hits

mai 2010

HeidalPå torsdag hadde jeg en gig på firmafesten til Lufthansa. Her er jeg på vei til soundcheck. De skulle ha grand prix tema, og noe karaoke opplegg og så jeg visste at lyden ikke kom til å være dritbra. Men jeg skulle bare gjøre Rocketfuel, så tenkte at jeg overlever det. :) Det jeg også måtte overleve var at strømmen gikk når jeg var 30 sec ut i låta. Alt kortslutta! Er det mulig. Så da måtte jeg chille freake ved scenekanten i noen min og gå på igjen.On the bright side: Jeg fikk testen den nye toppen min som jeg eeeelsker.
De søte jentene mine var med.På lørdag fikk jeg ikke vært med på Grand Prix kaoset i Oslo, fordi jeg måtte rekke en konfirmasjon søndag morgen i Heidal. Det er der familien på morsiden kommer fra og det er en av norges best bevarte bygder. Prettyyyy!
Bilde av Sjoa ovenfor.Dette er Kruke, utrolig fint sted.. har vært mye der som barn. De leier ut rom til raftere osv, for 125 kr natten pr hode, så jeg håper vi får tatt en låtskriver tur opp dit etterhvert. Bare ta med gitar og litt utstyr og få inspirasjon.WoooOOO!! Bestemor hadde den gode ordenlige hjemmelagrede spekeskinka på plass. Holy Moses.Utsikt fra KrukeInne på Kruke tunet.

Skulle gjerne hatt flere dager der. Kanskje jeg kommer meg opp en tur til i sommer. Og jeg måååå komme meg til varmere strøk! Det er way overdue. Jeg sitter og dagdrømmer om hvilken is jeg skal kjøpe i strandkiosken og hvilke sandaler jeg skal labbe i sanda med. I'm good to go!

:*

UffieSer det eplet her surt ut? Jeg må selge billetten min til Uffie konserten på lørdag... jeg skal i konfirmasjon. Anyone?

Claw
Meg og Maddeliten var en tur oppe i høgget her med guttene på lørdag. Hun har også fått anskaffet seg denne berømte olavesten, som vi begge forelsket oss i, så nå slipper vi å krangle om den jeg løp raskest til kassa med. Wee!Gutta sine. Thomas bruker som vanlig mesteparten av kvelden på å sikle ned Tommy's iphone. Gå og kjøp deg en baby!!!!

På søndag var jeg innom mams på lørenskog og fikk både frokost og middag og kos. Det er så deilig å være hjemme, god energi og stemning. Så testet jeg ut vintage vesten (?) min, som jeg fikk da jeg var konferansier for den motevisningen for noen mnd siden. Den er jo supervakker.. jeg har bare sliti litt med å style resten av antrekket rundt den. Kjørte litt retro stil over hele denne gangen da. Safe.I forigårs var jeg, Beryl og John hos Silje. Det var kos å bare sitte å prate i mange timer. Silje slipper snart debutsingle, som hun har spilt inn en super video til. Det blir spennende. Vi forstyrret henne egentlig midt i låtskrivingen, og John bøffa gitaren hennes for å se om han hadde noen natural skills. Og tro det eller ei, men vi er faktisk like flinke:


Ingen tvil!Moi & min kjære Beryl (firewalkwithme.no). Og se.. jeg har fått strammet inn flettene på siden. Way overdue.I dag har jeg vært hos cosmo beauty og fikset neglene. Vi la bare gele oppå mine egne negler denne gangen, så får jeg la de vokse litt i fred. Det ser jo ryddigere ut også, når de ikke er 18 cm. Og jeg personlig ser bare klønete ut med lange negler, jeg strever for mye.Ze rezult.

Og dagen i dag er en fantastisk dag fordi min kjære Thomas har blitt B-listet på P3, med debut singelen sin!!!! ÆÆÆÆÆÆÆ!!! Det er fantastisk. Kanskje du har hørt den i dag? :) "Fish out of water" heter den og jeg håper dere alle får høre masse av den i sommer. :) Den er ikke i salg enda, men ikke tvil på at jeg legger ut link etterhvert!

:*

Farewell
På torsdag var jeg en tur innom åpningen av Monki og Weekday i karl johan. Mye fint altså.. jeg måtte stikke innom dagen etter og ta med meg et par ting.Det var litt underholdning i Weekday butikken. Aner ikke hvem han er eller hva artistnavnet hans er, men det var kult. Veldig 80 talls feel på beaten. Rop ut hvis du vet hvor jeg kan høre det igjen. :)Good people. Beryl har besøk av den vakre mammaen sin, så hun var også med en tur.Miss Judy har fått seg ny tættis! Elsker den. Den er ikke fylt inn enda, men den er utrolig vakker allerede.Dontyathink?
Widar og Thomasen på Mathias' avskjedfest i går. Jeg og Thomas kom rett fra date, så jeg var så mett at jeg var svimmel. Det hjalp ikke at det var 300 stk i en bitteliten stue, men det var koselig da. Mathias ble så glad for avskjedsgaven. ;) For noen dager siden, samlet vi oss alle sammen og tok et bilde, som Sarah fikk rammet inn til han. Det er vel klemz!Mathias og Lea, bittersøt mode.
Apropos tatoveringer. Mathias viser deg ryggen sin. Litt av et mesterverk. Den har tatt noe sånt som 100 timer å få gjort og den er jo helt sinnsyk.. :)
This heat is killing me. Uten at jeg klager. Jeg tolererer å pines i varme, det er et privilegium.
I dag skulle jeg gjerne ha vært på grilling hos Iren, men jeg er en smule utslått. Leiligheten MÅ ryddes også. VI får se hva jeg rekker over. Kos dere i sola.

:*

The best cry everI går ettermiddag spiste vi på Eataly og koste oss i varmen. Beryl hadde ikke plukket opp tendensene ute, så hun kom og møtte meg i genser med cardigan over og en skinnjakke utenpå det igjen. Og alt var sort, bare for å toppe ubekvemheten. She's a champion.Senere på kvelden stakk vi ned på denne berømte båten, hvor det er jamming. Jeg var altfor sen som vanlig (GMT)... hadde litt quality time med rottene og gutten, så jeg gikk glipp av det meste av showet. Det var mest bittert at jeg misset Samantha denne gangen også. Men det var kos uansett. Ingrid og Madde kom også ned en tur og sjekket ut stedet.♥ ♥
(hjertene, som jeg ikke vet hvordan man lager, er stjålet fra lille Andrea's facebook side)
Det er så digg å sitte ute på båten her.. i løpet av sommeren kommer de til å flytte hele scenen ut der, det blir helt fantastisk. Hver 3. onsdag har de dette live jam opplegget på den båten litt til høyre for Operaen, og det anbefales.Nå må jeg snart løpe ned på trening (yey.), og så skal jeg lage en hurtigversjon av Stew etterpå. Jeg MÅ spise noe ordentlig digg i kveld, men kan ikke stå på kjøkkenet i 3 timer. Lars Vaular har release konsert på John Dee (tror jeg) og Monki/weekday åpningsfesten er jo allerede 19:30. Det frister kanskje mest å ta en innekveld og spille Yoshi på DS til øynene er blodsprengte, but I can't win them all.

  Og hvis du lurte... this is the best cry ever:

SpideyI går var vi ute i sola og koste oss. Jeg lurer meg selv til å tro at jeg har ferie, for når arbeidsdagen er over, er det fortsatt mange timer med sol. Her er vi på løkka og får litt tan.Beryl og ThomasBeryl har fått opp bloggen sin nå, hun er såvidt i gang da.. og den blir tilknyttet OsloNights.no, når alt er på plass. Det er en moteblogg, sjekk den ut HER. :)Etterpå dro jeg, Mats og Thomas en tur bort på Pasta Basta og traff Judy, Ber, Lea og Sam, og så videre til Microbryggeriet der vi møttte flere kjentfolk, så det ble en klemzete kveld. Og jeg oppdaget forresten at en bunads mösse passer til alt. Noter det bak øret. Rosa lepper, som er en blanding av Barry M col 62 (du finner den på coverbrands.no)  og Dior col 565. Leppestiftene er litt tørre så jeg bruker den berømte EOS leppepomaden under. Jeg er helt avhengig, har 3 stk. Den finner du også på coverbrands.

I stad skulle jeg levere bilen på en sjekk og når jeg kjører ned på Solli plass oppdager jeg at det er en hyper edderkopp på innsiden av frontruta mi, rett foran nesa mi. Jeg fikk helt hetta. Jeg trodde ikke jeg var redd for edderkopper, men det der var creepy. Jeg måtte bare vrenge ned til Peppes og der satt det et par karer utenfor, og jeg måtte bare be om hjelp. Jeg var allerede 20 min for sent ute til bilverkstedet, så jeg kunne ikke begynne å fjase med det selv. With my luck, var han ene livredd for edderkopper og han andre elsket dem ikke. Men jeg ble reddet til slutt. Utrolig patetisk.. jeg stod og skreik mens han dro den ut av bilen. Hva skjer med meg?
Uansett, været er sinnsykt i dag også, så nu stikker jeg og tar en is med Beryl i sola.

:*

Budeia fra GambiaDagen i går var fin og avslappa. Jeg klarte å sove til mesteparten av togkaoset hadde lagt seg og så dro vi ut til mamma og spiste lunsj med familien.Etter 9 år og en stor 17 mai lunsj, slår jeg meg til ro med at puppene må ha blitt større når bunaden er litt trang.Kitty's alive. Jeg tror ikke jeg så en eneste russ i går. De skremmer vettet av meg, jeg skjønner ikke greia og gadd ikke å være russ selv. Jeg kan som sagt være et hint russete en sommernatt i pøsende regnvær, men det stopper der.Thomas avreagerer.

three houa showaI går klarte jeg å holde meg helt i ro fra kl 17 til kl 01, men da hadde jeg ikke mer godvilje igjen og måtte løpe en tur bort til Beryl og få være vitne til de hysteriske diskusjonene Lea og Beryl kjørte opp, fordi Beryl ville dra på byen i samme type kjole som Lea hadde kjøpt til 17. mai. Jeg har på meg bunaden, så jeg slipper å tenke, men disse to så ikke eye to eye før 02.15, så først da dro de ut for å rekke 7 min på Onkel Donald. Jeg valgte heller å kjøpe med meg masse kebab og dra hjem igjen og knuse Thomas i Streetfighter.
Nå, mens jeg sitter her og lurer på om jeg kunne trengt en håndsåpe med selvbruningskrem, er jeg klar for en girlie søndag. Jeg skal låse meg inn på badet, dusje i 3 timer, fikse håret, neglene, all that jazz og så stikker vi på colosseum og ser "Robin Hood" senere i kveld.

:*

Hey there lil' wiggyJeg har vært besatt av alle typer hårsveiser og hårfarger hele mitt liv. Kanskje fordi jeg ikke begynte med relax før jeg var 13 og før det hadde jeg bare rastafletter i ny og ne. Jeg misunner de som kan farge håret sitt i hytt og pine. På dette bildet her kan det se ut som det var en mening med at Gud ikke gav meg en hårtype som kan farges blond, men allikevel... jeg syns det er gøy. Heldigvis finnes det parykker, og jeg kommer til å engasjere meg i å få en grei liten parykk samlig etterhvert. De er litt dyre, for jeg gidder ikke å kjøpe crap når jeg først kjører på, så jeg tar det litt etter litt. Og når det gjelder min manke, tror jeg det blir lugg med cornrows på venstre side en stund til. #feig

:*

krøllJeg har hatt de trøtteste dagene jeg kan huske i det siste. Jeg føler meg som et takras. Akkurat nå sitter jeg med en kaffekopp jeg snart får koffeinsjokk av og prøver å jobbe litt med en topline på en beat fra Tailors. Virkelig på tide. Det blir andre boller om et par mnd, da kan skal jeg sette av hele dager til å jobbe med toplines og da skriver jeg plutselig 3 låter på en dag, isteden for 1 på 2 mnd. som nå. :/ Shaaaaame.
Har dere forresten hørt de nye singlene til Sichelle og Tone Damli? Dere finner dem b.l.a. på itunes, Sichelle's Kun For Meg og Tone's I Love You.

:*

RaindanceHer om dagen var Micropops i staden igjen, så det ble middag og champagne, veldig kos. Vi spiste på Yaya's og gikk hjem til meg i duskregnet etterpå.
Det minnet meg litt om en sommerkveld i fjor, da vi var ute og himmelen plutselig falt ned. Hele den oppstasa køen utenfor LaBelle Sole fikk lettere panikk (noen skreik!) og jeg fikk litt naturkatastrofe vibber av de stakkars jentene (og guttene) som hadde brukt en drøy dag foran speilet, før regnet vasket av dem trynet igjen.
Jeg er ikke glad i regn jeg heller, men mest fordi jeg får den klassiske Ronja Røverdatter sveisen med litt afropuff, men denne kvelden gav vi opp. Vi var en gjeng på typ 10 voksne mennesker som hoppet, plasket, lo og mistet hodet helt. Vi oppførte oss som russ. Nesten. Det var gøy. Og når vi kom oss inn, måtte alle bli med inn på soverommet og få skift, mens tørketrommelen tok seg av lekeklærne. Klassisk.

Haha, fant et bilde fra kvelden.. her hyller vi Michael Jackson på parkeringsplassen utenfor studio, noen minutter før det begynner å regne.

Sichelle "Kun for meg"WEEEEEE!!!! KJØP KJÆRE SICHELLES NYE SINGLE "KUN FOR MEG". Du kommer til å elske den. :) Den er bra 1 gang du hører den, men fantastisk 4 gang, og da er du avhengig. Du finner den på itunes og sikkert platekompaniet.no og i andre musikk nettbutikker, løp og kjøp! :)Vakre jenta

:*

dinnerDette måtte bli en grillkveld. Jeg er ikke hu som griller 240 dager i året, men nå har jeg sommerfeelingen og må smake litt på det gode livet. Det hadde ikke skadet om jeg fikk litt farge også. Det er fint å kunne fargejustere bilder i iphoto før jeg legger de ut, for en vinterbleik/grågrønn mulatt er ikke den fineste jeg har sett.Jeg lager ikke grillspyd fordi det er godt, men fordi det ser så bra ut på grillen.
Gata er full av entusiastiske joggere.. og hysteriske heiere... jeg savner bare russen. Jeg husket å flytte bilen før den ble tauet denne gangen da. :) Kryss i taket.Mats later som han er bloggete.Bustehue. Nå er jeg mett og blid. Kos dere i sola.

:*

gi han noe bass
For en digg lørdag dette er. Jeg lå rett ut i hele går og tror jeg skal gjøre det samme i dag. Det er utrolig bra for psyken min å bare ligge rett ut et par dager og kose meg med simple ting som god mat og film. Ukene kommer liksom den ene etter den andre og jeg må bryte opp mønstreret litt. Denne musikkstress pausen jeg har unnet meg, gjør meg godt! Og så skal Thomas snart ut med debutsingle, faktisk før jeg slipper ny single, så det er greit at vi kan chille litt nå.
Som du sikkert har fått med deg, har Lars Vaular sluppet sitt tredje (og helt fantastiske) album, "Helt om natten, helt om dagen". Thomas står for 4 av produksjonene på dette albumet, som har fått masse 5'ere. Det er fett! Du finner det HER. Thomas har også gjort "gi meg noe bass", som ikke er på albumet, men på itunes. Liker du "rett opp og ned" liker du "gi meg noe bass" og VG skrev i plateanmeldelsen at dette var den beste av alle låtene, selv om den ikke var på albumet. Det er klemz å høre. Sjekk ut den også, HER.

Out of sightHola. Nå sitter jeg nede i studio og dingler og venter på at Thomas rigger opp. Vi skal bare ta en kjapp vokal test på en ny låt og jeg liker veldig godt. Det er en av de jeg har pusleprodusert hjemme og så har Thomas skillset den opp litt, så det blir spennende å høre hvordan det blir. :)  Jeg er stolt av stryker riffet og piano riffet jeg har laget, må få lov til å være det! :) Kult hvis det blir en bra låt. Nå får jeg løpe inn i boksen.

:*

ON & SVAPå fredag var vi på Oslo Nights og SVA festen. Det var kos. Madde og Beryl har begynt å jobbe for ON, Beryl får snart opp en moteblogg og Madde jobber som fotograf og innad i systemet. Amar hadde coveret og moteserie inne i SVA magasinet, den var helt fantastisk. Sommerfugl theme.Den magiske Aya var også der.Timbuk spilte på Livingroom, så vi tok en liten tur dit etterpå og danset.I dag er det kosesøndag. Jeg sovna på sofaen kl 23 i går kveld og er derfor meget opplagt i dag, så da blir det rydding og vasking, god mat, tv spill og film. Og så har jeg lakket klørne. Har blitt glad i beige neglelakk. Testet denne fra Barry M, i fargen Mulberry. Den er en blanding av beige/brun og svak lilla. Veldig kul farge. Og hvis du tar en lysere beige oppå, så blir det en veldig fin clean look. Du finner den på coverbrands :)

Her er et par bilder av jentene :)

Nå freser baconet i panna. Gotta run!

:*