hits

februar 2011

Tre striper

Tuddelu! Nå har jeg nettopp dratt meg opp av sofaen etter en lang dag. Ikke lurt å sovne her kl 20, da blir det fort et angstanfall når jeg ligger lys våken i nattemørket senere. Opp og stå! Har lett litt igjennom gamle beats og kommet over en vakker en som jeg helt hadde glemt bort og jeg sliter med melodier her. Det er som regel melodiene som kommer lett og teksten jeg må jobbe inn i den, men denne gangen er det omvendt gitt. Får se hva det blir av dette.

I går var vi hos mamma og fikk hjemmelagede karbonader... de må jeg sette igang å få lært meg å lage.

Litt sen bursdagfeiring for Thomasen. Apropos bursdag, mamma har bursdag snart og ønsker jeg noen vok skåler hun har sett på tilbud. Syns det var litt stusslig jeg. Har dere noen tips? Hva ønsker mammaer seg om dagen (sånn bortsett fra snille barn)?

Pus er 14 år gammel, men fortsatt veldig kjekk.

I stad fikk jeg Adidas skoene mine! Åhh, glede! Nå må den snøen bare bort, så skal jeg flytte inn i dem. Kjempedigge og kjempefine. *hjerteJeg har også anskaffet meg en Adidas jakke som kom i stad og den er så feeeeeet! Det er en herrejakke som veier 20 kg (full av nagler) og passer perfekt til spillejobber ute nå tidlig på våren. Dere skal selvfølgelig få se bilde av skjønnheten, legger det opp i morgen.

:*

City light's

Helt siden jeg var liten har det blomstret opp magiske følelser i magen min ved synet eller bare ved tanken på glitrende by lys. Jeg husker det helt tilnake til 3 års alderen. Og i dag drømmer jeg om å reise til en storby, kanskje på en låtskriver tur (iallefall noe musikkjobb relatert), og sette meg ved et vindu med glitrende utsikt og sitte der helt alene og skrive hele natten.


Det er noe jeg elsker ved den følelsen av å være så liten i en stor verden og at man midt oppi dette følger en altfor stor og håpløs drøm.

Jeg trenger å reise litt mer.

zhoot

I går hadde jeg en fotoshoot. Jeg er som regel ikke vanskelig å be når jeg får bli stylet, sminket og får jobbe med en flink fotograf.

Amar gjorde sminken og styling. Elsker å jobbe med han, det blir alltid så bra.


Harlem gjorde håret mitt purty!Suzanne og Thea spiser frokost. Dette studioet var utrolig koselig. Det var jo egentlig en liten karismatisk leilighet.

Blid, men trøtt. Vi var faktisk ganske raske. Jeg har vært på 12 timer shoots før.. dette tok typ 4-5, og så var resten av dagen fri. :)Jeg elsker å bruke skjerf på hodet (som dere sikkert har sett). Så Amar tok det til neste nivå og surret en fotsid kjole rundt hodet mitt. Jeg syns det ble dritkult! Skal absolutt gjøres igjen.


 

Moods

På torsdag var det Moods of Norway visning på universitetsplassen under VM utdelingen! Utrolig morsomt show og en veldig bra kveld.

Moi (i skibukse),Thea, Brita og Linda

Linda syntes politi-campingbilen var spektakulær.

Amar baby bluein'Check out the pants! Stylet av min kjære Beryl og jeg eeeeelsker de buksene her.

Alexis Jordan gjorde 2 låter... jeg liker låta "Happiness" veldig godt, men kan ikke si at det var det hun utstrålte på scenen. Hilste såvidt på Whitney Port som også hadde tatt turen overseas for å se kjæresten på runwayen.

Herlige Monica, kul fra topp til tå.

Masse kjentfolk, altfor lite tid. Sånn føler man det vel stort sett på sånne store tilstelninger. Jeg hadde også fotoshoot i går (dagen etter), så det var tøft å komme seg opp og avgårde. Bilder fra shooten kommer etterpå.

videoblogg

Jeg skal ikke ta æren for å ha gjort noe annet enn å poste denne, for det er nemlig Dan's verk. Vi er virkelig to nørder ser jeg. Dette er fra leppestift dramaet tidligere i dag. :)

Natta :*

slem jente

I've been baaad! I dag har jeg vært på Voice radio og besøkt Dan. Det var en morsom time. :) Og siden han på bloggen sin nærmest har tryglet om å FÅ den blå leppestiften jeg har på det nye singlecoveret mitt, tenkte jeg at han iallefall skulle få teste den.

Min nye baby på dagens playliste.

Her er han i sminkestolen. Han var pent nødt da jeg under sendingen lovte lytterne bilder på både min og hans blogg.


Blue steel. (trommerull)

Så? Whatchuthank?


Veldig bra! Og leppestiften matcher både øynene og skjorta hans.

Nå låser jeg meg inn i hjemmestudioet og gjør demo vokal på en låt jeg skrev i natt. Den er faktisk ganske søt... håper den blir bra!

 

Ciao:*

halvveis

I dag har jeg fått gjort ca halvparten av de tingene jeg skulle ha gjort, så jeg er ganske fornøyd. Jeg lurer på hvordan livet hadde vært hvis vi hadde 24 våkne timer hvert døgn. Da hadde jeg kanskje vært over halvveis i rute.

I morgen skal jeg på Voice radio og snakke med den alltid blide Dan i en times tid (15-16 trooor jeg), og det tør jeg tippe blir ganske klems med z. Og så spiller vi selvfølgelig min nye single "You'll never love me", for dere som ikke har hørt den. :)  (itunes)

På torsdag er det Moods of Norway visning (den største de har hatt hittil) og feiring etterpå. Programmet så fantastisk bra ut, gleder meg... gutta vet hvordan man lager show.

Woop!

Det kom og det gikk. Siste by:Larm kveld var helt fantastisk. Hadde det så gøy at jeg mistet min relativt nye mobil. Jeg hata den uansett. Jeg vil ha iphone 4!!!!!! Vi får se hva lommeboken sier, jeg går iallefall tilbake til sony ericsson fra 2004 as we speak. Uansett, tilbake til Nokia teltet. Masse herlige kjentfolk og fete konserter (grattis Envy og Dreamon blant andre).

Bildet under er tatt av Erik Five Gunnerud for 730.no, hvor du kan se masse bilder fra by:Larm

By:Larm

Nå klør jeg litt i fingerene. Thomas har sendt meg en heeeerlig beat. Og jeg vet det er fy fy å begynne å jobbe når det nærmer seg natta, for da klarer jeg aldri å stoppe, men jeg må gjøre noen få ideer.

Tenkte forresten også at jeg skulle begynne å videoblogge litt... kanskje fra studio, når jeg spiller inn, skriver eller produserer? I dunno... dere må gjerne komme med tips, hvis det er noe dere har lyst å se. :)

Også må dere sjekke ut den nye singelen min "You'll never love me" som er ute på HER på itunes og i andre nettbutikker. Jeg er jo så spent på om dere liker den! :)

by:larm

Jeg føler at jeg har stått opp på rett bein i dag. Yes. De siste to ukene har vært verre en julebord sesongen så jeg kastet egentlig inn håndkleet i går, men det blir en tur ned i Nokia teltet i kveld allikevel. Det er jo så mye jeg vil se og dette magiske overskuddet må få utløp.Hadde veldig lyst til å se Margaret Berger i går, men kom meg ikke avgårde. Hun gjør også elektro pop og jeg var veldig spent på det nye materialet hennes. Syns hun er veldig flink. Men kanskje det dukker opp noen youtube videoer etterhvert..Da bærer det snart avgårde, ha en fin kveld ppl! :*

OFW

Det er moteuke as you all know. Og jeg har såvidt sett litt. Deilig å dresse seg opp, gå ut og se et moteshow eller 5 og være i selskap med så mye herlige mennesker. Her er jeg på åpningsfesten på tirsdag.

Levende kunst. Pretty.

Afterparty var på Vu. God stemning. Hilste på Shontelle som var eksepsjonelt varm og hyggelig.

Fam visning, Fam visning. ÅHHH, det var så gøy! :) Gleder meg til neste allerede!

Lady Gaga hadde pause innslaget. Hun er høyere i virkeligheten.

Og så plutselig bare... shit. Hva gjør JEG der oppe, åssen gjorde jeg det?? This is freaky!! Men det var selvfølgelig Sandra King. Til mitt forsvar var det ikke bare jeg som misforstod et øyeblikk,- hun er min offisielle dobbeltgjenger skjønner du.

Samsaya gjorde en kjempefin by:larm konsert med nye herlige låter. Har lyst å høre dem igjen. :)Afterparty på Stratos. Godt selskap! :)

KlemZ med stor Z å se Sichelle igjen! :* Altfor sjeldent.

OMG! The "turn me on/off" button!


Lars Ole og Nico

Også fant jeg twin sista!!! Ser du dobbelt? Vi ligner litt da, vi gjør det. Både mamma og Thomas har sett bilder av Sandra og trodd at det var meg. Kidden hennes trodde hun var med på beat for beat!!! #madness Btw, sjekk ut den hysterisk morsomme bloggen hennes på sandraking.blogg.no #madnessx2

Nå er det bursdags middag! Jeg er sen! Skal være på brygga om 15 min, kanskje jeg skal hoppe i dusjen snart.

Ny single i morgen!!!

Yesss yesss and yesss! Tenkte jeg skulle nevne at slipper ny single i morgen! Den heter "You'll Never Love Me" og jeg håper dere liker den!

Og Thomas har bursdag i dag! Hurraaaa!!!! Gratulerer med dagen baby!

 

Biografi

Elisabeth Carew debuterte som artist våren 2008, da hun slapp sin første single "Destructive". Den gikk rett inn på VG lista og hadde høy radio rotasjon. Hun hadde en av sine aller første opptredener foran 80 000 på rådhusplassen, og deltok på VG-lista turnéen samme sommer.

 

Elisabeth har blitt et kjært tilskudd i den norske kulturverdenen, for ved siden av å være plateartist var hun i 2010 med i musikalen "Buddy Holly" og "Postkort fra Lillebjørn" i 2012.

 

Sommeren 2012 slapp hun sin seneste single "The Feeling" og sommerhiten "Feelgood" sammen med A-lee, som solgte trippel platina vinteren 2013. Elisabeth jobber også som låtskriver og i tillegg til å ha skrevet for norske pop artister, deltar hun i prosjekter i Skandinavisk, Engelsk og Amerikans pop industri.

Kiss Kiss

Den mest romantiske dagen i året er her. Jeg har aldri vært flink til å gjøre noe særlig greie ut av det, men jeg skal sørge for at det lukter godt fra kjøkkenet om ikke annet. Jeg har fått gave da. :) Spill selvfølgelig, det er barnespill jeg stort sett ønsker meg. Beste avbalansering. :) I dag fikk jeg Little big planet. Er det kult? Har ikke skjønt helt hvordan det fungerer, men gleder meg til å teste det ut!


Hatt laget av fantastiske Åse Strand. EEEELSK! Den skal brukes masse på scenen fremover.

På... eh..var det fredag det var Shontelle konsert? Uansett, tok turen innom og sjekket det ut. Winta varmet opp og gjorde en kjempebra jobb, hun er en veldig god live vokalist altså. Og det samme gjelder egentlig Shon. Hun hadde ikke band eller dansere, men hun har ganske store låter, så jeg savnet kanskje det. Men jenta gjorde en veldig bra jobb alene oppå scenen her. Får håpe suksessen varer slik at hun kan komme tilbake med en stor produskjon! :)Vakre Beryl babe var med! :*

Lørdag kom jeg og Lena oss avgårde til Spektrum, hvor vi med stooooooooooor glede kunne se Stella ta en så fortjent seier at hjertene våre knuste. Åh, det var godt å se!!!! :) Nå skal ikke jeg være en gjøk, men jeg må ærlig innrømme at jeg tror hun kan hente hjem hele Eurovision seieren.

På vei til MGP festen stakk vi innom Vinny's kebab hvor det hang et bilde som tok oppmerksomheten min.

Tilbake til Valentines kvelden. Nå er det bare kiss kiss kiss kiss!!!!

:*

Rosa post

I dag er jeg rosablogger! Woooh! Har fikset neglene da vettu. Og det fortjener faktisk et blogginnlegg, for de er så fantastiske. Eller rettere sagt, Camilla på Velværeklinikken i Lillestrøm er fantastisk. Har vært hos henne en gang før og kan med hånden på hjertet si at hun er den beste jeg har vært hos. På 1 time legger hun negler som ser bedre ut enn jeg forestilte meg. Takk takk takk!Der sitter søte frøkna og gjør magien sin.

Hun gjør jo alt mulig, men jeg elsker denne looken, som ser så naturlig ut. De fleste som er der vil kanskje ha den vanlige ganske hvite tippen, men Camilla mestrer også den naturlige versjonen som du ser under. Det er bare å ringe henne på 97766634 og si at du vil ha de jeg har. Hun har også noen bilder oppe på den nyopprettede bloggen sin: velvaereklinikken.blogg.no så kanskje du ser noe annet som faller i smak der! De gjør mye mer enn bare negler der, blandt annet restylane og spraytan.Dette var en fin start på dagen

Men nå skal jeg vaske leiligheten.

Og så er det kamp i kveld! Da skal det skrikes i stua her. :*

Litt trøtt og litt dust i hue

Halla. I dag har jeg vært såvidt innom studio og jobbet litt med coverdesignet til singelen som er på vei ut. Ikke lett altså. Jeg har jo enda ikke fått ordnet meg en logo jeg er fornøyd med og det er ikke alltid like kult med de standard photoshop fontene, men jeg tror det blir helt ok. Bildet på itunes er jo så lite uansett så vi får ordne logo til neste runde.

Og jeg har kost meg masse i den digge Johnny Leave Home genseren min. :) mmmm.. takk Lilia.


Madde har vært og farget håret sitt hos Ulla (the champion) på Cosmo Beauty og jeg syns det ble så fint! :)
Odda hadde også behov for en jentekveld, så han ble med oss videre på Fisk&Vilt.

Så en oppskrift på vgnett her om dagen. Ikke dritsunt, men jeg er ikke kjent for å være den sunneste. Kok spagetti, hell av vannet, hell over eggerøre og rør rundt. Stek flesk og smell det oppå, med fersk parmesan dryss på topp. Ikke gæærnt.

Jeg kan ikke unngå nevne at Bitte har testet noen nye løpesko. De skal visst være fantastiske for støttemusklaturen, men jeg mistenker at bakmennene bare spiller pranks på løpeentusiaster. Jeg mener..... seriøst.I går var vi hos mamma og spiste god middag. Jeg vet at jeg er vinterbleik, men jeg tror det har gått litt over stokk og stein nå. Det er faktisk 3 år siden jeg har sett solen utenfor Norge og jeg begynner å få en ganske usexy grå/grønn tone. Gi meg en ferie, somebody. Anybody.

Mammas eplekake var en treat som alltid. John er ikke akkurat på sitt bruneste om dagen han heller da. Selv ikke ved siden av Thomas. (tror jeg skal skylde litt på blitz... blir litt redd hver gang jeg ser på bildene over her.)

Lulu var med i reiseburet og spiste en drue til dessert. Jeg prøver å gjøre rottene vant til å være med overalt, så jeg snart kan kjøre en skikkelig 80-talls greie hvor jeg har med en på skulderen på jobb osv. Kanskje jeg begynner å synge metal óg, hvem vet.

Nå sitter jeg og dingler her. Er så trøtt. Fatter ikke at jeg klarte å kløne frem et blogginnlegg en gang. Saken er at jeg er så mørkredd og i natt våknet jeg og klarte ikke å sovne igjen. Da får jeg helt hetta til slutt. Lå våken i 1 time før jeg måtte se 3 Seinfeld episoder og litt Jersey Shore for å duppe av igjen. Nå vurderer jeg å finne senga. Men først, litt "Plants vs. Zombies" på ipad.

Natta. :*

hipsta

Gårsdagen var kos. Jeg og Thomas tok en tur innom Nodee, der David, Thea, Tone og Craig hadde hatt en helaften. Elsker stemningen der. Glemte kamera så jeg lånte hipstamatic linsen på iphonen til Thomas. Skulle ønske den ikke var så "oppbrukt" for jeg syns (som alle andre) at bildene blir så karismatiske.

Etterpå dro vi en tur på Lorry, og der var det flere herlige kjentfolk. Ida Maria laget denne blomsten som jeg fikk. She's pretty damn skilled.I dag har jeg ENDELIG fått bildene som skal brukes fremover. Singlecoveret er straks klart og bildene til de andre coverne er iallefall trygt på minnepinnen min. Takk til fantastiske Per, som tar de beste bildene uten å engang anstrenge seg.

Og han er veldig stolt av skjermspareren sin. "Ser du ikke at det er MIN hånd?" sier'n. "Jo, jeg ser det Per. Du er kulest."

Nå er det natta, jeg er slapp..

Peace :*