hits

februar 2014

Nye heler

Det går mot sommer, så jeg trenger nye klakker, og da tar jeg turen innom Sapatos i bogstadveien. I det siste har vi lett etter sko til MGP antrekket og jeg merker at jeg er litt unorsk i stilen når det kommer til heler. Sapatos har den varmblodige touchen, så derfor har jeg vært fan i årevis. Nå blir det mye presse fremover, + en deilig ferie i Miami fra 22. mars, så jeg fikk plukke med meg noen nye perler. Tusen takk <3

Disse lave hverdags skoene skippet jeg denne gangen, men fy så fete! Og du går bokstavelig talt på en pute. <3

Jeg har en del Dumond clucher og vesker fra Sapatos hjemme i skapet også.

Disse måtte jeg ha i begge farger. De er så utrolig stødige, og man kjenner at man har kvailtetssko på foten.

You like? Da kan du titte innom www.sapatos.no, og like facebook siden deres. ;)

Nå skal jeg hive nesen ned i bøkene på BI biblioteket, ha en fin fredag. <3

Stemmen testes...

Ok.. da har stemmen blitt satt på prøve i dag, og jeg må faktisk si at det gikk greit. Jeg bærer litt preg av streptokokkene og av at jeg ikke har sunget i bryst på flere uker, men jeg er definitivt roligere til sinns. Det er så ekkelt å være så avhengig av at alt sitter søndag neste uke, og så har kroppen jobbet så imot meg i det siste. Men det er bare å holde seg i ro, sove masse og øve seg forsiktig opp igjen.

Jeg hadde med meg flaske og blåserør. Perfekt for meg som ikke er så fan av oppvarmningsøvelser. Godt tips til alle som synger.

De neste dagene skal jeg synge litt skalaer i bryst, og de skal være ganske lave. Jeg skal heller ikke øve mer en 10-15 min og jeg skal synge "Sole Survivor" i lavere toneleier enn originalen for å spare stemmen. Tidlig neste uke går prøvene igang for fullt, så denne oppkjøringen må være så smooth som mulig!

Norsk design i Melodi Grand Prix

I dag har jeg vært hos TSH på kjole fitting. Den blir sååå fin! Tina (TSH) er utrolig flink, og jeg er stolt bærer av norsk design under MGP!


Som dere sikkert skjønner, må jeg holde kortene litt tett til brystet og ikke avsløre noe særlig enda. ;)

TSH butikken på Froger er litt av en godisbutikk. Og et mekka for en vordende brud.

Vi har også handlet sko til MGP antrekket i dag... deilig å kalle dette "jobb"

Jeg kan røpe at vi fant skoene i en butikk på Eger og at det er de vakreste skoene jeg noengang har hatt på foten.

Bortskjemt som jeg er, har jeg søren tute meg fått nye solbriller i dag også. Har du sett så fete? Jeg er forelsket. Quay (uttales "ki"), er visst den heteste poteten om dagen, jeg har selv sett Beyonce sprade rundt med dem, så det er veldig morsomt å eie et par egne. Takk Kate. <3


På vei hjemover løp jeg på Ilebek, som spiller i samme delfinale som meg med det nydelige bidraget "Who needs the universe". Han hadde akkurat landet på norsk jord, så vi tok en kaffe og snakket litt om nervene som begynner å sette inn. Vi skal faktisk på scenen allerede søndag neste uke... jeg blir svimmel.Nå skal jeg fokusere på litt skolearbeid. Det kan jo ikke gå helt i glemmeboksen selv om MGP sirkuset er igang. 

Og så må jeg begynne å synge litt forsiktig i dag... skal til NRK og se hvordan ståa er med stemmen min i morgen. :O

 

Intervju hos escnorgeTidligere i dag gjorde jeg et intervju med escnorge. Det kan du lese HER, samt høre hele låten "Sole Survivor".

Det var noen utrolig hyggelige kommentarer der også, det varmer så jeg holder på å sprekke her jeg sitter. <3 

Bedringens vei?

Wow, dette har tatt sin tid. Nå må jeg virkelig bli frisk her... det er ikke mange dager til de første prøvene og jeg har fortsatt ikke stemme til å øve. :/

Er gjennom 10 dager med penicillin, så nå er det bare apotek godis som kan helbrede meg.

On the bright side.. dette lyset her er digg å våkne til. Jeg er vær (og vinter) - syk, men dette gir meg en vårfølelse. Da blir alt litt lettere til sinns også. 

I dag har jeg og Madde tatt en kaffe på Angst Bar (vårt andre hjem). 

 Madde og mr. Angst himself, Misgina.

Free sweets <3

Er det rart jeg kan sitte her i timesvis?

Henrik kom innom for å kjenne på håret til Madde.

Shit.. dette er ikke nødvendigvis sunt, men jeg titter litt på debattforumet til nrk. Klarer ikke å dy meg... er jo så nysjerrig på hva folk syns om bidragene våre. Men plutselig dukker det opp kjipe kommentarer og så glemmer man de positive. Men det er et par som virkelig har tro på Sole Survivor, takk - det er utrolig hyggelig. <3

Nå skal jeg feire min kjære venn Chris som "flytter" til vest Afrika for å jobbe. Blir mye pendling på han, så jeg skal benytte sjansen til å reise ned i løpet av året. :)

instagram.com/elisabethcarew

Nu kjör vi!

Racet er i gang! Woohoo! For en dag jeg hadde i går. Utrolig morsomt. Nå har jeg endelig fått høre alle de andre bidragene også, og jeg må si jeg er veldig imponert! Jeg syns nivået er superhøyt (uansett hva diverse norske medier mener om det ;) ), og nå kjenner jeg på alvoret her. Men det er så gøy.

I forigårs var jeg litt sosial for første gang på 10 dager. Endelig ferdig med penicillin kuren og er på bedringens vei.I går var jeg, Martine Marbel og Mo hos Christine Dancke på P3, og spilte opp de ferske singlene våre. Mo gjorde en nydelig cover av "In Your Arms" av Nico&Vinz og, jeg og Martine covret "Beloved" av Say Lou Lou. Stemmen min var ikke helt på plass enda, men tror det gikk greit. :)

Christine på P3 skal følge MGP artistene ganske tett i år, så følg med der! Det blir masse intervjuer og covere under Grand Prix uken (7-15 mars)! 

OG SIST, MEN ALLER VIKTIGST: Jeg trenger all støtte jeg kan få, så hvis du liker "Sole Survivor" kan du kjøpe den HER! 

Sole Survivor

I morgen... om 11 timer i skrivende stund, slippes alle grand prix låtene. Mitt bidrag heter "Sole Survivor" og jeg er sååååå spent på hva dere syns! :)

I morgen skal jeg og Martine Marbel til Christine på P3 og covre en låt sammen live, samt spille opp bidragene våre.

Nå er det straks igang... jeg er spent. :)

Tar det nå, jeg.

Nesten etter klokka dukker streptokokkene opp til verst tenkelige tid. Eller vent, det hadde vært verre om de kom 9. mars, da jeg skal stå på MGP scenen. Så ja, jeg tar det heller nå enn senere. :)

Det ble en liten strek i forberedelses regninga, men sånt skjer. Jeg kan iallefall ligge rett ut med god samvittighet, ikke dårlig det heller.

Men før jeg ble sengeliggende, fikk jeg blant annet gå under visningen til fantastiske Fam Irvoll <3. Utrolig gøy.My betch, Tinashe gikk også.
På onsdag var jeg på shoot for magasinet Stella. De gjør en sak med et knippe norske damer om skjønnhet. Sjekk den ut i neste nummer. :)I går var jeg på muskelklinikken og fikk min første (!) massasje. Det var helt fantastisk. Men jeg er så utrolig stiv at jeg må tilbake dit innen en uke eller to. Eduardo har magiske hender og lovte å løse opp resten av knutene mine neste runde. 

Digge lokaler. Tar 15 min badstu i forkant neste gang, så får jeg enda mer ut av massasjen, da musklene er varme.

På onsdag slippes Melodi Grand Prix bidragene for salg! Jeg er så utrolig spent på hva dere syns. :) Og på mandag poster jeg coveret til singelen. :)

Nå ligger jeg hjemme på sofaen til Mams, og tror jeg holder meg her denne lørdags kvelden. Krysser fingrene for at formen er bedre iløpet av morgendagen... har så mye forberedelser + skolearbeid hengende over meg.

God helg. :*