hits

Ke de går i?

05.05.2015 - 19:05 2 kommentarer

Det er spørsmålet. Livet raser vel egentlig bare avgårde som vanlig og blogging går i glemmeboka. Old news, og lei for det, men NÅ har jeg hjemme eksamen i 3 dager og denne frøkna er ikke en maskin så jeg må ta meg litt pauser. Så da passer det perfekt å oppdatere bloggen og gi dere en liten recap på ke de går i om dagen.

Dagens mål (utenom eksamen): Å finne ut hvordan folk får til disse dritfine blurry ramme effektene. Det skal sies at jeg har brukt en del tid på å finne et svar på dette, for det er ikke en app som bare fikser det sånn uten videre, du må ha en app hvor du kan redigere dette og legge to bilder oppå hverandre. Til gjengjeld kan du redigere dem på en personlig måte. Og ja, jeg har funnet appen og lært meg triksene. Til alle der ute som lurer, slik gjør man det:

1. Last ned Pixlr appen (tidligere Pixlr Express)

2. Velg bildet du vil bruke og gå inn på "Adjustments" - "Blur" - "Amount" - og dra den helt opp, trykk apply. (du kan også fargejustere dette før du går videre hvis du vil)

3. Gå tilbake til "Adjustments" - "Double exposure" - "Browse" - og velg det samme bildet (den delen som ikke skal være blurret), og justér størrelsen med tanke på at det skal croppes etterpå. Trykk apply.

4. Gå tilbake til "Adjustments" - "Crop" - "Square" (hvis du skal ha det til instagram) - og apply, BOOM du er ferdig. <3

For et par uker siden hadde vi utdrikningslag for Tinashe, hvor vi først hentet henne i russebuss (!), så på fotoshoot hvor det eneste hun fikk ha på seg var selvlysende kroppsmaling, så spiste vi middag på en yacht, før det bar videre på karaokebar og til slutt hjemmefest. Jeg kjenner jeg får vondt i hodet av å tenkte tilbake på det, men herregud for en sinnsykt morsom dag. Min aller første gang i russebuss OG på dagsfylla. Memories for life! Det jeg kan huske iallefall.

Ellers finner du meg fortsatt på snapchat: elisabethcarew. Jeg har blitt veldig glad i denne appen den siste tiden. Det har eksplodert litt og jeg tror jeg endelig er bitt av snap basillen. 

Jeg har tatt et glass med kolleger etter jobb <3 Her er fine Kristian "Sirius" fra Radio 1 Frokost, rett før vi fikk stor middag på sjefens regning. Jeg har feiret side2!!!! Hipp hurra for en fest! Og veldig gøy med photobooth. Jeg og Tinashe fikk noen klassiske bilder med oss hjem den kvelden. Og hun er ikke single, ref. utdrikningslaget, så glem det.

Ellers går dagene i å prøve å bli bedre og bedre på radio. Jeg er på luften hver ettermiddag (ukedager) fra kl 15 - 19 på nye Radio 1, og jobber fortsatt med å komme litt inn i riktig modus. Nå har jeg én eksamen i uka frem til juni, så det er litt hektisk i topplokket, men gleder meg til å bare kunne fokusere på jobben og musikken. Men musikken har fått litt plass de siste ukene den også, jeg har vært i studio og gjort et par nye låter som kanskje ser dagens lys om ikke lenge.

Men det aller viktigste jeg har gjort de siste ukene er å gi penger til Nepal, vi har ansvar for å passe på hverandre <3

Betal med kort til Røde Kors HER eller sms NEPAL til 2272 (250,-)

Betal med kort til Unicef HER eller sms NEPAL til 2040 (200,-)

2 kommentarer

Helene i UNICEF

06.05.2015 kl.08:23

Takk for at du bryr deg og at du deler :)

<3

Elisabeth Carew

06.05.2015 kl.16:03

Helene i UNICEF:

<3

Skriv en ny kommentar