hits

januar 2011

Roses

Halloen. Åh... for en fantastisk MGP kveld det var på lørdag. Stella, Sisi og Samantha var så fine på scenen sammen og gjorde en dritbra jobb! Endelig gikk en av de jeg heier på rett til finalen! Skulle ønske Noora Noor fikk være med, men kan jo krysse fingrene for at både hun og Sichelle får en plass i sistesjansen da. Hvis ikke, gleder jeg meg uansett til å se Mimi Blix igjen på lørdag og krysser fingrene for at hun er en av de 2 som går til finalen! :)

Tidligere på lørdagen var jeg og Thomas i Fredrikstad og hentet en synth han har kjøpt. Jeg var så dårlig at jeg bare hang med som en verdiløs svulst i forsetet.


Følte meg litt bedre da jeg fikk klappe en hest. Små gleder.

Den nye bestevennen til Thomas er plass. Du ser det ikke så godt her, men det glitrer i øynene hans og skummer i munnvikene.


I stad var jeg i et veldig sjarmerende studio som heter Hokus Fokus og la stemme på en reklamefilm. Ikke synging, men prating. Heiv i meg chilli, 2 kopper te og Otrivin før jeg dro, for å skjule mesteparten av hesheten i stemmen min.


Også har jeg fått blomster!!!! Eller altså... de er re-gifted, men jeg skal ikke gå helt Costanza for det. Takk Thomas, for at jeg fikk lov å forsyne meg med de to rosene du har fått et sted og som lå sammenkrølla i baksetet i bilen min i dag. :*

Det beste er jo at jeg har full rett til å re-gifte videre uten at jeg er den duste.


Nå skal jeg høre på "Vondt i hjertet" av Razika igjen, som Linniiie(.com) twitret linken til i stad. Den er veldig fin. Bare hør.

svim

Åh.. jeg har blitt syk. Det er så friggin boring!!! Var en ute en liten tur i går og folk på gata ser bekymra på meg. Det ser jo ut som jeg går griner på åpen gate, med de rødsprengte øynene og sår hoven nese.


Anywho, når jeg sitter her og har all tid i verden har jeg blandt annet lyttet til lørdagens MGP låter nrk.no. Og jeg syns Noora og Stella er helt klart best. Gleder meg til å se dem live og krysser fingerene for at de går rett til finalen.

Nå skal jeg våge meg ned på ICA og kjøpe noe vitamin bomber og det jeg trenger for å lage en skikkelig spicy afrikansk gryte i kveld. Masse chilli er det jeg trenger for å sprenge den festen basillene har i kroppen min nå.

:*

Pray

Wooh. Da var det klart. Nå er det siste gang jeg skal næææge om denne singelen jeg gleder meg sånn til å slippe. Iallefall frem til den er sluppet. :) Den ble ferdig i dag, nå har vi gjort det vi kan gjøre og jeg er fornøyd og spent. Så er det bare å be til høyere makter om at dere der ute liker den når den ser dagens lys.

Thomas begynner å få en del fine plaques i lekestuen sin. Nederst henger gull&platina for The Saturdays (England) og øverst ser du gull&platina for Lars Vaular's "Rett opp og ned".

Han gjorde også denne offisielle remixen for Aaliyah's "Don't know what to tell ya" da han var 20 år gammel. Det er jo ganske kult.

Men tilbake til "Rett opp og ned". Fant en solid "remix" av den óg:

Nå skal jeg lytte gjennom siste mix et par ganger, mens jeg krysser fingrene for at jeg ikke finner en feil eller fem.

pimp myspace - Gickr

Hereafter......

Det er sunt å kjede seg sa folk. BS. Man blir gal i hodet av det. Jeg har som sagt hatt 2 søndager nå, og tenkte at selvom jeg ikke skal gjøre så mye, kan jeg ihvertfall gjøre NOE. Så vi tok en klassisk dinner&movie night.

free graphic for myspace

Favoritt stedet mitt nå om dagen er Jewel of India i Frognerveien. Heeeeelt magisk. Det lukter så godt når man kommer inn der. Servicen er bra, maten er sinnsyk og innredningen er så vakker og gjennomført.


Mett og fornøyd.

Så var det film. Her ble jeg ikke fullt så mett og fornøyd. Eller jeg ble jo faktisk veldig mett av langtekkelige scener som ikke ender noe sted. Hendelsesforløp som burde vært gjennom på 5 min, tar 35 min og spenningskurven er helt på ville veier. Neida, det er ikke en drittfilm, men jeg trodde den skulle være mye bedre. Temaet er nær-døden opplevelser og synske evner, og det syns jeg kunne blitt dratt ut i litt større dimensjoner (bokstavelig talt), uten å bli for Hollywood. Matt Damon er uansett fantastisk da. (og så skammer jeg meg litt mens jeg skriver det her, fordi jeg egentlig er en forkjemper for "har du ikke noe pent å si, trenger du ikke si noenting." - prinsippet. Jeg glapp.)
NRJ awards

På fredag var det NRJ awards og det var en morsom kveld. Masse hyggelige folk og veldig god stemning. Jeg var hun gærne dama som danset lenge etter at de blinket med lysene.

Iren var med. :)


Madcon vant årets gruppe/artist og gjorde en fantastisk opptreden. Karpe Diem vant årets norske låt med "Ruter".

Og det var så mye flinke dansere der. Jeg er jo på jakt etter to mannlige dansere, så jeg måtte ta en prat med et par av dem.

I går hadde jeg en søndag, og i dag skal jeg også ha en. I morgen skal de nye pressebildene og coverene på plass, waaaay overdue (gambian maybe time). Jeg er veldig fornøyd med dem da, så det blir morsomt å leke litt med designet fremover.

Til slutt må jeg gratulere Mimi Blix som gjorde det DRIIIIIIITBRAAAAA på MGP scenen i går! Vi ser deg på scenen der igjen om 2 uker! :)

1.71 - 2.04

Nå har jeg endelig skrevet ferdig en låt jeg har utsatt å sende til en produsent i Nederland. Det er dance.. litt sånn skitten eurodance, og det er jeg ikke så vant til å skrive topline på. Men sånn er det jo, man må ta en utfordring hvis man skal jobbe seg opp som låtskriver.

Liten gave til meg selv.... eller bokstavelig talt ganske stor. Jeg er 1.71, men tror jeg pusher 1.83 med disse. Hello long lady!

De er jo veldig vakre da. :) Kjøpt på DNA.
I stad spiste jeg og Iren middag på Dinner. Alltid fantastisk, kjøttet er så mørt jeg blir svimmel.

Husk å stemme på norges vakreste unge dame, Mimi Blix i MGP på lørdag. Hun synger låten "Allergic" og jeg håper og tror hun kommer til å gjøre en veldig bra jobb. Lykke til, frøken!

Hvis du trykker på bildet under og kan du melde deg inn i fangruppen hennes på facebook og se what's up.


Sichelle i MGP

Nok en kveld i studio. Har lagt litt småting på den nye singelen + spilt inn versene på nytt. Vet ikke om de nye skal brukes, men ville prøve ut et par ting. Må få lov å være litt pirkete, det er jo et helt år siden jeg slapp noe. Og det var gjennom Melodi Grand Prix. APROPOS!!!! Sichelle går på scenen om en halvtime! Dere må stemme masse på jenta mi!
Vi er en liten gjeng som samler oss hos meg og sender avgårde så mange 6 tall til 26600, vi bare klarer. Gjør det du óg. :) Og kos dere med showet!

:*

Johnny Leave Home

På tirsdag var det Johnny leave home shoot. Veldig gøy, vi holdt et høyt tempo og jeg tror det blir bra.

Erlend Elias gjorde sminke og styling.


Shoes! De to rosa og de svarte er mine, elsker dem.

JLH designer Lilia pusher tittelen som verdens søteste.I går var jeg i studio og jobbet litt med den nye singelen min. Måtte teste ut et par vokal ting + at Thomas gjorde et par tweaks i produksjonen så den ble enda bedre. :)

Casper Stang og Thea Oskarsen jobbet med pop perler i rommet ved siden av.

Babe


I dag er det skrive dag for min del. Har en deadline på en topline for EMI i Sverige, og krysser fingrene for at jeg kan få en plassering på den etterhvert. Og så har jeg fått et par godbiter av Thomas og Mats, som jeg skal se om jeg kommer opp med noe på.

PEACE! :*

shriek

Hallo i luken. Siste uka har også gått i ett. Om jeg bare hadde husket å dra fem kameraet i ny og ne, skulle jeg dokumentert litt av det óg. Men den gang ei. Jeg sovnet ikke før 5 i natt (sorry mamma) fordi døgnet er snudd, kombinert med en hjerne i høygir. Og så var jeg oppe tidlig, så nå er jeg ganske trøtt. Skal opp relativt tidlig i morgen også.. da er det Johnny Leave Home shoot, og jeg er jentemodellen for neste sesong. Det er jo gøy, har aldri gjort noe sånt før. Og så har designeren, Lilia Gjerstad, kvitret at jeg får ta med meg shitloads med de fantastiske klærne!!! (ble du redd nå Lilia? ;*)

Jeg har også skrevet et refreng på en låt til to fantastiske hip hop'ere dere alle kjenner til. Men låta eeeeer såååå bra som den er, så det kan godt være at det bare blir overflødig. Men det er veldig fint, så skal gjøre en test innspilling på det i studio etter shoot i morgen.

Nå er det ikke lenge til jeg slipper min nye single heller. Jeg vet jeg har sagt at det er "noen" uker til en stund nå, men nå kan iallefall de ukene telles på (under) en hånd. Du vet, det er farlig å egentlig si noe som helst før den er ute, ting snur som vinden i denne bransjen, men vi prøver jo bare å få ting til å klaffe best mulig!

Linda var på besøk lørdag og søndag, og vi hadde to late innedager hvor jeg blant annet fikk kost meg med Mario Bros, Super Mario, Super Mario galaxy og Donkey Kong. Jeg kommer tll å bli helt idiot av all denne spillinga. On the bright side, jeg får trent den lyseste sterkeste rangen på stemmebåndene mine når det er intenst på skjermen. On the bright side 2: Naboene tror jeg blir drept flere ganger daglig.

Nå tar jeg kvelden. Og jeg tar med kameraet på JLH shoot i morgen altså.

 

:*

knock knock

Oi, da hadde jeg hatt en liten bloggpause igjen. Det har vært mye kos og lite tenking de siste 2 ukene, det er vel lov. Og så digg det er at vi har bikket over til 2011. Godt nyttår people! Jeg er klar som et egg.

På nyttåraften var vi hos Mats og feiret. Det var guttemiddag fra 19 tiden, så da var jeg hos kusine Randi sammen med mamma og spiste fantastisk god mat, og så dro jeg inn igjen til byen i 22 tiden. Her sitter litt av folket i den nye smekre criben hans.
Verdens blideste Espen var selvfølgelig på plass.

Me and babe

Jeg lånte kjolen til mamma. Er den ikke vakker? :) Alvekjole.Ken, Thomas og Onkl Pål.

Jeg er fortsatt litt i feriemodus, trenger nok litt tid på å hente meg inn. Nå er det "Farlig begjær" på tv2 og jeg blir i sofaen uten å anstrenge en hjernecelle.

:*