hits

juli 2010

wig collecta

Jeg er i skikkelig feriemodus om dagen. Om en drøy uke starter forberedelsene til Buddy Holly og da vil det gå i ett på ubestemt tid, så jeg tar meg retten til å nye de siste dagene.

Mens jeg har surret rundt hjemme og hatt deilig dødtid, har jeg funnet frem et par av parykkene mine. Har aldri brukt dem før, men det skal jeg bli flinkere til. Jeg som er så rastløs med dette håret mitt burde egentlig bare bli parykksamler. Problem solvet.Jeg fant også min gamle afroparykk som kostet typ 200 kr på Standard... den kunne sikkert vært byttet ut med en som er litt freshere. Det beste hadde jo vært om jeg grodde en ordentlig afro, men det tar altfor lang tid. 
Nå skal jeg straks en tur bort til Gló minerals og hente et par ting jeg mangler. Må ha nytt pudder blandt annet, og kanskje de har noen kule nyheter også. Jeg sverger til Gló. Har nesten utelukkende brukt sminken deres, siden Anne Grethe Starheim brukte det på meg før en fotoshoot i 2007. Da ringte jeg opp til Gló og så at jeg MÅTTE få teste! Fortsatt hekta!

TwitJeg er litt dårlig på bloggfronten så da twitrer jeg til dere isteden.

"elisabethcarew: Har skrevet 3 ref og 2 mid8 den siste timen og går dermed over til super mario."

Peace out!
(hvis det fortsatt er lov å si)

Snap!

Onsdag var jeg og Madde på Sunshowers og møtte på Goitom! Ser han altfor sjeldent, så det var kos! Han har bodd i Londy i 5 år og fortsatt ikke lært seg å snakke med engelsk aksent. Det burde være første pri.Beryl got the job done. Hun er så flink. Det er new birds på SS hver onsdag og folk blir alltid så overrasket over den fantastiske musikken og stemningen. SS har får MEG til å dra ut... jeg hater jo å dra ut. Er foppal-pøb jente.Herman var tilbake fra Manchester og vi fikk tatt en "Thriller" dance-off, som jeg heldigvis ikke rakk å få tatt bilde av.
I går var jeg faktisk fotograf. Thomas tror at alle som har et bra kamera kan ta bra bilder, så derfor fikk JEG lov til å ta bildene til et intervju han har gjort. Jeg tok litt under 100 bilder, og er ganske sikker på at 2 av de kan brukes! :) (det er faktisk ikke så verst)Nå skal jeg prøve å skrive et refreng, jeg har unngått litt. Versene sitter så godt at jeg er redd for  ødelegge låta med å tenke i stykker refrenget.. det er vel bare en av de låtene som må jobbes frem. Men tror den blir bra! :)

about the hair again..

På'n igjen! Runde 2 med idé myldring til hårsveis er igang. Jeg er virkelig lei av håret mitt, sånn er det vel for alle. Skulle gjerne ha shavet siden, med det er jo temmelig oppbrukt. Kunne shavet alt og, men da har jeg jo ingenting å sysle med. Det blir kjedelig. I DUNNO WHAT TO DO!!!Det eneste jeg har kommet sånn halvveis frem til, er at jeg vil ha dyplilla hårfarge, men da må jeg innom en frisørsalong og spørre hvordan jeg skal løse det.. kan jo ikke bleke håret eller bruke hårfarge med ammoniak når jeg allerede relaxer det.


Create myspace graphic with Gickr
Create myspace graphic with Gickr

Når det kommer til resten av håret, tror jeg kanskje at jeg bare skal ha det kortere. Kanskje..

Dette er vel 3. innlegget hvor jeg har "bestemt" meg for hva jeg skal gjøre med håret.. så vi får se hva som skjer.. don't hold your breath.

:*

knute på hjernen

Det er så kult med ny mobil.....helt til jeg prøver å bruke den.Gi meg vekkerklokke, notater og lydopptaker så klarer jeg meg lenge, men denne gangen var jeg så høy i hatten at jeg syns jeg fortjente en musikkspiller også. Why? Jeg har ipod, og dette systemet på mobilen er så klønete at det ser ut som jeg har konstruert det selv. Det er tydelig at musikkspilleren på Nokia kun er for folk innenfor en eller annen sirkel. Jeg tror kanskje at Thomas er en av de da.. heldigvis.

Hvordan passe seg for Jimmy Jump...

Jeg har blitt fryktelig pysete. Jeg blir verre og verre. For 4 år siden, våknet jeg opp en morgen og var livredd for å ta karuseller. Det har blitt så ille at jeg tenker meg godt om før jeg løper. Og nå har jeg plutselig blitt redd for å gå også. På lørdag var jeg en snartur på Tøyen og hilste på herr Håkon Njøten og bestemte meg for å gå hjem til Frogner. Jeg var hella scared. Før vandret jeg rundt hvor som helst i mørke natta og tenkte ikke en halv gang, men nå smyger jeg meg langs gatene som en egyptisk ninja.Og med en gang jeg hører en lyd, fyker jeg inn i karate kid posisjonen!!!Etterpå blir det sikkert en tur ned på Sunshowers på Fisk & Villt, og regner med at jeg må tulse et par gater alene etterpå og jeg lurer litt på hvorfor vi ikke kan få ha litt mer trygghet, med en pepperspray, stun gun eller kjøkkenkniv. Jeg vil nødig bruke kung fu skillzene mine, ingen skal måtte dø.

Men her er et par tips:

- IKKE hør på musikk i hodetelefoner. Dere gærne jenter som gjør det altså. Slutt! Da har dere jo ingen oversikt, når dere må være listige som katter.

- Snakk gjerne i tlf, men ikke hør etter hva vedkommende sier, du har nok å tenke på. Det viktigste er at Jimmy Jump føler at noen vet hvor du er, hva du gjør og at du ikke er helt "alene".

- Ta ut nøkkelknippet ditt i god tid før du er ved døren og hekt knipperingen rundt langfingeren. Da kan du svinge den i tinningen på Jimmy Jump hvis han spretter frem.

- Hvis du er en av de som må sloss, er ballespark det beste. Se på posisjonen min over.. hva tror du er det neste som skjer.

- Vær litt lur. Har du Jimmy Jump tuslene mistenksomt bak deg, så stopper du opp og roter litt i vesken din, slik at han må gå forbi. Da har du bedre kontroll på hva han driver med.

- Lær deg å løpe i heler og sjekk alle vinkler med 10 sekunders intervaller.

- Rop "Brann" hvis Jimmy Jump får kloa i deg!!! Folk bryr seg ikke hvis du roper hjelp.Nå skal jeg jobbe litt! Fant masse nyere og eldre beats på ipoden i går, som er helt glemt bort! Gikk igjennom albumet mitt også, og fant ut at jeg hadde litt færre låter enn jeg trodde. Jeg har et fullt album, men MÅ ha et par alternative låter som jeg er like fornøyd med. Satser på å få tatt en tur til Sverige og jobbet før jeg popper denne babyen.

Jeg håper du får tatt turen og sjekket ut jentene mine på Sunshowers i kveld, you'll love it!

Og du kan forresten glemme alle tipsene mine og heller la være å gå alene!!

:*

loff på tverrstaget

I går var jeg i studio og la ned den vokalen som manglet på 3 nye låter. Nå bobler det litt i magen, gleder meg til å slippe ny single om ikke så lenge! Jeg føler at hele Oslo har gått i feriemodus og det føles egentlig digg, når jeg skal samle tankene og planlegge litt.
Har forresten tatt en re-run på "Oslo losen" sekvensene de siste dagene. Hadde glemt hvor genialt det er. Er det mulig?
VÆR SÅ SNILL OG GJØR FLER!!!! Jeg har sett alle videoene 40 ganger og jeg kommer til å fortsette å se på dem til jeg hentes av folk i hvite frakker. Her er en godbit:

the zoo

aiai! Jeg har ikke være dritflink til å ta frem kameraet de siste dagene, men fikk dette bildet tilsendt fra onsdagens Sunshowers på fisk & villt. Det var som vanlig fantastisk. Folk tar jo helt av der. Stemningen ligner ikke noe annet jeg sett i Oslo. Det må sjekkes ut. Hver onsdag. :)På torsdagen satt jeg, Thomas og Mats på veranden og spilte Yatzi til lang på natt. Yatzi er undervurdert, spesielt en tropenatt, men litt vin og stearinlys. Jeg tror jeg var best også.

Åh, Gud for en gave det er at Janelle Monae eksisterer og lager plater med 18 tracks, tll bare 80 kr på itunes! Hun er så fantastisk! Du må bare kjøpe den plata. The Archandroid, lytt og bli fasinert.
Senere på ettermiddagen var det middag hos Liv Hanne og Petter på gården. Grilling ute på plassen med ender, høner, bikkjer, ei purke og en geit var akkurat det jeg trengte i går. Jeg har lyst på en sånn gård selv, om typ 50 år.Pipp er fin vettuTuppa. Camilla (co.blogg.no) klapper høne baby.
BudeiaHan er jo så kjekk...og farlig <3
I dag er det å sinnsykt varmt og digg. Har litt lyst og stikke ned på brygga og spise.. jeg kan iallefall ikke sitte inne å skrive mer. Jeg HAR faktisk laget en bra låt denne uka, jeg har skikkelig tro på den og må høre på den hele tiden. Godt tegn.

Kos dere i dag. :*

31,9

På torsdag var det grilling hos Randi og Sverre, og jeg fikk endelig sett litt nærmere på Starsky & Hutch bilen John.
John og ThomasRandi og MamsPå fredag var vi på Nodee med studio og spiste masse fantastisk mat. Perfekt kveld.Pose: Blue SteelOg i går var det Tommy's offisielle bursdagsfeiring, så da hadde han leid en buss til gokart banen på Alnabru. LORD. Jeg hadde aldri kjørt GoKart før, så jeg var litt skeptisk.
Første runden var jeg helt patetisk. Jeg syns det var dritscary! Vi var 10 stk, og av oss kom jeg på siste plass, og nest siste plass kjørte dobbelt så fort som meg. Yeah!Men da vi kjørte ut andre runden tenkte jeg at jeg får bare drite i at jeg er redd og bare kjøre på. And I killed it. Slo jentene og et par av gutta. Kjørte runden på 31.9 sec, det er vel ikke så verst? Tommy vant med beste rundetid på 30.1!And it's a workout. Armene er støle og tomlene er ødelagte i dag.Så tok vi feriringen videre ned til middelalderparken og grillet. Det var litt av og på med sola, men temperaturen var fantastisk.
Skills

Skills 2


Maddeliten var på plass. :)
Good times
Tommy kutta champagne toppen. Skills 3
Kos dere i dag! :*Claws

I dag har jeg fått fikset på klørne hos Cosmo Beauty, igjen. Så dagen har hittil bestått av det, jobbe litt med en ny låt, spille supermario, og grille med familien i skrivende stund. Jeg kan ikke klage. :)Trude knows her game!Resultatet. Jeg ba henne mykne overgangene fra den hvite tippen og over til neglsengen, og så la hun beige neglelakk på under topcoaten, slik at de får et rent, naturnegl uttrykk. Og det er kun gele oppå mine egne negler, så jeg slapp styret med tippene.