hits

LIVE ON AIR

11.12.2014 - 13:34 Ingen kommentarer

Det blir livet mitt fremover. Hver dag faktisk! I dag får jeg lov til å avsløre at jeg skal ha ettermiddags sendingen på nye Radio 1 som lanseres i januar, dvs. fra 15-19! Gleder meg sinnsykt! Men er også litt redd. Det er jo live, og jeg styrer alt det tekniske i tillegg og med kun et par uker på å forberede meg, kjenner jeg at nervene begynner å bygge seg opp.

Kommer du til å høre på? :) Radio 1 tar en helt ny retning med et helt nytt konsept. Det er super spennende og jeg er så glad for at jeg er en av personlighetene som får være med på å forme dette! Å kjøre live show har en bratt læringskurve for meg, men jeg håper jeg får taket på det fort, og så får lytterne tilgi meg hvis det blir litt feil og galskap i begynnelsen! ;)

I går laget jeg min 2. sendings demo. Vi har fått noen retningslinjer de siste dagene og i dag skal vi høre på demoene til alle DJ'ene (programlederne) i plenum, og trekke frem alle feil, så vi kan forbedre oss. Det var skikkelig kleint og nervepirrende første gangen, håper jeg takler det bedre nå. Det er jo tross alt bare 1 mnd til hele Norge kan høre programmet mitt. Følg med på Radio 1's instagram og facebook, for vi starter med et brak og det er masse konkurranser og kule aktiviteter på nyåret. :)

Her er alle de nye stemmene ;)
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar