hits

Big spender

17.11.2014 - 22:03 Én kommentar

Jeg er oppvokst i en familie som har veldig respekt for penger, og hvor det å unne seg noe ekstra fint, ikke er noe man gjør for ofte. Jeg er glad for at jeg har fått denne respekten inn med morsmelken, men samtidig er det nye tider nå. Den lille familien vår har det ikke så tøft som på 80-tallet. Økonomien trenger ikke kollapse, selv om man kanskje velger å bruke noen tusenlapper på sko. Det har jeg aldri gjort, men det har jeg lyst til å gjøre. Jeg har vært den som kjefter litt på vennene mine når de bruker flere laken på vesker eller jakker, men det er vel egentlig bare fordi jeg har lyst til å gjøre det selv, men aldri hatt samvittighet til det. Jeg nevnte for litt siden at jeg ønsker meg et klesskap med preg av kvalitet over kvantitet. Jeg skjønner at dette er et kinkig tema fordi det er såpass overfladisk, men jeg tar det opp fordi det er noe veldig mange moderne kvinner (og menn) har et forhold til. Hva tenker dere om å bruke sinnsyke beløp på klær og tilbehør? 

Hvordan man kler seg sier jo ofte mye om hvem man er som person. Jeg tror det er viktigere for oss enn vi er bevisst på, og det avslører kanskje mer om oss en vi er klar over. Det jeg liker best med klær og styling, er at man kan velge selv hva man vil representere. Du kan "kle deg ut" som ditt alter ego, eller som en bedre versjon av deg selv og det kan være inspirerende. Eller du kan bruke klær for å promotere et budskap. Da jeg jobbet med økonomisk kriminalitet ville jeg bruke dress på jobb. Jeg var i en bransje som var preget av menn med mye autoritet og i kombinasjon med at mange kanskje har sett meg synge på tv, var det viktig for meg å vise at dette er en annen rolle, en annen side av meg (jeg har faktisk flere) og den tar jeg også dønn seriøst. Jeg følte at et formelt antrekk hjalp meg å sende ut de riktige signalene, allerede før man har satt igang en dialog. 

På torsdag var jeg på åpningen av den nye Marc Jacobs butikken i Hegdehaugsveien, arrangert av Blast Pr. Den var så nydelig og jeg har aldri kost meg så mye på en butikkåpning før. Alt av godtfolk som finnes i denne byen var på plass, DJ Cake spilte og vi fikk noe godt i glasset mens vi tittet på vesker, sko og smykker. Merker at jeg er litt nyforelsket i Marc Jacobs nå. <3

(Blast Pr)

(Blast Pr)

(Blast Pr)(Blast Pr)

Kanskje man bør gi seg selv et løfte om at hver gang man unner seg noe fint, bør man gi 10% av beløpet til veldedighet i tillegg? Jeg vet ikke, men hvis jeg skal bli en big spender trenger jeg noe som hjelper meg å sove om natta. :)

Én kommentar

Malin

19.11.2014 kl.08:47

Er greit å finne en middelvei, som med alt annet her i verden. Trendplagg kjøper jeg billig hos kjedebutikkene, men "investerer" i basisplagg, sko, vesker og jakker :-)

Skriv en ny kommentar