hits

mars 2010

U turnI går kveld hadde jeg en liten jentekveld med Madde, Beryl og Samantha. To av dem var kamerasky, men Madde var veldig klar for å bli avbildet i skjorta til Thomas, som hun insisterte på å bøffe. Joda, den er fin.I dag har jeg hatt et møte og sett litt på hvordan vi gjør ting fremover.. ting blir jo aldri som man planlegger, så da må man ofte ta noen U-turns underveis. :) Jeg er spent.

Nå skal jeg lage en afrikansk gryte og jobbe litt. God Påske ppl :*

DotHeyo! Åh, i dag har jeg tatt meg fri! Har bare vært en tur på trening, men bortsett det skal jeg prøve å holde meg unna alt som kan defineres som anstrengende. Nå skal jeg innom posthuset og hente en pakke og så skal jeg innom studio en tur, før jeg skal på middag. Driver å lurer på om jeg skal lage en ny syngevideo snart... har et par på youtube, men må jo få laget noen fler.

Jeg kjører sløyfer  og prikker i dag, for de som måtte bry seg om det. H&M Disney skjorte med sløyfen til Minnie, prikkete BikBok bluse, sløyfe smykke med prikkete steiner og plastsløyfe armbånd. Når jeg leser dette, høres det ut som harry juletrepynt merker jeg.. men hvis man ikke har fått det inn med teskje sånn, ser man vel ikke at det er så matchy. I hope.

:*


Earth HourJeg fant forresten earth Hour snutten min på youtube nå. Og. ja jeg klarer ikke å huske replikker, så dette ble en småklønete freestyle på sparket! :) Slukk lyset i kveld folkens! Klokken 20:30.

:*

ShadesNå er det vår! Så utrolig deilig. Det regnet i dag tidlig, men nå titter solen frem og jeg har på meg shades. Det føles bra. :)
Jeg vurderer å stikke en tur til Sandefjord i kveld og gå ut med noen gamle venner.. spørsmålet er bare om jeg orker kjøreturen etterpå.. + at jeg skal på middag kl 14 i morgen, og da må jeg stresse hjem litt tidligere enn jeg garantert orker. Men det hadde vært veldig kos.
Uansett må jeg prøve å få til en kaffe med Beryl og Madde før jeg drar. Beryl skal få seg en egen mote blogg for Oslo nights. Hun er en helt FANTASTISK stylist.. hun har en essens over stylingen sin, som jeg ikke har sett før, hun er veldig dyktig og unik, så det blir nok en blogg dere kan kose dere med, når den er oppe og går. :)

:*

last night..

I går var jeg og Madde ute en tur. Hun var litt blidere enn hun ser ut på bildet her, og det var faktisk hennes første dag på jobb som fotograf for Oslo nights. Hun bestod med glans.
Først var vi på PiGalle på Grønland og så en motevsining og så tok vi en tur på Fisk & Vilt etterpå. Der traff jeg på søteste Lilia, lenge siden jeg har sett henne. Vi var cobloggere på girlfriend.no i 2 år, før det ble lagt ned for et par måneder siden og jeg begynte her. :) Madde var imponert over at jeg stilte til fotoshoot i dag tidlig, for det ble en sen kveld i går. Jeg merker det nå.. klokka er 18 og jeg er klar for bedtime. sukk.

:*

PeachyI dag har jeg vært på en liten shoot for Beauty Cares. Jeg skal være en av ambassadørene for dem fremover, så det er kos! Beauty Cares gir overskuddet sitt til veldedighet, blant annet til å få bygget en barneby i Asia. Jeg har inntrykk av at det er mange som engasjerer seg i dette prosjektet. Veldig bra! :)Stephan gjorde sminken og er også en av partnerne i organisasjonen.God stemning på sminkerommet. Fotograf Vegard var gira.Skal man være ordentlig bloggete må man ta bilder i speilet. Det har jeg skjønt etterhvert.
Nå skal jeg steke meg litt flesk og sette meg ved synthen igjen. Thomas begynner straks å wrappe opp albumet sitt, så da får jeg snart testet litt av det jeg har produsert og skrevet hjemme, i studio. Det blir spennende å se om det er noe å skryte av da. :) Og han har fått utkaster til coverbildene sine i dag, gleder meg til å se dem! Jeg vet de blir SÅÅÅÅ fete!! Heldiggrisen.

Pus og fleskI går var jeg hos mamma for å blant annet legge igjen speilrefleks kameraet så hun kunne levere det til reprasjon for meg. Og da funker det plutselig igjen. Whaaat?? Jeg ble faktisk ikke glad heller, for det er jo tydeligvis noe feil med det, så det kan bare bestemme seg for å slutte å fungere at any given time.Men, sånn  ellers... jeg fikk en klem av min vakre pusekatt. Han heter pus, er 13 år gammel, gretten og overvektig. Jeg er heldig. :)
Min fantastiske mamma har forresten vært i Sverige og kjøpt 1 kg rimmat sidfläsk og 4 pakker bacon til meg! Jeg må legge meg under stram disiplin for å ikke spise alt på en gang, det er livsfarlig. Det vet jeg for jeg har prøvd.Madde har dette bildet, med en "I enjoy bacon" boble hengene på kjøkkenskapet sitt, så da skjønner dere kanskje litt av hvor intens min fleske kjærlighet er...

Jeez!I dag har jeg hatt en shoot med Andreas Eriksson. Superflink fotograf som jobber raskt. Vi tok bilder inne på et utested, rett og slett fordi jeg aldri har gjort det før, så det måtte testes ut. Gleder meg til å se resultatene!
Sminken er gjort av Sølvi Strifeld, en dame som kan faget sitt og Karin Eiri gjorde meg fin på håret.Så vil jeg gjerne få meddele det at speilrefleks kameraet nok en gang gikk føyken, så det var like før jeg gikk looney tune. Nå har jeg bare hatt det i noen få dager og så klikker autofokusen igjen! Hvem skal jeg slå? Nå håper jeg de fikser det fort denne gangen, så jeg slipper å fjase med det lille tulle kameraet mitt i en mnd.
Fikk et par bilder av Sølvi som hun tok med mobilen sin, så det er det eneste jeg får vist fra selve
shooten. Shoot.
Nå skal jeg se på at Thomas spiller bil spill til jeg blir enda surere. Jeez!

:*

YEY!oooo, jeg er happy nå. Føler at jeg er inne på noe med produseringen min om dagen. Hvis jeg virkelig biter tennene sammen nå, så kan det fort hende jeg har et par produksjoner på debutskiva mi. Det hadde vært fantastisk. Og jo.. det er kanskje litt tidlig å si.. de er ikke spilt inn i studio enda (bortsett fra mitt hjemmestudio) og vurdert ordenltlig.. men hvis jeg føler at de blir bra nok så blir de med. For meg er det kjempestort. Fikk hjemmestudio i desember og har såvidt begynt å forstå meg på logic, her jeg har sittet og puslet i ny og ne. Da er det kult at selveste Thomas faktisk syns et par av de er så bra at jeg burde vurdere dem til skiva vår. SMIL! Vi får se. :)
Ok, nå får jeg wrappe up her og komme meg til fotoshoot.

:*

Pitch blackNå blir det kjapp forberedelse til shoot i morgen. Huff jeg er så sliten i kveld, har mest lyst til å bare legge meg.. men kan ikke begynne å stresse i morgen tidlig. Har vært innom Spalt PR og plukket ut noen kule klær og handlet litt på Bik Bok faktisk. De har en del kule ting der om dagen... sånne undertøys aktige topper bland annet. Det liker vi!
Her har jeg forresten på meg nok en herre skjorte fra NIKE. Den er stor og baggy og så har jeg et belte i livet. Det som er kult med å bruke herre klær er at du ser ikke alle andre jenter med det samme som deg og NIKE har mye fete hverdagsklær også... det er ikke alle som er klar over det. :)Farget faktisk håret mitt svart i går. Jeg vet det høres dust ut, men jeg har jo mørk mørk brunt hår og i solen lyser brunfargen opp. Jjeg syns jeg kler bedre å ha kull svart hår.

Nå får jeg sette sammen litt outfits til i morgen og finne viben. Vi skal ta bildene på et utested (emil&samuel), så dette blir forhåpentligvis en greie jeg ikke har gjort før.

:*

Shooot.Akkurat nå sitter jeg og tar opp plass på Thomas sin cover shoot! Det blir siiiinnsykt kult, jeg elsker greia! Sprøtt å tenkte på at han straks slipper debut single og album.. det blir så gøy! :)Barten har blitt veldig bra nå. Elsker den. Han må bare jobbe frem noen skikkelige koteletter på sidene her så blir det perfekt.Fantastisk fotograf, Pål Laukli. Blid er han óg.
Det er ikke bare Thomas som skal fotograferes til coverne, han har med seg noen menneskelige props også.
Masterminds at work.Godis. Det er ikke greit å se for seg hva greia med disse bildene er, og jeg kan jo ikke si for mye.. men det blir så fett! Skal legge ut bildene så fort de er offisielle! :)I går var jeg jo konferansier under en motevisning på Gjøvik. Det var litt intens for meg.. :) Jeg blir så anspent og redd.. eller så blir jeg helt useriøs og bare ler masse, jeg klarer ikke mellomtingen. Stod der i 1 time og ønsket jeg bare kunne synge en låt. Men jeg kom meg gjennom! Og designeren var fornøyd, det er det viktigste. :)Jeg fikk låne en vintage kjole da jeg stod der ute og så fikk jeg en hvit bolero sak. Det er klemz. :)

Nå skal Thomas straks foran kamera igjen, gleder meg til dere får se resultatet.

Ciao :*BiteI går kveld bestemte vi oss for å ta en liten tur ut, men det ble en av de dagene hvor vi stikker ut tidlig for å ta det pent og så ender vi med å tråkke rundt hele byen og aldri finne et sted som er chill nok. Så når kroppstemperaturen var sunket til ca 25 grader og de andre hadde kjøpt kebab og tatt kvelden, bestemte vi oss for å ta en tur innom Barbeint og treffe noen venner. Samantha Ronson skulle spille der.. (hun kjæresten til Lindsay Lohan), hun er tydeligvis DJ, men vi stakk før hun gikk på, så vet ikke om har noen såkalte skillz.Beryl, moi, Sami og Melinda.

Nå har jeg noen laaange mailer å ta meg av, så får sette igang før jeg sovner igjen.

:*

www.robina.blogg.no

Jeg fant en blogg via Dagbladet hvor man kan lese om Robin's tilstand. Det er han 24 år gamle gutten som fikk en isklump i hodet på tirsdag, og det var det veldig tungt å være vitne til. Jeg syns det var utrolig godt å lese at tilstanden hans bedrer seg! Ta en titt på bloggen hvis du også lurer på hvordan ting står til! Og jeg tror familien og kjæresten hans setter pris på gode ord.

www.robina.blogg.no

Dom kallar oss artisterYo! Nå har jeg nettopp sett "Dom kallar oss artister" med Robyn på youtube. Kult program! Elsker det nye hun driver med.. dere må sjekke det ut. Apropos musikk program, jeg syns Susanne Sundfør hadde en sinnsyk opptreden på Lydverket her om dagen, hun er så flinkis. Jeg syns "The Brothel" er så utrolig vakker, men slitsom å få på hjernen, for den er så dark at jeg blir psykisk nedbrudd når den surrer en hel dag.Og så er det digg å bruke speilrefleks kamera igjen.Babe kom hjem fra Bergen i går. Han har vært med på innspilingen av den nye videoen til Lars Vaular. Jeg har fått beskjed om å holde litt tett, men må kunne si at jeg tror denne videoen blir sinnsykt bra og sinnsyk generelt. Gleder meg til den er ute!Mats dro oss med på foppalpøben i går, og der var det foppalstemning. Jeg blir blir så redd når voksne menn reiser seg opp og hopper og skriker helt ut av det blå (jeg ser jo ikke på), jeg slår nesten ut tenna med ølen. Vi skulle hatt en paradise hotel pub isteden, whatchuthank? hahaJeg har så ambisiøst takket ja til å være konferansier på et moteshow i morgen og jeg er mer enn skeptisk til at dette kommer til å gå knirkefritt. Jeg har ALDRI gjort noe sånt før, og vet faktisk ikke hvordan jeg kommer til å reagere på det før jeg står der oppe og biter meg i tunga. Ikke har jeg forberedt noe heller.
On the bright side: Jeg er eksepsjonelt dårlig til å improvisere.

Say a prayer for me!

:*

JazzNå er jeg hjemme igjen etter en svipptur til Sandefjord. Vi dro faktisk en tur ut, men det lå en ganske gudsforlatt stemning over byen.. Vi var nok litt for positivt innstilt.
I kveld har jeg vært hos mamma og fått hjemmelagde karbonader. Og ikke minst fått tilbake speilrefleks kameraet mitt, at laaaaaast! Så nå blir det litt bedre bildekvalitet fremover. Hurray.
Testet Skype i stad for første gang også, det er jo superkos. Det kommer jeg til å bruke mye mer. Nå har klokken bikket tolv, så jeg tror jeg hopper i seng og skriver litt.

Nighty :*

Salut
Tommy er flott. Han har vært på ferie og i går hadde vi en liten velkommen hjem sammenkomst. Og Tommy hadde kjøpt med fersk kaffe og Starbucks kopper til meg og Thomas. Herlig!! :)
Beryl babe kom innom en tur før hun dro videre ned på Fisk & Vilt og rev ned stedet.I dag har jeg vært flink jente. Har laget en beat som jeg liker og i bilen på vei ned til Sandefjord i stad skrev jeg en kul topline på den. Det er faktisk første gang jeg har brent ned egne beats og lyttet til dem i bilen. Føles bra! :)

Nå er det jentekveld! Linda hilser.

:*

Sjokk

Jeg er ganske sjokkert nå. Nede på Frogner ser jeg en mann som har fått en is blokk i hodet. Det var vondt å se. Vi må få gjort flere tiltak rundt dette problemet, barn går til og fra skolen hver dag og er ikke alltid så oppmerksomme. Rasfare skilt er ikke nok.. på et tidspunkt skal man inn i en bygning, eller man glemmer seg bort. All is som kan falle ned i hodet på folk må fjernes, den er livsfarlig.

Fav's
Tenkte jeg skulle legge ut bilder av et  par favoritter her denne søndagen. Jeg fikk teste en sinnsyk leppepomade fra Smashbox som du får tak i HER. Jeg ELSKER den. Har brukt den opp rekord raskt fordi jeg måtte ha den på hele tiden. Saken er at jeg kjøpte en Eight Hour cream stick samtidig, og smashbox leppepomaden var faktisk enda bedre. Har litt lyst å teste EOS organic lipbalm i summer fruit også. Men det er så mye digge produkter på coverbrands.no at jeg kan jo sitte hele dagen.Jeg har brukt Glo' minearals sminke i flere år nå, og er avhengig. Jeg bruker foundation pudderet i fargen "Honey Dark", og elsker lipglossen "Blushing". De har også en shimmerbrikke som jeg elsker, fargen heter "Luster". Du kan bruke shimmerne som highlighter, øyenskygge, på leppene eller litt i hele ansiktet. Den er fantastisk. Jeg har jo sminkepungen full av Glo' produkter jeg bruker hele tiden, men viser dere bare et par av favorittene i dag. Og når jeg gikk inn på coverbrands i stad, så jeg at de har fått Glo' minerals også, noe som gjør ting mye enklere. Folk spør meg jo alltid hvor de kan få tak i det. Now you know. :) Hvis du vil teste det først, kan du stikke innom Hairport.. tror jeg. Tror de har Glo'.

Og så har jeg nettopp anskaffet meg en Fan brush, fordi jeg endelig har skjønt at det er ganske greit å ha. Når du legger på mørk øyenskygge kan den drysse ned under øyet ditt, så du fort kan se ut som en av kompisene til Michael Jackson i Thriller videoen. Så jeg fikk et tips av en make up artist. Hun sa jeg skulle legge et tykt lag med pudder under øyet, sminke meg ferdig og så børste alt vekk med en fan brush. Du får tak i den HER.

:*

SATI går kveld tok jeg, Beryl og Samantha en tur til Madde. Kos å ha en fri kveld med jentene og bare prate shiiit.Jeg fikset håret til Madde. Søta. :*Beryl & Madde.Dere vet jo at jeg har en trang til å stusse sveisen litt med kjøkkensaksa sene lørdagskvelder?
Det var dagens tørre.Senere på kvelden dro vi for å sjekke ut Night Hawk som er et nytt sted på Løkka. De serverer frokost døgnet rundt, noe jeg lett kan digge. Men siden de åpnet i går var de tomme for mat og litt i sjokk alle sammen, så vi ventet på drikken i 20 min før vi stakk. Prøver igjen en annen gang. :)

Nå må jeg opp og lage frokost!

:*

SassJeg har en sassy start på dagen. Har fått i oppdrag å skrive en frekk låt til en ny norsk artist, så da får jeg bare sette igang. Kan jo skrive noe sass til meg selv og, i samme omgang, det er faktisk en stund siden. Så forresten nettopp den nye videoen til Gaga (feat. Beyonce) på 730.no og den er jo nok et lite mesterverk av en video! Ta en titt! :)

Care and repairOioioi nå er jeg sliten. Snublet akkurat inn døra etter en drøy kveld. Vi koste oss masse på konserten i går, men det var SINNSYKT varmt der. Jeg følte at jeg kunne lukte alle menneskene i lokalet og det hadde jeg absolutt ikke trengt. Men det var uansett fett. :) Kult at de spilte med band også. Etter konserten kjørte vi noe så harry som en hvit limo ned til utestedet og der var det en fuktig atmosfære. Champagne for everyone sa du? Vi reparerer i dag..Good times. Linda er nesten med i gjengen.Fiddy er jo dritflink live når det gjelder det musikalske.. men han kunne kanskje gitt litt mer på scenen. Men han er en snill gutt, ryktet stemmer. Han brukte vel all tiden sin på afterpartyet til å gå rundt og sjekke at alle hadde det bra, fylle på drinkene til folk og oppføre seg pent, i motsetning til crewet hans, som skapte og brøt nye dødssynder på stedet. Jeg har ikke sett lignende, og skal ikke si mer enn A.

På vei hjem i dag mistet vi jo flyet da. Det var ikke vår feil heller denne gangen, men vi måtte allikevel betale et byttegebyr på 400kr bare sånn for morroskyld. Så kom vi oss avgårde 30 min senere en planlagt, og det er da ikke verst? Men det var litt mye knot på flyplassen der, spesielt når vi hadde 20 sec. til å rekke flyet vi mistet og på mitt mest frustrerte holdt jeg på å skalle ned metallsensoren. Jeg har roet meg ned nå. :) Er blid igjen.

By the way, jeg har vært i Bergen et par ganger og det må bli sagt: Jeg elsker bergensere. Og Bergen.

Nå blir det skrekkfilm..  Happy fredag til deg

:*

FiddyHola! Nå tar jeg og Linda en spontan tur opp til Bergen og ser 50 cent konserten, så det blir kos. Linda har aldri vært i Bergen før heller og det er jo en herlig by. Jeg får løpe videre, siden jeg allerede er i ferd med å miste flyet!

:*

The lovely bones

... ikke filmen, som jeg syns har en forunderlig tittel, men dette kjedet her, som boktavelig talt er lovely bones. Fant det på Glitter i går.. kosta en hundrings og jeg elsker det! Så da vet du det. You're welcome.

Turn off the lightsI går kveld dro Mats oss med på en aldri så liten mandagspils eller 19. Så det var kos. Og da jeg kom hjem var jeg så on top of the world at jeg tenkte jeg skulle klippe håret mitt selv, med kjøkkensaksa. Det var ikke helt vellykket, men jeg tror iallefall jeg har skjønt hva jeg tenkte. Ingen store skader er gjort heller, så takk for deeet. Det er ikke trygt å være akkurat edru nok til å håndtere en saks.Meg og babe på foppal pøb og ser på foppal med foppal folk.
Dagen derpå begynte atfor tidlig. Var oppe 08, noe som er et kakestykke for de fleste, men jeg er vant til å dra meg opp 10:30 og jobbe til langt på natt.
Stephan gjorde make-up. Han er jo en herlig mann jeg treffer på overalt, men aldri har blitt sminket av før nå. Og han kan faget sitt! Anbefales. :) Jeg fant forresten masse blonde lange hår bak på jakken hans og går så langt at jeg mistenker han er skaphetero.Jenny har hatt dårlig tid siden hun ble født, så hun kom for sent.
Klare for shoot! Må bare si at jeg syns Earth Hour har et VELIDIG bra budskap. I en time sitter du i mørket sammen med 1. milliard andre mennesker og minner deg selv på at vi MÅ ta vare på planeten vår. I'm in! (27.mars, 20:30)

Mulig jeg legger opp en video fra opptakene. Det ble overraskende nok litt knot da vi gjorde linjene hvor vi skal prate synkront.

:*

Disturbed housewifeI dag har jeg vasket som en sinnsforvirret husmor. Det var akkurat det jeg ble. Alt måtte skrubbes intenst i 3 timer, før jeg var i nærheten av å kunne slappe av med frokost. Nå kan jeg speile meg i trefjøla mi med hvilepuls.Under vaskingen oppdager jeg at det henger drapsvåpen utenfor kjøkkenvinduet mitt. Jeg kan faktisk bare strekke hånden ut og hente et om jeg skulle trenge det. :)  ÉN positiv ting med den seige overgangen til våren.Frogner under Mars-depresjonen 2010....blir det for tungt i lengden kan du slutte å se deg rundt... se opp! Der er det sommer.De siste to dagene har jeg mottatt ikke mindre enn 15 låter som trenger topline (tekst & melodi), så jeg har egentlig ikke tid til å være forstyrret husmor denne søndagen. Back to work!

Og btw.. som du kanskje la merke til har jeg gjort et helhjertet forsøk på å lage et respektabelt bloggdesign. Syns headern har en litt irriterende farge, men det får funke for now. Jeg tør påstå at det ser bedre ut enn det gjorde. :)

Happy søndag ppl

:*

HopplaWow! I kveld har jeg spilt inn en låt som Mats har skrevet.. jeg har rett og slett vært en demo vokalist på en pop låt perle som vil havne i et heldig fang en dag. Morsomt det, men vi spilte inn alt på rappen og det er en ganske krevende låt, så jeg sto hostet mellom takes en periode. Full voice uten stopp skjærer litt i strupen etterhvert...
Og så har jeg rett og slett brukt litt tid på å dagdrømme om den stasjonære iMac'en til 9000 kr. Det er virkelig ikke værst med alt minnet og plassen den har. Det er faktisk billigere enn en Macbook(!), selv om Macbooken min har mye mindre plass. Jeg vet ikke helt hvorfor det er sånn, men det vet sikkert du. Nå er det fiskepinner og litt skriving, siden Thomas har ommøblert stua for å sitte rett foran TVn i godstolen og spille Mass effect 2.

:*

Bubble girlNå har jeg, Madde og Thomas vært på Mucho Mas og spist middag. Har faktisk ikke spist der før (siste mann ut), og jeg syns det var digg. Og jeg ble relativt mett ikke minst! Det er jo ikke alltid jeg blir det når jeg spiser ute.

Jeg lever i en boble om dagen, blir nesten gal. Jeg er i den perioden hvor planlegging og låt skriving tar opp all fritiden min, kjenner at jeg skulle ønske jeg kunne ta en liten ferie fra alt.. men det har jeg ikke samvittighet til.. og det er bra, jeg har for mye å gjøre. Jeg følger en drøm som innebærer kreativt arbeid og jeg kan aldri skru helt av, fordi ting kommer til meg når som helst. Jeg jobber i hodet mitt dag og natt, og iblandt kjenner jeg trangen til å ligge hjemme på mamma's sofa uten mål og mening med livet på ubestemt tid.
 
Men følelsen av å skrive en låt jeg elsker, overgår virkelig alt annet. Så da får jeg fortsette å jobbe mot det i kveld også, og håpe at jeg kan begynne å kose meg i denne boblen igjen. :)

Wish me luck.

:*

TeaserSola erter meg. Hvis jeg lukker det ene øyet og myser med det andre ser det ut som det er 30 grader og sommer ute.
Men det hjelper på humøret, så jeg har hatt en fantastisk dag i dag uten at jeg egentlig har hatt det.Forvirret dame med en frossen sommerfølelse.Og jeg er ikke lett-forvirret... hadde folk gått i shorts hadde du også vært solgt.
Og jeg har allerede gjort alt som skal gjøres idag. Var tidlig oppe, og da blir jeg jo tidlig ferdig. Jeg rakk tilogmed å trene før sola gikk ned og nå er resten av kvelden freeeeee.

:*

SoldierDet var en smertefull start på dagen for min del. Jeg har vært hos Filoh på Vicky's Tropicana og frisket opp sveisen min. Så nå er flettene fine og umenneskelig stramme igjen, og jeg er fornøyd. :)In paaaain. Sykt hvordan vi damer blir soldater med en gang det er skjønnhet vi lider for.Nå skal jeg bare holde ut et par dager med hodepine og lite søvn, og så er det back to normal igjen, hæ? :)

Nå må jeg hoppe tilbake foran synthen min. Jeg er på en piano låt bølge om dagen, bruker nesten bare piano og synger på det, og det er supert som grunnlag før det reproduseres. Og det går så fort og greit! Jeg blir visst veldig inspirert til å skrive på helt enkle piano riff. Har skrevet to-tre perler på rappen og jeg kommer til å melke denne potensielle streaken for det den er verdt.

Off I go!

:*