hits

februar 2012

anbefales!

Den lille rare butikken på Arkaden som man ikke skjønner bæret av, men som har så mye rart og fint til 10 kr. Kjempekos. Masse goteri óg! 

Camilla Rognehaug på velvære klinikken i Lillestrøm, som gjorde neglene mine så kule at jeg ble høy på pæra.

Grandis med ekstra ost og vossafår. Ikke spør, bare gjør, ikke tenk, bare spis og takk meg hvis vi ses.

Carmex!!!!!! "Wheeeeere have you been...?" Du var alt jeg noengang trengte. Eight hour cream (200kr) - Carmex (40kr), 0-1.

Ta deg 5 og klarer sinnet. Poetisk pause. Dette var min. Woooosaaaaaa.

Har vist frem brille-nese-bart ringene mine før, men Gina Tricot, you're on fire med de derre ringene deres om dagen. Jeg må check'e meg selv hver gang jeg er innom så jeg ikke ender opp med å vasse i dem her hjemme.

 

dem dagan

Goood aften! Nå traff jeg akkurat sofaen og tenkte jeg skulle smelle avgårde en oppdatering. Jeg har klart å komme meg avgårde på 3 eventer denne helgen, noe som er helt utrolig i disse dager. Fredag var det Moods of Norway:Så var jeg i spektrum og heiet på Tooji på lørdag. Ble så glad da han vant at jeg sprengte et blodkar i det ene øyet. (Og du tror jeg kødder)

Hadde på meg super fet kjole fra Vatle <3 <3 <3 Legg også merke til de kule spisse hekse neglene mine!! Camilla på velværeklinikken i Lillestrøm har skills. :)

Mens jeg og Iren var MGP entusiaster hadde Chris ++ surprise farvel fest for Hamdan som reiser til Australia for å få en master på skryte lista. </3 Skulle vært der, men vi møttes på OFW closing party noen timer senere og kastet galskap over Stratos. Bra kveld. 

Ellers går det i samme travle tralten på teatret. Jeg ligger så etter på alt skolearbeid at jeg skal ikke skrive noe mer om det for da begynner jeg å grine. Men du ser jeg prøver iallefall. Skolebøkene er like viktig som manuset i pausene.

Guttebarna leker med rekvisittene.

Vi har fått tilbake Atle litt disse dagene, og det er godt. Har lært så altfor mye de siste ukene, og vi hadde behov for en liten opprydding i koringene.Så tegnet jeg et øye i manuset og tok et bilde av det... og SÅ oppdaget jeg at det stod "gjerne skulle sett" øverst i bildet og tenkte bare, mother of God!!! :O :O %O

Jeg har fått sett litt herlige mennesker oppi alt kaoset da. Det er det eneste som holder motet oppe om dagen. Herregud som jeg sutrer. Sorry.

Nå skal jeg angripe klesskapet og se om jeg finner noe å ha på meg til VIXEN BLOG AWARDS I MORGEN!!!! HVOR JEG ER NOMINERT!!! OG DET ER HYGGELIG!!! Det blir bra.

:*

 

 

Finalist? Hæ?? :)

Joda. Helt utrolig, men bloggen min er blant finalenominasjonene til årets kjendisblogg, hos vixenmagazine.no. DET syns jeg var stas! Tusen takk til alle som har stemt. <3 Håper dere har lyst til å stemme på meg igjen nå som jeg er i finalen, det er mulig å stemme HER de neste 7 dagene! :)

bilde lånt fra søteste liliagjerstad.com

Apropos blogging. Lurer på hvor mange ganger jeg skal unnskylde det hysteriske livet jeg har om dagen, men det er rett og slett ingen annen grunn til at jeg ikke har fått blogget så mye i det siste. Det er skole og musikal på planen 21 timer i døgnet. Her er jeg i statistikk forelesning med briller, nese og bart fra Gina Tricot.

Jeg har faktisk gått på eggeveggen nå, for første gang i mitt liv. Blir svimmel av å tenke på egg, så har fått en ny guilty pleasure. Pistasjenøtter. De kan være litt vanskelige å åpne (akkurat som egg), men jeg er forelsket og må ha dem hver dag. 

Her jobber vi med "Fin frokost" på teatret. Jeg tror alle går litt i svime uten å skjønne hva som skjer. Tempoet er så høyt og ekstremt mye info blir presset inn i de enkle sinnene våre konstant. Men det går fremover, og jeg tror forestillingen blir veldig bra! :)

Gjett hva jeg skal. Hoho! Jeg skal lese finansstyring. Skulle gjøre noen oppgaver i går kveld, og innså på nytt at jeg ikke kan noenting. Panikk angsten tar tak igjen. 

Ha en herlig lillelørdag. :*