hits

juli 2012

Siste stopp

Jaaaaaa, da har vi vært i Bergen, som var siste stopp på VG lista turneén. Vi lagt 24 nydelige timer bak oss og jeg har klart å dokumentere litt. 

 Nørder på tur.

Bromance.

A-lee har fått tyggis tattis. Veldig fin.

Så var det tilbake på hotell rommet og freshe opp litt. Nerver x spenning x 3.Backstage i godt selskap.

SWAAAAAG.

 picasion gif maker

Kim hadde bursdag! Surprise, surpriiiiise!

Tid for galskap.

Plutselig var vi på flyplassen og på vei hjem. 

Tooji + promille.

Liquids.

Joey poey. Jay West.

Bergen var fantastisk. Takk for denne runden. <3Nå kan jeg trygt si at jeg har håndhilst på dagen-derpå. Vil bare ligge som verdiløst slakt. Men, Admiral P spiller inn video til sin fantastiske låt "Kallenavn" om ca. 20 min og det hadde vært kos å dra ned og supporte. Vi får se hva denne dama klarer.

Toyota break pt. 2

Lørdag for 9 dager siden giftet Lilia og Chris seg. Det var et fantaaaastisk bryllup, og mer om det kan du se på Lilia's blogg.

Jeg og Jama var blant gjestene. Jeg felte tusen tårer, og tror gutta også slet med en klump i halsen når talene ble holdt.

Så tilbake til VG lista turneén. Stavanger var første stopp.

Posing foran VG veggen backstage etter soundcheck.Straks klar for show.

$

Jeg var ikke drithypp på å bade i Stavanger. Hva skjer hvis man tryner ut her?

Stavanger var fun x 3.

Så... Trondheim neste. :)

På vei til Gardermoen kl 08, med morgensveis under capsen.Iren på backstage området under showet. 

God stemning, men litt nerver før show.

The rapper & The retard.Vi knipset litt bilder under middagen etter show og fant ut at dette burde ha vært "Feel Good" coveret. 

Så var det fest de neste 8 timene. A-lee føler for å sabotere bilder han ikke blir inv. til å være med på. 

Og så ber han Stella skyte meg.

Dagen derpå føltes akkurat slik det ser ut som den føltes. Hei.

Video fra vår opptreden i Trondheim: 

Toyota break pt. 1

Yes, da sitter jeg på venterommet på Toyota for andre gang denne uken og venter på en bil som koster meg dyrt. Det får gå. Jeg har med meg mac og en tung samvittighet i forhold til bloggingen, så da skal jeg få oppdatert litt. :) 

Her er jeg og A-lee på soundcheck dagen før VG lista rådhusplassen. Det var først her vi fant ut at vi ikke fikk brukt Kingwings danserne under opptreden, og at vi to alene skulle fylle den store scenen. No panic attacks, "FeelGood" er en herlig sommerlåt, og det var fantastisk å gå ut på scenen, med alle kidsa syngene tilbake til oss. Tusen takk! :)

A-lee hadde tatt på seg besøk-klistrelappen, ikke mye superstar attitude i den gården. Da hopper jeg en mnd tilbake i tid, til da jeg var på Songfarm i Sverige. Like fantastisk som i fjor. Over 30 herlige låtskrivere, artister og produsenter på en liten sjarmerende gård, er helt perfekt når man skal ha noen kreative dager.Dag 1 jobbet jeg med Rykkinfella, og vi gjorde en veldig søt sommerlig låt, som kanskje vil passe for en artist der ute.

Nettene er fuktige, og arbeidsdagen begynner tidlig. Aleks er kanskje ikke helt edru enda, men veldig fornøyd med brødskiva.Dag 2 jobbet  jeg med Philip Halloun fra Danmark. Det er en fryd å være rundt folk som kanaliserer ADHD på den måten han gjør. <3 Vi gjorde en låt som kan egne seg godt for Eurovision. Ikke Grand Prix, men Eurovision rett og slett. Malta, holler!

I denne hytta er det frokost, lunsj, middag, låt oppspilling og fest hver kveld. 

Samme dagen som jeg kom hjem var det ELLE fest. Koselig som alltid, men jeg var veldig utslitt, så tok en relativt tidlig kveld. 

Litt sånn her føler jeg meg nå som musikalen er over. Savner folket. 

Jeg har unnet meg noen gode kvelder med jentene.

Jeg liker å se Mathias bak DJ desken. Og det hender han smeller på "FeelGood", da blir jeg like glad som jeg blir flau.