hits

Guilty Pleasure

Der sprakk jeg

Ok det var digg! Endelig har jeg fått frem litt julepynt. Nå har jeg vært tålmodig. Dette er den mest inntrykksfulle tiden av året og det er jeg ikke alene om å føle. Vi kan forsvinne inn i det uskyldige barnesinnet, som er pakket vekk resten av året. Det er tid for å ikke tenke, men bare være. Men det er også mange som går og gruer seg til denne høytiden. Det kan være fordi alkohol skaper monstre og det ikke finnes et trygt sted å gjemme seg. Eller kanskje man er alene i julen og ser alt fra et perspektiv som gjør at ensomheten vokser seg større og vondere enn noengang. Julen er ikke noe godt for alle, men jeg vil allikevel holde fast ved det gode og dele det med deg. Når jeg ser på disse bildene av stuebordet mitt, ser jeg familien min, jeg hører sølvguttene, jeg kjenner lukt av ribbe og klementiner, og jeg kjenner en sinnsro som ikke finnes i meg ellers. Tenk at jeg kan gå og glede meg sånn til noe som bare er en følelse. For det er jo egentlig bare dét det er. Jeg tapper inn på gamle, gode minner. Og jeg er stolt av at vi er blitt så flinke til å sette fokus rundt de som ikke har slike gode minner. Vi er flinkere til å bidra til å skape nye minner og ta vare på de som trenger å bli sett.


Kanskje jeg kan bruke høytidene som inspirasjon til å skape små tradisjoner ellers i livet også, når jeg får egen familie. Jeg vil ha mer godfølelse i hverdagen. Det er iallefall fint å tenke på at jeg kan skape slike settinger for mine egne barn en dag, slik at de kan hente frem gode minner slik jeg gjør nå.

closet confessions

Hva gjør du med alt du ikke bruker lenger? Gir det bort? Kaster det? Tommelfinger regelen er vel at om du ikke har brukt det på ett år skal det ut. Det klarer jeg ikke å leve etter. Jeg har så mye plagg jeg kan hoppe inn i og føle meg dritfin, selv om jeg ikke har brukt det på 2 år. Men ja, jeg ser poenget. Jeg har iallefall fått organisert alt litt bedre. Drømmen er å en dag kunne åpne skapet og uansett hva jeg drar ut er det en nydelig piece, tidløs og i et bra materiale. En litt mer kvalitet over kvantitet holdning til shopping. Jeg eier heller 30 fantastiske plagg, enn 200 mediokre. Vi får se hvor stødig jeg blir fremtiden. Nå har jeg iallefall en god unnskyldning for å kjøpe altfor dyre plagg, eller? ;)

Et par av favoritt helene. De øverste er fra Sapatos, og de blå husker jeg ikke hvor jeg har kjøpt, men det er iallefall 3 år siden. De er sikkert ikke brukt på ett år, eller mer enn 3-4 ganger til sammen, men de skal ingen steder! :)