å glemme bacon et øyeblikk:

Beundret Oslo høsten <3

Fått klemmer av nye venner:

Sett alternative do-dør skilt:

Funnet meg til rette på McDonals i de små timer:

Vært sosial:

Spist middag på Olivia <3

Vært i studio og kjent hjertet banke hardt...

My sweet sunday... Nå er det bare deg og meg..

:*

 

Trollbeads

Det er litt mye gode historier isteden for pensum i forelesningen nå, så jeg smeller avgårde et blogginnlegg. God morgen forresten!! I går fikk jeg meg noe veldig fint på Trollbeads butikken på Steen&Strøm.

Man kan kjøpe beads med forskjellige betydninger og sette sammen de som passer for deg. Det må jo også være den perfekte gaven.Man kan plukke masse forskjellige typer, i sølv, gull og farget glass. Jeg falt for disse 4:

Under ser du de to rottene på som sitter på osten... den måtte jeg ha... siden mine tre rotter har blitt til to. :´(

Så måtte jeg ha frosken. ;) Kiss kiss.

Venus burde alle jenter ha. Og til slutt kaninen og skilpadden, fra historien om da de skulle kappløpe og så kom skilpadden i mål først fordi den var målbevisst og hadde tro på seg selv, men kaninen var så høy på pæra at den glemte helt at den var med i et løp. (var det ikke noe sånt?)

 

 

Nå får jeg følge med videre i timen. Har masse jeg skal få gjort her i dag, før jeg skal i studio i kveld og gjøre en låt med en annen norsk artist. :)

Ha en bra dag! :*

Iskald sol

Boom! Der traff jeg senga. Men jeg er ikke i nærheten av å være trøtt... kjipt siden jeg må opp om 6 timer og har en intens dag i morgen. Har skrevet en topline på et track i kveld, som egentlig var tenkt til pitch, men den har noe ved seg som gjør at jeg ikke kan gi den bort før jeg vurderer om jeg skal ta den selv.

Jeg har blitt forelsket i Drake.

Og så har jeg stusset på luggen min. Begynner å bli bra nå eller? Shit ass, jeg er så flink!

Tidligere i dag var jeg og Iren innom second-hand sjappa i Hegdehaugs veien. De har så mye herlig skrot. Fant en jakke til 75 kr som jeg har sydd litt på og den ble veldig fin! Skal vise dere resultatet så fort jeg får masa meg til å ta noen ordentlige bilder av den. Men her ser du utgangspunktet da.

De selger gamle Donald blader. <3

 Tror Iren syns det var små tacky der inne, men hun skjulte det godt.

Nå kommer jeg til å bli syk. Jeg har nemlig hatt en fridag i dag, og solen lurte meg ut i kulda uten skjerf og Ullvang superundertøy. Det går ikke det vettu.

Nå blir det grønn te og Mad Men til jeg sovner.

Natta :*

 

Daaaaarkness!!!!!

På onsdag!! På ooonsdag, var jeg på stand-up showet til Charlie Murphy!! Det var veldig bra! Han var hakket snillere enn jeg har sett han på The Chapelle show, men det var utrolig morsomt uansett. :)

Hadde på meg denne herlige skjorten jeg fant på Vero Moda (!), er den ikke fin? Den ser så second-hand ut.

Det var neimen ikke lett å få tatt et bra bilde av karen, men du får jo et inntrykk.Og så har jeg byttet parfyme. So what, tenker du. Men det er spesielt for meg, for når jeg først finner den lukten jeg vil ha, bytter jeg ikke på typ 5 år. Så denne parfymen fra Jo Malone, i duften "English pear & Freesia" er inne i prøve perioden. Elsker den! Man får ikke tak i den i Norge, så jeg har gått og trippet noen uker nå, mens jeg har ventet på at John skulle komme med den nye skatten.

Jeg har vært så flink på skolen i det siste. :) Har knekt et par koder og nå har jeg egentlig bare en ordentlig fiende igjen, og det er matteboka. Den har fullstendig overtak på meg og jeg hører den humrer hver gang jeg åpner den og begynner å grine. Men jeg har ordnet meg hjelp, det måtte jeg! Så det stakkars mennesket skal få satt tålmodigheten sin på prøve.

Nå skal jeg få ut litt frustrasjon ved å air-stabbe den dusteboka og så tar jeg fri fra alt på svart og hvitt frem til søndag. Stratos kaller i kveld.

Ha er herlig fredag! :*

Juuuuicy !

I går var vi på Blå og feiret Juicy. Det ble levert ut "tyggis-tattiser" med juicy på og jeg er glad jeg ikke smelte den i panna, for det var et prosjekt å få den av igjen. Iren, meg og Lilia (bildet over og under er lånt fra Lilias fin-fine blogg)

Før vi kom oss ut på Blå, var vi en tur innom Angella og Lillan og hilste på masse herlige folk. Bra musikk, og bra stemning. 

Og ja.. jeg bestemte meg for å fake en føflekk. Jeg syns det er helt greit. Det er ikke alle som er født med de vakre dottene som blant annet Triana kan brife med. Og apropos Triana. Jeg syns også det er veldig greit å slippe å ha en kjæreste jeg må låse inn nå som en av verdens vakreste damer er ready to mingle igjen.  

Dagen i dag har vært ganske seig. har sittet med en innlevering i bedriftshistorie og oppdaget at halvparten av arbeidet jeg brukte 6 timer på, på fredag er forduftet. Hurra. Så jeg får komme meg tilbake til pulten.

Ha en fin søndag! :*

Kål

I går var det fårikål lag hos Madde. Masse godtfolk, taler, madness og aquavit. Veldig hyggelig. :) Og fårikal er noe av det beste jeg vet.

Nå har jeg ryddet litt i stua hennes, så hun slipper å dø innvendig når hun kommer hjem fra utdrikningslaget hun ble dratt ut på kl 9 i dag morges.


Digg med helg.. nå blir det bare bittelitt jobbing på meg før Juicy på Blå i kveld.

Jeg har ikke noe mer på hjertet. Kos dere i kveld :*