hits

februar 2010

MjauJeg har hatt en skikkelig seig søndag i dag. Har jobbet i mange timer og ikke klart å komme opp med noe som har noe for seg. Lagde en decent beat her om dagen, men den er jo umulig å skrive på. Sikkert fordi jeg har sittet og knotet med den i flere timer, så jeg har sugt ut all umiddelbar inspirasjon... og frustrasjonen gjør bare at jeg ikke klarer å gi meg på det, så jeg kommer nok til å sitte her ut i de sene nattetimer og knote. Har drukket en kopp kaffe, så jeg får jo ikke sove på 18 timer uansett.

On the bright side: Harddisken på min lille fjollete macbook er nesten full, så Logic kræsjer hvert 5 min. mens jeg jobber.

Så det var dagens søndags cheer. :)

:*

Smile though your head is achingI går hadde jeg det så gøy at jeg har det forferdelig i dag. You've been there. Det eneste som betyr noe nå, er at jeg kan ta en ettermiddags lur om et par timer. Her er noen blink fra kvelden :)Madde poser uten mål og mening.Herr Name og Thomas. Se på den fine barten til høyre. :)Kos. Liker neglelakken til Madde.Fin i farta under discolys.Judy og Sara flekker tenner til deg.Lars pon di stage.


That's it! ;*

Varg VaularHola little monsters this is lady gaga, rah rah rah ah ah ah roma mah oh la la la.Osv. Nå drar vi straks ned til Lars Vaular's release party på Livingroom. Stemningen var av kroken under by:Larm så jeg regner med at det holder standaren i dag også. Gi meg noe synth bass.

Skal hilse fra Madde.

;*

The CardiganHere it is. Her er gutte cardiganen fra Nike. Er den ikke herlig? Den er grålilla og materialet er så digg. Denne er i L, (jeg er 1.71) og jeg syns det funker fint. Bare kult at den er litt baggy og lang på armene.Det eneste jeg gjorde var å lage noen folder på skuldrene og tre en tråd igjennom, da ble det pluselig en jente cardigan med en gang. :) I love this piece.Skulder. Jeg føler meg overmenneskelig når jeg faktisk klarer å gjøre noe fornuftig med nål og tråd. Jeg burde lære meg å bruke symaskin.. da hadde hele kles verden min forandret seg. Det noteres bak øret.

NikeI dag har jeg og Thomas vært hos Nike og plukket litt digge trenings klær og hverdags klær. De har så sinnsykt mye fint, jeg gikk nuts der inne.
Thomas fikk med seg et par sko. Ja, dette er faktisk et "par". Jeg syns de var dritkule. Hvis man får resten av antrekket til å stemme med en turkis og en brun sko har man utrettet mye. Jeg liker det.Nike T-skjorter får det til å føles som om man går med luft på kroppen. Og så har de refleks bling! Why not?Da er jeg så fornøyd at jeg tar the "I'm ready for a goddamn workout" pose, hiver i meg en kebab og hopper naturligvis i seng.

Natta :*

practise might make perfect
Heyo! Nå har jeg nettopp vært på trening og hopper straks i dusjen. Stakkars Thomas, denne uken skulle jeg og han jobbe intenst med nye ideer, men så får han en ny deadline og så kræsjer mac'en. Jojo, selvfølgelig. Det betyr også at jeg må gjøre som i går, jobbe i hjemmestudioet og produsere selv. Jeg er glad du ikke hører det. Men i går gjorde jeg 5 beats og den ene var ikke helt på trynet. Det er fremskritt! :) Practise might make perfect.

I tillegg må jeg få levert all albumcover info, altså krediteringer, tekster, takk, og bildene som skal brukes. Jeg får vel ordne det før jeg setter meg foran mac'en og loker meg bort i Logic.

peace :*

Holla
I dag har vi lekt oss litt med reggea og drum &bass i studio. Ikke sammen vel og merke. Men kult å prøve nye ting. Vi skal prøve å bare gjøre masse i ideer de neste 3 dagene og så er det sikkert noe vi kan bygge videre på til slutt.
Nå kjenner jeg at jeg er sliten i hodet av alle ideene som har flydd ut i hytt og pine, så nå skal slappe av med fish & chips foran tvn resten av kvelden, så jeg er klar igjen til i morgen. :)

:*

by:Larm has come and goneDa var sirkuset over og gårsdagen var fantastisk!! Vi hadde det så fett på scenen og Thomas killed it! Det var digg.
Etterpå stakk i bort og så Lars Vaular i teltet, og det tok heeeelt av! Det er ikke ofte jeg har sett en norsk artist ha en sånn effekt på publikum! De hoppet så jeg trodde gulvet skulle knekke til "Gi meg noe bass" og "Rett opp og ned", og Thomas syns det var sinnsykt å se crowden ta så hard av til noe han har produsert. For en kveld dette var.Thomas gransker Sentrum Scene før lydsjekk.Thomas og Lasse i beste pose.Lasse bruker høytalere på fingeren isteden for neglelakk.Markus og Caroline i teltet.Svein fikk prøve årets lue.Jeg er så glad for at det gikk så bra for Thomas i går.. det ble jo SÅ mye fjas på torsdag, men det er water under the bridge når han kommer tilbake så sterkt! Han gjorde en dritbra jobb på torsdag også, men i går kunne han bare kose seg og gjøre sin greie.

;*

DerpåGood day! Jeg er opplagt i dag.. første gang jeg har hatt det så greit etter en Mood's kveld. :)Med dette fjase reserve kameraet mitt blir jo bildene patetisk dårlige. Jeg tok 50 bilder av cat walken og dette var det beste.. da skjønner du.Mr. Faiz & MoiJenny & moi. Sjekk øredobbene mine, de er også fra Sarfraz.Jeg var pent nødt til å dokumentere de rosa moon-bootsene til Glam! Wow...

Good show, som alltid.. jeg koste meg. Orket ikke afterparty, så dro hjemmom en snartur og ned på no 15. Jeg var i seng til skikkelig tid for once.

:*
Mood's
Klar for Mood's of Norway visningen! Nesten iallefall.. Amar og Jenny er her any minute og da får jeg på meg antrekket. Jeg tør ikke passe på en jakke til en pris jeg ikke skal ytre her, men det blir stas å låne den i kveld! :)
Håper showet blir like spektakulært som alltid! Jeg dropper nok afterparty og tar en tidlig kveld i dag, men skal storkose meg under visningen.

:*Avklimatisering.

Da var en av to by:Larm gig'er over! Nå er det rett og slett avklimatisering! Jeg syns Thomas gjorde en fantastisk jobb selv om strengene til de to gitaristene røk og det var litt lydproblemer. Folk fikk uansett høre fantastisk musikk og det er det viktigste. :) Nå blir det straks junk food og en god natts søvn.Rigging. Det tok jo sin tid, men Thomas hold fokus og styrte skuta. Jeg er så stolt. :)Glemte å få tatt så mye bilder under kaoset, men når man treffer på en annen blogger husker man å dra opp kameraet selv. ;)
Takk til alle som stilte opp og støttet, det betydde masse for gutten (og meg og selvfølgelig), godt å høre at dere koste dere! Vi gleder oss til lørdag. Da håper jeg på en soundcheck også! weeeeee!

;*

BackstageAkkurat nu sitter blandt annet jeg og Svein backstage og dingler frem til 22:30 da vi skal på. Lydprøven var en katastrofe for meg.. de 45 min vi hadde ble brukt til å rigge og så fikk vi gått igjennom en sang, en gang. Dvs at det er 5 andre låter vi gjør live etterpå, som jeg aldri har testet ut, så nå føler jeg meg som en rockestjerne korist.. det er jo noe det og.
Tror det gikk bra da vi var på P3 i stad, da sang vi Here I Stand, som er den låta vi fikk gått igjennom en gang under lydprøven. Tror det sendes om ca 30 min, så tune in. :)
 
Okkk, snart braker det løs, wish us luck!

:*

PuggNå sitter jeg og pugger koringer... er iitt stressa, for vi har ikke fått gått igjennom det sammen enda. Vi skal spille på P3 rundt 20 tiden også, så håper jeg får kontroll på ting under lydsjekken før det. :)

Her er litt bilder fra bursdags feiringen i går:Vi spiste på et Italiensk pizzeria i skovveien, som vi har snakket om å teste ut i 3 år. Det var helt okay.. jeg ble ikke helt mett. Jeg spiser som en stor mann, men syns jeg burde blitt ordentlig mett..
Vi dro selvfølgelig på med bursdags sang inne i lokalet. Selv om alle hater å bli sunget for i offentlighet, er det bare noe som MÅ gjøres. Thomas var den heldige som hadde bursdag og fikk gaver osv, så da må han tåle streken. :)  Vi elsker deg vettu.
Name, Madde og Tommy hungry as darnSå flyttet vi folket hjem og dro opp stemningen nok et hakk.
Sjampisen bidro. Og paljettene mine bidro med pigmentflekker ser jeg.

Yes, back to focusing! Nå er det ikke mange timene til Thomas' debut som artist!!! Åhhh, gleder meg!!

Vil du sikle litt?Hello! I dag har jeg vært innom studioet til Amar og sett litt nærmere på den fantastiske kolleksjonen hans. På fredag skal på vi Mood's of Norway visningen (som alltid tar fullstendig av) og da har jeg fått låne en rosa jakke med krystaller på. Ja, dere leste riktig, han kjører fullt ut med ordentlige smykker på klærne sine. :) Have a look:Vakker? Indeed.The rising designer star, Amar Faiz og skaperen av merket "Sarfraz". Du ser han er fornøyd. ;)Mye å sikle på. Han har krystaller på handskene også. Luringen.Og siden det er bursdagen til Thomas i dag, syns jeg det var en fin anledning til å ta ned juletreet. Ikke hat på det fordi det er plastikk. Det har gjort meg lykkelig i mange måneder! <3Julepynten min er nedarvet fra den tiden det var 17. mai hele året, så jeg er en av de heldige som kan kjøre en flaggboost på treet i jula.

Nå bærer det avgårde på bursdags middag, og gutten min har fått alt han ønsker seg i dag så det er god stemnig. :)

:*


Birthday boooyGutten har bursdag i dag! Voksen mann snart! :) Og han var så flink på by:Larm vorspiel på nrk3 for et par timer siden, jeg er stolt! Det blir to fantastiske kvelder på torsdag og lørdag, stikk innom hvis du kan. :)
Gratulerer med dagen, Thomas! Du er kjekk.

:*

YO!For en daaag! Jeg tror jeg har tatt en ufrivillig revisor utdanning i dag, altfor mye info på en gang. Men kan ikke slurve unna. Etterpå er det øving med bandet til Thomas til by:Larm på blå på torsdag og Sentrum scene på lørdag. Jeg har bare hengt litt rundt på en av øvingene, så jeg må komme meg avgårde i dag å få testet koringene jeg skal gjøre. Selv om jeg har lagt alle koringene mine selv i studio, blir det sikkert noe annet å stå å kore på en scene. Har aldri gjort det før, men gjør det for my man. :)
Og pga. denne øvingen, som er den siste før det braker løs, blir jeg nødt til å droppe Oslo Fashion Week åpningsfesten i kveld. Hadde veldig lyst å se hun nye debutanten i år, hører hun er dritflink. Men må man ofre, så må man ofre.
Jeg tar det med et overbevisende smil, som du ser.

:*

JinxYes, da er to av tre låter sendt over til Sverige, skal bare finpusse litt på refrenget på den tredje før jeg sender den også  avgårde. Nå har jeg vel vært flink jente... det var jo helt nytt for meg å skrive i denne sjangeren. Og jeg blir faktisk ordentlig flau når venner hører på materiale jeg har skrevet for andre, det er skikkelig ubehagelig... vet ikke helt hvorfor, jeg er litt rar sånn.

Nå er det mandag igjen.. den er ikke blå, men jeg tror jeg har en jinxy dag i dag. Det skjer idiotiske småting hele tiden og det faller så usannsynlig perfekt på plass, bare for å gjøre alt ekstra kronglete for meg. Det må ligge en reel i lufta, så jeg holder meg i ro... :)

On the bright side: autofokusen på speilrefleks kameraet mitt har klikka, så må levere det til rep og bruke et dårlig kompakt kamera en stund... yey..

:*

Klemzete
I går skulle jeg bare en snartur ut med Iren, men det ble en helaften. Det er så sjeldent jeg ser henne så det skulle egentlig bare mangle at vi tok den helt ut. Kvelden startet på en kosy restaurant på Grønland med vin og snacks og så var vi litt overalt resten av kvelden.
Nå har jeg akkurat vært hos Mamma og gitt bort noen morsdags gaver. Og så fikk jeg rimmat sidfläsk og da kan ikke livet bli bedre. Pizza og skrekkfilm i armkroken til Thomas er det som står på planen resten av kvelden! Klemzete.Min Iren. Hun er så gæærn. Jeg kan ikke huske sist jeg lo så mye.
Good times
Da jeg var på posthuset i går tittet jeg forresten opp og så MGP 2010 plata... og da slår det meg at det er den første fysiske platen jeg har hatt navnet mitt på. Singler gis jo kun ut digitalt, mens album blir trykket opp.

Her ligger "Rocketfuel" på itunes, hvis du har lyst på den! :) 8 kr.

http://itunes.apple.com/no/album/rocketfuel-single/id349453099 

(jeg vet ikke hvordan man lager en link engang.. skulle egentlig visst hvordan man lager link sånn at man bare kan trykke på bildet også... jeg er litt treig i toppen)

Og selvfølgelig... Happy Valentines day alle lovebirds der ute, og gratulerer med morsdagen, til alle flotte mammaer!

:*

Barbie...I dag har jeg skrevet på de to siste låtene og fått gjort litt ting jeg aldri får gjort ellers, så det har vært befridene. Og så hentet jeg en pakke på posten, ante ikke hva det var for jeg ventet ikke på noe. It was a Barbie doll! Jeg fikk en Barbie +  Barbie tegne bøker. Trodde noen kødda med meg først, men så ser jeg et bilde av meg selv i redigert Barbie boks og skjønner tegninga. Barbie hadde 50 års jubileum i 2009 og i den anledning var det en feiring på La Belle hvor jeg og noen andre utvalgte dresset oss opp som nye versjoner av Barbie og gikk catwalk. Haha! Det var jo gøy da. Og nå fikk jeg dukken. Hvorfor ikke.Aktivitetsbok... nå blir det travle dager for meg.Laughing out loud. Jeg gjorde Barbie posen tilogmed.

Nå skal jeg og Iren ta et glass vin og stikke en liten tur på Horgans. Happy lørdag ppl.

:*

Disco queenYes..nå har jeg fått jobbet litt. Fikk 3 låter fra Sverige i stad, med forspørsel om topline (tekst og melodi). One down. Fikk skrevet litt til meg selv i går kveld også. Shiz, klokka er 00.40 nå, da var det strengt tatt i forigårs. Tiden flyr i kveld.
Beaten jeg har jobbet på er disco, eller... kanskje trance.. jeg vet ikke. Sånn Ibiza musikk... sånn blanding av techno og cafe del mar. Det er helt greit hvis du ikke skjønner hva jeg mener nå. Uansett, jeg gjorde et forsøk, kanskje det fungerer? Det får jeg vite til uka. :)Å danse til Kid Cudi mens kotelettene steker kan kalles multi-tasking på en god dag, fordi det slår ihjel den nødvendige tiden man trenger for å få kotelettene ordentlig svidd. Anbefales.Thomas hørte på arbeidet jeg gjorde i sta og han latet som syntes det var helt okkk. :) Han gikk faktisk så langt at han kalte meg en "Flinkis-disco låtskriver"... Kanskje jeg skal legge meg nå?

Starter på de to andre trackene i morgen, har ikke hørt dem enda og du kan tro jeg er spent.

:*

Bright red

I dag har jeg hatt en paperwork dag. Mye å holde styr på om dagen og store jenter må klare det selv, jeg lærer. :)
Amar var innom og vi snakket litt om neste uke, da er det Oslo Fashion Week, så jeg må få satt av litt tid til visninger. Prøve iallefall. Skal på mood's visningen fredag 19, og da skal jeg og Jenny få gå i Amars sinnsyke kreasjoner. Det er skummelt å gå i så eksklusive klær... I'm too spoiled.

Den 18. spiller Thomas på Blå under by:Larm og siden jeg skal kore må vi få til en øving til uken, og se om alt sitter. Han spiller på Sentrum Scene den 20 også, dere må få det med dere, musikken hans er helt sinnsyk og det er first listen!

Se forresten på den digge neglelakken min i fargen bright red, fra Barry M. Det er den beste røde neglelakken jeg har prøvd. Anbefales. Midt i blinken til Valentines day, du finner den på coverbrands.no

Nå løper jeg på trening og så blir det hjem og jobbe etterpå, får håpe jeg har noe på hjertet i dag. :)

:*

Studio sessionNå er jeg akkurat hjemme igjen fra en studio session! Har hatt en laaang dag. Flydd byen rundt i flere timer og ordet ting og tang, og så rett i studio for å legge ned nye vers og refreng på en duett jeg gjør.
Jaa9 og OnklP var også på plass, så det var god stemning i brakka. De holder på med den nye skiva og den blir minst like bra som "Sellout". Gled dere. :)I boksen pleier jeg å skru av alle lys og synge i mørket. Liker best å jobbe om kvelden, både med tekst og innspilling, da sitter stemningen mye bedre.Låta jeg gjorde i dag er som sagt en duett og ikke nok med at jeg synger på norsk, jeg sang så sløvt at dette er det nærmeste jeg har vært rap. Tror jeg. Følte meg som en dork, men det ble bra til slutt... snart er jeg rapper óg gitt.Hadde jeg hatt mer energi nå skulle jeg satt meg ned å skrevet litt. Føler jeg har så mye å ta igjen, siden jeg ikke har fått ut noe særlig de siste to ukene. It's killing me! Jeg skal komme sterkere tilbake.The plack wall er jo en god inspirasjon da. :) Og her ser dere bare litt av den. David Eriksen er en liten røver. Han har fått til mye fantastisk. Og Thomas begynner å få litt placks han og. Nå får det være min tur snart. ;)
Life is good! Nå skal jeg gjøre det siste som må gjøres i kveld og hoppe i seng. Nighty ppl.

:*

En god gjerning liksomPå vei hjem i stad går jeg gjennom en gate som setter i gang veiarbeid hvert øyeblikk. Og selv om jeg har hatt en dag med en knute eller to på tråden og har rett til å være litt sur, velger jeg å være barmhjertig. Så jeg får for meg at jeg MÅ memorisere et bilnummer, søke det opp på nett og advare personen som eier bilen, så han/hun kanskje rekker å flytte den. Min bil ble tauet forrige uke, det er utrolig kjipt! 2500,- krever de sjelløse menneskene. Uansett, jeg finner ikke ut hvem som eier bilen på nett, noe som er utrolig irriterende, for da blir jeg nødt til å sende sånn mld til 2282, og jeg HATER å sende mld til sånne tjenester, fordi de har lov til å trekke mer penger enn de oppgir. De kan plutselig ta 20kr for en sånn mld, and it's madness! Men jeg gjorde det, fant 10 personer med samme navn, brukte kart og prøvde å snevre inn, valgte en heldig vinner og sendte avgårde en mld. Og var veldig fornøyd med meg selv i et par timer, inntil jeg fikk mld tilbake om at det var feil person. Så da var dagens forsøk på en god gjerning bortkastet bry, og jeg kunne samtidig bry dere med dette langtekkelige og meningsløse blogginnlegget. You're welcome.

Nå blir det rødvin i godt selskap og "Politiet", som er det beste på tv for tiden.
Ciao!

:*

Rett opp og nedHar dere hørt Lars Vaular og Thomas' "Rett opp og ned"? Fantastisk låt. Det er den nye singelen til Lars og gutta tar helt av. Lars er en fantastisk rapper og Thomas er en fantastisk produsent, gjett hva det blir til sammen. Elsker det. Og det gjør tydeligvis folket også, for i dag ligger den på 1. plass på Hip Hop /rap itunes listen! Gratulerer gutter! Og på 16 plass på hoved listen. Dette lover godt! ;) Det er forresten jeg som sier "aight?" på tracket, så da vet du det og.

Her kan du se den sinnsyke videoen Lars har laget selv, og så kan du kjøpe den på itunes nu. ;)

http://itunes.apple.com/no/album/rett-opp-og-ned/id351890734

Lars Vaular - Rett opp og ned from Lars Vaular on Vimeo.

 

:*

 

 

(vel?) OverståttDa er jeg hjemme igjen fra Nrk Puls og mitt første intervju ang. noe jeg kan
altfor lite om, nemlig blogging. Men det gikk vel kanskje greit.. ingen kastet
kniver etter meg iallefall og stemningen var rekord god til at dette skulle være
en debatt. Jeg er fornøyd. :)Jeg er litt bloggete..Det var utrolig deilig å snu nesa hjem etter 2 sendinger + nettmøte, det ble 12
timers jobb dag i dag, og jeg er for lat til å syns at det er greit. Nå skal jeg ligge på
sofaen og spise champingjong på boks før jeg hopper i seng.

:*

PulsI dag har jeg prøvd å jobbe meg litt gjennom skrivesperren. Eller vent, jeg skal
ikke si det. Jeg er livredd for skrivesperre, og det er heldigvis ikke så ille, men
jeg sliter litt med å få ting til å sitte ordentlig... sånn er det jo bare til tider. :)
Det var sånn forrige blåmandag også. But never mind that, jeg har også purret
på de nye pressebildene mine i dag, gleder meg til å få dem i høy oppløsning, jeg
syns de ble veldig kule.. jeg fikk styre som jeg ville. Det er de bildene jeg tok på den
shooten som jeg la ut bilder fra for et par uker siden!

I kveld skal jeg en tur innom nrk puls og diskutere blogg bland annet. Jeg er ikke
akkurat noen ekspert, så det kan jo bli interresant å høre hva jeg presterer å si.
Jeg får vel bare mase på og vri det lille jeg tror jeg har forstått ut av hodet.

:*

MGP festenI går var det mgp finale og fest, veeeldig bra! Er dere fornøyd med vinneren?
Jeg tror Didrik kommer til å gjøre en fantastisk jobb i Eurovision, og han er jo
en herlig kar, man kan ikke annet enn å like han. Her har jeg på meg kjole fra
Vatle, som jeg bare elsker! Gleder meg sinnsykt til OFW visningen hennes, den
17 (tror jeg), hun tar jo helt av om dagen. Hun og Tina H er mine favoritter. Og
som dere ser stryker jeg ikke klær jeg låner, det er ren frykt som hindrer meg.
Men i Vatle kreasjoner ser det bra ut uansett. Syns jeg. :)Lille Tommy og kveldens største mgp entusiast var på plass.Aleksander Stenerud in action. Beyonce er Sasha Fierce på scenen, herr Stenerud
er James Bond. Du må elske det.Så fikk jeg også være en gal entusiast.Koselig kveld! Nå er første runde av dette sirkuset over, lykke til Didrik! Jeg
har nettopp vært hos mamma og spist Sø og krumkaker, og nå skal jeg nyte
det siste som er igjen av denne chille dagen og hoppe i seng.

Og... vakre Linda.. du sa du ikke glemte igjen noe hos meg da du dro, men du la igjen
jakka di, buksa di, all sminken din, en hårbørste, kontaktlinsene, hårsprayen din
og nå er jeg redd for at jeg skal finne hjernen din her et sted...  ;)  

:*

Videoblogg fra "Mote med mening"Litt fjas fra "Mote med mening".. soundcheck, nørding backstage og litt av
selve opptreden der alt gikk galt... men som jeg har prøvd å skjule i redigeringen.
Jeg burde vel egentlig laget en egen video med bare feilene, en compilation...
Men ikke i dag. Jeg er svak i dag.

:*

Mote med meningI går spilte jeg på "Mote med mening" showet og gikk på bakrommet i 2 timer
og siklet på pieces. Det var sinnsykt mye fint der, og det meste skal auksjoneres
bort til støtte for brystkreft. Selve opptreden min gikk ikke dritbra, men det var
ikke min skyld denne gangen, og jeg fikk blomster og goodiebag etterpå, så da
får jeg være fornøyd.Lydsjekk. Hadde ikke band på scenen så musikken ble spilt av fra CD, og da
den begynte å hakke under lydsjekken, bestemte jeg meg for å ta bare "Rocketfuel"
isteden for 2 låter, som egentlig var planen. Da showet var i gang typ 2 timer
senere, hakket "Rocketfuel" singbacken 4-5 ganger, mikrofonen feedet to ganger
og når jeg gikk på scenen startet feil låt. Yeeeeeeeeeeeyyyyy!Vakre Melinda hadde en fugl på hodet.Hvis noen lurte, er det derfor jeg ikke har blondt hår. Kanskje jeg skal kjøre
en Cruella de Vil greie, med sort på ene siden og blond på den andre. Så
hadde jeg vært litt gæærn jeg og.Heksebrudekjole? Heeelt fantastisk. Noe for Cruella.Jag fick blommor! :)Thomas så kjentfolk.Avklimatisertíng. Mulig jeg legger ut en videoblogg fra seansen..
Her kan dere forresten se hvor tjukk jeg egentlig er.

:*

Mint greenÅhhh.. ja. Jeg har endelig skaffet meg Barry M neglelakk i fargen "Mint green".
Du vet den fargen alle maser om. Here it is.
Jeg er så glad nå.. små gleder vettu.

Den ser litt for blå og litt for fargesterk ut her, men den er bare LOOOOVELY.Barry M, "Mint green". Nå får du tak i den igjen på coverbrands.no, den var jo
utsolgt en periode......and I see why. Folk er så teite.Her er forresten en søt langarmet topp jeg fant på H&M i går.

:*

SarfrazHola! I går fikk jeg endelig se Amar Faiz's visning. Har gledet meg som en unge.
Sinnsykt kult å se han realisere drømmene sine og få vist frem en fantastisk
kolleksjon. Jeg gleder meg til neste allerede. Folk var kjempe positive etterpå,
det eneste jeg hørte var at de ønsket fler pieces slik at visningen var lenger.
Det er vel bare et godt tegn. ;)

Tidligere på dagen var jeg hos Spalt og tittet på klær. Alltid en fantastisk følelse
å kunne valse rundt i dette lokalet og se på perler til utlån. mmm..Jenny, Beryl & moi, like før det er i gang...Good timesPå slutten kom Amar ut med to av modellene, Charlotte Spetalen og selveste
Noemie Lenoir...

Gratulerer :)

No sugarcoat, pleasePå tirsdag kom Lena og Beryl til meg vi hadde en kosy kveld. Jente-tanker
ble luftet uten hemninger og skam. You've seen it before. Og så tok vi en liten
tur ned på no 15 etterpå. Snipp snapp snute.Beryl passer på fro'en.Lena poserNoen ganger kommer jeg over det grønne skjørtet mitt, som jeg elsker og som
bare kostet 45,- på Fretex. Jeg er normalt veldig dårlig til å finne sånne perler,
for jeg har rett og slett et dårlig mote øye, med mindre jeg får ting inn med teskje.
Jeg er fornøyd med dette kjøpet da. :)

:*

Blåmandag
Neida det er ikke så ille. For min del er det som regel endelig mandag, men
jeg sliter litt med skrivingen i dag. Det går opp og ned, så det er frustrerende
når jeg virkelig har lyst til å skrive en type låt og så er det ingenting som sitter.

Så da har jeg heller tenkt litt på hva jeg skal ha på meg under "Mote med mening"
på fredag. Skal opptre med "Rocketfuel" og en albumlåt som heter "Milky way"
og har peilet meg ut et par Vatle antrekk. Hun er sinnsykt flink, spørsmålet er
om stussen min får plass i de modell størrelsene, jeg er ikke alltid så heldig der.
Kanskje jeg burde tegne noen scene antrekk selv etterhvert, bare små pieces
som kan kombineres med forskjellige ting? Det kan jo være noe å pludre med
en blåmandag... off I go.

:*