hits

april 2014

Tusen tanker

Jeg har tenkt mye de siste dagene, på hvordan alt skal gjøres fremover. Tiden  går så sinnsykt fort. EP'n (mini album på 5-7 låter) må være ferdig 12. mai (slippes i juni), så dvs at vi har  2 uker igjen, og vi har jo egentlig nettopp begynt!

Men jeg tror vi er rute og jeg tenker litt på om jeg skal ha et release event og spille låtene. Det hadde vært gøy, men vet ikke hvordan jeg skal rekke alt. Det krever litt planlegging. Jeg får visjoner rundt hvordan sceneshowene kan se ut etterhvert som låtene tar form, og drømmen er å få reise rundt og spille en del dette året. Jeg vil møte de som hører på EP'n min face to face, takke for støtten og gjøre en fet konsert.

Denne låta. Denne gleder jeg meg til dere får høre. 

Eccentric Music. Her, under David Eriksen, har jeg vært signert i 8 år.

Så, da får vi se hva det blir til. Jeg liker ikke å feire bursdagen min en gang, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal sette i gang et EP release event. :)

Twerk it.

Yes. Oslo har virkelig våknet. Våren er her. Glem trusslene om snø neste uke, jeg nekter å tro det før jeg får se det.

Én ting jeg klarte å gjøre på påsketur var å shoppe litt på nett. Her har du twerk it toppen min og bomber jakka, begge fra H&M. <3

I går tok jeg noen glass vin i godt selskap oppe hos Tina & Odda. De er fine, hæ? :)

Maddemin var på plass. <3

Jeg er rødvins dame, helt klart. Men hvis det først blir hvitvin, drikker jeg denne.

Henrik og Kate.


Mys

Fin trio. 

De damene her er cray. <3

Da skriver vi lørdag kveld. Jeg sitter i studio og hører på Thomas tweake på en ny låt som gjør at jeg MÅ danse. 

Nyt

Jeg er like forhekset av dette solværet som alle andre. Det er ikke lett å si nei, når venner sitter og steker på stripa på løkka, og spør om jeg vil komme ned og ta en snitt. SOLGT. Men så syns jeg liksom at ingen egentlig skal skamme seg så veldig når de nyter solen her i Norge, vi får jo så altfor lite av den. Jeg er ekstremt værsyk, og jeg tror det mørket og gråværet vi lever i store deler av året kan gå hardt utover livskvaliteten. Så kos dere med god samvittighet.
Jeg er tilbake i Oslo og har fått testet to nye låter i studio. Det føles veldig bra sånn umiddelbart. Uten å jinxe noe, har jeg veldig tro på dem. Jeg kan love dere at det er så utolig godt å vite at dette er ute i juni. Jeg skal ikke sitte på dette materialet, det er helt ferskt og tilgjengelig så fort EP'n er på plass.

Instagram video, med den ene av de to nye låtene i bakgrunnen.
Sjelero

Heidal. Her får man sjelero. Til og med nett har jeg bare hatt noen få timer om dagen, og da har jeg holdt på med skolearbeid.

Jeg har fått gjort mye, da. Har skrevet to nye låter også, som jeg gleder meg til å få lagt ned i studio. Kanskje de er EP kandidater? :) Det håper jeg!

 

Her ser dere noen bilder fra de vakre omgivelsene jeg har hatt i påsken. <3 Norges best bevarte bygd er mitt andre hjem.

Men nå bærer det tilbake til byen. Jeg er rastløs og savner vennene mine.

Fyrverkeri i hjertet

Dagen kunne ikke startet bedre. Frokost på The Nighthawk med de fine damene mine, Madde og Tinashe.

Madde søter seg til og vant den konkurransen. <3

Etter frokost stakk jeg ned i studio for å spille inn en ny låt jeg er forelsket i. Jeg har jobbet med Thomas i 7 år nå og han kjenner meg kanskje bedre enn noen andre musikalsk, så det er alltid fantastisk å ha sessions med han. Jeg er veldig fornøyd med låta vi har gjort og gleder meg til dere får høre. Og der kommer den lille nyheten. Jeg skal slippe min første EP i juni. En EP er et slags mini-album med ca. 5-7 låter. For meg er det litt fyrverkeri i hjertet hver gang jeg sier det høyt, for det betyr utrolig mye for meg. Jeg har sluppet 6 singler over 6 år, og endelig kan jeg slippe et sett som også har låter med helt kreativ frihet, hvor jeg ikke har vært nødt til å tenke at dette skal passe inn i et radioformat eller nå hitlister. Jeg elsker å skrive pop, men jeg er jo først og fremst en skaper som elsker å jobbe i kreativ flyt. Jeg får vist en annen side av meg selv som artist, en side bare mine nærmeste har sett i alle år. 

Bono <3Super flinkis Julie Bergan var i studio og spilte inn en ny låt. Den er SÅ fet. Har hørt den gjennom veggen de siste dagene. Gled dere! Girl can saaaang! (men det vet dere)

Mats aka "Slipmats" som produserte min "Sole Survivor", jobbet med unge Bergan i dag og så ut som han var for kul til å være venn med noen av oss.

Det å slippe første EP er en milepæl for meg, men jeg prøver å ikke gjøre meg så mye tanker rundt prosjektet. Jeg vil at det skal være et ærlig uttrykk rundt hva jeg føler og hvem jeg er som artist og menneske akkurat nå. Det forandrer seg hele tiden, sånn er det bare. Men jeg håper at musikk som treffer meg, kan treffe deg, - det er det eneste som betyr noe.

De neste ukene skal vi bare leke oss og være innom flere forskjellige sjangre. Vi skal jobbe fra scratch, vi skal jobbe med pre produksjoner jeg har gjort hjemme og egentlig på alle måter som kan trigge det vi er ute etter nå, uten å vite helt hva det er fordi vi har frihet.

Jeg døpte Thomas "The mad scientist" i 2008, og i dag vet dere alle godt hvorfor. Alltid fantastisk å jobbe med han. 

Det er deilig å jobbe med det man elsker når vårsolen skinner. Jeg står her og synger, lever ut en drøm, samtidig som favoritt byen min varmes opp. Veldig deilig og inspirerende.

Det første sikre bidraget til EP'en min er låten jeg spilte inn i dag. Den heter "Forever like this".

Nå skal jeg møte gode venner og ta et glass før jeg reiser opp til bestemor i Heidal og jobber med eksamensoppgaven min.

Ha en deilig påske! :*

Nico&Vinz

På onsdag var jeg på Samsung S5 event. Veldig bra arrangement. Vi fikk servert digge miniburgere, og det er aldri feil for meg. 

Godis. <3 Jeg har vært iphone bruker i mange år, men det er utrolig hvor fort man blir avhengig når man bytter. Akkurat nå bruker jeg Samsung Note 3, som er diger og supersexy mens vennene mine fortsatt ler når jeg drar den opp pga størrelsen. I still love it!

S6 kommer vel om noen uker. Tror jeg blir nødt til å skaffe meg en.

I går var jeg på konserten til Nico&Vinz på Parkteatret. Det var helt amazing. Ikke at jeg var overrasket, for det er lett å se at det bor noe stort i de gutta. Må si det var en av de beste konsert opplevelsene jeg har hatt. Jeg har hørt mye av det nye materialet deres nede i studio hos Thomas, og det var gøy å få høre det live. Den skiva blir helt fantastisk. Virkelig.

Jeg har tatt det ganske rolig i det siste. Det er mye jobb og skole + at jeg ikke er helt i form. Jeg håper ting faller på plass snart og hvis vårsolen blir litt mer generøs, er jeg mer enn happy.

Ha en god søndag. :*

pampering <3

Ok, jeg slår avhengighets - alarm! Shellac er så herlig. Jeg blogget om at jeg fikk Shellac på tærne hos neglakademiet før Miami, og den sitter fortsatt helt perfekt. Ikke ÉN ripe i lakken etter at jeg har ravet rundt på south beach i 10 dager. Så jeg tenkte jeg skulle få på hendene også. Shellac (obs, ikke Gellac som du får kjøpt på H&M osv., det er ikke bra for neglen), er perfekt hvis du vil gro ut egne negler på en sunn måte. Og jeg er bare så fasinert over at de skinner sånn og holder seg så utrolig freshe. Avhengig. Skal få mamma på dette her også.

Ellers i dag har jeg kjent at uka er i gang. Kl er 23 og jeg har fortsatt masse jobb igjen. Får prøve å holde øynene åpne litt til.Heauxm

Honey's, I'm heauxm.

Ok, klokken er 01:40. Jeg skal opp om 5 timer, men må få gjort en liten oppdatering her. Dagene har gått i ett, vet ikke hvor de har blitt av og har bare jaget klokken. Men sånn er det vel når man tar seg 10 dager ferie og bare loker rundt i sommervarme.

I går smelte jeg på meg en fake føflekk og stakk på premieren til Henrik Thodesen. FANTASTISK morsomt! Jeg elsket hele opplegget, det er bare å stikke å se det.

Herlig stemning backstage etter show. Vi var så stolte av pjokken.

Og i kveld fikk jeg endelig se min kjære Beryl som har kommet hjem fra Afrika etter 4 mnd! Herregud som jeg har savnet henne. <3

De neste ukene blir det mye jobbing med ny musikk, og jeg håper vi får litt sol og sommervarme her, som jeg kan dra litt inspirasjon ut av. Jeg vil skrive våryr musikk fremover. :)

Kan jo alltids tenkte tilbake på den herlige Miami leiligheten og den beste ferien jeg har hatt:

 

Oooh <3  Men nå, er det natta :*