hits

Der sprakk jeg

20.11.2014 - 14:47 4 kommentarer

Ok det var digg! Endelig har jeg fått frem litt julepynt. Nå har jeg vært tålmodig. Dette er den mest inntrykksfulle tiden av året og det er jeg ikke alene om å føle. Vi kan forsvinne inn i det uskyldige barnesinnet, som er pakket vekk resten av året. Det er tid for å ikke tenke, men bare være. Men det er også mange som går og gruer seg til denne høytiden. Det kan være fordi alkohol skaper monstre og det ikke finnes et trygt sted å gjemme seg. Eller kanskje man er alene i julen og ser alt fra et perspektiv som gjør at ensomheten vokser seg større og vondere enn noengang. Julen er ikke noe godt for alle, men jeg vil allikevel holde fast ved det gode og dele det med deg. Når jeg ser på disse bildene av stuebordet mitt, ser jeg familien min, jeg hører sølvguttene, jeg kjenner lukt av ribbe og klementiner, og jeg kjenner en sinnsro som ikke finnes i meg ellers. Tenk at jeg kan gå og glede meg sånn til noe som bare er en følelse. For det er jo egentlig bare dét det er. Jeg tapper inn på gamle, gode minner. Og jeg er stolt av at vi er blitt så flinke til å sette fokus rundt de som ikke har slike gode minner. Vi er flinkere til å bidra til å skape nye minner og ta vare på de som trenger å bli sett.


Kanskje jeg kan bruke høytidene som inspirasjon til å skape små tradisjoner ellers i livet også, når jeg får egen familie. Jeg vil ha mer godfølelse i hverdagen. Det er iallefall fint å tenke på at jeg kan skape slike settinger for mine egne barn en dag, slik at de kan hente frem gode minner slik jeg gjør nå.

4 kommentarer

Marte

21.11.2014 kl.08:21

Så koselig med julepynt. Kan jeg spørre hvor du har kjøpt de forskjellige tingene?

Pleier dere å ha noen faste tradisjoner på julaften?

Min familie pleier alltid å reise bort den 23.(vi gjør dette istedenfor å gi gaver) og har nesten vært jorda rundt. Det fine med jul er at den finnes over hele verden, selv om ikke alle feirer den.

I år går turen til Maldivene.

God jul:-)

Mina

21.11.2014 kl.23:29

Det er så koselig med jul.

Skal du holde noen konserter i nærmeste fremtid? Har så lyst til å se deg synge.

God helg..

Elisabeth Carew

23.11.2014 kl.16:34

Marte:

Alt du der her har jeg kjøpt på Nille. :) Vi feirer alltid jul i Heidal, og vi spiser lutefisk i lefse.. det er ikke like vanlig overalt. Kos dere masse på Maldivene, god jul! :)

Elisabeth Carew

23.11.2014 kl.16:35

Mina:

Har ikke satt opp noe nå, men sier ifra på her bloggen og instagram. :) God helg!

Skriv en ny kommentar