hits

september 2010

Hello!

Lord have mercy on me. Dagen derpå jobbing er alltid et slag i trynet. Har egentlig en liten deadline på en låt, men her er det ikke lett å få noe gjort gitt. Det er sol og god stemning ute, så nervene er i sjakk, men der stopper det også. Mulig jeg heller får legge meg nedpå og høre gjennom de fantastiske tracklistene DJ Beryl har brent ned til meg, og få litt inspirasjon av de.

Etterpå skal jeg en tur ut til lørenskog og besøke både mamma og pappa, det blir klemZ!

Kos dere i sola :*

whoop.

Nå begynner jeg å kjenne litt på hverdagen jeg kommer til å ha fremover, iallefall de neste 3 mnd, og det føles bra. 3 dager skriving/jobbing med musikken min, 3 dager musikal og 1 dag fri. Perfekt balanse for meg. :) I kveld skal jeg en tur bort til Beryl som jeg ikke har sett på mange mange uker. Det blir godt å catche up litt, aner ikke hva som skjer i livet hennes om dagen.


Btw.. Jeg snudde meg 2 sek i går kveld og så hadde Bobbi (den ene rotta mi) klipt over ledningen til mobilladeren min. Fett. Det er godt at man alltid kjenner noen som har en lader eller 19 de ikke trenger.  Men det er enda en wake up call... DE ER GNAGERE.

Aussie

Jeg har vært så heldig at jeg har fått teste ut Aussie hårprodukter det siste året og jeg elsker dem. I dag har jeg fått produkter for svidd hår, og det passer meg midt i blinken. Jeg er jo frøken antiperm, føner, rettetang og krølltang, herself. Kanskje noen av tufsene mine kan reddes? Aussie leverer leave-in varmebeskyttende spray + krem, shampo, balsam og hårkur. I have the faith.
elephant in the room

I dag har jeg hatt en liten shoot til en reportasje i RAW magasinet. Har egentlig bare gått litt rundt og shoppet og tittet i favoritt butikkene mine. Etterpå innså jeg at jeg har fri resten av dagen og stakk ned i studio. Her jobber Thomas med deadline på debutplata si og jeg ødelegger konsentrasjonen hans. Jeg vet at jeg er et irritasjonsmoment i dag.

...sukk..

Nå har jeg vært rekord dårlig til å blogge.. I know. Men det har vært så lange dager og mye stress rundt Buddy Holly premieren. Som forresten var i går. Og det gikk fint! :) I går kveld var det mye vekt som ble løftet av skuldrene, når vi bukket og visste at vi hadde gjort vårt beste. Deilig!

Nå er jeg akkurat hjemme fra kveldens forestilling. Jeg klarte å tråkke på ledningen under opptreden min, så den spratt ut uten at jeg merket det. Og da jeg endelig oppdaget at jeg sang uten lyd, klarte jeg ikke å få koblet den sammen med en gang. Awkward. Jeg er så nørd. Nå må jeg legge meg.

Thomas har forresten sin utrolig vakre 2. single ute på itunes nå! :) Her er den!

prikk prikk prikk

Søndager er priceless etter en hektisk Buddy Holly prøveuke. Jeg gleder meg til å være fullstendig verdiløs i hele dag. Denne uken har vi fått jobbe nede på scenen i kostymer og endelig sett hvordan alt henger sammen. Det blir jo en helt fantastisk musikal, det ser så bra ut! Den vakre salen.Vippene våre har vi også fått prøve. De desiert største jeg noengang har hatt på meg..Hello...My sidekick, herr Marvin Amaroso. I badekåpe.Greia er at vi har alle kostymene nede i små båser og det er et sertifisert kaos der nede når folk skal gjøre skift og få nye parykker og sminke på 0 tid, så vi kan ikke ha med oss våre egne klær og ting. Jeg personlig syns det er fantastisk å kunne gå i badekåpe på jobb.
Nå skal jeg ligge. Ikke noe mer. 

Happy søndag!

:*

No mercy

Pust inn pust ut. Wow de holder tempo her på Buddy Holly øvingene altså. Og jeg kjører i blinde og henger såvidt med. Dette er så nytt for meg.. bare det å lære meg koringer til 12 låter på 6 timer, uten å kunne lese noter er nok for meg. Jeg må jo memorisere alt på rappen.Denne uken har vi gått igjennom koreografien til låtene, og i går klarte jeg å vri kneet litt. Jeg har nok et litt svakt kne fra jeg danset for mange år siden, så jeg må være forsiktig. Var litt redd for at dette kom til å bli et ordentlig problem i går, men smertene var mer eller mindre borte i dag og jeg kjente ingenting under gjennomgangene. Lurer på hva som foregår inni der.. får høre med min kjære bror, han har jo plukket opp litt om kneskader i løpet av årene.Vi har denne store plakaeten nede i Folketeater passasjen da.. Den hjelper meg å huske at dette blir veldig gøy når kaoset og forvirringen har roet seg for min del. :)In the dance studio. Det er så mye drevne og flinke folk i denne musikalen og jeg blir veldig ydmyk i deres selskap. Har masse å lære av dem. Spesielt Solveig nederst til venstre på bildet over, hun er en maskin. Så proff som man kan bli.Det er må regne for at man skal kunne se regnbuen. Klissete, men passende i dag.Digg å komme hjem til Thomas (som er i full gang med videoinnspilling og mastring av ny single!) og mine kjære rotter.
Nå må jeg gjøre litt vokaløvelser, så jeg er klar til fullt kjør i morgen også.

:*