hits

I'm alive

02.02.2015 - 23:23 Ingen kommentarer

Jeg lever, men er i en liten krig med klokka om dagen. Jobb, skole og musikk fyller de fleste ledige timer og jeg MÅ ta meg tid til å være litt sosial innimellom eller så blir jeg gal. Det begynner å bli greiere på Radio 1 nå, jeg har funnet flyten men gleder meg til jeg er enda mer uredd på lufta. Jeg får ta tiden til hjelp. (du hører sendingene mine på hverdager fra 15-19)

Jeg har såvidt begynt å leke med noen nye idéer på musikk fronten også, men blir nok bare nødt til å sette av noen hele dager, kanskje en uke til å være kreativ, så jeg får prøve å jobbe inn litt tid til det. Jeg har helt frie tøyler nå og vil jobbe med nytt materiale fra scratch og da må jeg være fokusert og avslappet mentalt.Jeg har også fått flettet meg. Kjempedeilig å ikke måtte styre med fønere og rettetang etc. en stund nå. Hadde fletter hele tiden når jeg var fjortis, og kjente at jeg savnet det litt nå. 

Jeg blir litt slapp her på bloggen til tider, så husk at du kan følge meg på instagram.com/elisabethcarew og på snapchat: elisabethcarew

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar