hits

mars 2014

and the living is easy.

Vet liksom ikke helt hva jeg skal si, jeg. Er ikke så bereist, men Miami er et paradis. Elsker alt med dette stedet. Jeg HAR bestemt meg for at jeg må ha en base her i fremtiden. Kan ikke reise herfra om 5 dager uten å love meg selv det. 

Denne utsikten våkner jeg til hver dag...


Dette er faktisk første gangen jeg smaker mac & cheese. I loooove it. 

Andre kvelden var vi ute på Liv. Utrolig fett sted. Birdman og en del av young money crewet var der, og det tok fullstendig av. Det er ikke hver dag du ser konfetti regn inne på klubber.

Stakkars John som  har besøk av 8 mennesker, som bare ligger strødd rundt i denne vakre leiligheten. Tror han syns det er litt koselig også, men det er sikkert greit at det blir roligere her om noen dager. :)

Hvordan denne butikken overlever 11 mnd i året, sliter jeg med å forstå.

Street twerking.

I dag tror jeg det blir litt shopping og soling. Mulig det blir en båttur også, men det finner vi ut av etter frokost. Hjernen er ganske avslått om dagen, dette trengte jeg.

mmm.. Miami

Siste visitt i Oslo var på Kim's bursdagsfest på Løkka. Godt å se litt venner før vi drar på ferie.

Etter uttallige (14 ish) timer reise, var det dette soverommet som møtte meg. Vet ikke om det gjorde det lettere eller vanskeligere å sovne. Utrolig nydelig.

Dette er kontoret mitt de neste dagene...

Basketball stadion. (<3)

I går hadde vi en lang deilig dag på south beach.

Linda og Therese <3

Sichelle <3

Nico og William

G <3


Måtte innom Dash da vi gikk forbi. Som mange andre ble jeg ikke drit imponert. Veldig dyrt.. og jeg ville ikke hatt på meg det meste av det.

Nå er kl 9:40 her.. jeg har sovet i 3 timer, som er helt latterlig. Får la jetlagen gjøre sin greie. 8 dager to go! 

Woop woop.

Wow. De to siste dagene har jeg ligget over bøtta. Om det var matforgiftning eller omgangssyke vet jeg ikke, men det var deilig å våkne uten feber i dag. Men jeg har mistet 40 timer jeg virkelig trengte denne uka... det får bare tas igjen.
Men jeg er VELDIG glad for at jeg hadde energi nok til å komme meg til shellac timen min hos Neglakademiet. Det ble sort shellac på tærne. Perfekt til heler og åpne sko i Miami varmen. <3

Haha, perfekt at "Else" gikk i reprise akkurat nå, jeg misset det på onsdag. Det var morsomt! Her er jeg med veske fra HAA som min kjære Åse har designet. :)

Nå får jeg gjøre et helhjertet forsøk på å pakke. Har ikke hodet helt med meg etter å ha vært syk i 2 dager, men får satse på at huskelisten redder meg.

Nå ser det ut som våren kommer til Oslo også, så får håpe den er kommet for godt når jeg er tilbake. 

 

Gave <3 fra Makestyle

Holaa!

I dag har vi hatt et slapt men effektivt møte i studio. Jeg, Mats, David og Thomas (bak kamera) har lagt en liten plan for hva vi gjør de neste to månedene, og jeg gleder meg til å dele det med dere. :)

Etter en bitteliten voicejobb, var jeg innom hjemme og åpnet gave fra Makestyle.no. Tusen takk. :) Jeg eeeelsker slike produkter, så var ganske gira da jeg så pakken hadde kommet.

Krølltang fra Mast i to størrelser. For tiden  er jeg mest fan av de litt større krøllene, så valgte å teste den største (nederst) først.

Man kan følge gradene mens den varmes opp. I like.


For meg er det viktig at å krølle håret går fort, og det gjorde det virkelig. Dette er gjort på under 5 min, så denne blir kanskje det nye produktet jeg sverger til. Jeg krøller jo håret HELE tiden.

Nå skal jeg kjøpe et par billigtopper jeg så på H&M og få satt igang med Miami pakkingen. Og så blir det litt vin med jentene om et par timer. 

 Voicing

I dag har jeg gjort en voice jobb for Nitro lydstudio. Det er kanskje ikke så mange som vet at jeg voicer. Du hører meg blant annet i den nye Idun Ketuchup reklamen og Fun Light reklamene.

Har holdt på med dette i over 4 år, og gjør alt fra tv reklamer, til radio, kinoreklamer og informasjonsfilmer.

Senere var jeg en tur innom studio og koret litt på en av låtene til Jessie Jones. Han holder på med nye ting, og trengte litt bakgrunns vokal for å varme opp en av godlåtene. 

Jeg har også vært med på talkshowet "Else" via skype i kveld, og konkurrert mot Hasse Hope. Du ser programmet på tv2 kl 22:35 i morgen! :) Flaue greier vi gjorde, men tror det blir morsomt.

Takk for i går!

Jeg hadde en fantastisk kveld i går. Graulerer til flinke, fine Carl Espen! For et kjør vi har vært med på. Må takke alle i NRK, som har jobbet så intenst med å lande dette på beina, alle jobber beinhardt. Og stemningen i spektrum var helt utrolig!

Nå går plutselig alle hvert til sitt igjen og fortsetter med egne prosjekter. Jeg har masse studio jobbing foran meg, mye skriving, og en ferie i Miami fra neste lørdag. Gleder meg til det jeg har foran meg de neste månedene.

Etter spektrum var det afterparty på Stratos. Her er jeg med Designers reminx kjole, og sko fra Sapatos. <3 

Var ikke så flink til å dra opp kameraet i går, så fant bare dette hvor jeg og vakreste Anne Rimmen viser frem HAA veskene våre. <3


Jeg må også takke alle de fine menneskene der ute som har støttet meg på instagram, twitter og facebook. Jeg får med meg mye av det og setter utrolig stor pris på det! Tusen takk. :)

 

Finale...

I morgen er det finale...

Dagen startet med stemmeoppvarming. Har vært utrolig rutinert de siste ukene.. har jo vært nødt til det etter streptokokkene. Men i morgen kan jeg senke skuldrene litt. Fremover trenger jeg ikke være like hysterisk med antibac og snakke lavt, ikke drikke brus, få nok søvn og alt annet som kan skade stemmen under restitusjons tiden. 

Så bar det ned til spektrum hvor lyssettingen har blitt helt sinnsyk. <3

Lillebror Mo var på plass og gjorde en fantastisk jobb under gjennomkjøringen. Gled dere!

Etter vi var ferdige i spektrum, dro vi innom Hard Rock café hvor MGP klubben hadde en sammenkomst. Utrolig mye hyggelige MGP fans, som kommer til å skape rå stemning i salen i morgen! :)

Og så skal jeg gjøre som sist søndag, og tenke på venner og familie rett før jeg snur meg på den scenen. De som sitter der i salen og heier, og de som sitter hjemme og sender meg god energi.

Det er da jeg virkelig kan kjenne på hvor gøy dette er.

Nå sitter jeg helt i svime her... prøver å rydde litt og pakke bag til morgendagen, men mulig jeg bare må finne senga fort.

<3

 

Denne kjolen det snakkes sånn om...

Jeg ser denne kjolen min har fått så mye oppmerksomhet, både på godt og vondt. 

Det var en del tweets om den, men dette må være min favoritt: 


Jeg personlig, syns den er helt nydelig og er utrolig stolt av å bære en spesialsydd kjole av den norske designeren TSH. Og det skal da vel være litt glitter og stas i Melodi Grand Prix, eller? :) Det syns jeg!

Her er det også lettere å se den lille usynlige hemmeligheten... kjolen er helt gjennomsiktig.

Etter sceneprøver i dag, gjorde jeg et intervju med Romerikes Blad og med ESCdaily.com. De kommer vel ut i morgen eller lørdag tipper jeg.

Den store deilige garderoben min i spektrum.

Nå er det skolearbeid og så skal jeg pugge kameragangen vi satte i stad. I morgen har vi en full show-gjennomkjøring.

Prøver i Spektrum

I kveld har jeg vært en tur nede i spektrum og hatt in-ear prøve (sunget gjennom låta med all lyd i ørene), gått raskt gjennom kameragangen, og sagt noen ord om hvordan jeg opplevde den fantastiske søndagen som var. Sistnevnte skal ligge på den lille video snutten som kjøres rett før jeg synger.

Hvordan tror du det føltes å gå inn her... se crewet som rigger opp den store scenen... jeg ble bare stående her og ta det inn. 

In-ear prøvene gikk fint i dag. Det er også litt endring i koreografi. :)

Her legger jeg voice på videosnutten.

Nå er det snaaart senga, har noen lange dager foran meg.

Cover av "Am I wrong" hos Christine på P3

I går (også kjent som dagen derpå), var jeg hos Christine på P3 og covret "Am I wrong" av Nico&Vinz. Formen var ikke helt på plass, naturlig nok, men jeg haltet meg igjennom. :)

Thomas stilte opp på gitar.

Her kan du se og høre.

Nå skal jeg lage meg litt te og varme opp stemmen før tørr prøver i spektrum. Jeg kjenner jeg gleder meg til å gå inn der og tråkke litt rundt på scenen... se for meg hvordan det blir å stå der om noen dager. <3

 

Wooooh!!! Spektrum next

Gårsdagen var fantastisk! Så utrolig deilig å få være med videre! Gleder meg til å gjøre dette i spektrum, har aldri stått på den scenen før. TUSEN TAKK TIL ALLE SOM BACKET MEG OG STEMTE!!!! Evig takknemlig! <3

(bilde lånt av db.no)

Nå blir det en uke med forberedning til endring i sceneshow og det starter allerede i morgen kveld. Dagen i dag har vært blurry. Covret  "Am I wrong" av Nico&Vinz hos Christine på P3, og så måtte jeg hjem og finne senga.. det ble altså litt feiring i går.

Igjen, takk for all støtte! Gleder meg til lørdag! :*Dagen før dagen

I dag har jeg, Mo og Vivi vært på live sending hos VGTV, og snakket om diverse ting rundt MGP. Lillebror Mo vant første semifinale i går og sannelig vant ikke den andre favoritten min, Knut sin i kveld. 

Etter sending, rev jeg med meg sushi og rakk hjem til 2. semifinale. Kult å se alt på tv i kveld, siden jeg så det fra salen i går. Og i morgen står jeg der selv, så da har jeg testet 3 vinkler, gitt! Kan ikke helt tro hvor fort disse timene går nå. Må takke venner og familie som er der for meg og backer, støtter, sender gode vibber og heier oppi dette sirkuset.

Nå skal jeg snart utfordre meg selv til å sove noen timer,  så jeg er klar for morgendagen. Ha en herlig lørdag. :)

(Her kan du se et lite klipp fra livesendingen i stad)Grattis Mo!

Jeg og my bebe Sichelle tok turen til Folketeatret på live sendingen i kveld. Jeg tenkte det kunne vært digg å få med seg én sending før jeg går i ilden selv på søndag. Og jeg ble så sinnsykt nervøs på de andres vegne. Kjente pulsen hamret før hver act og ble helt klam i hendene. Men det var veldig gøy! Og gratulerer så mye til lillebror Mo! :)

Tidligere i dag har jeg lekt skikkelig hollywood frue, ved å sove til 11, dra og få massasje av FANTASTISKE Eduardo på muskelklinikken (anbefales på det sterkeste), og så få fikset neglene mine hos Therese Berger (Oslo Negler). What a day. Det er verste er at jeg ligger på sofaen kl 23 og er trøtt. 

Ble de ikke fine? :) Hun er såååå flink. De skal få en farge som matcher kjolen til søndag også.

I morgen er det ny runde... og jeg har falt litt for Knut. Låta har så god følelse og han er så sjarmerende.

Da skal jeg synge en halvtimes tid og håpe jeg ikke vekker naboene. Så er det natta.En liten drøm i oppfyllelse.

Yo! I dag har jeg vært innom NRJ og tatt en prat med fin-fine Christian Laland. Vi snakket mest om MGP, men også litt om instagram selfies. Tune in i morgen rundt 18 tiden.

Så fikk det beste innfallet jeg har hatt på mange år. Jeg dro til 4sound og kjøpte meg et Yamaha digitalpiano.

Jeg vet ikke hvorfor jeg ikke har gjort det før. Eller jo, de er ikke akkurat gratis for å si det sånn, men jeg burde virkelig ha investert for lenge siden. Jeg har faktisk ønsket meg piano siden jeg var 3 år gammel, og dette er det nærmeste jeg kommer akkurat nå. Men, da kan øvelse gjøre meg til mester frem til den dagen jeg smeller et Steinway Grand Piano ned i stua mi. 

Dette ble faktisk en stor dag for meg, pga dette innfallet. Jeg føler meg som et barn på julaften. Jeg har ikke tid til å klunke for mye på det de neste dagene, men det skal få stå i stuekroken og skinne. 

 

 

Time-out.

Jeg trengte å gire ned en kveld nå. Greit at jeg holder meg på vannvogna mens Tina, Odda, Misgina og Patrik koser seg med vin, jeg bare trengte en time-out fra tankene nå. Det jobbes på spreng i topplokket i innspurten til søndag, men i kveld har jeg bare kost meg og senket skuldrene helt.

Nå er det natta.. har mye jeg skal gjennom i morgen. Og så tenker jeg på de som skal i ilden allerede på fredag... nervene må nok være i høyspenn. Jeg skal iallefall ned på Folketeatret og heie. Dette blir gøy.

 

Shoegazm vol. 2

Wooo... etter sceneprøvene i dag, fikk jeg en hyggelig melding fra Sapatos. De to siste gavene var kommet inn. <3

Nå er det bare å vente på at denne vintertåken letter, så kan jeg starte våren med disse klakkene. 

Takk igjen, Sapatos. <3

Opptur vs. nedtur

I dag har jeg hatt litt up's & down's. Dagen startet med siste kostymeprøve, som var en super opptur. Er kjempefornøyd med hele antrekket mitt, og nå kan jeg fokusere på det andre som skal falle på plass.

Så bar det videre til in-ear prøver, altså en lydsjekk hvor vi får all lyd inn i et isolert headset, og får kjenne på hvordan det blir når vi står på scenen denne uka. Og stemmen var desverre ikke med meg i dag.. den er hyper sensitiv for belastning (prating tilogmed), så etter sceneprøvene i morgen må jeg nok holde meg helt i ro, og være ganske stille frem til det braker løs på søndag. Må bare håpe denne kroppen healer seg selv, det er ikke så mye annet å gjøre.I kveld har jeg vært i studio med Thomas og lagt koringer på et nytt track. Det er ikke min låt eller jeg som er artisten, men dere får nok høre den snart, og jeg elsker den! :)


Studioet til Thomas kan føles litt rotete.. og det er det inni hodet til den kreative sjelen der óg.

Fineste Gabrielle var akkurat ferdig med en session med Thomas. De jobbet med nytt, fett materiale dere sikkert får høre om ikke så altfor lenge. :)

David Eriksens studioI mangel på sol, og med altfor mye stress under huden, hører jeg kun på reggae om dagen. Christopher Martin, Admiral P og J-boog gjør at sola skinner i sinnet uansett.

Nå er jeg så sliten at jeg holder på å svime av. Etter en opptur og en nedtur, er jeg iallefall tilbake i vater.

Og nå skal finne senga.. natta :*

 

www.instagram.com/elisabethcarew

Kamera prøver

Yo. Det har vært en grei og rolig lørdag så langt. Har hatt en liten treningsøkt på Elixia, og lest meg opp litt på skolearbeidet.

I kveld har vi hatt tørrprøver for å sette kameraene. Utrolig deilig å få oversikt over dette i forkant, slik at man har en liten forståelse av hvor kameraene er og hvordan hele bildet ser ut på skjermen til en hver tid.

Teamet hos NRK er de beste av de beste. <3

Det er viktig å ha en helhet i fremførelsen. Det er noe jeg ofte ser for meg allerede når jeg skriver låtene, og det er deilig å se at bitene faller på plass. På den måten er MGP en fantastisk mulighet til å vise seg frem som artist foran et stort publikum. Du får vist frem hvem du er både som låtskriver og artist, og du er med på å bygge et sceneshow rundt egne visjoner. Det er jo et paradis for en hver pop artist, og det finnes ikke så mange andre arenaer i Norge med disse mulighetene.

På mandag skal vi ha lydprøver i Folketeatret. Det blir den mest avgjørende dagen for meg hittil, fordi jeg blir nødt til å gi alt uansett om jeg er frisk i stemmen eller ikke. Men det blir nok uansett godt å få tråkke litt rundt på scenen, kjenne på lyden og føle på alt som skal skje 6 dager senere. 

Men nå skal jeg ta meg en lørdag. :) God helg. :*