hits

juli 2011

SFJ

Oooooh, 6 timer i bil er fett ass. Nå er jeg i Sandefjord og er way beyond fashionably late til mtv festen her i kveld. Men jeg har masse gode unnskylninger, så det får bare gå.

Uansett, her et par bilder fra en liten fjelltur jeg, mamma, Tyrese og John tok i Heidal.

(Tyrese; red carpet style)


Sånn. Nå må jeg hoppe i kjolen og kjenne på livet.

:*

flash

Lord, sommeren raser avgårde. Liker ikke at vi pusher midten av juli allerede, tiden går for fort. Her sitter vi på Grünerhaven på Løkka og spiser lunsj. Utrolig deilig sted å bare chille i noen timer.

I går var jeg en svipptur innom Stavanger og gjorde en gig for MOT på tv2. Jo var med på gitar. :)
I dag spiste jeg, Ber, Iren og Tommy lunsj på Mucho Mas. Perfekte nachos i selskap med folk jeg elsker var det jeg trengte i dag. :)Jeg er sååå slapp nå og været maser meg ikke akkurat ut, så kanskje en film i sofakroken er tingen.

Happy søndag ppl. :)

Dinner's ready!

I kveld skal jeg, Iren og Nico lage middag hos John. Iren serverer Pata Negra skinke (fineste du får) og jeg serverer gambisk gryte. Har nettopp vært i dusjen og vasket av meg matlukten, for uansett hvor god den er, er det ikke kjempekult å lukte gryte på byen senere.I morgen tidlig drar jeg til Stavanger og spiller live på tv2 rundt 16-17 tiden.. tror jeg. Stemmen er helt ute å kjøre, men håper litt god oppvarming roer ned forkjølelses irritasjonen.

Gotta run, ha en fin kveld. :*

;)"Laugh as much as you breathe and love as long as you live. One day your life will flash before your eyes, so make sure it's worth watching."

 


soliis

I går kveld var vi en liten tur på Soliis på Solli og møtte noen venner. Temperaturen var helt fantastisk, og det var så digg å gå med denne kjolen... luftig og digg, føles som en nattkjole.

Om et par timer skal jeg på øving. Skal spille et par låter akkustisk på tv2 på lørdag, men stemmen er helt gåen. Har vært skikkelig forkjøla og halsen jobber fortsatt med the aftermath. Får krysse fingrene for at en halvsur whiskey stemme er det som imponerer nå til dags.

Kos dere i sola! :*

Tapasss

Iren altså... gåsemor. <3 Se hun har stelt i stand. Tapas kveld vettu, og det var fantastisk god mat!

Mette og blide jenterDaphne-duck <3


Lille Ivan nyter sine første timer i Norge.
Etter tapasen dro vi og så på boksekampen. Jeg hadde helt glemt at jeg elsker boksing, jeg og pappa så masse på det da jeg var liten. Jeg elsket wrestlig og Bruce Lee filmer óg.

Nå skal jeg ha meg en søndag. Jeg ser solen titte frem også, så mulig jeg skal jobbe litt med å opprettholde fargen. :)

Frank

Jeg blir sur når jeg leser om Odd Future Wolf Gang Kill Them All konserten på Hove i går. Jeg ville være der!!!! Jeg drømte at jeg var der i natt. Jeg har smugtittet på youtube videoer av guttene live og det ville jeg se. Så greit det Dagbladet, vift den sekseren foran nesa på meg.Apropos OFWGKTA. Jeg håper det ikke finnes et menneske med interesse for musikk som ikke har hørt plata til Frank Ocean enda. Jeg gidder ikke å starte en gang, men hvis du leser bloggen min er det ytterst sjelden jeg prakker musikken jeg liker, på folk. Dette er et unntak og ikke minst et gratis unntak, for han gir nemlig bort skiva si. (klarer desverre ikke å oppdrive linken her nå, men du finner den). Han får bare 6'ere på terningen.

Låta under er ikke på skiva, mulig den kommer i neste runde, men jeg er helt forelsket i den.

grabster

Her om dagen var jeg og jentene ute på Hovedøya og grillet. Det var faktisk bryllups afterparty grilling, veldig hyggelig.

Jeg likte turen ut dit, skulle ønske den var litt lenger, så jeg kunne nyte mer av the coolness av å være "On a boat!"

I går var det Polhem sommerfest på... gjett hvor.... JA Stratos. Alt skjer på Stratos om dagen. Og det syns jeg er helt greit, siden det er det perfekte sommer utestedet. Good times. Fant denne mintfargede kjolen på H&M her om dagen, elsker den. Den ser så second-hand ut.Det hang masse artikler på fiskesnører rundt omkring i lokalet og plutselig sier mannen i høytaleren at alle bare må forsyne seg med alt som henger der. Har du sett hvordan damer reagerer når de prøver å få tak i buketten som bruden kaster (spesielt på AFV)? Der hadde vi en 5 min lang versjon av det. Damene mistet hodet, meg inkludert. Fikk med meg denne hatten, et par solbriller, sandaler, et belte og en cardigan. Da var jeg fornøyd skal du tro.

Moi, Iren og Saba.
Nå sitter jeg i sofakroken og ser på Dirty dancing, det kunne ikke vært mer perfekt. I morgen blir det tapas kveld hos Iren og så en tur ut på livet.

Ha en fin kveld! :*