hits

Mote og Skjønnhet

Big spender

Jeg er oppvokst i en familie som har veldig respekt for penger, og hvor det å unne seg noe ekstra fint, ikke er noe man gjør for ofte. Jeg er glad for at jeg har fått denne respekten inn med morsmelken, men samtidig er det nye tider nå. Den lille familien vår har det ikke så tøft som på 80-tallet. Økonomien trenger ikke kollapse, selv om man kanskje velger å bruke noen tusenlapper på sko. Det har jeg aldri gjort, men det har jeg lyst til å gjøre. Jeg har vært den som kjefter litt på vennene mine når de bruker flere laken på vesker eller jakker, men det er vel egentlig bare fordi jeg har lyst til å gjøre det selv, men aldri hatt samvittighet til det. Jeg nevnte for litt siden at jeg ønsker meg et klesskap med preg av kvalitet over kvantitet. Jeg skjønner at dette er et kinkig tema fordi det er såpass overfladisk, men jeg tar det opp fordi det er noe veldig mange moderne kvinner (og menn) har et forhold til. Hva tenker dere om å bruke sinnsyke beløp på klær og tilbehør? 

Hvordan man kler seg sier jo ofte mye om hvem man er som person. Jeg tror det er viktigere for oss enn vi er bevisst på, og det avslører kanskje mer om oss en vi er klar over. Det jeg liker best med klær og styling, er at man kan velge selv hva man vil representere. Du kan "kle deg ut" som ditt alter ego, eller som en bedre versjon av deg selv og det kan være inspirerende. Eller du kan bruke klær for å promotere et budskap. Da jeg jobbet med økonomisk kriminalitet ville jeg bruke dress på jobb. Jeg var i en bransje som var preget av menn med mye autoritet og i kombinasjon med at mange kanskje har sett meg synge på tv, var det viktig for meg å vise at dette er en annen rolle, en annen side av meg (jeg har faktisk flere) og den tar jeg også dønn seriøst. Jeg følte at et formelt antrekk hjalp meg å sende ut de riktige signalene, allerede før man har satt igang en dialog. 

På torsdag var jeg på åpningen av den nye Marc Jacobs butikken i Hegdehaugsveien, arrangert av Blast Pr. Den var så nydelig og jeg har aldri kost meg så mye på en butikkåpning før. Alt av godtfolk som finnes i denne byen var på plass, DJ Cake spilte og vi fikk noe godt i glasset mens vi tittet på vesker, sko og smykker. Merker at jeg er litt nyforelsket i Marc Jacobs nå. <3

(Blast Pr)

(Blast Pr)

(Blast Pr)(Blast Pr)

Kanskje man bør gi seg selv et løfte om at hver gang man unner seg noe fint, bør man gi 10% av beløpet til veldedighet i tillegg? Jeg vet ikke, men hvis jeg skal bli en big spender trenger jeg noe som hjelper meg å sove om natta. :)

Har man lyst har man lov

Jeg er egentlig ikke enig i det utsagnet. Bortsett fra når jeg er en hykler og stikker på HM og kjøper meg 3 nye vinterluer uten å blunke. En av de få gledene jeg har ved at det blir kaldere, er at jeg kan gjemme meg under hodeplagg når jeg vil.

Den grå er umiddelbar favoritt, men jeg elsker leoparden også.

I morgen kommer svarene fra spørsmålsrunden. Hvis du lurer på noe kan du fortsatt kommentere på innlegget under, så skal jeg få det med! :)

Fake gold is a bad bitch's best friend

Jeg skammer meg når jeg tenker på hvor mye smykker jeg eier. Jeg er besatt av fake gold og det er virkelig the never ending story. Jeg klarer ALDRI å gå forbi hvis jeg ser noe pent som blinker i butikken. Jeg kastet og ga bort 70% av det for et år siden, men jeg kan love dere at jeg sikkert har 150 ringer fortsatt. Jeg elsker jo de smale. Her har jeg på meg de fineste ørebobbene jeg eier, fra Celine Engelstad. De er gullfarvet, med en medaljong. Pannebåndet er fra HM og det er også den nye yin yang ringen.Men drømmen er fake gold som ikke misfarver. Hvis du har tips til hvor jeg får tak i det, rop ut pretty please.

Litt Hollywood i Oslo

Jeg måtte få fikset neglene mine mellom slagene denne uken. Jeg var hos Laque nail bar i LA for to uker siden og fikk satt på litt stener. Jeg har fulgt dem på instagram så lenge, så måtte ta turen innom og slå litt på stortromma. 

I går var jeg hos Hollywood Nail Studio på Løkka for første gang. Elsker de fine lokalene.

Jeg har blitt allergisk mot acryl, så nå prøver jeg gele igjen. Håper det går bra, ellers må jeg kanskje slutte med dette. :(

Slik ble de denne gangen. :) Enkle og klassiske. Da kan jeg leke meg med neglelakker selv. Har blitt veldig glad i square cut igjen også.

Nå får jeg komme meg tilbake til bøkene. Puss & Kram

Nose raaang

Jeg har blitt helt bitt av denne nesering basillen. Syns det er så fett. Den er fake, og jeg ønsker meg flere typer. Min vennine Tina syns det blir harry med både tunge piercing og nesering men hei, yolo. 


Her er jeg på vei til intervju hos Christine Dancke hos P3 på tirsdag etter God Morgen Norge. Hadde ligget syk noen dager (typisk), og var temmelig utkjørt denne dagen, men jeg kom meg gjennom. Deilig å vite at den nye musikken min når ut til folk. :)

Jeg MÅTTE få meg en "Thirst" caps. Fikk laget den på 30 min nede i Torggata. En liten EP relese gave til meg selv. Du kan sjekke ut de 5 nye låtene mine på itunes eller spotify. :)

Liten instagram video fra God Morgen Norge: 

Og en liten snutt fra da vi laget tittel låten "Thirst" på EP'n min: 

 

Shoot

Yo. I går var jeg en snarttur innom Spalt Pr og tittet etter noen kule pieces jeg kan bruke til shoot, til en gig og til ELLE festen om 2 uker. Jeg er alltid så sent ute før store eventer, og alle showroom'ene rundt omkring er så utplukket. Jeg er ofte hos Spalt og låner. De har utrolig mye kult, og lokalene er så nydelige og oversiktlige.

Jeg shoppet litt i går også. På mandag har jeg og Per Heimly en kjapp shoot til single og EP cover, og jo flere alternative outfit's jeg har, jo mer spillerom har vi. Jeg har ikke bestemt meg helt for hvordan bildene bør se ut, men håper vi får til noe rundt et par tanker jeg har. Per er jo så flink, så bra blir det uansett. 

Når det er sagt, er det mye usikkerheter rundt om EP slippes nå eller om et par mnd., fordi vi veldig snart treffer sommerferien. Det er ikke noe nytt at ting blir utsatt i denne bransjen, men alltid kjipt når jeg har jobbet så hardt for å få denne musikken ut akkurat nå. Det blir rett og slett litt for knapt med tid. :( Dette er også grunnen til at vi har lagt fra oss det å planlegge en release konsert. MEN, selv om EP kanskje blir utsatt, kan det allikevel hende jeg slipper ny single. Vi får se. Jeg vet ikke så mye mer akkurat nå. :)

How you like 'em

Jeg er en jålehøne når det kommer til hår. For litt siden fikk jeg prøve to fantastiske Mast krølltenger hos Makestyle, og da jeg var inne på nettsiden deres her om dagen, så jeg at de hadde en bølgetang for STORE bølger. Det tar en evighet å lage bølger med rettetang, de holder ikke og de blir ikke så veldig definerte. Så jeg spurte om jeg kunne få prøve Corioliss big wave iron. Jeg eeeeelsker den! Bølger er veldig laidback og kult i forhold til krøller, som fort blir litt pyntete. Digg å kunne bytte på med disse produktene som gjør det så enkelt og fint. Takk for gaven! <3

Elsker å pakke opp.

Nå er det lørdag ettermiddag. Det blir en kjapp tur ned i studio og så må jeg få sett min gode venn Chris før han reiser tilbake til Kongo. 

pampering <3

Ok, jeg slår avhengighets - alarm! Shellac er så herlig. Jeg blogget om at jeg fikk Shellac på tærne hos neglakademiet før Miami, og den sitter fortsatt helt perfekt. Ikke ÉN ripe i lakken etter at jeg har ravet rundt på south beach i 10 dager. Så jeg tenkte jeg skulle få på hendene også. Shellac (obs, ikke Gellac som du får kjøpt på H&M osv., det er ikke bra for neglen), er perfekt hvis du vil gro ut egne negler på en sunn måte. Og jeg er bare så fasinert over at de skinner sånn og holder seg så utrolig freshe. Avhengig. Skal få mamma på dette her også.

Ellers i dag har jeg kjent at uka er i gang. Kl er 23 og jeg har fortsatt masse jobb igjen. Får prøve å holde øynene åpne litt til.Gave <3 fra Makestyle

Holaa!

I dag har vi hatt et slapt men effektivt møte i studio. Jeg, Mats, David og Thomas (bak kamera) har lagt en liten plan for hva vi gjør de neste to månedene, og jeg gleder meg til å dele det med dere. :)

Etter en bitteliten voicejobb, var jeg innom hjemme og åpnet gave fra Makestyle.no. Tusen takk. :) Jeg eeeelsker slike produkter, så var ganske gira da jeg så pakken hadde kommet.

Krølltang fra Mast i to størrelser. For tiden  er jeg mest fan av de litt større krøllene, så valgte å teste den største (nederst) først.

Man kan følge gradene mens den varmes opp. I like.


For meg er det viktig at å krølle håret går fort, og det gjorde det virkelig. Dette er gjort på under 5 min, så denne blir kanskje det nye produktet jeg sverger til. Jeg krøller jo håret HELE tiden.

Nå skal jeg kjøpe et par billigtopper jeg så på H&M og få satt igang med Miami pakkingen. Og så blir det litt vin med jentene om et par timer. 

 Denne kjolen det snakkes sånn om...

Jeg ser denne kjolen min har fått så mye oppmerksomhet, både på godt og vondt. 

Det var en del tweets om den, men dette må være min favoritt: 


Jeg personlig, syns den er helt nydelig og er utrolig stolt av å bære en spesialsydd kjole av den norske designeren TSH. Og det skal da vel være litt glitter og stas i Melodi Grand Prix, eller? :) Det syns jeg!

Her er det også lettere å se den lille usynlige hemmeligheten... kjolen er helt gjennomsiktig.

Etter sceneprøver i dag, gjorde jeg et intervju med Romerikes Blad og med ESCdaily.com. De kommer vel ut i morgen eller lørdag tipper jeg.

Den store deilige garderoben min i spektrum.

Nå er det skolearbeid og så skal jeg pugge kameragangen vi satte i stad. I morgen har vi en full show-gjennomkjøring.

Grattis Mo!

Jeg og my bebe Sichelle tok turen til Folketeatret på live sendingen i kveld. Jeg tenkte det kunne vært digg å få med seg én sending før jeg går i ilden selv på søndag. Og jeg ble så sinnsykt nervøs på de andres vegne. Kjente pulsen hamret før hver act og ble helt klam i hendene. Men det var veldig gøy! Og gratulerer så mye til lillebror Mo! :)

Tidligere i dag har jeg lekt skikkelig hollywood frue, ved å sove til 11, dra og få massasje av FANTASTISKE Eduardo på muskelklinikken (anbefales på det sterkeste), og så få fikset neglene mine hos Therese Berger (Oslo Negler). What a day. Det er verste er at jeg ligger på sofaen kl 23 og er trøtt. 

Ble de ikke fine? :) Hun er såååå flink. De skal få en farge som matcher kjolen til søndag også.

I morgen er det ny runde... og jeg har falt litt for Knut. Låta har så god følelse og han er så sjarmerende.

Da skal jeg synge en halvtimes tid og håpe jeg ikke vekker naboene. Så er det natta.Nye heler

Det går mot sommer, så jeg trenger nye klakker, og da tar jeg turen innom Sapatos i bogstadveien. I det siste har vi lett etter sko til MGP antrekket og jeg merker at jeg er litt unorsk i stilen når det kommer til heler. Sapatos har den varmblodige touchen, så derfor har jeg vært fan i årevis. Nå blir det mye presse fremover, + en deilig ferie i Miami fra 22. mars, så jeg fikk plukke med meg noen nye perler. Tusen takk <3

Disse lave hverdags skoene skippet jeg denne gangen, men fy så fete! Og du går bokstavelig talt på en pute. <3

Jeg har en del Dumond clucher og vesker fra Sapatos hjemme i skapet også.

Disse måtte jeg ha i begge farger. De er så utrolig stødige, og man kjenner at man har kvailtetssko på foten.

You like? Da kan du titte innom www.sapatos.no, og like facebook siden deres. ;)

Nå skal jeg hive nesen ned i bøkene på BI biblioteket, ha en fin fredag. <3