hits

juni 2012

The Feeling

Jeg slipper rett og slett min nye single på fredag!!! Her er coveret:

Poster selvfølgelig link når dagen kommer, og håper dere vil gi meg tilbakemeldinger. :)

It came and it went

Siste forestilling på Oslo Nye gikk ned på lørdag. Siste postkort ble stemplet som sjefen sjøl sa. Og jeg dro endelig frem kameraet og la på min Lillebjørn favoritt, som også setter den riktige stemningen. Her ser dere familien jeg har vært så heldig å få låne de siste 6 mnd. <3

Summerstoopid

Det går litt for langt mellom hvert blogginnlegg her altså.. men du vet, denne instagram appen har tatt litt overhånd. Dette blir jo mer som en repetisjon. Men du skal få den allikevel. (du søker forresten "elisabethcarew" hvis du vil følge meg på instagram)

Dødtid på teater rommet mitt, hvor jeg har hatt mange powernaps denne sesongen.

Overarbeidet bustehue. Som forøvring klarte å ha smekken vidåpen under den tristeste soloen i stykket i går. The irony.

On the bright side, jeg har fått leke kul på sykkelen til Unni Wilhelmsen.


Jeg har innbilt meg at jeg skulle ha noe å gjøre i eksamenslokalene. Jesus.. det er nok noen eksamener som må kontes fremover. Den tid den sorg.

Her feiret vi bursdagen til Henrik og dro ut på Alfreds Hage, som må steppe opp varmelampe gamet sitt.

Iren <3

Jeg har også testet en ny fantastisk mascara fra Isadora. Takk Stephan, <3 it.

Etter eksamenskjøret har jeg sovet som et spedbarn (uten kolikk). Det var vært helt sinnsykt digg. Og jeg har fått skrevet masse de siste dagene, og satt gode følelser ned på papiret. Gleder meg til dere får høre.

Nails!!! Herregud jeg eeeeelsker neglene fra impress. Det er sånne du bare klistrer på, de sitter leeeenge og de knekker ikke. Kommer i masse kule farger. Jeg er solgt.

Jeg har nok en gang vært på foppalpub. Er det ikke EM? Tror det var no sånt. 

I går var jeg på Emil & Samuel, men tok en tidlig kveld og skrev til kl 6 om morgenen. Hææ? :) Flink jente skal jeg si deg.

I dag har jeg spist en stor lunsj på Fontés og nå skal jeg ta det helt piano resten av dagen. I morgen har jeg nok en stemmeprøve hos et voicing firma og så MIN ALLER FØRSTE MASSASJE NOENGANG! 

Neste uke er siste teater uken. Just sayin'. Den søte musikalen vår, "Postkort fra Lillebjørn" på Oslo Nye, takker for seg lørdag 16. juni, så nå er det siste sjans til å få den med seg.

Og etter det går jeg inn i summerstoopid modus. Ha en herlig søndag. :)