hits

mars 2011

MOT

I dag har jeg vært på en skole som heter Kastellet og spilt. Holdt på å tryne i mic ledningen et par ganger... flashback til Buddy Holly perioden hvor jeg tryna, satte fast helen i kjolen og tråkka UT mic ledningen. And the show must go on. Men var iallefall i bedre form i dag og fikk skrevet litt utover ettermiddagen.
Kjøper du MOT vann støtter du MOT. And you should!
Nå har jeg, Thomas og Mats vært ute og spist middag. Iren bailet, men hun gikk ikke glipp av noe. Det var bare musikkprat fra ende til annen, og da var det like så greit at det bare var oss tre. I morgen skal jeg gjøre voice-over jobb. Syns det er veldig morsomt, men har ikke gjort så mye av det enda. Men dere har kanskje hørt meg på tv reklame uten at dere vet det. Drømmer om å gjøre litt tegnefilmer og serier etterhvert, men det er mange flinke der ute så det er et ambisiøst prosjekt i seg selv å prøve havne i den ligaen.

Nå tar jeg kvelden. :*

Kjellervolla

I natt ble det iallefall 4 timer søvn på meg og i ettermiddag har jeg sovet et par timer, så jeg er straks på rett kjøl. Tidligere i dag var jeg på Kjellervolla skole i Lillestrøm og spilte under MOT turneen. Det er så mye herlige folk i MOT systemet, blir hyggelig å se dem igjen i morgen, da jeg spiller på en skole i Oslo.

Digg med en sen frokost etter lydsjekk.


Fine Tore er en av de som driver MOT skuta.


Jeg fant musikkrommet på skolen!!! Skulle gjerne hatt noen timer, så jeg bare kunne henge der og klunke litt.


Pon di stage. Publikum var herlige.

Nå skal jeg prøve å bli avhengig av Paradise Hotel. Ha en fin kveld. :*

Nostalgi

Jeg syns synd på meg selv da jeg skrev blogginnlegget kl 2 i natt fordi jeg visste jeg måtte opp tidlig. Jeg syns enda mer synd på meg selv kl 5 i natt da jeg såvidt begynte å bli trøtt. Tror jeg har hatt ca 2,5 timer på øyet, og overlevd på kaffe (som jeg forøvring får looney tune puls av).

Litt senere på dagen var det bare luksus heldigvis. Besøkte Camilla på Velværeklinikken i Lillestrøm og fikk neglene fikset. De ble perfekte som alltid. Takk frøken. :)

Så bar det videre til min gamle barneskole Åsen skole. Utrolig nostalgisk. Måtte ta masse bilder av området, men de skal jeg ikke plage dere med. Her er klasse 7a og 7b. :)

De intervjuet meg for Romerikes blad og var kjempeflinke. Det var også veldig kos å se min gamle klasseforstander Tove, som jeg tipper jeg dro til vanvidd til tider. Jeg var høylytt og hyper... kunne ikke styre meg selv.Nå har jeg endelig fått backtracket til "You'll never love me", så det blir gøy å teste den live på MOT arrangementet i Lillestrøm i morgen. Det blir nok en tidlig morgen med soundcheck osv. Jeg er fortsatt ikke nærheten av å være trøtt. Insomnia neste. Jeg blir seriøst bekymret... jeg trenger jo normalt 9 timer søvn.

Ønsk meg lykke til i natt.

uavgjort

Ja... 1-1. Sånn ble det. Det kunne vært bedre og det kunne vært verre. Vi tar det igjen! :) Etter kampen dro vi en tur ut. Var først på et nyåpnet sted (tror jeg), hvor det var bursdagsfest og PACKED! Jeg blir gal av trange utesteder. Så vi dro videre ned på Bar for å treffe John og de andre, men der var det jo enda verre.


Herligste Iren var med. Nuss nuss.


I kveld (ups klokken er over 2), har jeg slappet helt av. Hatt en god søndag med tv spill og take away. Har også kjøpt Garage Band til ipad. Liker det veldig godt. Altfor dårlig lydutvalg til å lage noe presentabelt, men fort gjort å sette sammen noe jeg kan skrive en topline på. Og det er jo det viktigste. Det er nok en fin strekning til jeg kan kalle meg en produsent uansett.Nå burde jeg virkelig ta kvelden. Har en lang dag i morgen og må være litt opplagt. Det toget har kanskje gått...

Natta :*

Nå er det kamp!

Nå er det kamp. Nå er det kamp. Nå er det kamp. Nå er det kamp. Nå er det kamp. Nå er det kamp.
John får ikke gjort mer enn å sende ut gode vibber i dag. Og det skal vi óg. Håper vi har masse å feire senere i kveld, har lyst til å se hele byen smelle til liv i foppal rus.

GOOOOOOOO!!!!!

Fjasedag

Det er det jeg har hatt i dag. Elektrikeren var her hele dagen, så jeg er helt tung i hodet av å sitte og drive dank.

Og damn, det ER virkelig kaldt! Tar tilbake det jeg sa om at våren er her og gir opp (igjen) nå.

Det ble en liten studio session i kveld. Gjorde rask vokal på en ny låt for å få et ordentlig inntrykk og jeg tror det blir bra! :) Beaten har elementer fra en sjanger jeg aldri har vært innom før, så jeg håper denne låta får være med videre.

Dette er mobilen jeg bruker mens jeg venter på iphone 5. Den har bærehåndtak.

Vitenskapsmannen

Og så må jeg gratulere Apple med ipad 2 lansering. Jeg driter i den!!!!! Jeg elsker fortsatt ipaden min og jeg er ikke et hint bitter for at jeg ikke ventet et par mnd. Nei.

Nå har jeg sett en fantastisk Senkveld sending og så skal jeg lytte igjennom Britney's nye fullengder.

Ciao :*

Nå du snakker om sola

Nå er våren her. :) Ikkesant? Greit, det er hysterisk kaldt fortsatt, men hvis vinden stopper opp et øyeblikk og du finner en solflekk er det nesten som å kjenne sommeren.


Så har jeg anskaffet meg noen nye godbiter fra Glo Minerals, dette er mine must have's. Det nyoppdagede for meg er flytende foundation fra Glo. Jeg smører huden først og blander en liten dæsj med foundation inn i en mindre dæsj med primer og så bruker jeg foundation børsten fra Glo (oransje) og smører på et så tynt lag som mulig, og da blir det veldig bra! Kanskje litt pudder på topp til slutt. For første gang i mitt liv kan jeg bruke flytende foundation. Små gleder.

Etter middag med Iren dro jeg og Thea en tur på den showcasen Smuget holdt. Vi fikk med oss Mariann Rosa som gjorde et kjempefint sett. Jeg skulle gjerne ha sett Margaret Berger også, men visste ikke at hun spilte før jeg var der.. for sent.Så dro vi en tur innom Turkish Delight. Hadde ikke sett stedet, men hører så mye bra + at Beryl spiller der innimellom. På veien møtte vi Torbjørn som er i Buddy Holly familien, veldig kos. På tide med ny reunion. (putter det ut der.)Nå sitter jeg og slår ihjel tid mens elektrikeren fikser litt på varmen igjen. Klokken er allerede 13:30 men jeg får jo ikke satt igang dagen ordentlig før ting er klart her. Kos dere i sola så lenge! :*

Perfetto

I går hadde jeg som sagt en fotoshoot med Giacinto Trentadue og det gikk veldig bra. Han har tatt bilder av meg til en sak tidligere, men vi har aldri jobbet ordentlig sammen. Han er veldig flink, og det var en fryd.

Digg å bli sminket. Jeg blir så glad når make up artister bruker Glo minerals, for det bruker jeg ellers også. On that note, jeg må anskaffe meg litt nytt i morgen!Jeg har blitt avhengig av Yatzi på ipad. Og jeg har skills.

Godt selskap

Den veldig Italienske Giacinto. Her oppe på taket tok vi the money shot. Gleder meg til det er klart!

I lunsjen fikk vi et bord med 10 pupper.


Etter shooten dro jeg en liten tur til Løkka og traff Madde og Iren.


I dag har jeg fått gjort unna litt mer av det som må gjøres denne uken. Jeg henger alltid etter og nå er klokken straks 1:30, så det er på tide å finne senga og spille Yatzi til jeg slokner.

Natta ppl. :*

Treig søndag

So much to do, so little time er gjeldene for denne søndagen. Jeg har ikke lyst å gjøre noenting bortsett fra å spille tv spill og se på cartoon network. Men sånn vil nok ikke dagen bli desverre. Har endel forberedelser til neste uke, blant annet fotoshoot i morgen. Da skal vi ta bilder uten mål og mening og det liker jeg. Da kan man eksperimentere masse og leke seg, og forhåpentligvis kommer vi opp med noe kult.

Den 29. og 30. mars skal jeg spille "You'll never love me" under MOT arrangement i Oslo og Lillestrøm, så jeg burde snart gått igjennom låta litt. Å synge den live skal jeg ikke kimse av, for på versene synger jeg utrolig lavt og intimt, og på refrenget skriker jeg fullt ut. Når det går slag i slag kan stemmebåndet mitt fort bli litt forvirra, så det er en god ide å rett og slett øve litt i forkant. Det er jeg generelt altfor dårlig til.

Men nu.. skal jeg kaste bort litt mer av den tiden jeg ikke har og så får dere nyte søndagen. Peace! :*

!olleH

Jeg har ikke vært i en bloggete modus de siste dagene. Det er mye som har foregått og jeg burde vært flinkere til å ta med meg kameraet, men hadde lyst å gi litt f disse dagene. Det er vel lov det og? :)

I går var jeg på Robyn konsert og det er vel bare overflødig at jeg også spyr ut de største komplimentene jeg har på lager. For det fortjener hun. Skulle ønske lyden var bittelitt bedre, men det var uansett en av de beste konsert opplevelsene jeg har hatt. Jeg har også skrevet et par låter denne uken, som jeg er veldig fornøyd med... skal komme meg ned i studio og spille dem inn så fort som mulig, for man blir bare slten i hodet av å høre versjonene jeg har spilt inn i hjemmestudio. Jeg MÅ bli flinkere til å skru vokal. Bare spør Mats.

Mamma er på reisefot, så jeg sitter på Lørenskog og klemmer pus nå. Han må jo få litt besøk. Og mamma, jeg husket å vanne blomsten. (*applaus)

I dag blir det en rolig og digg kveld. Elsker dager som dette.

:*

Freak

I går var vi på 25- årsjubileum på rockefeller. Masse bra konserter og fine folk. Og en av norges diggeste damer Maya Vik hadde samme outfit som meg... det liker jeg. :)


Thea har den kuleste ringeklokka. Ja, det er den.

Tina + Thea

BabeThomas fant Charlie Sheen app! #winning

Så har jeg vært hos øyelegen i dag. Hadde en øyeskade i 2006, og skulle egentlig vært til kontroll en gang i året, men har ikke vært siden. Har nok unngått det litt, for jeg kjente jeg var litt stressa i stolen i dag. Men alt var bra, et par ting som ikke er helt 100% men sånn blir det bare, ikke noe å stresse med iallefall. Så fikk jeg tropikamin som gjør at pupillen dilateres (går i hvile posisjon) og det er jeg ikke så fan av. Da jeg skadet øyet fikk jeg et middel som heter atropin og er hakket sterkere og iris musklene mine er skadet, så det endte med at jeg hadde en dilatert pupill i et friggin år!!!! Kjipt i seg selv å se loco ut, men du kan jo ikke være i sola eller noe. Good times.Nå skal jeg skrive litt mens jeg venter at øyet våkner. Og så skal jeg spise så sinnsykt mye digg mat i dag. Jeg skal ha 4 middager. MINST!

 

Tease

De siste dagene har temperaturen steget og været har vært fint. Jeg har våknet opp til sollys som peeker gjennom gardinene og det varme lyset som kommer inn i stua fra den beige solveggen til naboblokka. Titter jeg opp er himmelen blå og et øyeblikk glemmer jeg at det er mars.

Og så forsvinner solen bak en skypakket himmel og gatene ser vinterslitne ut igjen. Dette er ikke bra for psyken min.


Om 4 uker er vi i midten av April. Kan jeg droppe superundertøyet da? Kan jeg flytte ut av boostene mine? Kan jeg lukeparkere uten å sette meg fast? Og uten å ha angst for at bilen er tauet pga en veirydding som plutselig fant sted? Kan jeg ta en kaffe med en vennine og sitte ute?

Noe må skje snart. Jeg er ekstremt værsyk. Sommeren er for kort og jeg er fint klar for å starte våren om 4 helger.

Snill mamma

Yo. Nå har jeg vært på Lørenskog og fått levert inn kameraet mitt til rep og fått låne mammas kamera. Snill er du Mams, lover å være forsiktig! Thomas har jobbet på nye tracks til meg i dag og hatt en stor krangel med mac'en sin som kræsjet etter en times arbeid. Skal sjekke ut beatsene om litt og så tror jeg det blir film og litt skriving utover.

(en kjip ting med denne panneluggen,- jeg har fått kloremerker på øyelokkene fra å klø meg om natten... håper jeg venner meg til dette snart.)


Ha en god søndag ppl!

:*

kameraløs

Da er jeg offisielt uten kamera. Speilrefleksen må på reparasjon og kompakt kameraet er missing in action. Flere midler har jeg ikke... nå har jeg jo mistet mobilen også, og kameraet på min gamle sony ericsson fra 2005 er ikke mye å skryte av. Det er on the bright side en fin anledning til å låne hipstamatiken til Thomas. Og så har jeg fått låne litt av blingen til Mats, som forøvrig  hadde en ganske blingete sak på 730.no i går.

Grill.Både i går og i dag har det vært trått i studio, sånn er det jo bare noen dager. Jeg føler at jeg har prøvd alt for å live opp kreativiteten, men det blir bare verre jo mer jeg pusher. Får vel ta en pust i bakken og kjøre på igjen i morgen. Nå har vi nettopp spist Indisk og så er det gullrekka.

Sender også litt tanker til de som er rammet av jordskjelv og tsunami, kloden vår kan være nådeløs.

Har du lyst har du lov

Hva drømmer du om? Jeg husker da jeg var 12-13 og etter skolen visste jeg at jeg hadde huset for meg selv noen timer før mamma var hjemme, og da kriblet det i magen fordi jeg gledet meg til å komme meg hjem slik at jeg kunne synge for full hals. Alle sangere skjønner hva jeg mener her, det er som en kløe. På den tiden skrev jeg låter som hobby, men i dag er jeg fasinert av faget og prøver alltid å bli bedre, og midt oppi dette har jeg glemt sangen litt. Og jo, jeg elsker å skrive (kanskje enda mer), men når jeg i dag får lov å gi ut musikk må jeg også bli flinkere til å ta vare på alle aspektene av det jeg elsker.


De drømmene man har når man er ung, skal man ta vare på hele livet. Syns jeg. Verden er håpløs uansett hva man gjør, det finnes ingen trygge veier i det store og det hele. Så hva enn det måte være du drømmer om, syns jeg du skal tillate deg selv å prøve.

:*

H&M

Hola. I går var det åpning av den nye H&M butikken i bogstadveien. Veldig fint opplegg, og masse nye vakre pieces. Det ble ikke noe særlig shopping, men jeg skal ta turen dit igjen snart, når jeg det ikke er fullt så folksomt. 

Thea min

Beryl min

Vakre Camilla PhilJeg er litt ordknapp i dag. Men jeg er også veldig glad! Jeg ble nemlig C-listet på P3 i går. :)

Ciao :*

muzik

Jeg tenker mye på hva jeg vil skrive om og hvordan jeg vil løse ting musikalsk om dagen. Eller... det gjør jeg vel alltid, men det er viktig å stoppe opp og føle litt på hvor jeg er midt oppi alle tekstene og melodiene. Jeg blander jo en del sjangre (som veldig mange andre) og det er viktig at jeg holder fast ved noe stødig i soundet mitt. Det klarer jeg ofte, men jeg vil klare det alltid. Det musikalske og det personlige går hånd i hånd for meg. Jeg er ung og vokser fortsatt, så da må arbeidet mitt få lov til å bli med.Jeg har sittet i hjemmestudioet stort sett hele dagen og her kommer jeg til å bli utover. Det er deilig å jobbe i dag. :)

Spellemann

Dette har vært en rar dag, takket være en vill kveld i går. Jeg pleier ikke å være den siste som går fra sånne store tilstelninger, men gårsdagen var en klassisker. En av de kuleste kveldene på lenge. Orket ikke å være så sinnsykt bloggete med kameraet mitt på festen, men her er litt bilder fra utdelingen.


Babe var nominert til årets nykommer! :) Prisen gikk til Kvelertak, tøff konkurranse der.

Leo i finstasen.

Godt selskap i salen. Kjekk mann på høyre siden og søt jente på venstre.


De stakkars kidsa foran scenen der var nok ikke helt forberedt på at de måtte stå der i 4 timer og være drivkraften for høylytt stemning i hele spektrum. Det fylte seg godt opp med høye heler under podiet etterhvert.

Lars vant 2 av 4 priser han var nominert til. Her har han nettopp vunnet årets hip hop og stemningen er god på bakrommet.

Og så dagens #fail. Thomas snakker om arbeidsdager fra 10-18, og VG tolker ordlyden til "tid til sex". Sorry mamma, hvis du skvatt. Det har ikke klikka for oss.

Nå har vi akkurat spist på favoritt restauranten Jewel of India og så er det film i sofakroken som gjenstår.

:*

Børfdae

I går kveld hadde Thomas og gutta prøve til avslutningsnummeret på Spellemann i morgen. Thomas skal spille synth på "Rett opp og ned". Masse dansere og kul setting. Det så bra ut. :)


QuickTomt spektrum

Etterpå bar det avgårde til Christine's bursdagsfest på Internationalen, hvor hun og Silje (Hoetell) DJ'et. Veldig bra musikk, digg å danse litt.
Nå er dagen for lengst i gang og jeg er allerede behind.

Bang

Nå har jeg stussa lugg og jeg syns virkelig jeg begynner å få teken på det. Som mange av dere vet, klipper jeg håret mitt selv og i dag var jeg flink. :) Jeg fant ut at jeg kunne bruke en kald rettetang til å klype håret slik at det blir lettere å klippe helt rett, buet eller whatever, det ble iallefall en litt mindre forvirra lugg denne gangen.

Nå skal ned og se på generalprøve i spektrum.

Handy

Dagen i går startet med litt neglefiksing hos søte Camilla på Velværeklinikken i Lillestrøm. Hører mye skryt av den om dagen, folk har vel begynt å skjønne hvor flink hun er. Elsker neglene mine etter jeg har vært her!

Og så hentet jeg Bobbekoppen som nettopp hadde blitt operert. Hjertet mitt knuste da veterinæren kom ut med henne. Hun var nedopa og så ut som jokeren i batman. Men hun har det bra da... er i godt humør og virker ikke som om hun enser det engang. Jenta mi </3On the very bright side: Det var ikke en svulst.. hun hadde bare stukket seg på noe og fått en byll.

Da hun hadde fått en ny dose smertestillende, mat og var trygt i buret med søstrene sine, dro vi på IKEA for å kjøpe masse driiiit til studioet til Thomas.Jeg monterte en stol alene. #skills

Thomas merker at forandring ikke nødvendigvis fryder så sinnsykt når man er midt oppi det.

Jeg var handywoman. Bittelitt.

Thomas og Optimus i sitt "nye" rede.

I morgen er det Spellemann og Thomas er jo nominert til årets nykommer. Det er en stor ære. :) Gleder meg til å se showet og feire gutten.

Bobbie

I dag har jeg hatt med meg Bobbie til en ny veterinær hvor hun måtte bli over natten fordi hun skal operere bort byllen eller i verste fall svulsten. Stakkars frøken. Det er trist å være rotte mamma i dag, har litt vondt i hjertet.

Over til noe mer klemzete. Margaret Bergers nye single "In a box" har videopremiere på nrk.no/lydverket. Kul låt, morsom video og herlig jente. Sjekk den ut. :)

Og så har "You'll never love me" (min nye single) blitt listet på freshlisten på MP3, det ble jeg veldig glad for å høre. Så da er det bare å tune in! Hvis du liker den, kan du kjøpe på itunes. :) HER

Har ikke så mye mer på hjertet i dag. Nå er det afrikansk gryte, film og så blir det litt skriving i nattetimene tenker jeg.

:*

Trommerull!!!!!!

Jeg kødda ikke når jeg sa at jeg har anskaffet meg en fantastisk jakke fra Adidas. Den er fra herrekolleksjonen (str. S), og jeg vil ha den på meg 24/7. Jeg lar bildene tale for seg selv:

Er den ikke feeeeeet?? Jeg er så glad for at den er min at jeg nesten skammer meg. (rar følelse)

Bortsett fra å være i jakkerus, har jeg og Bobbie vært hos dyrlegen i dag. :( Hun har fått en klump på høyre side av munnen (du ser den på bildet) og jeg håper virkelig at det ikke er en svulst. Stakkars lille jenta mi. Hun er jo bare 1 år...

Dyrlegen jeg var hos anbefalte meg å dra til en annen klinikk som kunne mer om burdyr, så jeg får ta en ny ringerunde i morgen. Det virker som hun har det helt fint og ikke engang enser den, så det er iallefall bra.

Så da kjørte jeg henne hjem og tok en tur ned i studio der Thomas og Lars holdt på med noe sinnsyke greier. Morsomt og fett, gleder meg til han slipper den nye plata si.

Etterpå var det middag på Yaya's i Munkedamsveien med en kjekk mann.

Nå skal jeg straks jobbe litt med noen nye tracks han har sendt. Jeg ville ikke høre dem i studio, slik at jeg kan sette meg i et mørkt rom med headset og la de spontane ideene komme.

:*