hits

juni 2011

Hei bloggen.

Ah! Tenkte jeg skulle blogge litt da. Er som sagt syk og har fått sett litt igjennom hva jeg har gjort og dokumentert i det siste. Begynner med THE FRIGGIN JANET JACKSON CONCERT som jeg og Marvin var på! Fikk billett i bursdagsgave, kan du trooo det. Jeg har sett Janet Jackson live. Ja, det har jeg.

To nørder i salen.


Meet and greet på soundfarm. Her har vi nettopp slengt fra oss bagasjen og skal egentlig bare ta det helt pent før første arbeidsdag.
Joakim og Adam, første session. Jeg og Adam skrev, og Joakim stod for produksjonen.Alternativt pop-filter.
Søteste Laila. Shit for en fantastisk låtskriver den dama er.Carina og John between sessions.

Var hjemme hos mamma og hilste på bestemor og Tyrese her om dagen. Nevøen min kommer til å bli et problem om noen år. Heartbreaker på to lange bein.<3 Pus er gammel og syk om dagen. :´( 15 år.På lørdag gjorde jeg et helhjertet forsøk på å kose meg på Oslonight's festen på Stratos. Festen var jo fantastisk, det var ikke der problemet lå, men jeg hadde feber, og var helt ute. Ga opp kl 1 og dro hjem, mens køen utenfor var som størst.
Søndag holdt jeg sengen mesteparten av dagen, but a girl's gotta eat, så det ble litt grilling ute på Lørenskog. Fantastisk digg mat.


Så da vet dere det.

Det blir sol i morgen.


:*

Voss

Oioioi! Sliten etter låtskriver camp altså... kjennes ut som jeg brygger på noe. Altfor mye kald vind, rødvin og lange arbeidsdager. But I'm good! Gjorde et par låter jeg tror det ikke skal bli for mye trøbbel å plassere, så vi får se. :)
Twittret bildet under i går kveld da jeg, Beryl, Iren + + var på middag hos Jose. Han hadde faktisk en gave til meg. Et friggin Vossafår LÅR!!!!! Det er en av de beste gavene jeg noengang har fått. Det var med meg på byen og med meg hjem.Nå skal jeg mase ut til Lørenskog og klemme verdens beste bestemor, før jeg må gjøre meg klar til OsloNight's festen på Stratos i kveld. What to wear, what to wear.

songfarm

Klems med z på songfarm i Sverige. Har skrevet 2 bra låter, og den siste skal vi spille opp for folket nå og samtidig høre de andres bidrag. Nå setter både konkurranseinstinktet og prestasjonsangsten inn.Godtfolk.

Jeg fikk bursdagskort av Espen som jobber her. Gratulerer med 26 årsdagen + 7 dager. Det var da meget hyggelig. :)Vi fikk goodiebag første dagen, med skrivebok og litt annet nyttig fjas. Denne minnepinnen var bloggeverdig syns jeg. :)
K-one som jeg har jobbet med i dag. Dyktig gutt. Klin gæærn.Nå må jeg løpe inn så jeg får med meg presentasjonene. :)

Marbella baby

Av de 17 000 bildene jeg tok har jeg rasket sammen noen i farta.

Off we went

Vår digge suite
No molesting pleaseFørste kvelden var vi på et utested som heter Seven. Jeg så fortsatt ut som Dita Von Tease, rakk ikke å ligge i solen.Litt shopping. Det var jo helligdager der nede også, så sentrene var stengt, men det var en god del av designer butikkene som var åpne.John mistet helen sin på byen. Dummeste jeg har sett.


Her er vi på vei til Ocean club for å sole oss og drikke sjampis.Pretty damn pretty

Lunsj på senga føltes helt riktig. 

Hotellet vårt lå rett inntil en vakker strand, hvor jeg har ligget i timesvis og hørt på Frank Ocean.

Jeg er ikke den første som stuper inn i en rosa kjole, men som sagt, vi kom ikke til riktig tid for shopping og kjole MÅ man ha på byen der altså.


Nico


Nest siste dag dro vi ut for å spise middag kl 01. Da var den kun en restaurant som var åpen på stripa, og den var helt insane. De som jobbet der var gærne.Jeg hadde jo bursdag, og plutselig setter de på masse hysterisk musikk, serverer meg banan/jorbær penis og heller saus over. Ikke flaut. Han til høyre stod og kastet de metall sakene i gulvet bare for å sette meg ut enda mer.Siste kvelden var vi i en fantastisk tak-lounge. Vakreste jeg har sett. På ene siden var det utsikt over den glitrende byen og på andre siden lå vi rett inntil havet med fullmåne. Havet så seriøst ut som fyrverkeri.
Nå er jeg sent ute til låtskriver camp. Gotta run!


tan

Kjære vene, jeg skulle ha blogget fra ferien, men vet jeg ikke hvor jeg skal begynne. Har tatt så mye bilder at jeg blir svimmel av å se igjennom dem og har ikke hatt tid til å ta tak i det. Men i morgen reiser jeg på låtskriver camp, og da blir det sikkert litt dødtid mellom slagene og på kvelden, så skal sørge for å få vist frem litt fra den mest fantastiske ferien jeg har hatt. Og jeg har endelig blitt brun igjen. Det var på tide.Nå drar jeg ut en bitteliten tur. Jeg er tross alt hun som tar det pent på lørdager.

Gone!

Dette går ikke. Det er bedre å leve i 19 minus med sol enn å bli fullstendig klaustrofobisk under en tung grå himmel. Jeg må bli brun, so I'm off. Stikker til Marbella og glemmer denne "sommeren" i noen dager... forhåpentligvis er sola mer generøs når jeg er tilbake. :)Skal prøve å få blogget litt fra ferien, men legger ingen løfter. Nå skal hjernen tømmes og huden stekes. :)

Done and done

På lørdag hadde jeg den lille gig'en min på Steen&Strøm. Tror det gikk fint og fikk gode tilbakemeldinger på den ene låta mi som ikke har sett dagens lys enda.. det var hyggelig. Alt ble filmet, så skal se om jeg får tak i en video av det etterhvert. :)

Her er den søte scenen.

Gitarist Jo, som har lært seg 4 låter på rappen. Takk igjen. :)

Etterpå var det litt grilling og kos i Sofienbergparken, før vi endte opp hjemme hos Madde og Iren (som har flyttet sammen nå)


Dagen i dag kommer til å gå til alt annet enn kreativt arbeid, nå går jeg løs på mailen først og så får vi se om jeg kommer i mål. :)

Ha en fin dag dere. :*

Session i går

I går var jeg på låtskriver session med et par superflinke produsenter jeg ikke har jobbet med før, og jeg syns det gikk bra. Jeg skrev en låt og fikk spilt den inn i løpet av noen få timer, så det føltes bra! :)

Det morsomme er at jeg ikke vet hvem jeg skrev for. Alt jeg visste var at det var en gutt i tidlig 20-årene og jeg vet ikke om han er norsk eller utenlandsk engang. Men jeg hørte en demovokal han hadde på et track der og jeg tror personlig at den stemmen hadde blitt lagt godt merke til her, hvis det er en norsk fyr. VELDIG flink.

Så får jeg håpe den faller i smak hos han, hvis ikke, føler vi uansett at vi har laget en god låt som burde kunne plasseres. Krysser fingerene. :)Nå må jeg straks løpe avgårde for en liten gjennomgang av låtene jeg skal gjøre på Steen&Strøm 15:30 i morgen. Den ene låta mi kan jeg ikke teksten på engang, det begynner å bli en stund siden jeg skrev den, så i dag må det være skjerpings. Øve øve!

Ha en herlig fredag i solen. :*