hits

juni 2014

Getaway

Nå som været leker med følelsene våre, er det digg at jeg har to andre reisemål i juli. Drar til London på torsdag, og selv om været kanskje ikke er så mye bedre der, kommer jeg til å kose meg noe sinnsykt på Wireless festivalen. Har også fått booket en tur til Barcelona, så jeg får litt sol i slutten av mnd. Nå skal jeg sette meg og skrive til et nytt track Thomas sendte meg i stad. HVIS jeg klarer å gjøre dette riktig, tror jeg det kan bli en fantastisk fet låt. Jeg blir nok sittende utover natten, og så er jeg i studio i morgen. Kanskje det kommer en ny instagram teaser, you never know. :)

Børfday

Min vesle BFF Tommy feiret bursdagen sin i går. Vi spiste på Olivia i Hegdehaugsveien, og var en fin stor gjeng godtfolk. <3Vi har også vært flinke i studio de siste dagene. Her er en liten teaser av "Forever like this" : 

Var en tur innom studio i dag også. Vi er ferdige med låtene nå, og kan egentlig begynne å tenke på å lage noe nytt, nå som jeg har kjøpt meg litt bedre tid. Ser ut til at juli kan bli en mnd hvor jeg får testet mye kreativ galskap i studio.

Dere får ha en fet lørdagskveld. Jeg holder sofaen. <3

Me and the keys

Jeg har vel nevnt det før, men i vinter kjøpte jeg meg et digital piano. Det var så sinnsykt på tide.

Da jeg var 3 år ble jeg forelsket i tangentene, og det stod et piano i barnehagen hvor jeg lærte meg å spille med to hender allerede da. Men vi hadde ikke råd til piano hjemme, så jeg fikk aldri lært meg det ordentlig. Til slutt dabbet det litt av, men jeg føler at det lever en liten pianist i meg. 

Jeg kan ikke spille mye nå, men det er fantastisk å sitte med en kopp te og kanskje litt levende lys og skrive nye låter. Det gjorde jeg i går natt. Satt til kl. 4, mens de andre var på byen.

Etter å ha forfrisket minnet rundt gårdagens arbeid, dro jeg ut til kjære mams på Lørenskog.


Etter god mat og gode klemmer, dro jeg, Therese og Madde på kino og så Maleficent. Det er ikke verdens beste film, men god underholdning og helt perfekt for denne søndagen. 

Hvis jeg klarer å sovne kjapt nå, får jeg 8 timer på øyet og da blir kanskje mandagen perfekt også. Natta :*

Songfarm 2014

 

Denne uken er jeg på låtskriver campen Songfarm. Har vært med som låtskriver for andre artister de siste 4 årene, men i morgen skal jeg muligens gjøre noe til meg selv. Her blir vi satt i grupper og skriver + spiller inn én låt hver dag. I år er vi 9 grupper og nivået er kjempehøyt. Veldig gøy.I går hadde vi første session. Da skrev jeg, Frida Amundsen og Agnete fra The Blacksheeps en låt til sistnevnte. Andreas fra Beyond 51 produserte.

Julie Bergan er vill på trampoline. Jeg er livredd for den.

I dag har vi gjort en ballade, som straks skal spilles opp for resten av campen. Gleder meg til å høre hva de andre har gjort i dag også.


ELLE // STRAND // QUAY

På torsdag var det Elle sommerfest. Alltid like gøy og i år var det på Hukodden. Det var kanskje litt mye vind for sveisen, men det roet seg etterhvert. 

Hadde med meg Nadia og Therese. <3

Happy gyals

Om natten drømmer jeg seriøst om å bade i sydenhavet, men jeg kommer meg ikke ut i oslofjorden. Er livredd for manetene og får hetta av å ikke kunne se hvor jeg tråkker. Men det er uansett deilig å være ved havet.


Therese og Shide gjør ting jeg ikke kan:


Jeg har fått meg nye Quay briller!!! Åh elsker dette merket her. Jeg har alltid vært en solbrille fanatiker og brukt tusenvis av kroner på dem, men disse koster bare 400 kr. Nå er det litt shopping, trening, grilling og stratos. Klager ikke.

Alt og ingenting

Jeg har hatt noen digge dager i solen, på stranden og i parker. Føler at jeg driver med alt og ingenting om dagen, prøver å slappe av og ta ting i mitt eget temo. Det ser ut til at releasene mine utsettes til begynnelsen av august, så da har jeg tid til å lande. Det er godt å kunne planlegge ting litt bedre og kanskje gjøre noen låter til før vi plukker ut 5-6 av dem til EP. 

I kveld er det Rema 1000 arrangement i Telenor Arena. Føles som hele artist norge skal være der i kveld. Det er den største produksjonen som er gjort i Norge noengang (større enn Eurovision), og pakket  med artister. Det blir en morsom dag på jobb, absolutt. 

Nå sitter jeg på balkongen og skriver litt. Lenge siden jeg har skrevet uten at det er stress rundt det. Deilig å bare la ordene flyte og kose seg med det.

lys våken

"Du skal ikke sove bort sommernatta" sa en kompis her om dagen, og det har jeg ikke gjort i det siste. Det er akkurat som om jeg blir litt nyforelsket i livet med en gang varmen og lyset er tilbake. Alt blir litt enklere, jeg blir mer spontan, inspirert og får mer energi. Nå begynner jeg å få litt fresh brunfarge også etter et par dager i solen.

De gærne damene mine er ufine på Snap.

Elsker utsikten.Maddemin <3

Jeg har selvfølgelig vært mye i studio, men det finnes vel grenser for hvor mange selfies under innspilling dere orker å se på. Må snart begynne å lekke litt snutter av materialet som kommer senere i sommer. :) Men det legger jeg i så fall først ut på instagramen min, så følg med der.

Jeg spiser noen heavy doser med disse maisene hver dag. Og er litt redd for å si det høyt, for det salt innholdet kommer til å ta knekken på meg. Men jeg er avhengig akkurat nå. Roer seg nok snart.

I går spilte Beryl og Henrik på Turkish Delight. Beryl spilte en av mine nye låter der uten at noen visste om det, og det var utrolig fett å se folk på dansegulvet ta helt av til den. Da har vi gjort noe riktig. :)

Et sukkertøy på hver arm. Babysis Jennifer og Sandra. <3

Denne uken er det fri fra studio. Bra med en liten timeout nå, må lade opp den kreative flyten. Ikke minst ligge litt på stranda og nyte dette været, de dagene jeg ikke er på jobb. :)