hits

januar 2012

Sleepwalking eller?

Tenkte jeg skulle være lur, så droppet mattetimene i dagmorges og dro rett på teatret kl 11, så jeg kunne få noen ekstra timer søvn. Dum i idé. Satte ny rekord i dag.. klarte å sovne stående. Nei nei, JEG SOVNA STÅENDE! Har du sett de youtube klippene av folk som konkurrerer om å være våkne lengst (flere dager osv)? Jeg kjørte den stilen. Vi holdt på med en koreografi da jeg plutselig ble helt ferdig og fikk øynene til Snoop. Dulter inni folk hvert min. fordi jeg sovner, og drømmer mens jeg prøver å høre på hva koreografen sier. Det hele er bare en blurr, føles som alt var en drøm. Jaja, high five til meg. 

Gløggen er alltid med i veska (tømmer 3 sånne i uka), men det hjelper lite på søvnmangel.

I dag har det som sagt vært en del dansing. Har finpusset på et par av numrene, men jeg er fortsatt spent på hvor mange fler vi skal lære de neste ukene. Kan ikke tenkte på det nå, da begynner jeg å grine.

Under en låt skal vi være dansende fiskere (!), så vi fikk prøve kostymet... vet ikke om vi ender opp med dem, de veier jo 150 kg, men hvis det blir disse skal vennene mine få seg en god latter. Jeg liker det. ;)

Hjertet mitt, Marvin. 

I morgen er det bare sang øving, så må vurdere å bytte ut gløggen med en adrenalin sprøyte. Og så kan jeg jo lure på hvorfor jeg er lys våken nå (02:20), mens jeg venter på nok en intens dag.

God natt. (bank i bordet)shiet.

Da sitter jeg her tidlig på natten og skal hive meg over noen finansstyring kapitler. Tok meg selv i å bli dritglad for å få fri fra teatret i morgen slik at jeg kan lese statistikk og matte hele dagen. Hvor har det blitt av Elisabeth? Den skole nerden satt ikke langt inne. Men sånn må det være hvis jeg skal overleve dette. 

Har hatt null søvn og en laaaang dag i dag. Jeg klarte å sovne sittende hvert 2 min. under korøvingene i dag, alltid kult. Og når jeg var tilbake på skolen, første rad i forelesningen, sølte jeg en liter kakao over hele gulvet foran foreleseren. #swag

Over til noe overfladisk og hyggelig. Jeg fant denne digge toppen på weekday til billig penge her om dagen, og så har jeg glansfarget håret mitt smell sort i kveld. Små gleder.

Nå er det forresten 6 uker til sommeren begynner å snike seg innpå. Det har jeg bestemt. Litt varme i luften og mer lys gjør mye for meg i første omgang. :)

Da er det tilbake til bøkene og så inn i drømmeland før den ubarmhjertige uka fortsetter. 

Ciao :*

 Heeelg beeeyyyaaach!!

Wow, det blir digg. Jeg har vært flink jente denne uka. :) NÅ er det helg. Den starter med en treningsøkt på Fitness Xpress, så en tur ut til Lørenskog for å få en klem av mamma og så får kvelden bringe det den bringer. Vet ikke om jeg sovner i bøkene eller under et bord på et utested, men det blir fantastisk å ha heeeeelt fri i 2 dager! :) #lykke

Hakke no mer å si, hodet skal tømmes. Ha en bra helg. :*

Sånn, 2012.

Da har jeg hatt nok en liten bloggpause, det er lov. :) 

Her er jeg på bestemors søte bad oppe i Heidal. Fikk samlet masse energi de 2 dagene jeg var der. Kunne trengt noen fler, men sånn ble det ikke. 

Julestua til tante står alltid til forventningene. <3

 

Så var jeg tilbake i tigerstaden og fikk sett litt venner mens vi alle hadde fri. :)

Nyttårsaften. Etterlengtet! 2012 blir gøy. De første 6 mnd. blir idiotisk tunge for min del, med fulltid studie på BI, fulltids musikal og release av eget materiale, ved siden av toplining for div andre artister. Jeg skal ikke legge opp en sånn plan igjen kjenner jeg.

 

Bestemor ble med ned til Lørenskog og pappa var innom på nyttårmiddagen. Han sang nasjonalsangen for oss i stua etter kongens tale, og jeg kunne ikke bedt om en bedre start på kvelden. (eller en søtere pappa)

Nedtellingen var på Stratos, hvor vi ble idioter for første gang i år. Så ble det en tur hjem til meg. Flingen til Daniel (på bildet under) hadde en kjole som matchet en jeg hadde i skapet, så vi måtte kjøre twin race resten av kvelden. Man finner alltid en god unnskyldning for outfit-change på store kvelder. 

Kjøpte denne på birkelunden sommeren 2010. 400 kr, second hand, kjøpt på ebay en gang i tiden. Du har den ikke på en tirsdag morgen, og scenen eller nyttårsaften er kanskje de eneste passende anledningene, siden jeg ser ut som et juletre. Solbriller inne. Check. (omg)

 Denne uken var det prøvestart til "Postkort fra Lillebjørn" musikalen på Oslo Nye. Scary scary. MYYYYYYE å lære. 

Dette er scenen jeg skal stå og tro jeg er kul på. Bare å begynne sette seg inn i rollen.

Mine kjære kollegaer. OG EN ANNIE!!! Henriette til venstre her var en av Anniene sammen med blant annet Maria Haukaas Mittet. Jeg var blodfan av Annie da jeg var 5 (det var de første låtene jeg sang ihjel), så ble helt starstruck! Herlig jente.

Fantastiske Ivar er en av de som styrer skuta. 

Atle sørger for at vi ikke høres ut som et barnekor. ;) Han spilte også med meg i domkirken.

Dag 2. Da var det koreografi på planen. Aner ikke hvor mange dansenummer det blir på meg i denne musikalen, men vi lærte 4 denne dagen. 

Koreografen vår <3

Nå løper jeg straks avgårde og møter hjertet mitt Madeleine. Ha en herlig lørdag. 

Peeeeeeace! ;*