hits

mai 2012

cheap shoppin'

Du.. denne toppen her kostet 99kr på Gina Tricot. Kupp? :) Kjøpte en minst like fin en til samme pris. Jeg har egentlig aldri vært en gjenganger på GT, men det er myyye fint der om dagen. Kanskje de har steppa opp konseptet. I dunno, men jeg liker det.

Neglelakken i verdens diggeste lillafarge kjøpte jeg også der. Husker ikke hva den kostet, men tipper det var mellom 30-50 kr.

Dette trynet fikk jeg gratis.

Og så må jeg vise frem favoritt buksa mi. Den koster 299 (tror jeg) på Monki, og jeg eeeeeelsker den. Den har kjempehøyt liv og er smal i beina. Anbefaler alle å stikke innom og prøve den. Den kommer i 2 eller 3 farger, men passformen er av en eller annen grunn best i denne, som er ganske "blå". Min kan være bittelitt utvasket da. 

En liten treningsøkt har jeg fått til i dag. Løp en mil i forigårs og det merket jeg at jeg ikke skal gjøre igjen. Ble helt utkjørt, holdt på å sovne på scenen under forestilling og det vil vi ikke ha noe av. 

Da må jeg løpe avgårde til kveldens. Ha en nydelig torsdag ppl. :*

FeelGood

Nå kan dere høre snippet av A-lee feat. Elisabeth Carew med "FeelGood" HER på 730.no  <3

I salg 11. mai. Sommern er her, solen er i sinnet! :*

No blondie

Her om dagen trodde jeg at jeg skulle bli blond. Det var for mye å håpe på. Tenkte jeg skulle kjøre litt dramatisk ombre. 

Her jeg på vei til Puro i Drammen for å få tufsene bleket av fantastiske Giacinto Trentadue. (https://twitter.com/#!/giacinto32 + http://gio32.com/ + http://www.facebook.com/giacinto32)Salongen er driiitfin!

De har tilogmed et VIP rom jeg fikk lov til å teste. 

Kaffekopp med GIo's silhuett.

Ikke litt redd.

Slik ble det! Ikke fullt så dramatisk som jeg hadde ønsket, men en god frisør kan ikke la meg gå helt over styr. Håret hadde blitt altfor slitt, MEN jeg har ikke gitt opp. Skal prøve igjen snart. Men er veldig fornøyd, har aldri hatt lysere toner i håret før. 

Du ser det litt? :) Og JA, jeg har ikke tatt ned juletreet enda. Har ikke tid. Leave me alone.

På lørdag dro jeg en tur ut til mamma og hilste på bestemor, grandtanten min og John. 

Senere var vi ute en bitteliten tur, men det ble ikke noe kaoskveld denne gangen. Må tross alt spare litt energi, sommeren er rett rundt hjørnet. 

Nå skal jeg lese litt til alle disse eksamenene. Jeg elsker deg BI. 

Peace :*Recap

Siden jeg er så fantastisk flink til å oppdatere bloggen min hver dag, må jeg starte med å nevne forrige helg, mens vi nå er på vei inn i en ny. Var en tur på Mango på lørdag, i den nye Gina Tricot kjolen min som er så åletrang + fargerik at jeg har unngått å dra den frem med det første. Men jeg liker den, og kosta jo ingenting som alt annet i den sjappa.

Jeg og jentene har kost oss litt i sola. Jeg prøver å være flink å lese litt til eksamen mellom slagene, men det er ikke lett når solen titter frem. Hørte det skulle snø i helgen (ingen overraskelse), så måtte bare gi meg selv litt fritid.

Mamma har hatt bursdag, så jeg har vært innom der og feiret. 

Mamma kan det der med kaker. Og det finnes en kake her i verden jeg faktisk elsker.  Eplekake, uten epler. Så jeg tenkte at jeg skulle prøve å lage eplekake muffins til meg og Iren. Sukker, mel, egg, smør og bakepulver er alt som trengs. Jeg tror forløpet snakker for seg selv gjennom bildene.

Det du ser rett over her var ikke vellykket. Jeg vet ikke hva jeg gjorde feil, men mulig jeg ikke blandet ut bakepulveret godt nok når jeg blandet det tørre i starten. Og så tror jeg ovnen var for varm. Den skal vel være 180-200 grader, men jeg aner ikke hva jeg drev med. De ble harde som stein og noen hevet seg, mens de andre bare sank patetisk sammen. Jeg har rett og slett ikke kake touchen. Men den skal jeg overleve uten også. De har tross alt eplekake muffins på Samson, nesten helt uten epler, so I'll get by!

Nå har jeg vært på trening, så blir det litt skole før forestilling i kveld!

OG BTW! A-lee hadde radio premiere på ny single på p3 i dag, hvor jeg synger refrenget. Den er i salg på itunes 11. mai. Det eneste jeg har skrevet på denne er "down down down" delen i refrenget. Det er en skikkelig feelgood sommerlåt som har fått den passende tittelen "Feelgood". Hold ørene åpne, og fortell meg hva du syns. :) Mulig det kommer en link til sendingen, og da smeller jeg den selvfølgelig opp her.

:*