hits

januar 2015

200%

Da har jeg vært igjennom (og overlevd) første sendingsuke, på nye Radio 1 (15-19 hver ukedag). Det har gått greit, men jeg har fortsatt til gode å ha en hel sending uten litt panikk eller noe tekniske problemer. Jeg har virkelig vært livredd et par ganger og gitt alt jeg har for å høres avslappet ut på lufta, mens det brenner rundt meg. Hele systemet kortslutta 5 min før jeg skulle på lufta her om dagen og jeg måtte løpe inn i et annet studio og sende. Men det er sånt man blir flink av, så det har vært en brå og tøff start, men det er helt greit. Jeg elsker denne jobben, det er kult å kunne dele tankene mine med så mange tusen mennesker hver dag, samtidig som musikk får stå i sentrum. Det er også kult å få være med å påvirke hva som spilles, det er så mange flinke der ute som fortjener en skikkelig sjanse. Her er Radio 1 appen til android og iphone :) Du kan også sende meg melding med kodeord "ettermiddagen" til 1900, når jeg har sending hvis du for eks. har spørsmål eller vil gi noen en hilsen.

I morgen begynner skolen, og det blir den virkelige utfordringen. Fulltid jobb + fulltid skole, OG musikken gjør at det blir tøft fremover. Når jeg i tillegg jobber litt med voicing, føler jeg at jeg jobber langt over 200%, så vi får se hvor lenge jeg holder ut. Jeg studerer fordi jeg liker det, ikke noe annet, så hvis det blir for heavy må jeg kutte ned på antall fag.

Nye radio 1 relanserte fredag 9. januar, her er video fra Purple Party på BLÅ.

Jeg har forresten lagt ut hele EP'en min på soundcloud nå, den heter "Thirst" (5 låter). Sjekk den ut. ;)

 

Purple Party

På fredag feiret vi lansering av nye Radio 1 med vårt aller første Purple Party. Det var en fantastisk kveld på BLÅ, med en superfet line up med DJ'er. Lokalet var proppfullt av gode venner og jeg kunne ikke ønsket meg noe mer. Jeg har stjålet noen bilder fra radio 1's facebook. :)

Sirius & Kim har morgenshowet <3

Henrik <3

Odding <3

Thomas & John <3Adiam & Money <3

Radio crewet <3

Fineste karen jeg kjenner, Tommy <3

I dag (søndag), dro jeg ut til Lørenskog og gikk på ski med mamma. Jeg trenger veldig mye trening før jeg får teken på det igjen, but I'll get there. Jeg bruker jo ikke vinteren til noe som helst, så jeg håper det å gå på ski kan få disse kalde månedene til å gå litt fortere.

(Instagram)

Jeg leker med tanken på å ta en liten økt før jobb i morgen, men vi får se. :)

Få med deg sendingene mine på Radio 1 fra 15-19, hver ukedag. Last ned radio1 appen! :)

Første sending på nye Radio 1

Woooh, i går hadde jeg min første sending. Det var nervepirrende, men veldig gøy. Vi har jo fått testet litt forrige uke og skulle egentlig bare gjøre det samme, men jeg klarte ikke å stresse ned før hele sendingen var over. Jeg får nok bare regne med at det vil ta noen måneder før jeg er komfortabel på live radio. Den største utfordringen er å finne de riktige tingene å snakke om. Jeg har ikke mye tid, så jeg må komme kjapt til poenget og det jeg snakker om må være "riktig" og her finnes det ikke noe fasitsvar, man må bare føle på det. Jeg skriver alt jeg sier løpende under live sendingen, og der legger jeg ekstra mye press på meg selv også, fordi jeg ikke vil være altfor forberedt til sendingene.
I KVEEEELD er det Purple Party, altså nye Radio 1's store lanseringsfest, på BLÅ i Oslo. Det blir godt å feire det vi har jobbet med og at vi endelig kan dele det med hele Norge. Hvis du vil høre sendingene mine er jeg på lufta fra 15-19 hver ukedag. :) Last ned den nye radio 1 appen. ;)