hits

Mani Kamini

04.03.2015 - 22:43 Ingen kommentarer

For en liten stund siden skrev jeg et blogginnlegg titulert "Diamanter" om personlig styrke, og snakket litt rundt sitatet "Pressure makes diamonds"

På slutten av innlegget skrev jeg at jeg faktisk aldri har eid en ordentlig diamant og noen dager senere fikk jeg en herlig overraskelse.

Benedicte, som er designeren bak Mani Kamini, ville lage et spesial laget smykke til meg... og jeg FIKK en diamant å sette i det! :)


Hun er månedens designer på Heyedahl Paleet og forrige fredag var jeg innom det koselige verkstedet hennes ved Egertorget for å få smykket laget.


Diamantene kommer også i forskjellige farger.

Jeg ønsket meg et super enkelt kjede, slik at jeg kan ha det på hele tiden. :)

Voila! Her er resultatet og jeg elsker det. Jeg var ikke engang klar over at det er mulig å få smykker laget akkurat slik man ønsker. Det er et godt tips, hvis du ikke finner akkurat det du vil ha hos en forhandler, kan du få det spesiallaget hos Mani Kamini <3 Her på instagram'en hennes kan du se mer av kolleksjonene. :) 

 Ellers er det texas om dagen med jobb, skole og litt skriving på ny musikk. Jeg er kanskje litt for overarbeidet nå, men har bestemt meg for å trappe kraftig ned på skolen fra høsten, så nå er det bare å holde ut til juni. 

Jeg koser meg fortsatt masse på lufta hos nye Radio 1, du hører meg hver ettermiddag fra 15-19. ;)

Ida (t.v.) har formiddag sendingen, og Sirius og Kim er med dere fra 6:30 til 10 hver morgen. <3

Føler meg utrolig heldig som har denne drømme jobben, hvor jeg kan høre på musikk hele dagen, og få være med på å forme en ny kanal innenfor en sjanger med litt høyere tempo og mer energi. Jeg hører en ny fet remix hver eneste dag, og det er utrolig inspirerende for meg selv som artist også.

Litta bonus: I går var jeg og Lars Vaular på trygdekontoret og fikk gjøre en liten tribute til Flava To Da Bone, med den originale versjonen av Even if the rain <3 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar