hits

juni 2010

Sunkissssses

Sola har ikke vært noe å skryte av akkurat i dag, men jeg har fått litt farge de siste dagene. Det er så digg å sitte å døse på veranden med "The girl from Ipanema" på ipoden. Da er jeg på ferie med en gang.Jentene får hetesjokk med en gang sollyset treffer dem, så de må chille inne imens. Men vakre er de.Tommylille fylte 30 år på mandag! Yey! Han ser fortsatt ut som et lite barn.KlemZ stemning på Litteraturhuset. Det blir bursdagsfest på lørdag har jeg skjønt, så da ble det bare en mini celebration på selve dagen.OG! Jeg har kjøpt meg mobil for første gang på 6 år. Den er på vei i posten, og så fort den er her, kutter jeg strupen på min godt brukte sony ericsson walkman tlf. Det dummeste sony e noengang har gjort var å produsere opp denne tlf, fordi den varer forever. Alle jeg kjenner som kjøpte den når den kom ut, har den i tipp topp stand. Den må hives i en kværn hvis du skal klare å ta knekken på den.Bare kjærlighet i den geipen.. Mob har stilt opp godt for meg. (wow, så lang finger jeg har. Jeg burde bli bedre på piano, jeg kunne jo gjort noen helt sjuke greier.)Beryl med et av sine fantastiske antrekk. Sjekk motebloggen hennes på firewalkwithme.no. Miss Judy in the back.I kveld var det familie middag på Dinner. Åh.. god mat assa. Mamma, Pappa, Randi, Sverre, John, Tyrese og min kjære Thomas var på plass.

Nå er kl over halv tolv og spørsmålet er om jeg skal jobbe litt eller om jeg skal dra meg ned på Fisk&Vilt, der Aya og Beryl DJ'er i kveld. Dere må forresten sjekke ut det nye onsdags konseptet deres, Sunshowers. Det var helt fantastisk forrige onsdag!

Buddy

Herregud, jeg har sett nesten to hele foppal kamper denne uka. Hva går det av meg? Jeg ser normalt ikke på fotball med mindre John spiller. Og så har jeg fått bedre innføring i reglene. Jeg kan mange av de, og den jeg alltid har kunnet er naturlig nok offside. Den er jo litt vrien, så jeg er ikke helt håpløs.I går leste jeg igjennom Buddy Holly manuset, så jeg fikk litt bedre inntrykk av hvordan hele musikalen kommer til å se ut, og jeg tror det blir fett! Jeg skjønner hvorfor regissøren kaller dette et "Musikk teater", selv om oppsettningen heter, "Buddy Holly Musical". Utrolig kult å få spille Soul Queen og være med i et så stort prosjekt, samtidig som jeg slipper ny musikk. :)

And I'm working the jacket!! Den er jo så kul!

pimp myspace

Nå skal jeg spille litt supermario og så ut på terrasen og bli brunere! Happy sunday

:*

SunshowerS

I går var jeg og Madde på Fisk & Villt og så Beryl og Aya DJ'e med Nuuhh, under det nye konseptet deres Sunshowers! And hell yeah, det ble proppfullt der og folk koste seg. Fantastisk musikk! Attention stealer musikk. Så gratulerer til trioen.Madde, frk. OsloNights.no, stakk også en tur innom. Hun er blitt syk, så hun storkoser seg med nesesprayen. Yes, hun er en av de. Hun har brukt flere år på å kvitte seg med avhengigheten, og nå hadde hun holdt seg på vogna snart et år, og så PANG! På'n igjen.The misspelled flyer!!! Konseptet heter SunshowerS. Fikser det til neste gang vettu! Her ser du de usedvanlig vakre DJ'ene. Og sjekk ut DJ Beryl sin moteblogg på firewalkwithme.no

lamb curry

Jeg syns 3 søndager på rad er ideelt. I går hadde jeg en søndag, i dag og skulle gjerne hatt en i morgen også. Det er vel ikke satt i stein at helgen kun skal vare i to dager.. hvem er med meg? Jeg kjøpte meg American History X i stad, jeg var jo den eneste som ikke hadde sett den, men jeg visste den var bra. Er det en ting jeg virkelig virkelig hater, så er det dårlige filmer. Jeg tar meg selv i å være en filmhater til tider, så det var deilig å legge seg på sofaen og vite at jeg kom til å føle meg underholdt! (jeg var så fornøyd at jeg tilogmed spiste sjokolade.. som jeg hater!)Dinnertime!The perly gates


I kveld har jeg hørt en remix av Thomas' "Fish out of water", veldig kult! Låta glir godt inn i en fire flate beat med litt mer tempo. Har du forresten hørt originalen som er til salgs på itunes? Jammen skal du få høre den her.

Freakum jacket

Yo! Da blir det en fredelig lørdag etter VG lista festen i går. Det var meget god stemning backstage i år og programmet var fantastisk. Jeg skal kose meg masse med å se det om igjen på nrk.no. Jeg elsker opptreden til Lars Vaular og Samsaya spilte sin nye single, som er min favoritt så langt, veldig bra låt! Etter showet var over, skippet vi afterparty og stakk bort på Livingroom og feiret bursdagen til Name. Jeg tror alle hadde nok innabords, så det ble en relativt tidlig kveld. And guess whaaaat! Du ser den fantastiske jakka jeg har på meg.. den er fra Designers Remix og siden jeg hadde bursdag på søndag, fikk jeg den!!!! YEEEEEEEEE!!!! Happy.
Dette er forresten det eneste bildet jeg tok i går. Girson, Lars og Thomas.Låner et bilde fra seher.no av meg og Thomas på den røde løperen. P3 tv var der og stilte noen spørsmål, og intervjueren hadde fått i oppgave å spørre kjendisene hvorfor de har lagt på seg så mye i det siste. Haha! Omg. Jeg var en av de første inn der, så han turte ikke å spørre meg. Like så greit tror jeg. :) Du kan se det innslaget HERI kveld blir det mer jobbing med den nye låta (som har fått noen tomler opp de siste dagene), god mat og film.

:*

seeyounextthursday


Oioioi, nå har det vært slapt på bloggfronten her. Det tar så lang tid å legge inn bilder på macen, og så laste opp ett og ett osv.. da blir det litt for lett å utsette det hele tiden. Uansett, jeg feiret bursdagen min på søndag. Her er jeg på vei inn til mamma i Blåstjerneveien, hvor jeg er oppvokst.Lille store Tyrese var på besøk, det var kos! Og ja... det var også en imac der. ...iMac og eggedeler stod høyest på ønskelisten, så nå er jeg lykkeligere enn noengang. Tyrese trodde (som du ser) at imac'en var til han.Etterpå dro vi en tur på microbryggeriet og spiste litt kake.
Ber har fått nye shades.
På tirsdag var det Buddy Holly pressekonferanse og alle artistene ble presentert. Jeg skal spille "Soul Queen" i suksessmusikalen på Folketeateret i hele høst. Det blir så gøy!Nå har jeg jo begynt å jobbe med nytt materiale til plata mi igjen og det er digg. Skrev en låt på tirsdag som jeg har tro på, så det er en bra start på denne perioden. :) Kanskje er det en potensiell single? I don't know, men jeg liker den virkelig. Var i studio i går og spilte i demovokal på den. Etterpå spiste vi på Jewel of India, og hell yeah, dit skal jeg tilbake. Går forbi der hele tiden, men har aldri gått inn. Det lukter himmelsk der nede, servicen er på topp, prisene er greie, maten er sinnsyk. Ja. Det anbefales.Nå er det back to work! Thomas har innstallert nye fantastiske synther til meg i Logic, så nå er det utrolig morsomt å jobbe med produksjon! :)

Besos :*

Sammy børfday!Det var selvfølgelig Samantha's surprise bursdagsfest jeg skulle på her om dagen! Og hun ble SÅÅÅ overrasket og happy/teary at jeg er virkelig glad for at jeg ikke tok noen sjanser og skrev det rett ut på bloggen. Jeg tror hun hadde en fantastisk kveld. :) Her er vi på Invik båten. Jeg og bursdags barnet tok en klønete jam litt senere.
Tears and joy!!! Her på Oslo Mekaniske tidligere på kvelden, der vi overrasket henne og spiste kake og mat.


Beryl and Mr. Mister på båten.Madde og Tommy var søtere enn sukkertøy.

Nå skal jeg klore meg fast i mine siste timer som 24 åring. omg omfg.

Hurra for deg
Nå løper jeg ut for å ta en lunsj med Nasrin. Det er way over due! Blir kos å se henne igjen. Etter det skal jeg på en liten gathering.. den er hemmelig i en time til, så jeg tør ikke si noe enda! Fant et par øredobber på Gina tricot her om dagen (se bildet), men de er så gigantiske at at det ser små tacky ut med begge, så da kjører jeg kun én! Og ringene mine som jeg elsker. (H&M og Glitter).

:*

Singleslipp "Fish out of water"

Hola! Åh! Nå begynner insprasjonen å sprenge på kjenner jeg. Jeg har snart brukt opp musikkfri kvoten min, og neste mandag bærer det igang igjen. Men jeg kjenner det nå.. har aldri gått så lenge uten å skrive før og ideene stanger i topplokket. Deilig at jeg begynner igjen nå som jeg har fått sommerfølelsen, det hjelper masse i den kreative prosessen.MEN! Over til det som er viktig: i dag er det debut single slipp for Thomas Eriksen!!! Den fantastiske singelen hans "Fish out of water" er B-listet på P3 og har fått masse bra tilbakemeldiger. Jeg elsker den! Forrige uke spilte han den akkustisk i popsalongen og da var det en lytter som faktisk måtte stoppe bilen sin for å ta inn hele opplevelsen. Det er fett! Hør snippet og kjøp for 8 kr på itunes, hvis du også elsker den! :) Link ligger nederst.hvis du lurte..

På torsdag var jeg, Beryl og Lea på ELLE festen. Det var kos, masse kjente fjes og god stemning. Det var litt for mye folk der.. men sånn er det jo ofte. Her er kjolen jeg hadde på meg, fra Vatle. U like? I love! Synd den ikke er til salgs før til høsten.. :/
Charlotte (www.cthorstvedt.blogg.no) har tatt bildet jeg har prøvd å lage header med.
Beryl meets the chocolate fondue and her world starts spinning.Jenny hadde kjole som passet akkurat, så det skulle ikke mer til enn at hun ga fra seg et lite høne kvekk og så revna den. Men sysaker hadde hun heldigvis med seg.. på ELLE fest. Hun kødder ikke. Tone fikk lappet henne sammen igjen.
Etter festen dro de fleste ned på Solli hagen, mens vi heller stakk på foppalpøben oppi gata.
På fredag spiste jeg digg lunsj i sola før vi dro på bursdagen til David's sønn Lucas, og så videre på Latter for å feire Lindas bursdag.Deilig kveld på Aker bryggeLinda og BengtBabeI går var det musikkens dag og sola skinte, det blir sjeldent bedre. Og jeg fikk brukt den nye klokka mi.. yey. Det er en sånn klokke som kommer i masse pastell farger, men jeg har ønsket meg sort/gull herreklokke en god stund, og denne var ganske nærme visjonen jeg har hatt. I'm happy.
Mats inna di sunRådhusplassen

Så stakk vi bort på kontraskjæret og fikk med oss Deerail, Silje Hagen og Jaa9&OnklP.I dag skal jeg nok en gang grille og sole meg.. it has to be done! Jeg blir et nytt menneske av tendensene ute nå, og jeg har glemt alt som har med ferie i varmere strøk å gjøre.

Kos dere i sola :*

Here kitty kitty kitty
I går var vi ute hos søsteren til Thomas og hilste på babypuser, og gåsevåse barn. De har så mye dyr nå.. hunder, katter, geit, gjess, høner, gris, hester og kaniner. Hello! Når kan jeg flytte inn? Jeg har alltid drømt om å ha en gård med masse dyr som ikke brukes til noe annet enn å klemme på... det eneste de mangler på gården nå er koseku. Det er skal jeg ha.I kveld er det ELLE sommerfest. Jeg er ikke flink til å gå på slike arrangementer, men i fjor nebbet folk fra ende til annen om at jeg hadde gått glipp av årets fest.. at det var helt fantastisk og at jeg burde føle meg verdiløs som ikke orket å dra. Så da blir det en tur i kveld da! Det skal være på taket på Grand Hotel (tror jeg) og hvis været holder seg kan jeg se for meg god stemning.

;*

Gloom
I går satt jeg på vernadaen... vent litt.. hvorfor skriver jeg under og ikke over bildet? Ser det litt dust ut egentlig? Anywho, jeg satt på verandaen og grillet (nok en gang) og sola meg i flere timer. Jeg er litt redd for at jeg er i ferd med å bli et sånt grillehue, for saken er at en grill koster 17 kr på ICA og når jeg allikevel skal ligge å sole meg, hvorfor ikke bare lage middag der ute. Jeg har forstått at det er en sånn type tankegang som får ballen til å rulle, plutselig er jeg en av de som ikke gjør noe annet enn å grille.. flere ganger i døgnet... hele livet. Jeg må passe meg.Etter soling ble det en liten tur ut.. for å kjøpe kebab (skammer meg). Det er ikke så lett å se her, men gatene på Frogner ser ut som Edens hage for tiden. Vurderer å telte her ute.

Thomas var på P3 og sang "Fish out of water" akkustisk på kassegitar i går. Det var vakkert, baby!!! Du finner det på nrkP3 nettsiden hvis du leter litt. Det var også en artikkel på 730.no i går, som du kan sjekke ut HER.

Nå skal jeg straks ut på verandaen igjen! Jeg skal ordne meg sommerfarge iløpa noen dager. Og i kveld er det førpremiere på SATC 2.. som jeg vurderte å få meg meg, men så har jeg rotet bort inv, så da får jeg heller bruke kvelden på å jobbe litt.

Ciao :*