hits

september 2014

Favoritter

Det er så morsomt å se hvilke av låtene som får sterkest reaksjoner. Visionary er jo singelen, så man regner med litt ekstra der, men etter den er det Bottomless tror jeg. Samtidig er det ingen av de 5 låtene som faller utenfor, og det er jo morsomt for de betyr så mye for meg alle sammen og da er det kult å se at noen syns hver og en av dem er verdt et favoritt stempel. Jeg får så mye fine meldinger av folk om dagen at jeg er helt overveldet. 

De siste dagene har jeg hatt hodet i alt annet. Fikset negler, kjøpt meg tøfler. Brukt altfor mye penger på hudkremer og Morrocan oil produkter og bare skjemt meg selv bort. SE den fine lakken! Det er en blåaktig rosa lakk fra CND Vinylux i fargen Beau #103, og det merket er jeg blitt heeeelt forelska i. Det er neglelakk versjonen av Shellac som jeg tar innimellom. :)

La nettopp ut en snippet av singelen min "Visionary" på instagram:

Nose raaang

Jeg har blitt helt bitt av denne nesering basillen. Syns det er så fett. Den er fake, og jeg ønsker meg flere typer. Min vennine Tina syns det blir harry med både tunge piercing og nesering men hei, yolo. 


Her er jeg på vei til intervju hos Christine Dancke hos P3 på tirsdag etter God Morgen Norge. Hadde ligget syk noen dager (typisk), og var temmelig utkjørt denne dagen, men jeg kom meg gjennom. Deilig å vite at den nye musikken min når ut til folk. :)

Jeg MÅTTE få meg en "Thirst" caps. Fikk laget den på 30 min nede i Torggata. En liten EP relese gave til meg selv. Du kan sjekke ut de 5 nye låtene mine på itunes eller spotify. :)

Liten instagram video fra God Morgen Norge: 

Og en liten snutt fra da vi laget tittel låten "Thirst" på EP'n min: 

 

Den sykeste følelsen.

Dagen er kommet, og min debut EP "Thirst" er ute og tilgjengelig overalt. Det er nesten umulig å prøve å beskrive hvilken følelse jeg har inni meg i nå, men den er ganske intens. Jeg er ekstremt takknemlig ovenfor de som har vært med å gjøre dette mulig. Thomas Eriksen, som har produsert alle låtene i tillegg til å alltid være min sterkeste støttespiller i dette sirkuset, David Eriksen for å gi meg denne muligheten, Sony for at de jobber hardt for meg i disse dager, og alle venner som alltid drar meg opp når jeg holder på å miste motet. Og aller størst takk til dere der ute som lytter til musikken min og backer meg.

https://itunes.apple.com/no/album/thirst-ep/id917902339?l=nb

Hurraaaaa!

Ja, jeg vet man ikke skal bry seg for mye om anmeldelser osv., men fy søren det føltes godt å få terningkast 5 hos Dagbladet på min debut EP som er ute på mandag! :)

Jeg er i en ubeskrivelig lykkerus og kunne ikke annet enn å dele det med dere! 

Første single fra EP'n kom ut i går og den kan du kjøpe HER. :)

Visionary er ute!

I går var jeg på Sony Music fest, og det kjenner jeg virkelig i dag. Morsom kveld. Og fett å våkne opp til single slipp i dag. Endelig er "Visionary" ute, og jeg er veldig spent på hvordan den blir tatt imot. Det er første smakebit av EP'n min, som jeg nå kan avsløre at kommer allerede på mandag. :) Her går det unna. Så iløpet av noen dager har jeg gjort noe av det viktigste for meg personlig, nemlig å slippe dette minialbumet. Jeg er livredd, det må jeg innrømme. Jeg sover ikke ordentlig om nettene og hjernen går på høygir hele dagen. Men det er også den beste følelsen i verden.

Sjekk ut "Visionary", den ligger på itunes, HER! :)2 dager

De siste nettene har vært så kalde, og i går var det så regntungt. Jeg må passe meg så jeg ikke blir syk nå, det er dårlig timing. Mye som skjer de neste dagene, og jeg slipper min nye single på fredag, om 2 dager. :)Her kan dere høre en liten snutt jeg la ut på instagram tidligere i dag: 

Takk

Det er søndag og jeg tar det veldig rolig i dag. Var ute en liten tur i går, men kom meg hjem tidlig. Er spent og urolig, gira og stressa nå. Jeg har 5 utgivelser rett rundt hjørnet og er utrolig spent på hva mitt publikum syns. Dere som har fulgt med meg de siste årene og knyttet dere til singlene jeg har sluppet. Det er så mange flere sider av meg som artist, som låtskriver og som produsent, og nå kan jeg endelig dele litt mer av meg selv med dere. For meg er musikk en slags portal som øyeblikkelig tar deg med inn i en setting, gir deg en følelse og en opplevelse, som du kan gjenoppleve når som helst ved å trykke play. Denne EP'en er ærlig, sexy, varm og fri, og jeg håper du føler det jeg føler når du setter på hver av låtene. Takk til alle der ute som backer meg.  

Body double

Oi, hei. Det gikk litt fra 0 - 110 nå merker jeg. Jeg sitter i forelesninger, mens jeg jobber med single og EP cover, og hører på mikser mellom slagene. Pulsen er temmelig høy om dagen, føles som det brenner litt over alt, men jeg kan ikke være mer enn ett sted av gangen. Skulle hatt en body double noen uker kjenner jeg. 

Min nyeste single "Visionary" er snart tilgjengelig overalt!! :) + min første EP med 4 låter til! :)

Jeg har laget videoer med små snutter av alle låtene, som jeg legger på instagram etterhvert, men har ikke helt bestemt meg for når jeg bør sette igang med det.Nå er iallefall dagene litt mindre kreative, og litt mer akademiske. Snart blir det studio jobbing igjen, så det er fint med et lite avbrekk akkurat nå.