hits

oktober 2010

Countdown

OOO! The countdown is on. I skrivende stund er det 3 timer til Thomas Eriksen slipper sin fantastiske debutplate! Den fikk terningkast 5 i Dagbladet på lørdag! Hella yes! Jeg er kjempespent. Gled dere til å høre den. Sven Ove Bakke kalte den "en av norsk platehøsts mest karismatiske album", det varmer! :)


Foto: Giacinto Trentadue - Studio TRENTADUE

HER ER LINK: http://itunes.apple.com/no/album/cannibal/id398911096

Boo ya!

Digg! I går skrev jeg 5 låter, i utgangspunktet for å få plassert de hos andre artister, men den ene ble jeg så fornøyd med at jeg tar den selv. Har vært i studio og jobbet litt med den. Tror den vil passe veldig bra inn på plata, den skiller seg ut på riktig måte. Så nå er jeg veldig blid! Har hatt møte med coverdesigner og dansere i dag også. Deilig å få ut litt av tankene mine til dem. Men viktigere enn alt dette, er det faktumet at Thomas slipper debut albumet sitt på mandag!!!!!!! MANDAG!!!! 1 NOV!!! Åhhhh, dere kommer til å elske det! Og jeg gleder meg til dere får høre remixen han har gjort av Chameleon... jeg elsker den mer enn noen annen låt akkurat nå. Du får jo med 8 remixer også, når du kjøper skiva.HER kan du forhåndsbestille den.

Fant et kult bilde av Rut, meg og Thea på Oslonights.no, fra MTV festen.(Rettelse: OG Madeleine over Ruts venstre bryst. Sånn jenta mi, fornøyd?).

I kveld er det siste jam kveld på Innvik båten. Har veldig lyst til å ta turen, men er litt sliten. Får la tacoen synke og se det ann.

:*

duptidu

YO! I dag har jeg vært i studio med Thomas og finpusset på neste single og jeg er veldig fornøyd. :) Gleder meg masse til å slippe den!!! Vi har også tittet litt på en gammel perle og sett om det gikk ann å gjøre noe med den så den passer lydbildet jeg har i dag, og jeg har tro på den. Tror den vil smelle bra live, den er morsom.Nå når jeg er ferdig med å vaske rottebur, skal jeg ta et glass vin med Håkon Njøten, eller Idol Håkon som han foretrekker å bli kalt og så skal jeg prøve å få skrevet et nytt refreng på sistnevnte låt.

Ha en fin kveld ppl. :*

Bang!

I dag tok jeg steget og klipte pannelugg på meg selv. Nå er five-headen godt gjemt. Må stusses litt på ser jeg, men syns det ble greit.
Neste uke (forhåpentligvis) blir det cover shoot til ny single, evt album, så det blir bra med ny sveis. Nå skal jeg sette meg ved synthen og få jobbet litt. I morgen , er det Buddy forestilling igjen, og da får jeg ikke gjort mye på musikkfronten, det nytter ikke for meg å skrive låter kl 10 om morgenen liksom.

Ha en herlig lillelørdag ppl. :*

2. ukedag

Jeg er glad i toast... med ost, skinke, løk og krydder. Desverre var det også litt plast i denne. Det er veldig greit å ha en liten matbit lett tilgjengelig når jeg er på Folketeatret, og her om dagen gikk det litt fort i svingene da jeg heiv toasten i jernet. Du vet sånne plastringer som er rett under korken på juicekartonger, den emballasje saken som er laget av plast og sølvpapir? Den var jeg i ferd med å svelge. Turn off! Æsj!

On the bright side. Ting går mer på skinner nå. Begynner å få scenene litt mer i kroppen, nå kan jeg fokusere på å bli bedre, fremfor å være redd for å gjøre feil hele tiden. Nervene har roet seg masse, det er digg. Og jeg gjør den HEAVY sminkingen selv på 10 min! Sjekk den appetittelige sminke disken min.


Her er soul queen straks på vei ut på scenen i "Apollo Theathre" og jeg har på meg den ene av de tre parykkene mine. Pannelugg skal jeg snart ha selv også. Ikke den 50 talls luggen, da.

Rett etter show! Se på det der a!!! Så bustete!!Jeg skal innrømme at jeg ikke er helt i blogge humør om dagen.. men det er bare fordi det er en del ting som foregår i kulissene og jeg prøver å holde fokuset på rett sted. Alt annet en jobb føles som bortkastet tid nå om dagen.. sånn er det når man er inspirert og sulten. :)

 

:*