hits

september 2011

- Bob

Jeg mista jenta mi i dag. :'( Fineste lille vennen... savner deg allerede, det gjør sikkert søstrene dine også.

Bobbie baby

Bobbie med byll

Bobbie med sting i mars

Dette savner jeg... jeg og Bob ute en sommermorgen for å kjøpe kaffe.

Hvil i fred...

hvis du lurte.

I dag har jeg sett på neglene mine.

Helt til jeg oppdaget foten min.

Bortsett fra de høydepunktene, har jeg selvfølgelig vært på skolen og grått invendig. Jeg sparer dere for en recap av det... er klar over at det fins grenser for hvor mye skolesyt man orker å lese om før øynene blør. 

Så joda, noe positivt! :) Har vært i studio med Ground Rules Bjartesen i kveld, og lagt ned vers på enda en ny låt. Og jeg smiiiiiler. Det er herlig når det man har oppi hodet, fungerer i praksis. :)

Og så har jeg kjøpt meg ny bukse. :) Man må ha bukse vet du. Fant denne på Monki.. burgunder kordfløyel, ganske baggy, ganske meg. Og varm, det er viktig om dagen. Jeg får plass til 3 strømpiser under denne i januar. Always thinking ahead!

Har vært ganske asosial i det siste. Bruker stoppeklokka på mobilen aktivt, så jeg ikke skal vimse bort for mange minutter. Men var ute en snartur her om dagen. Aner ikke når det var, men tipper det er ca en uke siden. Godt å se litt kjentfolk.

Nå skal jeg videre og lette på samvittigheten ved å gjøre noe fornuftig før jeg faller i søvn.

:*

Celsius

La meg si noe om været da. Så denne bloggen min blir enda mer håpløs. Jeg sier dette hver høst  "vet ikke om jeg overlever en vinter til ass", og jeg mener det. I'm not cut out for this. Av en eller annen grunn klarer jeg meg nesten bedre i januar enn når gradene faller raskt fra 18 til 8. Får et sjokk, men når det blir latterlig kaldt har kroppen allerede gitt opp og jeg kjenner ingenting lenger.I dag har jeg vært såvidt innom studio og spilt inn et vers som skiller seg ganske greit fra det jeg har gjort før. Tror jeg.. (er på 10'ende året i studioer, så hvordan skal jeg huske alt..). Kanskje det blir kult? Foreløpig kan det slå ut begge veier, men det er jo nettopp det som gjør greia spennende. Uansett, det skjer litt ting i kulissene på musikkfronten nå, så jeg gleder meg til jeg kan gi dere mer info om det. :)

Nå må jeg tilbake til the tasks for today. Ha en bra kveld! :*

Hjerteslag

I dag har jeg vært hos Ground Rules igjen og jobbet litt på de låtene vi har gjort. Det blir så bra. :) De spilte opp et par nye tracks også, og da fikk jeg den følelsen. Den "følelsen" hvor man blir forelsket i en beat.. hjertet begynner å pumpe 10 sek inn. Elsker den følelsen. Så nå må jeg bare ikke bli for stressa av å måtte skrive noe som kan matche, men bare la kreativiteten flyte ut av meg og håpe vi treffer blink.


Nå skal jeg straks ned på Ballrom hvor det virkelig skjer i kveld. Masse bra musikk. Can't wait.

Shit, det er digg med helg. Kos dere. :* 

X'er & Y'er

Hola!! I dag hadde jeg fri fra skolen, så da dro jeg selvfølgelig dit allikevel. Oppe grytidlig for å løse ligninger... det har helt klart klikka for meg.

Ulrik ringte kl 7 og vekket meg, og hørtes ut som om han hadde en halv dag bak seg. Så tøff var han ikke lengden men...

Jasså? :)  #fml


Ja, jeg poserer. Jeg har ikke skrevet noenting på det arket. Ser du formelen over? Takk.

Nå skal jeg skrive videre på en ny låt jeg er forelsket i. 1 av 2 faktisk, har et splittet hjerte her. Gleder meg til dere får høre. Og det får dere snart, det lover jeg. :)

I går gjorde jeg spot for Krogh Optikk på Spotify. Random siden jeg jobbet i Krogh før. Anywhoo, ikke hat så altfor hardt når jeg avbryter lyttingen din. ;)

Ha en bra kveld!

phew

Kaos i hodet om dagen altså. Den siste uka har vært nådeløs. Lite søvn og konstant jobbing med musikk og skole. I går slappet jeg heeeelt av, hadde nesten glemt hvordan det føles å ta en pause. Men det her går seg til, må bare bli veldig flink til å fordele tiden!

Forrige helg (tror jeg) var jeg blandt annet på Mimi's bursdagsfeiring på Oak. Det var kos. Masse kjentfolk, og et bursdagsbarn som tok helt av.

Moi & AmarHer er jeg på session hos Ground Rules. Vi har lagt ned et par kule ideer allerede, tror det kan bli veldig bra. Gutta er helt fantastisk flinke.

I dag er det søndag og det vil si at jeg har lest og skal fortsette å lese hele dagen. Det er ikke den ideelle måten å bruke en friggin søndag på, men jeg må få lettet samvittigheten. En ny nådeløs uke starter om typ om 6 timer. Jeg må le og grine litt når jeg tenker på hvordan livet blir fra januar, da jeg har 2 intense prosjekter til oppå alt dette.

Gå og se en film, heng med venner, og spis noe digg. Gjør det jeg gjerne skulle gjort i dag.

voksen

Nå skjønner jeg at jeg har blitt stor. Ikke bare fordi jeg er på god vei med å gro ut visdomstann nr. 2, men fordi jeg har kjøpt meg 2 kokebøker. Hæ? :) Det er vel en voksen ting å gjøre. Skal bli god altså. Jeg tror ikke jeg er den verste på kjøkkenet, men jeg har aldri, til dags dato, fulgt en oppskrift på noe som helst. Well, the time has come.

(jeg har faktisk laget en da... for tvnorge.no. Oppskriften på den gambiske gryta mi, som jeg lagde på 4-stjerners middag)

Og den nye vennen min skal få være med hver gitte anledning.Nå skal jeg sette meg ned og løse matte oppgaver jeg skjønner 0,1% av. Jeg savner barneskolen.. det er der jeg hører hjemme... selv om jeg er fryktelig voksen sånn ellers om dagen.

GR

I dag har jeg leeeeest og notert så mye at hjernen verker. Og disse tidlige dagene er ikke ideelle for min typisk kunstneriske døgnrytme heller. Jeg sovner jo ikke før 2-3, men er oppe 7 uansett.

Nå skal jeg snart ned til Ground Rules studioet og teste ut et par låter jeg skrev her en natt. Er veldig spent på om det blir bra, har ikke skrevet så mye til sånne type tracks før, og man kan ikke føle seg sikker på noe før det blaster ut av høytalerne.

Jeg kjøpte meg stavmikser her om dagen.. (149 på Elkjøp, woho!) og tenkte, where have you been all my life? Her ser du kokt blomkål og kålrot som er mikset med litt krydder, gressløk, hvitløk og annet jazz jeg fant i hylla. DET VAR DIGG! 
Gotta run! Ha en bra kveld! :*