hits

august 2012

Pop the glock

Shhhhhiiiiit! Jeg har blitt farlig. Var innom en skytebane i forbindelse med en reportasje i Shape-Up her om dagen. Det var skummelt og dritkult samtidig. Anbefaler å teste det ut. :) 

Skiven under var min beste... og det er da vel ikke gæærnt? :) Iallefall 2 innertiere der.Det slo meg litt da jeg kom inn dit, at det må være spesielt å jobbe her. Jeg mener, du møter fremmede hver dag, som kommer inn og skyter. Det er ikke noe tull, ekte kuler osv. Hvordan hadde du reagert hvis du satt på en restaurant og visste at en eller annen hadde på seg en ladd pistol? Du hadde beina ut med en gang. Denne tanken slo meg da jeg så dette bordet og innså at jeg var nede i en liten bunker med 3 andre jeg aldri har møtt før.... det var litt rart. ;)

Av de 4 våpnene jeg fikk prøve var denne den kraftigste, men siden jeg er jente, husker jeg ikke hva den het. Her har jeg akkurat fyrt av første skudd, som smalt noe sinnsykt og armen fløy mot taken. #friiik

Dagen etter var det på med litt finstas og så ned for å se Jilani visningen. Syns det var veldig mye fett. Og prisene var ikke helt hysteriske heller. Ble forelsket i en skinnjakke.

Kvelden fortsatte på Jæger og så var vi en tur innom Turkish hvor wifey Beryl spilte.

Kim Ofstad spilte live trommer på Jæger, det var fett.

 Så en søt tattis her om dagen. 

På lørdag var det babyshower. Dagen startet med lunsj på Olivia.

Tommy og Carol åpner gaver og kjenner på babyrusen.

Beryl kan det der med å holde taler. Det spratt noen tårer. :')
I de små timer dro vi en tur på Blå hvor Rev Run spilte. Og FOR en DJ han hadde med seg... helt utrolig. Jeg betaler godt for å få danse mens han er på jobb igjen.I dag har det bare vært skole og trening. Hjernen er igang. Resten av uka blir nok ganske lik, bortsett fra at jeg skal legge ned det siste av vokalen på en ny låt. 

Ha en god blåmandag. :*

Stella

Yo! I går hadde jeg en shoot for Stella magazinet. "Foran Speilet" heter artikkelen og dere har sikkert sett den før. Jeg trekker frem favoritt produkter og tips/triks, sjekk den ut i høst. 

Punktvipper er et he@$#te å få på, men det ser jo mye bedre ut enn de klassiske.

Stephan Ulvlund Øien gjorde sminke etter mitt ønske. Han kan sakene sine. :)

Det er så digg å bli sminket. Jeg syns det er så kjedelig å gjøre det selv. Her kan jeg sitte i halvveis søvnmodus og høre på musikk, mens jeg blir fin.

Her sjekker vi sminken i kamera.

Jeg skal absolutt ikke stå i BH på bildet. Det er et portrett, så kaoset fra BH stropp og ned er ikke med.

Så var det a wrap. Løp hjem og heiv i meg litt mat og dro videre på Moods of Norway visningen.

Min kjære José på catwalken. 

Dette var et av de aller beste Moods showene jeg har sett. Og jeg sier "show", for det er virkelig det det er. De catchet en stemning og gjennomførte det utrolig bra. 

I kveld blir det en liten tur på OFW closing party, og så har jeg søndagen i morgen til å kartlegge tiden fremover. Som sagt må hjernen skrus på igjen i disse dager, og galskapen må roes ned.

Ha en herlig lørdag. :*TSH

 

Før jeg dro videre til Lørenskog, stakk jeg innom Monki og kjøpte meg jakke. Jeg klarte å miste yndlingsjakka mi på Øya på lørdag. *friiiiik*

Hvor er det sånn lost & found område for alle som var like surrete som meg den uka?

Etter at gamle pus var matet dro jeg ned til byen igjen, heiv på meg sminke og klær, hoppet i en taxi og rakk akkurat TSH visningen. 

Den var nydelig. Bildene er ikke helt rettferdige, men med mob kamera kan man ikke forvente mer.

Dette var min favoritt. Kanskje jeg presser meg inn i denne hvis jeg finner på å gifte meg en dag. 

Etter visningen satte vi oss på Peoples før det bar videre til Jæger.

I dag har jeg våknet med magesår av alt som må gjøres. Fikk unna det viktigste akkurat nå, nemlig melde meg på BI kursene jeg skal ta det neste året. 

I morgen er det fotoshoot for magasinet Stella og så rett på Moods visning.

:*

Øya

På fredag tok jeg det helt piano. Jeg og Madde spiste middag på Løkka og så fant jeg senga ganske fort.

På lørdag var det øya igjen. Kult å sjekke ut litt musikk jeg ikke har hørt før. Og FOR en kveld. Jeg ser på det som en liten avslutning på sommergalskapen. Out with a bang for å si det mildt.

Iren fikset billetter til VIP'en.

Utenfor møtte vi Jennifer og Nick. <3

Jeg fikk vist litt skills óg:

Fail Ocean

Det gjør nesten litt vondt å se disse bildene av meg selv hvor jeg gleder meg som en drittunge til gårsdagen på Øya festivalen, som viste seg å bli nedtur.no

How can you do this to me???????? Frank ass. Uansett: Jeg var klar for en lang fantastisk dag.

30 min før Frank skulle på. Her hører vi på Vaular.Ja... se så sur han er. At jeg skulle få se mitt idol spille alle mine favoritt låter var egentlig for godt til å være sant.

Anywhoo. Det ble litt mat i magen, og så fest resten av natten. Det er ikke feil det heller. 

Nå skal jeg la verdens minste fele spille verdens tristeste melodi for meg og spare dere for mer sutring. Det kommer en dag i morgen. :) 

steppin' up

En ting jeg ikke er fan av, det er de lange innleggene mine med 500 bilder fra den siste måneden. Ja, jeg vet.. det er bare min feil, og svaret er så enkelt. Jeg må blogge oftere. Så greit, fra nå av skal jeg gjøre det! 

Her er jeg på tv2's "Sommertid" for 2 uker siden. Skulle gjøre The Feeling live for første gang, og da på live tv. Kjente godt på nervene, men det gikk greit. Absolutt noen suringser og litt panikk i topplokket, men sånn blir det noen ganger... jeg er uansett fornøyd. Glemte jo ikke teksten på denne låta jeg ikke har sunget på siden jeg spilte den inn i desember. :) Her kan du forresten høre den. <3

Jentene mine Beryl (under) og Jennifer dj'et for meg på scenen.

Our lil stage.

Så var det åpningsshow på Norway cup med A-lee, og masse annet godtfolk. 

Sminken på plass, klar for show. 

Noen dager senere gjorde jeg The Feeling på Norway Cup. 

Beryl og Hodo var mine sexy DJ's.

Dreamon får sminke... se så pent han sitter.

Så var det klart for show. Nervene var ikke like intense denne gangen, koste meg på scenen.

Sånn ellers de siste ukene har jeg:

Kastet blomster.Hatt late søndager på Løkka.Snikfotografert Mathias i parken.

Ventet på at solen skal titte frem hvert 15. minBlitt litt brunere hvert 15. min.Og så har jeg spilt inn 3 nye låter hos Ground Rules. Har ikke hørt noe utkast av dem enda, så jeg er veldig spent. :)

Wow. Da har jeg smelt avgårde et blogginnlegg. Og det SKAL jeg gjøre hyppigere. Ha en herlig dag i regnet. <3