hits

august 2014

RED LIPS

Røde lepper. Jeg elsker det. Man trenger nesten ikke sminke seg ellers, man ser pyntet ut på et øyeblikk.

My gyals Tinashe & Madde. En corny red lip trio. Vi har gjort Oslo's gater utrygge de siste dagene. 

På torsdag var jeg og Beryl på Cecilie Melli's visning. Det var så mye vakre kjoler, og eventet var nydelig arrangert av Blast PR. Grattis! <3 

I skrivende stund har jeg fått av meg den røde leppestiften, og sitter på Blindern og venter på neste forelesning om 20. Har hatt min første forelesning i dag, og får mer og mer inntrykk av hvordan jeg skal angripe disse fagene. Jeg tittet over timeplanen min i går og fikk en litt vond følelese i magen. Jeg legger kanskje opp et litt for intenst løp for meg selv, men jeg får bare kjøre på og se hva jeg klarer. Musikken kommer uansett først, og studiene er en fantastisk bonus. 

Og min nye single mikses denne uken, dere. Snart på vei ut <3

EP: "Thirst"

Nå sitter jeg bare på et tog som farer avgårde. Tiden flyr og det skjer så mye. Har siste innspurt i studio med Thomas og har hatt mine første skoledager på Blindern. Og snart skal jeg slippe ny musikk, det går virkelig ikke av seg selv det heller. Vi er såvidt igang med både single og EP cover. Vet ikke om jeg vil avsløre hva singelen heter, men kan fortelle dere at min aller første EP heter "Thirst".

Mellom slagene har jeg vært på Øya festivalen og sett Future og Outkast gjennom mine fantastiske krokodille briller.

Og fått inn litt trening, før jeg har vært tilbake i studio igjen.

Jeg har lagt ut noen snippet's av låtene:

"Visionary":

 "Forever like this":

Da kommer det kanskje flere snippet's. Jeg legger dem ut her på bloggen, men først på instagram så det kan være greit å følge med der óg. ;)

Ny låt snippet

YO.

Møtet i går gikk strålende, vi er i rute, men har ikke satt noen dato for slipp av ny single. Den kommer veeeldig snart da! :)

Jeg og Thomas er i sluttfasen på arbeidet med låtene, og her er en instagram snutt hvor vi jobber med "Visionary":

HER er min instagram, hvis du vil følge meg. 

Ny single og ny skole

Åh.. denne søndag kan gjerne strekke seg over noen dager til. I morgen er det tilbake til virkeligheten gitt. Heldigvis on a good note, for kl 11 er det møte med plateselskapet mitt hvor vi forhåpentligvis setter en dato for slipp av den nye singelen min.

Mandag om en uke begynner jeg på skole igjen. Har kommet inn på kultur og kommunikasjon på universitetet i Oslo og gleder meg til å få satt igang der. Jeg VET at jeg lesser meg ned i litt for mye (som vanlig), men jeg lever i en tro om at man bør utnytte muligheten til gratis utdannelse i dette landet, hvis man har tid og mulighet. Vi er veldig heldige!

Siste feriehelg med hvitvin på verandaen er forbi. :/

Sjekk ut de deilige nye Nike AirMax'ene mine, oooooooh!! <3I skrivende stund går dokumentaren "Fotballeventyret Carew" på TV2. Det er et slags sammendrag av John's karriere, og selv om jeg kanskje ikke er helt objektiv, syns jeg den var utrolig sterk og fin, og håper så mange som mulig vil titte innom TV2 Sumo på nett og se den! :)