hits

mai 2011

videoblogg: lørdag

Her kommer neste videoblogg. Den er lenger enn 2 sec (high five!!). Jeg må få prøve meg litt frem her uten at dere river av dere håret da. Dette er fra lørdagen. Tenkte jeg skulle dra med meg klipp fra lydprøve fra Buddy Holly hvor jeg synger "We're gonna paaaaarty", siden det var relativt passende.

Låta som spilles på resten av klippet er en gammel skisse/ide jeg gjorde i hjemmstudio for et år siden. Jeg er ikke ute etter en anmeldelse på den heller altså. 

Anywho:

a poor excuse for a videoblog

Yo! I går var jeg, Thea, David, Brita og Thomas på et arrangement for en ny iphone app. En mat app. Men vi fikk ikke så mye mat som jeg hadde håpet på, så vi endte opp litt småsulte i skybaren på SAS hotellet etterhvert. Bislett kebab reddet nok en gang kvelden.
Jeg har forresten fått tidlig bursdagsgave. Et helt enkelt Canon kamera med HD-film (keyword). Så jeg skal prøve (igjen PRØVE) å være flink til å filme litt når jeg er i studio, på låtskriver sessions, på gig's eller at jeg bare gjør noen akkustiske låter på kamera sånn som de jeg har på youtube. Vi får rett og slett se. Og så tenkte jeg at jeg skulle lage en liten videoblogg om dette... men jeg er ikke så videobloggete av meg, så dette er alt jeg klarte å få ut på kamera. 

Jeg lover å jobbe med meg selv.

Ha en herlig fredag! :*Giggidy

Det eneste jeg syns er kult med at varmen har snudd litt er at jeg fortsatt kan bruke denne digge buksa jeg fant på Zara til 75kr (inkl. beltet) for et par mnd. siden. Elsker den. Og nå kan jeg bruke den med heler. (små gleder)
Uansett. På fredag hadde Thomas gig på Emil & Samuel. Det var så gøy, jeg danset så mye og tipper folk i crowden bare ventet på at jeg skulle tryne i de høye helene. Men jeg er så stødig skal du se. (bank i et trebord for meg)

Her har vi Thomas 20 min før han skal ned på gig'en og gjøre seg klar. Han mente han overhodet ikke hadde nerver, så da tok jeg dette bildet som bevis på at han løy. Thea og Iren :)
Hadde på meg den digge jumpsuiten. Den spettete jeg har på forrige innlegg er forresten den samme. Babe på scenen. :*
I stad var jeg på et Eurosko arrangement (eller hva jeg skal kalle det) i regi av Star Pr. Kjempekos, bare gikk og tittet på sko, mens vi spiste litt mat og frukt. Jeg ble plutselig allergisk mot moreller rett før jeg dro ned dit, så jeg måtte faktisk ta en prat i den store hvite telefonen. Kan du tro? Er bedre nå. Men så reagerte jeg på et eple i kveld, så jeg er litt stressa.Deilig goddiebag fikk vi óg. Der lå det et par sandaler og de skal tråkkes ihjel i sommer. :)


På lørdag fikk jeg masse roser av en mann som tydeligvis ikke bare bryr seg om LA Noire. <3

Nå tar jeg snart kvelden. Puss puss :*

den syttende

I dag er jeg blidere enn jeg ser ut. Thomas har nemlig konsert på Emil&Samuel etterpå, så det blir veldig bra! Gleder meg. Begynner kl 22, kom gjerne innom. 

Hadde også en fantastisk 17. mai i år. Først var det frokost på balkongen hos meg. Så var det grilling hos Tone og Aksel, og til slutt en tur innom Stratos.

Care for some 17. mai-frokost bread?

Thea og Mats i sin awkwardness.I går var jeg og Thea en tur innom Swarovski festen på Stratos. Vi fikk den sykeste gododiebagen. Tror den var verdt rundt 1500. Lucky girls altså. Etterpå ble det en snartur innom GramArt festen og Night hawk før vi dro hjem.
Nå skal jeg diske sammen noe god mat og skrive litt før jeg må hoppe i dusjen og gjøre meg klar til konsert.

Ha en herlig fredag. :*

2+2

I dag har jeg vært innom studio og tittet litt på hvilke låter jeg skal gjøre akkustisk på musikkens dag 4. juni. Skal spille i 4 etg på Steen&Strøm 15:30, og jeg gjør 2 covere og 2 egne. Min siste single "You'll never love me" er selvfølgelig en av sistnevnte, men skal også gjøre en låt som aldri har sett dagens lys. Den er en elektropop banger, så det blir noe helt annet akkustisk, men jeg syns det fungerte fint. :)Klipte lugg i går kveld også... den må stusses litt ser jeg. Må være fin til den 17. vettu. Jeg dropper bundad i år da. Har brukt den de siste 3 årene, men i morgen gjør vi det enkelt.

:*

stafett

I går var jeg såvidt med på Holmenkollen stafetten (har du hørt på maken...), ikke fordi jeg er så sporty at jeg har noe der å gjøre, men fordi jeg støttet Aktiv mot kreft og fikk lov å ledsage herlige Anneline som har en øyesykdom som heter Retinitis Pigmentosa (RP). Tidligere har jeg jobbet som optiker assistent i 6 år og kjenner godt til den fra før, så jeg syns hun var veldig tøff som deltok.

Senere på kvelden hadde Madeleine invitert til middag på Emil&Samuel. Vi var 10 til bords, og koste oss masse. Madde har vært hos Ulla (den beste av de beste) og freshet opp hårfargen. Nå er den nesten sort innerst og går over til blondt. Så fett som det kan bli, med andre ord.
Etter slabberaset dro vi en liten tur på fisk og villt, før jeg tok en ganske så tidlig kveld og sovnet til slutt på sofaen. Hadde glemt hvor kjipt det er å dra seg opp igjen for å pusse tenner, mate rottene og gjøre ting klart for natta når du allerede har funnet nattesøvnen utenfor senga. Apropos senga, god natt. :*

recap

De siste dagene har jeg skrevet, jogget, grillet, fått studieplass på BI, og gjort 2 nye voice jobber. Sistnevnte er veldig gøy, gjorde ny Renault reklame i dag og Ruter i går, for første gang. Hadde vært fantastisk å gjøre tegnefilm en gang i fremtiden óg.
Beryl er hjemme fra Portugal og har hatt guite the journey. Godt å ha henne hjemme igjen. :)
Også har jeg fått meg nye løpesko fra Adidas. De er sååå digge.Lukten av noe nytt.Jeg eier ikke kondis og har aldri eid det. Før da jeg danset, trente jeg ofte 2-3 timer 5-6 dager i uken, men fikk ikke kondisen opp. Så jeg er med andre ord en ganske patetisk jogger. Jeg holder ut 30 sek og så må jeg gå i 2 min. Har aldri skjønt meg på de som bare jogger i 20 min i strekk som om de var lagd av fjær.Må få meg noen bra øreplugger snart. Jeg gidder ikke å jogge rundt med et freakin headset, men de eneste ok pluggene jeg har er de støpte in-ear'ene mine. Dvs, jeg stenger ute all annen lyd enn musikken og det er litt scary når man jogger rundt i Oslo's gater.Jeg savner ikke sofaen om dagen...
Etter jeg har vært flink å jogge har jeg laget meg mat jeg innbiller meg er sunt. Det er masse grønnsaker som såvidt er varmet litt i pannen og en god del kjøtt. Ja, jeg kan spise sunt, men jeg må fortsatt spise mye.Forrige lørdag grillet vi i parken og koste oss oppe på balkongen senere.

Sjekk forresten ut den herlige jumpsuiten fra H&M. Koster 199 kr. #winningNå må jeg rive meg løs fra blogg.no og fortsette dagen.

:*

Dagene går

og jeg dokumenterer dem ikke så godt nei. Men hvis du er en av de som bryr seg, har jeg spist jordbær (som du ser i den deilige illustrasjonen under). Masse masse jordbær. Jeg har raids hver sommer. En boks om dagen.Vi har grillet på veranden og gutta har drukket sommervin til de ble kule.

I forigårs (tror jeg) var jeg på VOLT åpningen. Masse klær og folk og greier. Fin butikk altså.Det ble en liten tur på fisk etterpå og så endte vi på Lorry til slutt hvor jeg møtte en hyggelig men også synsk dame som sa at jeg har levd mange liv og blandt annet vært en steinalder mann.

Madde flasher pupp. Kanskje hun var steinalder dama mi...
I morgen har jeg planlagt grilling i en park, første ute grilling i år. Det blir godt.

:*