hits

august 2010

These days

Sangtime! Det er jeg ikke så flink til å ta. Det skjer liksom bare når jeg absolutt må. Og det er alltid samme problem. Jeg synger så sterkt på bryst, og må lære meg å roe ned volumet. Ikke lett! Jeg synger liksom bare slik jeg synger og har aldri blitt formet av en pedagog, noe som forsåvidt er greit, men jeg belaster stemmen for mye til tider. Jeg vil ikke ende opp med knuter...
Her titter jeg på pianoet. Jeg blir forelsket i alle pianoer jeg ser... ønsker meg stort vakkert flygel. Jeg kan egentlig ikke spille, men da jeg satte meg her, lagde jeg et lite riff og så produserte jeg en interlude med det utgangspunktet når jeg kom hjem samme kveld.Etterpå var det øving med fullt band (du ser ikke alle her) og det var utrolig fett. Det er jo så mye bra musikk i denne musikalen og musikerne er så flinke.Jeg og Marvin tester Buddy Holly papirbriller.I stad var jeg på wig-fitting og fikk prøve parykkene jeg skal ha under showet. Veldig kult! Det hjelper litt på det å fa satt seg inn i karakteren når man blir dresset opp! Ja... også fant jeg en bart.Jeg kan ikke vise frem de parykkene jeg skal bruke.. ikke helt enda iallefall. Men denne lille Marilyn Monroe parykken kan dere få se, for den er ikke til meg. Er den ikke fantastisk? Jeg kunne lett blitt avhengig av denne.

Yodley

På fredag var det Mood's visning, as you all know. Fantastisk show, som alltid. Jeg eeeeelsket eventyr temaet, jeg er nemlig en sucker for Asbjørnsen & Moe's samlinger og spesielt Ivo Caprino filmene.Amar var på plass i blant annet bukse fra den utvalgte debutanten under OFW denne uken. Jeg så ikke visningen, men har hørt masse bra om den!Meg og Madde på Smuget etter visningen. Det eneste jeg tenker på er Bislett kebab.Lørdagen startet med litt neglefiksing hos Cosmo Beauty. Jeg hadde klart å få sprekk i tommelneglen, så den måtte lappes sammen.Og de har så fine te kopper. Jeg ønsker meg et sånt te servise.Frisør Ulla og negledesigner Trude slår ihjel litt tid.Så klikka jeg i går og lakket i de fleste fargene jeg har. Er ikke helt fan, men fargene er jo fine hver for seg. Den røde 262 og den mint grønne 304 (pekefinger), er fra Barry M, ELSKER dem! De får du tak i på coverbrands.no. Den blå er fra H&M (enchantress emma), den rosa er fra Depend og den oransje favoritten min er farge nr. 103 fra Star Gazer, de har masse kule farger på Vital.Thomas har jo iphone 4 nå. Ja, han har det. Og jeg har en fantastisk tendens til å knuse han i alle spill app'sene. Det tar ofte et døgn, før han har blitt bedre enn meg, og jeg koser meg det døgnet. Og jeg blir utrolig sugen på tlf, men vurderer å kjøpe meg ipad isteden. Tror det er mer min greie.
Nuuu orker jeg ikke å skrive mer svada. Må jobbe og øve!

:*

Quaaack!

Hola. I dag har vi gått igjennom 2 av låtene jeg skal gjøre under Buddy Holly. Det gikk greit.. bedre enn linjene mine iallefall, men må jobbe en del her og, har jo aldri sunget i den sjangeren før og må inn i riktig modus der og. Og jeg må synge så høyt! Er redd for å bli veldig gaulete.
Fant forresten denne cardiganen på Gina her om dagen, I love!Nå er jeg sliten.. klarte endelig å dra meg på trening i kveld. Orker ikke engang å bli med gutta på foppal pøben.
Får holde meg hjemme og jobbe med brystklangen.Ciaooooooooo!

Under contruction

Endelig søndag! Jeg skal prøve å få litt ordentlig søndags følelse i dag, selv om det er a long shot. Har masse jeg må få gjort. Og det viktigste av alt, er selvfølgelig Buddy Holly pugging. Var der et par timer på mandag og full dag på onsdag. Dette blir litt av en utfordring for meg, det er ikke lett å kanalisere en skikkelig 50 tall's diva sånn på sparket.

På onsdag var det sunshowers på Fisk & Vilt. Vi tok også en liten tur opp på Stratos der Rye Rye gjorde en fantastisk konsert og M.I.A. hadde en liten appearance etter Øya konserten sin.Madde var på jobb for OsloNights.Så var det fredagen (tror jeg), da det var stor Øya fest på Sukkerbiten. Helt kaos. På en bra måte. Robyn var DJ, folk dansa og mista hodet. Synd jeg ikke fikk med meg konserten, den var visstnok fantastisk.
Nå må jeg opp foran speilet og øve replikker.

Kos deg i sola. :*


Day 1

Da løper jeg straks avgårde til den aller første Buddy Holly øvelsen. Er litt spent på hvor intenst det blir, det er tross alt bare en måned til premieren og jeg har bare 2 øvelser denne uken. Får krysse fingrene for at jeg er godt nok forberedt!Wish me luck!

:*

Model for a day...

HELLO! Føler at det er litt sånn jeg ser ut her. :) Gøy med catwalk sminke da, det har jeg jo faktisk aldri hatt.
Det gikk helt greit på runway'en i går. Jeg tryna ikke. Vingla litt når jeg skulle ta en såkalt "one and a half- turn", men jeg kaller det min signatur. Bambi på isen- signatur.Her er det lille sminke teltet, som så tappert tok i mot 20 000 liter med hamrende regndråper, bare iløpa et par timer. Modeller som skriker og løper, ting som raser ned og knuser i hysteriet, Amar som kveler seg selv.... det kan bli ganske intenst når det er uvær 30 min før en motevisning ute i et telt, skal starte.Vakre Mimi.Tur på "Bar" etterpå, hvor det var helt lørdag kveld. Koste meg voldsomt og har betalt for det i hele dag..Fant et bilde av meg på catwalken. Fantastisk kjole. Veldig farlig også.. brukte godt med teip.


Photo: Steven Stieng / Norwegian Fashion.no

Her kan du se VG nett intervjuet fra rett etter showet. http://minmote.no/index.php/video/?id=31455&category=54

Nå skal jeg bort på løkka og spise burger med Madde.

:*

Late dager

Jeg er klar for noen late dager. Hell yeah. Jeg skal ligge rett ut og lese Buddy Holly manus og pulse med litt skriving. Det eneste jeg må bruke litt krefter på er å gå modell under visningen til Amar's sommer 2011 kolleksjon på torsdag. Og nei, jeg har ikke lekt modell før, men det er bare under en liten sekvens, så jeg tror det blir gøy.Gutten er i Spania med Tommy og bader og blir brun. Jeg skal rydde huset imens. Helt greit. Det kan faktisk være gøy å være alene hjemme også. Skal se på den eneste jentefilmen jeg liker (elsker), og spille Mario til jeg blir dust.
Nå skal jeg bort til Madde en tur, og ha en liten girls night.

:*

They do

På lørdag var det klart for bryllup! Lena skulle gifte seg med sin kjære Espen. De har vært sammen i 60 år, så det var ingen overraskelse. Sminking og pils hos Madde:
Så var vi i kirken..Den vakre bruden og lillesøster Beate. :)
Da var det gjort!
Ut i de sene fuktige timer, bestemte jeg meg for å ta en trall...................... det blir ofte sånn...Madde og Mariann!Kaka var veldig sjarmerende. Inni ringene deres står det også: "Lena vil, Espen må.", haha!
Nå må jeg få satt igang denne treige mandagen her.. har ikke tid til somling denne uken..

:*