hits

mai 2014

Shoot

Yo. I går var jeg en snarttur innom Spalt Pr og tittet etter noen kule pieces jeg kan bruke til shoot, til en gig og til ELLE festen om 2 uker. Jeg er alltid så sent ute før store eventer, og alle showroom'ene rundt omkring er så utplukket. Jeg er ofte hos Spalt og låner. De har utrolig mye kult, og lokalene er så nydelige og oversiktlige.

Jeg shoppet litt i går også. På mandag har jeg og Per Heimly en kjapp shoot til single og EP cover, og jo flere alternative outfit's jeg har, jo mer spillerom har vi. Jeg har ikke bestemt meg helt for hvordan bildene bør se ut, men håper vi får til noe rundt et par tanker jeg har. Per er jo så flink, så bra blir det uansett. 

Når det er sagt, er det mye usikkerheter rundt om EP slippes nå eller om et par mnd., fordi vi veldig snart treffer sommerferien. Det er ikke noe nytt at ting blir utsatt i denne bransjen, men alltid kjipt når jeg har jobbet så hardt for å få denne musikken ut akkurat nå. Det blir rett og slett litt for knapt med tid. :( Dette er også grunnen til at vi har lagt fra oss det å planlegge en release konsert. MEN, selv om EP kanskje blir utsatt, kan det allikevel hende jeg slipper ny single. Vi får se. Jeg vet ikke så mye mer akkurat nå. :)

Vårnetter med bestiser.

I går var jeg og mine BFF's, Thomas og Tommy på Charlotte Qvale's release konsert på Mono. Sinnsykt god stemning.

Thomas var også på scenen og gjorde singelen deres, "The Fire".

Etterpå stakk vi en tur innom Angst, som endelig har åpnet den nye delen. Det er så fantastisk å sitte ved dette bordet. Halvveis inne, halvveis ute, slik at man får litt av den deilige sommer brisen.

Thomas er the selfie-king. Og I DAG SLIPPER HAN EN SOMMERHIT SAMMEN MED LOVELESS! Han gjør så fet vokal på denne låta! Elsker den! Hør den HER

Posin' huh?

En bra kveld ble avsluttet ved fontenen på Youngs. Tommy får fotokred for dette klassiske vårnatt bildet. <3Den 17.

Jeg elsker Gudbrandsdal's bunaden min. Fikk den i konfirmasjon og kommer alltid til å elske den. Håndlaget til meg. :)

17. mai - finstasen var på.

Neglene var også fikset for anledningen. CND Shellac hos Neglakademiet. Tusen takk <3Vi bestemte oss for å spise på Losby gods på Lørenskog. Det er så deilig å kjøre den korte turen ut dit, og vips føles det som om man er på landet. Så fredfullt og SÅ vakkert.

De to beste i verden! <3


Etter middag tok vi en liten rundtur inne på den delen av hotellet som er bevart slik den var for over 100 år siden. Utrolig nydelig.

Mens vi var der ute, måtte vi ta noen bilder og vise dere at vi er ordentlige Heidøler.

Etter en fantastisk start på dagen, ble det grillfest og så en liten tur ut. En helt perfekt 17. mai feiring i min bok. :)

1 dag, 3 studioer

I går var jeg på en kort innspilling til en dokumentar som TV2 gjør om John. Han har et samarbeid der i forbindelse med fotball VM, og da har blant annet jeg sagt noen ord på kamera. Jeg blir så utrolig klein og flau foran kamera. Føler virkelig at jeg aldri blir vant til det. Jeg burde hatt et kamerateam på slep 24 timer i døgnet noen uker, så hadde jeg kanskje klart å gjøre et kort intervju uten å få krøll på tunga og helt hetta. Jeg er håpløs der.

Vi filmet det i God Morgen Norge lokalene, men bakgrunnen blurres ut.

Vi holdt på i 45 min., til kameraet streika og så måtte jeg hoppe i en taxi og komme meg til en voice jobb på Frogner.

Som jeg har nevnt før, gjør jeg en del voicing. Dere hører meg nok på TV og radio en del, men jeg kan ikke si hvilke reklamer jeg gjør, uten å vite om kunden ønsker det. Voicerne skal jo være anonyme.

Det er en veldig morsom jobb. Har jobbet med det i over 4 år nå, og innenfor mange segmenter. Har gjort tv reklamer, radio, kino og mange informasjonsfilmer. Men ikke tegneserier. Har alltid hatt en drøm om å gjøre en Disney film og tok faktisk kontakt med de som castet "Prinsessen & Frosken" da den skulle gjøres på norsk. Noora Noor hadde allerede fått rollen. Da var jeg utrolig misunnelig. Kanskje det kommer en mulighet en annen gang. :)

Etter voicejobb, dro jeg ned i studio. Vi ligger etter skjema, på tross av at vi jobber døgnet rundt. Det er så mange andre baller jeg har i luften også, så det er nesten umulig å rekke over alt. :/ Det ser desverre mørkere og mørkere ut for release party. Og jo lengere vi går over tiden, jo flere usikkerheter er det rundt slipp dato, og single og alt vi sitter oppi. Det er sånn det stort sett er for artister og jeg er vant til det. Men blir sliten i hodet. Jeg får ta en dag av gangen og bare fokusere på låtene. 

Nå skal jeg straks ned i et annet studio og gjøre en morsom greie med Morten Ramm. Aner ikke hva det blir av dette, men skal holde dere oppdatert. :)These days

Woo.. dagene går sånn i ett. Det er ikke lett å huske å dra opp kameraet hele tiden. Men denne lørdagen har det vært studiojobbing. Ettersom jeg var ute i går var det digg å ta frokosten på Beach Club med produsent Thomas, Tommy, Carol og lille Bella.

Hadde det bare vært LITT varmere ute, hadde jeg vært strålende fornøyd, men jeg er en av de som har blitt lurt av solen og dermed syk. Det passer seg dårlig, når jeg har en deadline på EP'en min. 

Klokka begynner å tikke, men jeg tror vi kommer i mål. Har fortsatt ikke bestemt meg helt for om det blir release konsert, men det hadde vært gøy. Men jeg blir veldig nervøs bare av å tenke på det, fordi jeg aldri har headlinet en konsert. Nå er det liksom bare meg. 

Dette har vært utsikten min fra morgen til kveld de siste dagene.

 

På veggen her henger det et kunstverk av Gabrielle, hvor hun har tegnet Thomas og seg selv. :) Jeg er imponert.Nå er det Eurovision for alle penga. Heier på Carl Espen, og håper Sanna gjør det bra!

lookie lookie

Jeg har alle antenner ute om dagen, i forbindelse med disse release konsert tankene jeg leker med. Jeg aner jo ikke hvor jeg skulle hatt det, men vil gjerne ha det ganske lite og intimt (litt uhøytidelig) og i Oslo sentrum. Taket på The Thief er nydelig, men vet ikke om det lar seg gjøre. I går kveld møtte jeg Beryl og Anette på Vanguard på Schous plass (rett ved popsenteret), og jeg må si at det ikke var en helt dum spot for en release konsert. 

Sidespor: Jeg har ingen tattoveringer, og har aldri ønsket meg en heller, men disse som Anette har tegnet selv, hadde jeg tatt. De er så utrolig fine, jeg elsker dem. Men igjen, det er ingen som kler seg bedre eller ser kulere ut enn Anette, så selvfølgelig har hun drømme tattisene også. Jeg tror hun er et lite stil ikon for meg.

Ved siden av lokale jakt, er det alt det andre. EP'n er ikke ferdig. Jeg må ha musikere, og de må jeg rekke å få øvd med. (ÆÆÆÆ!)

Skal jeg ha 2 DJ'er som vanlig, eller et par stykker på synth? Jeg har litt lyst på bassist og trommis også. Skal jeg kanskje bare ha et fullt band? Og hvem kunne det vært.

Vet dere hva? Alle tips til både musikere og konsertlokale tas imot med stor glede! Mail meg på bookelisabeth@hotmail.comHow you like 'em

Jeg er en jålehøne når det kommer til hår. For litt siden fikk jeg prøve to fantastiske Mast krølltenger hos Makestyle, og da jeg var inne på nettsiden deres her om dagen, så jeg at de hadde en bølgetang for STORE bølger. Det tar en evighet å lage bølger med rettetang, de holder ikke og de blir ikke så veldig definerte. Så jeg spurte om jeg kunne få prøve Corioliss big wave iron. Jeg eeeeelsker den! Bølger er veldig laidback og kult i forhold til krøller, som fort blir litt pyntete. Digg å kunne bytte på med disse produktene som gjør det så enkelt og fint. Takk for gaven! <3

Elsker å pakke opp.

Nå er det lørdag ettermiddag. Det blir en kjapp tur ned i studio og så må jeg få sett min gode venn Chris før han reiser tilbake til Kongo.