hits

april 2010

yestrda
I går var vi en snartur innom Karpe Diem's lukkede release party, hvor de holdt en fet konsert og stemningen var bra. Det var masse kjentfolk der, man rekker ikke å hilse på halvparten en gang, men det var veldig kos. Det ble en tidlig kveld da.. jeg måtte hjem og vaske rotter og rottebur. Stakkars jentene trodde oppriktig at jeg skulle drepe dem, når de fikk en vask under springen. Heartbreaking, jeg er ikke bygd for dette. 

:*


Jeg har blitt mamma!And it feels good! Jeg har alltid elsket hetterotter og her om dagen gikk det opp for meg at jeg er voksen og faktisk kan gå og kjøpe noen hvis jeg vil. Fantastisk. Så da har jeg tenkt litt noen dager og så kjørte jeg på. Mamma ble ikke så veldig skuffet heller, så nå er jeg veldig glad! Er de ikke herlige? Jeg kjøpte det største buret jeg fant og skal gjøre det super kosy der inne. Jeg ville egentlig ha 1, men så bestemte jeg meg for å ta 2 for de er flokkdyr og trives ikke alene.. men når jeg kommer til dyresjappa så er de 3 i buret.  Så da skal jeg liksom ta med meg 2, så en av jentene blir igjen alene? Hell no. Jeg fikk så vondt i hjertet at jeg tok alle 3, så nå er jeg mamma til 3 nydelige rottesøstre som står i stua. :)De har egentlig fått navn allerede.. LuLu, Glippa og Bobbi (eller Bob)... men kom gjerne med forslag hvis dere har noen. Mulig Bob blir litt feil til hun dere ser nærmest her, men jeg tror Thomas prøver å overbevise seg selv om at hun er en kul liten kar, siden hele opplegget blir litt for sukkersøtt for han. Yeye. I'm happy!

:*

CiaoI går feiret vi bursdagen til mamma. Det var kos! Endelig ble hun Mac bruker hun også, tror det falt i smak. ;)
Kaffeslabberas og et par hjemmebakte kaker er det eneste jeg kan vise til, siden mamma er så kamerasky.Jeg sitter nok en gang ovenfor et hår dilemma. Blir fort lei. Lurer litt på lysebrune krøller. Noe midt mellom afro og krøller. Jeg har aldri hatt noen av delene før og det hadde vært kult å prøve. Jeg får gjøre litt mer research før jeg går nuts.

Nå er det på med hoodien og løpe opp og hente pizza.. Happy sunday.

:*

En god kveldHer er et par bilder ifra forigårs kveld, som var helt fantastisk. Vi var ute og spiste på Yaya's  og så tok vi turen til meg og hørte på den nye skiva til Lars Vaular, nytt Jaa9 & OnklP materiale, skiva til Thomas og ny Micropops låt. Masse nørdete musikk prat og jamming på terrassen er det beste av det beste. We had a gosh darn blast.Slipmats og Onkl holdt formen.Håkon Njøten og Thomas reflekterer over arbeidsdagen. Ser ut til at gutten min har produsert Micropops neste single. Micropops består av Njøt og vakre Sofie, som du ser ca 7% av til venstre.Noen har kjøpt en ped til meg og satt den utenfor leiligheten min. De har glemt H'en men det får gå for denne gang.Og så må jeg takke Håkon for dette fantastiske bildet jeg fant på kameraet mitt. Tatt typ 08, dagen derpå. Classic.

bare gå inn med fjøsstøvlene.
aiaiai. Jeg er sliten. Jeg kunne trengt å bare legge meg nå og sove ut, men det kommer besøk i kveld og denne leiligheten må shines. I går var jeg innom produsent trioen Tailors og hadde et bra møte. Fikk med meg mange beats som trenger topline, så da er det bare å sette igang. :) Jeg har jo noen artister i tankene, så vi får se om jeg får det til å stemme og passe for dem. I stad hørte jeg forresten på Gaga's "The fame monster"..... for første gang. haha, sistemann? Det er bare at hun har vært så overalt og sluppet så mange singler at jeg har ikke hatt ork til å sette meg inn i resten. Og så er det ikke favoritt sjangeren min heller, men jeg syns det var en bra plate, likte den veldig godt, så den får nok noen gjennomlyttinger til fremover. Nå får jeg svinge meg rundt! Ha en herlig onsdag/torsdag eller hva det er.

:*

Bubble
Yo! I dag har jeg hentet en herlig pakke på posthuset. Det er viktig for meg å handle litt på utenlandske nettsjapper  innimellom, slik at jeg får pieces som ikke alle andre har. Det egner seg bedre på scenen blandt annet. Så nå har jeg fått meg en sinnsykt kul topp (skulle nesten tro det var Vatle design), dritkule tights (sorte med skinnende mønster over hele, vanskelig å forklare) og noen skinn hansker med nagler som kun dekker knokene. KlemZ.
Ellers skjer det mye positivt i kulissene for oss artistene på Eccentric music, det er gøy. Vi har masse å glede oss til alle sammen, mens vi nyter sola. :)
Nå skal jeg slappe av og spille Bubble Bobble på DS. 

:*

The boldI går var vi ute på et par arrangementer, litt spontant, men veldig kos. Møtte litt kjentfolk jeg ikke ser hver dag og fikk catcha opp. Among them, vakre Lea.Amar the barbie doll.Amar & Beryl loving my camera.Handske fra Amars merke Sarfraz. Vakker. Dyr.Beryl gjemmer seg som vanlig bak ølen. Tryggest der.Good timesI dag har jeg vært flink jente og gjort kjedelige praktiske ting, som å vaske bilen, bytte dekk, kjøre hit og dit og fikse driit. Herlig at det er gjort. Og jeg turte å vakse bilen i den kjipe maskinen helt alene. YEYtøffaNå har jeg leiligheten for meg selv og slapper heeelt av. Lurer på om jeg skal sette på høy musikk og dusje i en time, før jeg hopper i seng. Sounds gooood!

:*

Happy Birthdaaaayyyy!!!Lena kler brillene mine.

Hipp hurra for vakre Lenamin som har bursdag i dag!!! Gi henne en suss hvis du ser henne. 
Vi må få feiret deg til helgen! Glad i deg. :*

olavest:


...jeg har kjøpt meg en ola vest som jeg elsker! 249,- på second hand butikken ved siden av Villa Paradisio. Lurer på om jeg skulle hatt et par kule pin's på den, men vet ikke helt hvor jeg skal få tak i det.

:*

BlossomJeg har gått helt i feriemodus de siste dagene. Det er så digg. Og jeg kan ha litt feriemodus nå. Jeg har rett og slett utsatt ting noen få måneder av flere grunner og det føles veldig bra. Jeg har masse å glede meg til og jeg kan smile og kose meg med skriving, produsering og planlegging uten et trangt tidskjema. Jeg føler meg stort sett lykkelig og er flink til å være positiv selv om jeg er i pressede situasjoner, men nå kan jeg sette meg tilbake og slappe av litt i topplokket. Bank i bordet. Solsteika tar det jo over kanten. Hele byen har våknet til liv igjen. Folk koser seg i parkene, smiler bak solbrillene og blomstrer som hagen til Finn Schjøll. Do you love life?

Så nå... ironisk nok, skal jeg sette meg ned (kl 23:45) og jobbe og knote litt igjen. Bare fordi jeg har lyst. Bare fordi jeg har gode følelser som må ut. Bare fordi jeg har frihet og fordi jeg elsker å jobbe med musikk.

:*

Rise
Åh Gud! Været skal være sånn her hele uken hører jeg fuglene kvitre. Jeg kommer til å bli et annet menneske innen fredag. Utrolig hvordan litt solskinn kan løse så mange problemer.. (ihvertfall børste de under teppet). Jeg håper denne sommeren blir varm.. masse parkturer, masse grilling, masse sene sommernetter på verandaen og rødvin til det lysner. Jeg kan bare sette igang, det er lov nå.Gladjente i Lørenskog sola.

:*

Miss Carlton BanksJeg var et hint anspent torsdag kveld/natt da jeg kom hjem fra innspillingen av Beat for Beat. Har aldri gjort noe sånt før. Det er så happy program. Jeg begynte å gjøre Carlton dansen når jeg gikk inn der.. hva skjedde med meg.. Selve produksjonen er jo superproff da, og det er masse herlige mennesker som jobber rundt den. Det sendes til høsten en gang, så da får jeg passe på å skru av tvn når det setter igang. Jeg klarer ikke å se meg selv på tv. Ser ingenting av det.Fredagen var fantastisk. Her sitter vi i solen på Løkka og planlegger kvelden.Tommy & MaddePå onsdag kom jeg selvfølgelig for sent til Samanthas gig.. det var tross alt gmt dagen og det måtte kjøres fullt ut. Men stedet var utrolig kult.. altså det er en båt, som står nede ved operaen og så er det live jam der hver 3. onsdag, hvis jeg husker riktig. Skikkelig bra vibe, koste meg. Og så hilste jeg på den yngste søsteren til Beryl for første gang. (bildet over) Kos. :)Tommy og Beryl.Kul greie. Masse unge folk forbereder et par låter og fremfører de. Både eget mateiale og kjente ting. Jeg gikk opp og sang Dock of the bay da jeg plutselig bestemte meg for det utover kvelden.

Nå skal jeg ut til verdens beste mamma og spise middag. Happy sunday!

:*

GMT- Gambian Maybe TimeHer har jeg nettopp beina inn døra til Det Nye shooten i stad. De ville ha meg der 12 og jeg var der 13:20, så da pushet jeg offisielt GMT'n min et lite hakk. Jeg tror kanskje det bare blir verre med årene. On the bright side: Jeg rakk ikke å finne på en god unnskyldning heller.Møtte to vakre jenter på shooten, som er i samme reportasje, Ezinne Okparaebo og Paraprinsesse Karoline Berget. Hyggelige jenter. :) Jeg har et par kompiser som er forelsket i Ezinne fordi hun løper 60 metern på 7,69 og ser ut som en dukke.
Siden saken handlet om selvtillit skulle vi plukke ut en kroppsdel vi var spesielt fornøyd med og ta bilde av den i svart-hvitt, men det visste jeg ikke før jeg kom dit. Så det eneste jeg klarte å komme opp med var høyden min, og det var jo bare et tåpelig forslag. Hva jeg valgte, får dere se i mai. Det ble på en måte mer hvilken kroppsdel jeg syns kvinner bør fremheve. Yahknow.

Etterpå skal jeg (hvis jeg orker) på en open mic båt (?), ved operaen og se på Samantha blant annet. Hun skal synge vettu! Hun har en fantastisk stemme.. hun er en liten India Arie. Det blir klemz.

Claw
I morgen er det shoot med DetNye, og jeg har ikke forberedt noe enda.. har vært hos Brita og lånt litt Desgners Remix, men egentlig vil jeg jo bare bruke den prikkete skjorta mi. Hver dag. Nå har det akkurat bikket onsdag og jeg får begynne å sette sammen litt antrekk snart.I stad var jeg på Velværeklinikken i Lillestrøm, hos Camilla og fikset neglene. Det er sjeldent jeg har støpenegler, men mine egne negler blir så fine når de får vokse i fred under der, så jeg skal prøve å holde det gående noen mnd fremover nå.Leketøy

Jeg har hatt gelénegler et par ganger og tenkte egentlig at jeg likte det best, fordi de ser litt mer naturlige ut i fargen, men Camilla brukte acryl og fikk de til å se enda bedre ut enn de har noengang. Jeg er super happy. Hun brukte naturlig tip og svakrosa gelé på hele neglen (bra jeg skriver det ned), og da ble det så här. :) Da kan jeg gå looney tune med neglelakkene mine også, det er viktig.Søte Camilla. En fugl hvisket meg i øret at hun er en av norges beste i sitt fag og jeg tviler ikke. Vil du bestille time, ringer du, 63810350.
Før og etter. Og nå som jeg sitter her og har denne rundens første acryl negl møter tastatur opplevelse, husker jeg at det er et par ting man må lære seg på nytt hver gang. Tellerskrittene slår sms'ene hard fremover.

:*

dagen før virkedagenSiste fridag er upon us. Jeg har hatt nestenferie og det har vært digg. I går var vi ute hos søsteren til Thomas og hilste på dyrene, noe vi burde gjøre oftere, for det er så kos. Å dra ut av byen og inn i et fjøst har en magisk effekt på meg. :)Purka heter Pipp. Hun er flott.Og kose geita Frida.. hun går mer eller mindre fritt. De har gjess, ender, høner og 4 bikkjer også. Det er hellerud gård tendenser. Jeg elsker det. Når jeg er pensjonert skal jeg ha en liten gård, med kosekuer og kose geiter og masse gårdsdyr, som bare skal labbe rundt huset mitt og kose seg.I stad tok jeg, Beryl, Samantha og Aya en te på Pasta Basta. Jeg har INGEN krefter i dag.. det må være fordi dagene har vært så slappe.. I dunno. Og døgnet er selvfølgelig snudd, så det det føles ut som jeg går rundt i tåka i dag, selv om jeg har sovet 9 timer. Jeg får prøve å bruke hjernen i første gir uansett, så Logic here I come.

Kos deg i sola! :*

FlareI går var vi ute en tur, først på KosKos og så på Sosialen. På k var det en magedanser som gikk rundt og shaka fordelene sine i tapasen til folk.. that's a first.Madde og Janet i lørdags mood.

Jeg og Madde provoserer så det holder.Vi var der rundt 22:30. Utrolig digg å gå inn på et halvtomt utested, velge det største bordet og bare sitte og prate shiiit til det begynner å bli folksomt. Da dro vi hjem til Beryl og hørte på 90 talls låter vi skammer oss over å elske.
I dag har det gått litt i ett. Jeg er helt svimmel nå. Skal sørge for å få meg en overdose søvn etter jeg har sett ferdig  "300" på tvNorge. Det er få filmer jeg liker, men den er fantastisk. Har sikkert sett den 5-6 ganger. Husker jeg hadde en liten drøm om at "300" regissøren skulle gjøre musikk videoen til "Destructive", haha. Det hadde vært noe det. Aldri for sent.
Nå er det påskeaften! Kos deg. :)

:*

Kvalmende diggWow.. så digg det er med noen dager fri. Jeg har såvidt vært utenfor døren i går og i dag.. blir nesten svimmel av å bare sitte inne i ferie klær og spise godis. Jeg spiste mer godis i går enn jeg har gjort de siste 5 årene, og det er helt greit.
Det er så deilig vær i denne gudsforlatte byen i dag, så jeg får ta av meg den rosa sportslua og komme meg ut en liten tur..

:*