hits

april 2012

Lørdags følelsen

I dag har jeg kost meg. Sov lenge og har vært helt verdiløs. Jeg og Iren har tråkket litt i bogstadveien, og jeg svidde ikke av mer enn 99 kr. 

Monki <3

I går var wifey Beryl DJ på Turkish Delight. Hun spiller så mye fet musikk, som man sjeldent får høre ute her i Oslo.

Var på foppal pøb her om dagen. Det skjer ikke ofte med mindre det er landskamp, men postkort-crewet fikk meg med. Kanskje jeg skal finne et lag å heie på utenom de John spiller for. Jeg kan godt bli litt foppalhue jeg også.

Marius hadde heldigvis på seg 15 cm høye heler, så han fikk godt oversikt.

Nå må jeg hoppe i dusjen, ny forestilling kl 18 og så er det rett og slett heeelt fri til mandag. 

God helg :*Draaaaake!

Ja gjett!! Jeg var på Drake konserten i går og fikk endelig se hubby live. Veldig bra. Så bra som folk sier, så bare vær sur på deg selv hvis du ikke var der. Her er det like før jeg løper ut døra, mens "Crew Love" pumper ute i stua.  

Jeg har eeeendelig kjøpt meg nytt kamera, ettersom det var så mye lok med det andre. Og se bra det er. :) Det er ganske lite, og enkelt å bruke. Fujifilm X10 <3

Ellers går det i samme tralten på Oslo Nye. Så og si fulle hus hver kveld (5 dager i uken), og det liker vi jo. Her er det fine folket rett før teppet går opp.

Fredagspils etter forestilling. Biniyam, Bibi og Marvin.

Oslo våren har endelig våknet. Jeg ble ironisk nok syk denne dagen fordi det er så friggin kaldt i luften, men det føles godt å endelig måtte myse litt.

Jeg skal gå så under jorden som jeg er i stand til fremover. Henger etter med alt som har med skole å gjøre, så må finne meg en tutor kjapt.

Men... det skjer ett og annet på musikkfronten straks, skal holde dere oppdatert. Og jeg skal selvfølgelig blogge mer nå som jeg har et fantastisk kamera for dummies. 

Natta :*

Dans før du dør"We dance for laughter, we dance for tears, we dance for madness, we dance for fears, we dance for hopes, we dance for screams, we are the dancers, we create the dreams." - Albert Einstein

 

"Vi må danse før vi dør!" - Lillebjørn Nilsen ("Gutten med lutten")


haha, herregud

Hva skjedde a? :) Det var en lang bloggpause gitt. Var ikke klar over at tiden har flydd sånn. Det har skjedd så utrolig mye og dagene har gått i ett. Har sikkert masse å fortelle som jeg ikke husker nå i farta, men hvorfor si alt på en gang? Jeg får bare begynne å blogge igjen. Til mitt forsvar, har jeg ikke hatt ordentlig kamera siden forrige gang jeg blogget. MEN jeg skal få skaffet meg et nytt fantastisk kamera innen superkort tid, promise.

Akkurat nå er jeg i London med magen full av Libanesisk mat. Bøkene har blitt med på påsketuren, så vi får se hvor flittig jeg klarer å være. Har mye å ta igjen etter "Postkort fra Lillebjørn" hysteriet, som forøvrig går på skinner. :D Fort dere å kjøp bill. til musikalen på Oslo Nye, det er allerede vanskelig å få bra plasser før ut i mai og vi holder bare på til midten av juni og så er det ferdig foreeeeever!

I morgen skal jeg jogge langs thempsen, så avgårde og shoppe for penger som burde vært spart, og så blir det en liten tur ut på kvelden. 

how to make a gif

Da sier vi natta. :*