hits

august 2011

skriveri

Da er jeg hjemme igjen fra sthlm! Fikk 2,5 arbeidsdag der og skrev 5 låter (egentlig 6, men den siste toplinen tar jeg med videre). Hadde håpet på 6-7, men må absolutt være fornøyd.

 

Så, i går var det skole igjen...

Jeg holdt meg faktisk våken hele dagen. Duppet ikke av i sittende stilling, som alltid ellers. 

 

I går kveld begynte jeg på side 1 i "Økonomistyring" læreboka. Vi to skal nok bli gode venner....

Men i dag skal jeg skrive. Har 4 fantastiske tracks liggene på Mac'en og jeg klør etter å gå løs på dem. :) 

Skolepike

Shiiiiiit. Har begynt på skolen ass. BØK er skapt for å ødelegge meg mentalt. Skjønner ingenting... får bare gå rett i nørde boksen og sitte inne med bøkene konstant. Det MÅ jo gå seg til etterhvert. 

Jeg blir nok hun som rekker opp hånda mest og stiller de spm 90% av studentene allerede vet svaret på. Men jeg eier ikke skam, så det er jo greit. 
Jeg har ikke vært flink til å ta bilder og blogge, som jeg alltid påpeker den ene gangen i mnd jeg er innom her. (getting old?). Men jeg filmer mye, det gjør jeg. Kommer ny video fra i sommer snart. :)

Nå skal jeg på synsprøve (!), så skal jeg i studio, og i morgen reiser jeg til Stockholm for å jobbe et par dager. 

:*

et blogginnlegg

Det har vært rolig på bloggen den siste tiden. Har rett og slett hatt hodet i alt annet. Skal gjøre mitt beste for å oppsummere bittelitt. :)

Her er jeg og Madde på verdens beste hagefest, eller Karate fest som den het, forrige lørdag. Det var helt sinnsykt. 200 gærne mennesker, 3 DJ'er, grillmat, og et packed dansegulv.
Her er vi hos Oscar i Sverige. Han kom til Norge for å være med på hagefesten, og holdt noe jeg tør kalle et strippeshow. Hilarious!

Jeg må komme meg tilbake til Stockholm snart. Skal jobbe med en produsent jeg jobbet med på songfarm. Kan ikke utsette det mer nå... tiden flyr fra meg..I forigårs var jeg på lørenskog en tur. Digg å ha EN dag med litt varme iallefall. Det er ganske demotiverende at jeg må bruke jakke nå.Jeg har lurt på om jeg skal skinne meg en stund... Her har jeg relax-krem i håret, men det gir et godt inntrykk av hvordan jeg ville sett ut. Jeg skal selvfølgelig ha noen millimeter og ikke være blank shavet da. Hva syns du? Skal jeg teste det? :) Da blir det all about the earrings, haha.


Nå skal jeg ut til Pappa straks. Nyt søndagen! :)


ekte

Det har vært en rar tid. Mye tanker og vonde følelser. Det er ikke alt vi kanskje bør jobbe så hardt for å forstå, men det eneste jeg vet er at finnes det et land med et modig og varmt hjerte, så er det Norge. Jeg er så stolt, takknemlig og ydmyket av hvordan en så kjærlig bevissthet har vokst ut av det helt motsatte.

 Det har ikke vært lett å blogge om hva jeg spiste i går eller hvorfor jeg syns lilla er en fin farge oppi alt dette, men livet må gå videre, uten at vi noen gang glemmer, men heller tar med oss den kjærligheten vi har vist og lar den "blomstre".

Så da hopper jeg videre til å blogge litt om Stockholm turen i helgen. Det var fantastisk, og jeg gleder meg til å dra tilbake dit og jobbe veldig snart. Vi kjørte bort, laaaang tur, men hadde godt selskap og fantastisk musikk i bilen.Været var fantastisk. Sommeren smalt.Jeg har lovt mamma å ikke ta piercing i nesa (eller noe som helst sted i ansiktet, etter at jeg tok tungepiercing for 12 år siden), men jeg kjøpte meg en fake. Jeg liker det. Men den falt av på t-banen, og jeg lot den naturlig nok ligge.


Har laget nok en videoblogg fra sthlm, her er den: