hits

april 2011

Two and a half women

I dag har Linda og hennes søte datter Amanda vært på besøk. Vi spiste lunsj på beach club og har solet oss litt.

Hjerteknuser? Ja. :*
Tante Elias... Det er greit det. :)Nå sitter vi på verandaen og griller. Perfekt lørdag. Kos dere :*

un-claw me

De siste dagene har bare flydd avgårde. Jeg er ikke alltid like flink til å ta med  kamera, men jeg har jo faktisk bare dette store Canon kameraet. Jeg trenger et kompakt kamera eller en iphone 4, da blir det litt lettere. Her er Thea i solen for et par dager siden, da jeg, hun og Madde koste oss ute på Olivia.

I forigårs hadde Timbuktu gig på Stratos. Veldig fett opplegg og masse herlige folk. Sommerens første opplevelse av fest på et "hustak" i solnedgangen. Stratos skal ikke undervurderes sånn sett.


I går var jeg hos Camilla på Velværeklinikken i Lillestrøm og fikset neglene. Jeg må begynne å spille litt gitar, så det ble superkorte negler nå. Kuttet av alt jeg har spart og fikk stumpfingre igjen.Men det ble fint da. :) Du er flink Camilla.Sånn ser de lange ut.. de jeg hadde sist.Men! Dette er første pri. Hvis du også vil ha verdens fineste negler kan du ringe/sms henne på 97766634.
I gr kveld tok vi en liten tur ut til Enebakk og hilste på Thomas' nevø Marius som var på besøk. Vi fikk så god mat. :)

I
Nå er jeg altfor sent ute fordi jeg skriver dette blogginnlegget. Gotta run! Ha en fin dag ppl! :*

en påskedag i påsken

Hadde en fantastisk kveld i år. Solen varmet lenge og vi hadde noen gode timer på veranden. Mats er shy..Tommy er shy...Etterpå var det middag på Olivia. Mistenker at vi var irriterendes høylytte. Sånn er det bare, noen må være det óg.Ken og Iren

Det er viktig å smile på bilder.
Bobbie var med og handlet frokost i dag morges. Hun elsker å være ute... men en gang var det en kråke som headhunta henne, så jeg er veldig på vakt. Thomas plukket/stjal en blomst til meg. ENDELIG.

p-kaaak

I går morges skrev jeg tekst uten mål og mening. Skal titte på noen nye tracks etterpå og se om det kan fungere til en av dem. Utover ettermiddagen satt jeg og madde på Olaf Ryes og slikket litt sol og spiste litt.
Så dro vi en tur på Dattera Hagen hvor Iren joinet oss.


Maddes gode enn Vidar var i byen. Lenge siden jeg har sett han. Han var gitarist i bandet Monomen før, men nå drar han damer ved å synge i kor i Trondheim isteden.Jeg liker stemningen ute på Dattera. Jul i Rio.
I dag har jeg sovet lenge, for så å være våken lenge uten å stå opp. Og det er første dagen i kjole, kryss i taket.15:00 var det frokost på Beach club. Vi trengte ikke å slå ned noen for å få bord heller... byen er litt halvdød nå, og jeg liker det. :)Snikbilde av babe, som slettes ikke er så nedfor som han ser ut. Nå blir det litt jobbing og så satser jeg på en digg påskeaften. Ønsker dere det samme! :*

latskap

Ren latskap er grunnnen til at det er lite blogging om dagen. Iallafall nå i påsken. Jeg har flere dager uten noe som helst på timeplanen og slapper skikkelig av.

Var såvidt innom studio i forigårs.Thea

Mine digge sommersko fra MonkiLise og ThomasI går kveld (etter en lang fin dag med ingenting), kjøpte jeg masse godis og Epic Mikcey til Wii og hadde selvfølgelig er bra kveld.
Nå skal jeg ta med meg ipod, ipad og notisblogg, kjøpe meg en kaffe, sette meg på en benk i miniparken her og skrive litt. Men ikke fordi jeg må. :)

Små puser gis bort

Har du lyst på en liten pus? Kanskje denne?

Eller denne?

Liv-Hanne har et kull som akkurat har åpnet øynene og er leveringsklare om noen uker. Bare å ringe/sms henne på 97004969, hvis du er interessert. :)

honey bee

I dag har jeg, som sikkert mange andre, hatt en utrolig deilig dag. Jeg tør påstå at dette er en sommerdag og da er det digg å vite at det er 5 mnd igjen av sommeren. Og de skal nytes. Jeg liner opp engangsgrillene på balkongen ved første anledning.Min kjære Beryl, som jeg har sett altfor lite av i vinter.Jeg har forresten meditert i dag også. Det er ikke noe jeg er vant med, men jeg tror det hadde vært veldig bra for meg å ha det som en rutine i og med at jeg jobber kreativt. Bare roe ned tankene litt og åpne sluser. Det skal absolutt utforskes mer. :)

popsalongen

I går var jeg på popsalongen og sang to låter akkustisk. Etterpå var det en liten tur innom studio og legge vokal på en demo for en ny artist, og så dro hele studio ut og spiste middag. Utrolig deiling vær, umulig å holde seg inne om dagen. :)Her er videoene fra popsalongen. (lånt av p3tv.nol)

 

 

 

 

apropos cover

Hola! I går var jeg i studio og spilte inn 2 nye låter.. fort og greit. Blir spennende å høre hvordan det blir når de er klippet og ryddet litt opp i. De er begge ulikt noe jeg har skrevet før, som gjør det ekstra spennende.

Etterpå var det en snack på Cosmo sushi i munkedamsveien. Fantastisk god mat og service, de vet hva de driver med.


Her er mine 2 tempura maki, og ja, de er så store som de ser ut. Tror de egentlig gikk for 3-4.
I dag har vi vært på lørenskog og spist lunsj med mamma. Hun har forresten snart bursdag.. kom gjerne med tips til hva hun kan få. :)

I

Nå sitter jeg ute med rottene, har skrevet "me singing" i youtube søkefeltet og koser meg videoer av masse unge talenter som covrer idolene sine. Apropos cover, på onsdag rundt 13:50 (tipper jeg) er jeg på popsalongen på P3 og skal synge "You'll never love me" + en cover, akkustisk. Det blir gøy, tune in! :)

A to the didas!

I kveld var vi en tur på fotogalleriet hvor Adidas hadde en fantastisk liten ordning hvor vi fikk komme inn og plukke oss ut litt klær og sko. Der møtte jeg Cecilia Brækhus, og MÅTTE spørre om å få ta bilde med henne. Jeg er fan!

Og så oppdaget jeg at jeg desverre ser sånn her ut når jeg prater med folk. Greit at jeg syns det var stas å hilse på henne men... hallo.


Hun ble forelsket i Adidas jakken min (skjønner jeg godt), så vi huket tak i Sindre så hun også får skaffet seg en. Jeg advarte henne om at den er KJEMPE tung... det hadde jeg kanskje ikke trengt å gjøre.Etterpå var vi en snartur innom Illegal burger sånn at  de som ikke gikk looney tune i fingermat-hjørnet på Adidas festen, også kunne få i seg litt mat. Med andre ord, jeg trengte ikke burger.


Fine fine berter.Si <3Jeg har fått meg hvit neglelakk. H&M, 5 lag. Vet ikke om jeg syns det er kult eller harry. Og det ser jeg på som en bra ting. 

1+1=3

Hallo i solen. Denne dagen frisket opp sommerfølelsen, har vært ute og smilt i hele dag... det skal ikke mer til når man er så værsyk som jeg. Har ikke vært hysterisk aktiv på bloggen de siste dagene fordi hodet er gravd ned i helt andre ting (og det er det fortsatt), og jeg blogger minst mulig på trass. :) 

Jeg har blant annet vært på BI i dag og snakket med en rådgiver ang et deltidsstudie. Siden jeg driver mitt eget foretak, og forhåpentligvis kan gjøre det veldig lenge, vurderer jeg å ta en bachelor i bedriftsøkonomi og administrasjon. Problemet er å få tid til alt... det har jeg jo i utgangspunktet ikke, men samtidig vil jeg gjerne få gjort dette i så ung alder som mulig, for det blir ikke nødvedigvis noe enklere etterhvert. Plakaten for 2012 har allerde begynt å fylle seg opp, så dette trenger nok litt tenketid og nøye vurdering.Nå sitter jeg i hjemmestudioet og prøver desperat å presse ut ideer på en beat som virkelig ikke er kompis med meg. Men det er fin trening, jeg håper jo en dag at jeg kan skrive noe bra på hva som helst, så da gjelder det å ikke gi opp med en gang man møter veggen, og det løsner stort sett etterhvert. 

Nyt resten av denne digge vårdagen dere som kan! :* 

Voice

Her om dagen var jeg og la ny voice på Renault tv reklamen som går om dagen. Det gikk ganske fort og greit, var bare en ny setning.

Elsker studio kompleksene der oppe.


Senere dro jeg og jentene på Rockefeller og så Tove styrke og The Ark konserten. Madde elsker første plata til The Ark, men jeg kjente ikke til de fra før, så det ble kaaanskje litt mye for meg. Men klart de gode! Og så var det mest sannsynlig deres siste konsert i Oslo, så det var uansett kult å ha vært der og se all den hardcore fansen som sang hver eneste låt fra begynnelse til slutt.
Hadde en fin og avslappet fredag i går. Litt jobbing ble det.. begynte såvidt å skrive på et nytt track til plassering. Må prøve å få den ferdig iløpet av uka.Og i dag var det frokosk på Dunya. Dette ser ikke ut som en frokost, men ja det er veldig godt. Og til 85kr skal man ikke klage. MMMMMM!


Etter å ha fjaset rundt i det forferdelig triste været i et par timer dro vi innom 4sound så Thomas kunne sikle litt på det nye de har inne. Det ble ikke noen storhandel, men det er også greit å tenke seg om to ganger før man slår til... gøyale priser vettu.Nå kommer Tommy på besøk, så jeg får såvidt hilst på han før jeg drar ut og treffer Madde.

Ha en fin lørdag. :*